![]() |
| | #1981 (permalink) | ||
| Quote:
Separat, eu astept sa vina kit-ul de care spuneam ca sa am un tzomp decent care va fi disponibil in februarie.
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #1982 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: earth | Quote:
| ||
|
| | #1983 (permalink) | ||
|
Domnisoarele: Ana-Maria si Getuta. Doua dintre cele patru fete ale unui gospodar agricultor dintr-o comuna (am uitat-o, dar "imi" revin) din judetul Dambovita. Una a incheiat anul I cu 9,56, cealalta cu 9,83, la Facultatea de Biotehnologii. La anul o alta surioara li se va alatura. Au primit o configuratie "light" de la noi, dar vom reveni cu prima ocazie si vom imbunatati sistemul. Multumesc lui Dr_V, alecsutz, kronozom (si prietenul sau), Axa si valim!
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #1984 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #1986 (permalink) | ||
|
Am si eu de donat o placa de baza cu procesor k6 la 650 mhz,agp 4x,vreo 600 mb sdram,mouse usb optical,sursa,boxe stereo. Au facut parte dintr-un sistem extraordinar de stabil si a rulat numai cu winxp(la mine).
__________________ ================= Numai după invidia altora îţi dai seama de propria ta valoare. (Tudor Musatescu) Last edited by lucian1967; 01-02-2008 at 15:50.. | |||
|
| | #1987 (permalink) | ||
|
daca are careva dintre voi drum pe la metrou Timpuri Noi, am o placa de baza + proc amd la 600MHz
__________________ Ofer (gratuit ) invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.--------- [Cumpăr] SODIMM 2GB DDR2-800MHz SAMSUNG "If the world that we are forced to accept is false and nothing is true, then everything is possible." | |||
|
| | #1988 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #1989 (permalink) | ||
|
azi e sambata... din pacate... nu am "fir" de net... asa ca o sa zic - pentru cine doreste - 0721.44.88.00
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #1990 (permalink) | ||
|
Pentru cei care mai vor sa ajute - am trecut recent in revista stocurile actuale de piese. Iata ce ar fi nevoie la acest moment (in ordinea urgentei): 1) Harduri si RAM. HDD max. 40Gb (ideale sunt cele la 10-20Gb, peste 40 nu prea se inteleg cu BIOS-ul placilor de P2-P3 ). SDRAM (64-256Mb) PC100/133 si DDR1 128-256Mb. 2) Placi de sunet (PCI sau ISA) care sa mearga in XP. Boxe functionale. 3) Ventilatoare de 5-6cm cat de cat silentioase 12V (pentru coolere de procesor, de 5cm sunt ideale) 4) Procesoare socket A (Duron/Athlon T-bird). Surse ATX peste 200W. Placi de retea. CD-Roame. Placi video peste 8Mb. 5) Kiturile functionale (MB+procesor) si computerele complete sunt intotdeauna binevenite ![]() Cine are piese din cele descrise la pt. 1-3) si nu se indura sa le doneze pur si simplu sa ma contacteze personal, sunt dispus sa le cumpar eu la un pret decent.
__________________ tel: 0722859607 YM: vladimir898909 | |||
|
| | #1991 (permalink) | ||
| Quote:
valim, ai PM.
__________________ Ofer (gratuit ) invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.--------- [Cumpăr] SODIMM 2GB DDR2-800MHz SAMSUNG "If the world that we are forced to accept is false and nothing is true, then everything is possible." | |||
|
| | #1992 (permalink) | ||
|
am vazut azi la Realitatea ceea ce faceti voi! BRAVO! RESPECT! o sa-mi schimb tot sitemul soon si va dau compul vechi. Acum am o imprimanta Olivetti (trebuie cartus ei e brici) si un Joystick 0726.023.966 - le iau cu mine la servici daca ma suna cineva si le dau (zona Baneasa) Bafta in continuare!
__________________ "I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things". | |||
|
| | #1994 (permalink) | ||
|
Salut. Am auzit de proiectul vostru si m-am inregistrat special pentru a va felicita pentru idee. Acum, ca sa incerc o mica contributie, pot sa va ofer cateva ventilatoare gasite prin fundul unui sertar. In plus mai am o placa Asus A7V (socket A) despre care stiu ca merge. Mi-a ramas dupa un upgrade dar au trecut cativa ani deja si nu mai am cele necesare pentru a o testa. Am mai gasit si o placa de retea Realtek 10/100. Daca mai descopar chestii folositoare le voi adauga. Stau in Lacul Tei, zona din dreptul Circului.
__________________ "Un strop de sudoare valoreaza mai mult decat o mie de vorbe." Last edited by piscu; 03-02-2008 at 16:21.. | |||
|
| | #1995 (permalink) | ||
| Quote:
Cum sa procedeaz sa ajunga la voi? | |||
|
| | #1996 (permalink) | ||
| Quote:
0721444552 / iq_jigodie Ben am sa mai aduc si eu cate ceva de la un amic. | |||
|
| | #1997 (permalink) | ||
|
citesc... vad... sunt un pic deziluzionat de conducerea univ. agronomice... inghit cu greu unele "probleme" si incerc sa merg mai departe. a fost si mai rau. nu, nu am obosit, doar ca m-au mai imbatranit un pic unii. mi-am pastrat numarul de telefon si asta e ok! 0721.44.88.00 (si o rezolvam noi intr-un fel sau altul... asta fiind un fel de "generic") despre AIWA am aflat ca iese maine din spital si este ok! ii urez ce e mai bun pe lume!
| |||
|
| | #1998 (permalink) | ||
| Stimate Domnule, in urma discutiei telefonice, va transmit mai jos datele monitorului pe care doresc sa-l donez in cadrul proiectului "Calculatoare pentru copii saraci". Monitor Color marca Samsung SyncMaster 755DF TCO 99 Diametru: 17 inch achizitionat in anul 2002 Locuiesc in... Tel: 0720... Daca exista interes, va rog sa ma contactati telefonic pt. a stabili predarea monitorului. Va multumesc si felicitari pentru initiativa, Ioana Petra am cenzurat cate ceva... dar am lasat mesajul aici ca sa vedeti si sa stiti. ii multumim din suflet doamnei/domnisoarei !
| |||
|
| | #1999 (permalink) | ||
|
Ben Am mai scris la un moment dat ca mai am niste chestii utile. Un monitor Taxan de 17" destul de bun, 128 ddr, un scanner mai vechi, dar functioneaza (doar ca trebuie gasite driverele am impresia), o imprimanta la fel mai veche (cred ca s-au infundat cartusele pana acum, insa daca le bagi intr-o solutie sau macar in apa calda isi revin, au trecut prin asta de nenumarate ori ).. si mai am niste chestii. Acum as avea si timp sa vin sa le las unde imi zici tu, numai sa stabilim ce si cum.
__________________ Ein volk, Ein Reich, Ein Fuhrer Heil BASE ! | |||
|
| | #2000 (permalink) | ||
|
Multa sanatate lui AIWA! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |