Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-08-2006, 10:49   #41 (permalink)
Registered User

matrix4u's Avatar

Cei mai neseriosi sunt cei de la Posta Romana.Se folosesc de banii oamenilor.Platesti un colet pe care il ridici, colet ce a fost trimis sa spunem in urma cu doua zile, iar banii ajung la destinatar in doua saptamani.Unde este problema?Coletul ajunge la destinatie in doua zile iar banii in 14...De ce? Nu este prima data cand patesc asa ceva.Si nu este numai asta.Am platit expeditia unui colet 38 ron prin Prioripost, am bifat optiunea de Fragil, am ambalat cum trebuie coletul, stiind ca totusi trimit un laptop prin posta, l-am cusut in panza, pentru ca altfel nu ti-l primeste,iar la destinatie a ajuns tandari...Cine este de vina?..Cei de la posta te intreaba ce contine coletul, pt a specifica in avizul de expeditie, iar apoi iti recomanda sa-i pui valoare..dar mica.De ce?Simplu..continutul coletului daca este de valoare mare, sa spunem cum am zis mai inainte un laptop, eu am fost sfatuit de tanti de la ghiseu sa-l pun cu valoarea de 50 ron, ca este mai bine, taxele sunt mai mici...etc..Punct castigat pentru tanti...Coletul a trebuit sa-l retrag a doua zi cu riscul de a pierde taxele de expeditie si modificand metoda de expeditie, specificat valoare mare, fragil...etc, Alfel ma riscam rau, coletul avand sanse minime sa ajunga la destinatar.In schimbul pagubei primeam contravaloarea lui de 50ron...Hoti, asta sunt cei e la Posta Romana.Eu va sfatuiesc sa evitati trimiterea coletelor de valoare sau fragile cu cei de La Posta Romana.

matrix4u is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2006, 12:20   #42 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Trist dar adevarat! Ce povestesti tu este unul din motivele principale de nu lucrez cu posta romana!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 12-11-2006, 03:02   #43 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Uite un UP pentru un user ce ma intreba cum se poate trimite/primi in tara /din tara!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 14-01-2007, 15:58   #44 (permalink)
Registered User

Mustafa's Avatar

Verificarea produselor primite prin curier

Am considerat ca e mai indicat sa postez aici decat la Generalitati.

Intrebarea mea este: exista vreo firma de curierat care sa te lasa sa verifici continutul pachetului inainte de a semna pt el? Vreau sa cumpar de la cineva (nu de pe forum) o placa de baza si un procesor si as vrea ca inainte sa dau 6 milioane pe pachet macar sa pot arunca un ochi inauntru sa vad ca sunt acolo componentele.
Merci anticipat.

Mustafa is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2007, 17:37   #45 (permalink)
Banned

GSM-Stefan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mustafa View Post
Am considerat ca e mai indicat sa postez aici decat la Generalitati.

Intrebarea mea este: exista vreo firma de curierat care sa te lasa sa verifici continutul pachetului inainte de a semna pt el? Vreau sa cumpar de la cineva (nu de pe forum) o placa de baza si un procesor si as vrea ca inainte sa dau 6 milioane pe pachet macar sa pot arunca un ochi inauntru sa vad ca sunt acolo componentele.
Merci anticipat.
Da , atata timp cat el a mentionat ca se poate desface/verifica pachetul la destinatie , il poti desface in voie , poti chiar sa le probezi (ii dai curierului un cico 5 minute ca stai sa le probezi) !

In cazul in care respectivul care ti le trimite refuza sa te lase sa te uiti/verifici pachetul , e ceva suspect !

GSM-Stefan is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2007, 00:14   #46 (permalink)
Registered User

Mustafa's Avatar

Excelent, merci de raspuns.

Mustafa is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2007, 00:23   #47 (permalink)
Jah Rastafarai

bonzo_catalin's Avatar

Depinde ce firma , de exemplu NemoExpress nu permite asa ceva , curierul mi-a spus sa semnez si sa ii dau banii inainte si apoi sa desfac coletul ; abia abia l-am convins sa ramana sa vedem impreuna ce e inauntru .

bonzo_catalin is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2007, 00:04   #48 (permalink)
Registered User

House Addict's Avatar

mai exact , ce firma permite verificarea coletului ?
Fan courier ?

House Addict is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2007, 01:08   #49 (permalink)
Jah Rastafarai

bonzo_catalin's Avatar

Verifica inainte care sunt conditiile de predare/primire .

bonzo_catalin is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2007, 14:53   #50 (permalink)
Banned

GSM-Stefan's Avatar

Cu cine lucrez eu si nu am probleme si ii recomand , Fan Courier !

GSM-Stefan is offline    Reply With Quote
Old 05-02-2007, 19:47   #51 (permalink)
Registered User

Battleat8's Avatar

Stiam ca si Prioripost daca zici ca se poate deschide coletul inainte de plata pentru verificare se poate.

Battleat8 is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2007, 00:53   #52 (permalink)
Bau

korby's Avatar

Mă gândeam că ar trebui ştiut...
Începând cu luna februarie fiecare zi de staţioare a unui colet în magazia poştei se taxează cu 50 de bani, chiar din prima zi. Nu mai e ca şi până acum, cu taxare după două zile la un preţ destul de mic. Am aflat astăzi când am fost să ridic un pachet care a făcut returul şi am fost stupefiat să aflu că trebuia să plătesc 7,24 lei. Eu aveam 2 lei la mine pt. că în ianuarie ridicasem la fel un retur şi m-a costat 1,2-1,3 lei.

korby is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2007, 02:42   #53 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Da s-au scumpit tarifele la ei...a scris si in presa!

Old 14-03-2007, 13:48   #54 (permalink)
Registered User

maxu's Avatar

Daca exista incredere intre parti, se poate evita statul (de pana la 2 saptamani) pentru ramburs in cazul Postei Romane.
Si anume plata prin virament in avans. Intr-un cont al expeditorului, fireste. E drept ca are mai mult de castigat si cel care trimite, ca nu plateste (si) rambursul + primeste banii "instant", iar destinatarul face doua drumuri (la banca si la posta).
Legat de virament Curiero fac asta. Nu trebuie sa platesti 8 lei plicul, ca la Cargus si sa mai stai si dupa curier, sa stabilesti intre ce ore si unde te gaseste. Singurul repros pentru acesti baieti (Curiero) e ca nu prea au sistemul informatic pus la punct (cel putin vara trecuta cand am colaborat ultima data cu ei) si trebuie sa ii tragi de limba despre banii pe care trebuia sa ii primesti, sa repeti la telefon contul, pentru ca cel care a operat prima oara tranzactia nu l-a introdus, etc. Dar poate au mai evoluat si ei, cine stie.

maxu is offline    Reply With Quote
Old 15-03-2007, 12:31   #55 (permalink)
ElectroTherapy

mixodu's Avatar

Nici cu Cargus nu imi e rusine.....am trimis prin ei 3 pachete [ramburs] la unul mi-am primit rambursul in 3 zile,altul in 5 zile si unul in 9 zile...dupa ce ca,costa si cam multi bani mai sunt si nesimtiti [cateodata].Oricum asta tine de personalul din firma,sun ultima oara la ei sa intreb de colet [ala de 9 zile] si imi zice ca,curierul nu a avut drum p'acolo ca sa predea comanda mea.Se poate asa ceva? nesimtire curata...

eu am sa incerc sa-i evit.

ps: ceva mai ieftin dar si mai seriosi decat Cargus stie cineva?

mixodu is offline    Reply With Quote
Old 15-03-2007, 14:09   #56 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Tine in primul rind de omul din ZONA Altfel nu-mi explic cum unii sint OK si altii nu! Auzi nu a avut drum??? Dar nu era de datoria lui sa aiba drum?

Old 15-03-2007, 17:04   #57 (permalink)
ElectroTherapy

mixodu's Avatar

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post
Tine in primul rind de omul din ZONA Altfel nu-mi explic cum unii sint OK si altii nu! Auzi nu a avut drum??? Dar nu era de datoria lui sa aiba drum?
asta i-am zis si eu operatorului....s-a facut ca ploua,si-a cerut scuze,mi-a bagat o promisiune si asta a fost

mixodu is offline    Reply With Quote
Old 15-03-2007, 18:58   #58 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Daca e sa privim in amanunt nu degeaba se spune OMUL SFINTESTE ..... In fine privind daor la gama de servicii oferite Cargus e de 15 ani pe piatza cam lider!

Old 04-05-2008, 01:55   #59 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

In urma unui topic s-a ajuns iar la curierat si la seriozitatea firmelor de curierat!
Acesta e topicul:Vand placa Video EVGA 8800 GTX KO ACS3 768mb

Asa ca m-am gindit sa mai facem un tur de forta si sa revedem ce curieri avem in zona si sa ne impartasim parerile personale privind experientza cu ei!

Old 04-06-2008, 20:28   #60 (permalink)
Nick anterior: SAY

Vreau Capsuni's Avatar

SAlut.Vreau sa fac un schimb cu o persoana.Ii dau PSP iar el imi da un sonyEricson inca un mobil si 1,5 milioane.E din Valcea respectivul.Cum procedam??Ms anticipat

Vreau Capsuni is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules