![]() |
| | #181 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: Bucuresti / Berceni , Bran |
Tocmai am vorbit cu florin si am stabilit ca se v a stoca la mine , ceea ce este venit din zona Berceni . Urmand apoi sa plece catre cele 2 locatii unde se vor asambla . roadaxle si bulanov , sa ma contacteze si vedem cum facem sa luam legatura . alte persoane din berceni ( sau zone apropiate ) , sunt binevenite , am Tel 0743 110 321 sau 031 404 8552 In cazul in care se strang componente mai multe se v a face un transport ,la cateva zile . Tot ce se v a aduce la mine se va posta in thread , ptr a se verifica si indruduce in lista . Cam atat , astept ... am si vreo 2 CD ROaMe bulite , spuneti daca e nevoie de ele ptr piese schimb . si daca tot se vine ,ptr monitor ,scot din beci si o carcasa + sursa AT ? E nevoie de asa ceva ? | ||
|
| | #182 (permalink) | ||
| Quote:
multumesc inca odata si intreb... pentru ca vremea de afara - intr-un fel - ma inspira: cine mai vrea sa-si ierte pacatele trecute si viitoare? cine cunoaste copii buni si amarati spre care merita sa ne indreptam atentia?
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
Last edited by Ben Ami; 03-04-2006 at 16:59.. | |||
|
| | #184 (permalink) | ||
|
vecinul FLASH a venit la mine cu o placa video Riva TNT2 Mg4 AGP... sa se contorizeze va rog! later edit... JOIN, dragilor. Apoi yahoo va cere parola voastra de mail. o scrieti... si gata!
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #185 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: Bucuresti / Berceni , Bran |
P@TRIK si JIGODIE , din cate i mi amintesc , intrati pe pagina : http://groups.yahoo.com/group/helppoorchildren/ si undeva pe pagina clic pe JOIN A GRUP . Ceea ce inseamna ca a ti aderat la grupul respectiv . Intre timp a venit la mine roadaxel si a adus ceea ce vedeti in poza 1 Ptr ca el a adus 2X HDD (Unul ata 800 mb + 1,2 G scsi, fara adaptor ), simm /ram , sunet , cable , proace. mouse eu pun placa de baza + proc /poza 2 , carcasa =sursa AT ( e in beci ,dar arata OK ) Last edited by siven01; 03-04-2006 at 20:34.. | ||
|
| | #186 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
tocmai mi-am schimbat monitorul si am ramas cu un oliveti de 14" ceva mai vechi cu care nu am ce sa fac... eu am stat cu el pana acum deci merge... asha ca daca nu e considerat o jignire sunt gata sa-l dau. id mess: sodden_psycho
| ||
|
| | #187 (permalink) | ||
|
Am chestiile astea de aici. Desi speram sa fac rost de ceva bani pe ele, m-am hotarat sa vi le trimit voua pt. ca nu se inghesuie lumea si s-ar putea sa fie cineva care chiar are nevoie de asa ceva. Daca este nevoie de ceva de acolo sa-mi trimita cineva un PM cu ce si cum, si mai ales UNDE sa trimit, si se rezolva. Numa' sa nu le mai vad. ![]() Respecte, Adi. P.S. 4 Ben Ami: Desi la inceputurile tale pe forum ai parut ca esti lame de tot, am ramas foarte impresionat de topicul si de campania asta. Respecte. ![]() P.S.2: Mai am si vreo doua modemuri. Unul Ambient (hardware) si unul Conexant (Software). P.S.3: Si un CD-ROM Teac 52X. | |||
|
| | #188 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
) si o sugestie: scoate procul si pune unul din ce a adus roadaxle; se vede parca acolo un K6 II... merge mai zglobiu decat 686...Sa nu uitati de unsoare si cooler cat mai bune. (in UC pe care am restaurat-o de la Florin, K6 II @ 400 MHz avea un cooler de 5 mm inaltime si vent de 486. FARA alifie! => temp. in idle ~ 50 C... Dupa ce l-am uns si i-am pus un radiator meserias cu vent normal de sckt7 are 35 C. )Proiectul "documentatie" e cam gata... dupa ce am forat toata ziua prin site-urile cu referate si tutoriale ca sa gasesc SI in romana cate ceva, am strans chiar cam o treime de CD cu date!!!
__________________ Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita... In a world without walls and fences, who needs windows or gates? Last edited by dragosmd; 03-04-2006 at 21:39.. | |||
|
| | #190 (permalink) | ||
| Quote:
![]() multumim pentru componente, cineva iti va lasa adresa pe care sa le trimiti, tu doar sa spui - dupa aceea - pe thread... ce si cum! multa bafta iti doresc! si respect, la randul meu!
| |||
|
| | #191 (permalink) | ||
| Quote:
)) ramane sa vad cu ce mai pot fi de folos p-acia...momentan imi dau silinta sa gasesc doritori de a ajuta... Imi mentin ideea cu micile contributii prin care putem achizitiona cele necesare...mai multi membrii...sau nu. | |||
|
| | #192 (permalink) | ||
|
Azi a venit florin1309ro si a luat de la mine sistemul P1 si cutia cu componente. Am inteles ca de asamblare se va ocupa IraqI_Freedom. Poate l-ar ajuta sa stie cate ceva despre ce vine de la mine: 1. Sistemul P1 merge dar nu are RAM (are 16Mb 4x4, insuficient). Am inteles ca s-a donat din alta sursa niste ram pe 72 de pini, deci s-ar rezolva. Fiind 200Mhz MMX ar fi bine daca i-ati gasi si un cooler ceva mai mare... Carcasa e cam naspa, nu are bay de 3,5", sper sa nu ma injure cand o fi sa-i puna floppy 2. componentele: scrie OK pe cele care sunt sigur bune, cele cu "???" sau pe care nu scrie nimic sunt fie netestate fie mi-au facut figuri la un moment dat (nu mai tin minte fiecare ce si cum). Hardul de 512Mb nu are baduri, dar mi s-a blocat windows-ul 98 de cateva ori pe el, n-am idee de ce. Hardul de 170 nu merge pus master sau nu m-am prins eu cum trebuie procedat Sfatul meu este sa aruncati ce nu e 100% bun si ce nu e necesar.
__________________ tel: 0722859607 YM: vladimir898909 | |||
|
| | #193 (permalink) | ||
|
multumim Dr_V, sper sa continue cineva "indosarierea" lor... si mai sper ca altcineva (oricare dintre noi) sa vina cu micuti candidati, pentru ca iata, sistemele se "incotzopenesc" si candidatii intarzie sa apara. probabil... nu-i cautam indeajuns! o seara magica va doresc!
Last edited by Ben Ami; 04-04-2006 at 02:18.. | |||
|
| | #194 (permalink) | ||
| Quote:
plusez cu un monitor Olivetti de 19" professional. Numai sa vina careva sa-l ia cand il aduc pt. ca are vreo 40 de kg ...pe luni dupa-amiaza-seara vin cu toate componentele in dinti. ps: stau in drumul taberei, pt. cine se ocupa cu strangerea componentelor...un nr. de tel pe privat al persoanei respective pls! later edit: e posibil ca in 2 saptamani sa mai dau un sistem complet PII la 450 cu 256 ram, 2 hhd etc (nu stiu ce mai are prin el- oricum ff bun) - merge impecabil. O sa revin cu detalii. ps: m-am inscris in grup
__________________ chillin` like a villain | |||
|
| | #196 (permalink) | ||
| va rog mult gasiti micuti candidati pentru ceea ce facem noi aici... nimeni nu poate stoca o cantitate de piese care ajunge (la un moment dat) sa fie considerata MARE, mai ales ca aceste piese trebuie sa fie si reparate. nu vreau sa ajungem in situatii jenante. stiu ca inca nu este cazul, insa zic asta ca sa previn un astfel de "posibil" fenomen. Doamnele fiecaruia dintre noi ne lasa sa ne ocupam - in mod obisnuit - de tot felul de "treburi", insa pot fi aduse usor la disperare atunci cand le umplem casa cu tot felul de "chestii" de care se impiedica la tot pasul. unii dintre noi au EXTREM de multa bunavointa, trecand cu mult peste limita a ceea ce am denumit "fiecare face ce poate, cand poate, daca poate!". nu dau exemple, ele se discern din randurile deja scrise anterior. de aceea VA ROG! daca - din intamplare - cunoasteti cazuri de copii multi acasa care nu au un calculator, copii care nu au amandoi parintii si acestia se descurca greu cu ei, alte cazuri "sociale" si nemediatizate pana acum... faceti un "pustiu de bine" si aduceti-le la cunostinta noastra. nu pot sa cred ca nici unul dintre micuti nostrii vecini nu are nevoie de ceea ce unii dintre noi pot face pentru ei. nu cred in ruptul capului ca absolut toti copiii au calculatoare, si ca nu tanjesc sa aibe. si NU CRED ca inca facem tot ceea ce ne sta in putere sa ii cunoastem, sa-i intelegem, sa-i ajutam. unde sunt micutii vecini care au nevoie sa se dezvolte intelectual laolalta cu toti ceilalti? cine ne ajuta sa-i cunoastem? dragi educatori, invatatori si profesori de scoala primara... CITITI VA ROG aceste randuri! impreuna nu se poate sa nu ne descurcam. fiecare in parte, de unul singur, poate fi coplesit! hai, sa auzim de bine!
| |||
|
| | #197 (permalink) | ||
|
tot eu sunt . Vreau sa copiez aici scrisoarea unei mamici care va este adresata. "MA numesc Dana si am un baiat mare de acum . Este la scoala de meserii. Isi doreste foarte mult un calculator dar eu nu imi pot permite. Ca sa avem din ce ne intretine si unde locui eu ingrijesc un batran de 93 de ani . In curand situatia noastra va fi si mai precara(cand batranul va muri) . Baiatul sufera de epilepsie, si cu toate acestea , asa cum poate el a reusit sa se tina de scoala. A fost cel mai bun din clasa (e drept ca la scoala ajutatoare) dar acum ca sa ma ajute duce gunoiul vecinilor(pentru 20 000), sau culege scoici si rame pentru pescarii care dau la guvide(2000 o rama). Stie sa se faca folositor. Mi se rupe inima de el cand il vad ca este respins de toti copiii de la sala de internet (ii mai da vecina bani sa mearga si el acolo), pentru ca este uratel si prost imbracat. In schimb are maniere (adica l-am invatat sa zica sarumana oamenilor) si este foarte milos. Nu pot sa ii ofer prea multe (adica in afara de mancare mai nimic) si daca de paste ar primi un calculator , pentru el ar fi cea mai mare implinire. Nu conteaza ce calculator . Numai sa mearga. Macar cateva zile , ca sa il vad si eu fericit. Pe baiatul asta il cunosc. De cateva ori pana sa imi pun internet mergeam la cafe- internet si il aparam de pustii de acolo care faceau misto de el. Daca vreti sa il ajutati scrieti aici si va dau coordonatele ![]() Spor la treaba - eu am dat sfoara in tara ca sunt invatatoare doar. )
| |||
|
| | #198 (permalink) | ||
|
A am uitat sa va spun ca este vecinul meu - si ca mama lui il creste singura ca taica-sau l-a parasit. Traiesc din ajutorul social de la primarie. Haine le dau eu. maica-sa ne mai ajuta la treaba . Practic traiesc toti trei (ea fiul si batranul) din pensia batranului.
| |||
|
| | #199 (permalink) | ||
|
Sry aici a fost o data ce nu trebuia sa fie inca o data sry
__________________ "The greatest periods of our life are those in which we finally have the courage to admit that the evil we carry within us is the best part of ourselves."-Nietzsche post_mortemacc@yahoo.com same msgr id Last edited by IraqI_Freedom; 04-04-2006 at 15:37.. Reason: nu trebuia sa postez msg-ul asta | |||
|
| | #200 (permalink) | ||
|
Urat gest ai facut..
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |