![]() |
| | #2022 (permalink) | ||
|
Intr-o sambata/duminica pot sa merg eu, ideal ar fi sa mai mearga cineva cu mine sa nu ma cocosez singur la carat/instalat
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #2026 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 Location: timisoara |
Fetita Ela este clasa a 8-a la scoala generala din satul Carani(Baile Calacea) , judetul Timis si este prima la invatatura din clasa ei.Ea impreuna cu mama, tata, fratele ei de 5 ani,matusa si unghiul ei locuiesc intr-o "casa" care pe vremuri era loc destinat depozitarii uneltelor pt muncitorii de la Petrolul. Ne povestea ca au si ei la scoala vreo cateva calculatoare, dar nu i-a mai dus doamna invatatoare de mult in acea sala si nu prea mai stie sa umble pe calculator. Ii multumim din suflet lui kozmo, el a fost cel care a trimis calculatorul de la Bucuresti la Timisoara. | ||
|
| | #2027 (permalink) | ||
| Quote:
da-mi de stire cand ai nevoie de mine si ne intalnim Quote:
| |||
|
| | #2028 (permalink) | ||
| Quote:
felicitari din tot sufletul!
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #2030 (permalink) | ||
|
XAndre, eu ziceam ca pot sa merg la Galati cu masina in week-end. Cu sistemul ala da-mi un nr de tel in PM si poate reusesc sa trec. Tks! Jigodie, pai poate rupem o fuga sambata, iau Doblo si bagam in el pana crapa ![]() Am mai luat azi niste unele de la al13n8r caruia doresc sa-i multumec inca odata si nu numai lui, ci si prietenilor/colegilor care au fost de acord si au donat ce le prisosea. Am sa postez mai incolo un mic inventar, multumim! ![]() LE: O poza cu ce am luat azi de la al13n8r
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" Last edited by H2H; 11-02-2008 at 20:57.. | |||
|
| | #2031 (permalink) | ||
| Quote:
Pentru mine e OK. Doar ca trebuie sa stim ce altceva ne-ar mai trebui p-acolo. Cabluri, mufe, prelungitoare... d-aia am si cerut detalii. | |||
|
| | #2032 (permalink) | ||
|
Am eu tot ce trebuie, doar sa-l trezim pe Ben cu noaptea-n cap sa luam utilajele. Asta inseamna sa te recoltez si pe tine pe traseu sau sa ne vedem direct la Ben, depinde cum iti convine. Eu vin dinspre Colentina.
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #2033 (permalink) | ||
|
e prea bine! sambata dimineata sistemele va asteapta cuminti! numai sa ramana asa.
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #2034 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Am aflat si eu in cele din urma de proiect. Felicitari. As vrea sa contribui si eu cu cate ceva. Cred ca pot sa fac rost de 2 monitoare CRT 14", probabil 1-2 UC-uri complete (aprox. Ciryx 233 MHz, ~64 MB SDRAM, video 4MB PCI, HDD 10-20 GB, retea, video AGP 32 MB ...), plus ceva componente separat (1 sursa ATX, cateva module RAM, ... nu mai stiu sigur, sa-mi fac un inventar). In primul rand vreau sa stiu ce v-ar putea ajuta din ce am enumerat eu aici. In al doilea rand, vreau sa stiu daca in Pitesti este cineva care ar putea sa le preia, sau caut eu o varianta ca sa le aduc la Bucuresti. | ||
|
| | #2038 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2039 (permalink) | ||
|
Deci in ideea aia de la Galti am dus la Ben sambata seara 4 sisteme: 1. Duron 600Mhz cu hard de 40gb, 256 ddram, cd-rw, sunet&video&retea onboard, carcasa tower (piese de la: alexutz85, danny80, BenAmi) 2. Celeron 700Mhz cu hard de 10gb, 256 ddram, cd-r, video&retea onboard, carcasa tower (piese de la: maxu, danny80 si cumparate de mine) 3. Celeron 533Mhz cu hard de 4gb, 192 sdram, cd-r, video 4mb, sunet onboard, retea PCI, carcasa tower (din piese ramase prin depozitul proiectului, sunt de prea mult timp acolo sa mai stiu cine le-a donat si cand) 4. P2 400Mhz cu hard de 6gb, 192 sdram, cd-r, video&sunet onboard, retea PCI, HP desktop (asta e integral de la mine) Incerc sa mai fac in acest weekend unul sau 2 sisteme. Am cumparat 5 harduri si mai am ceva memorii, inclusiv cele de la luckylu. Incep sa raman fara unitati optice, dar mai cumpar daca va fi nevoie.
__________________ tel: 0722859607 YM: vladimir898909 http://forum.computergames.ro/45-div...iunea-mea.html | |||
|
| | #2040 (permalink) | ||
|
e vreo cerinta minima(de performanta,platforma etc) pt ca un sistem sau componente sa ajunga la voi?
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |