Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-02-2008, 19:08   #2021 (permalink)
Registered User

XAndre`'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Dr_V View Post
XAndre` Ala e un IBM300GL, are un BIOS tare nesuferit...
Iti ofer eu 20 de lei pe SDRAM + hardul de 6 giga daca nu te hotarasti sa-l donezi. Sisteme P2 mai avem si mai cumpar eu daca e nevoie, ram si harduri mici se gasesc mai greu.
bios ul e in germana..si nu stiu sigur daca se schimba limba :-?? mi am bagat yo nasu pe acolo....dar la cate cunostinta de germana am ..va dati seama

XAndre` is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 19:42   #2022 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Intr-o sambata/duminica pot sa merg eu, ideal ar fi sa mai mearga cineva cu mine sa nu ma cocosez singur la carat/instalat

H2H is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 21:51   #2023 (permalink)
Registered User

mi-a ramas si mie niste ram, 2x256 ddr 400. nu sunt sigur ca ajuta pe cineva, dar astept un pm daca e cazul.

born2lose is online now    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 01:28   #2024 (permalink)
Kyo
Registered User

iti dau si eu 15cd rome lg...merg toate fara probleme...sper sa ti fie de ajutor

Kyo is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 12:26   #2025 (permalink)
Registered User

ok. deci eu ma ofer sa merg la gaalti. acum sa vedem cum facem sa caram alea 3 sisteme (vicollucian sunt eu)

blue_eagle is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 13:35   #2026 (permalink)
Registered User

Fetita Ela este clasa a 8-a la scoala generala din satul Carani(Baile Calacea) , judetul Timis si este prima la invatatura din clasa ei.Ea impreuna cu mama, tata, fratele ei de 5 ani,matusa si unghiul ei locuiesc intr-o "casa" care pe vremuri era loc destinat depozitarii uneltelor pt muncitorii de la Petrolul.
Ne povestea ca au si ei la scoala vreo cateva calculatoare, dar nu i-a mai dus doamna invatatoare de mult in acea sala si nu prea mai stie sa umble pe calculator.
Ii multumim din suflet lui kozmo, el a fost cel care a trimis calculatorul de la Bucuresti la Timisoara.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Picture 007.jpg
Views:	109
Size:	61.9 KB
ID:	308284   Click image for larger version

Name:	Picture 004.jpg
Views:	90
Size:	52.0 KB
ID:	308292  

miha__ella is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 14:28   #2027 (permalink)

Jigodie's Avatar

Quote:
Originally Posted by valim View Post
Intr-o sambata/duminica pot sa merg eu, ideal ar fi sa mai mearga cineva cu mine sa nu ma cocosez singur la carat/instalat
te ajut eu dar numai in weekend
da-mi de stire cand ai nevoie de mine si ne intalnim

Quote:
Originally Posted by miha__ella View Post
Fetita Ela este clasa a 8-a la scoala generala din satul Carani(Baile Calacea) , judetul Timis si este prima la invatatura din clasa ei.Ea impreuna cu mama, tata, fratele ei de 5 ani,matusa si unghiul ei locuiesc intr-o "casa" care pe vremuri era loc destinat depozitarii uneltelor pt muncitorii de la Petrolul.
Ne povestea ca au si ei la scoala vreo cateva calculatoare, dar nu i-a mai dus doamna invatatoare de mult in acea sala si nu prea mai stie sa umble pe calculator.
Ii multumim din suflet lui kozmo, el a fost cel care a trimis calculatorul de la Bucuresti la Timisoara.
Felicitari!

Jigodie is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 15:54   #2028 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by miha__ella View Post
Fetita Ela este clasa a 8-a la scoala generala din satul Carani(Baile Calacea) , judetul Timis si este prima la invatatura din clasa ei...

felicitari din tot sufletul!
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Ben Ami is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 16:40   #2029 (permalink)
Registered User

XAndre`'s Avatar

Quote:
numai sambata si duminica poti? k nu sunt mereu in bucuresti...daca vrei iti dau un pm cu nr de tel si cand ai drum prin berceni suni...e bine

XAndre` is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 20:20   #2030 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

XAndre, eu ziceam ca pot sa merg la Galati cu masina in week-end. Cu sistemul ala da-mi un nr de tel in PM si poate reusesc sa trec. Tks!

Jigodie, pai poate rupem o fuga sambata, iau Doblo si bagam in el pana crapa

Am mai luat azi niste unele de la al13n8r caruia doresc sa-i multumec inca odata si nu numai lui, ci si prietenilor/colegilor care au fost de acord si au donat ce le prisosea. Am sa postez mai incolo un mic inventar, multumim!

LE: O poza cu ce am luat azi de la al13n8r
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00004.JPG
Views:	111
Size:	908.1 KB
ID:	308440  

Last edited by H2H; 11-02-2008 at 20:57..

Old 11-02-2008, 23:56   #2031 (permalink)

Jigodie's Avatar

Quote:
Jigodie, pai poate rupem o fuga sambata, iau Doblo si bagam in el pana crapa
hai sa vb cu Ben, sa vedem ce sisteme are pregatite si mergem amandoi Sambata la prima ora ca pana spre seara sa fim acasa.
Pentru mine e OK.
Doar ca trebuie sa stim ce altceva ne-ar mai trebui p-acolo. Cabluri, mufe, prelungitoare... d-aia am si cerut detalii.

Jigodie is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 00:02   #2032 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Am eu tot ce trebuie, doar sa-l trezim pe Ben cu noaptea-n cap sa luam utilajele. Asta inseamna sa te recoltez si pe tine pe traseu sau sa ne vedem direct la Ben, depinde cum iti convine. Eu vin dinspre Colentina.

Old 12-02-2008, 14:52   #2033 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

e prea bine!
sambata dimineata sistemele va asteapta cuminti!
numai sa ramana asa.
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Old 12-02-2008, 19:50   #2034 (permalink)
Registered User

Am aflat si eu in cele din urma de proiect. Felicitari.

As vrea sa contribui si eu cu cate ceva.

Cred ca pot sa fac rost de 2 monitoare CRT 14", probabil 1-2 UC-uri complete (aprox. Ciryx 233 MHz, ~64 MB SDRAM, video 4MB PCI, HDD 10-20 GB, retea, video AGP 32 MB ...), plus ceva componente separat (1 sursa ATX, cateva module RAM, ... nu mai stiu sigur, sa-mi fac un inventar).

In primul rand vreau sa stiu ce v-ar putea ajuta din ce am enumerat eu aici.
In al doilea rand, vreau sa stiu daca in Pitesti este cineva care ar putea sa le preia, sau caut eu o varianta ca sa le aduc la Bucuresti.

deus69 is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 21:29   #2035 (permalink)
Registered User

Salut,

Vreau si eu sa donez 2 surse ATX, 2 placi grafice NVIDIA 2MX, cabluri IDE, procesor Pentim 3, memorii SDRAM, o placa de retea, floppy disk.

Cum va gasesc? Care e procedura?

Merci

saddame is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2008, 11:33   #2036 (permalink)
Registered User

dess's Avatar

pai procedura ar fi astfel:
ii dai lui Ben Ami un telefon ( e pe aici pe undeva numarul parca in urma cu 2 pagini), il intrebi cand poti sa treci sa livrezi donatia si te duci cu ce ai de dat in campusul agronomiei (dupa Casin, pe linia tramvaiului 41).

dess is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2008, 00:38   #2037 (permalink)
Registered User

icub4ucm's Avatar

Am fost cu un amic acum vreo doua ore la Ben si i-am lasat doua monitoare de 17 si o pereche de boxe

icub4ucm is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2008, 11:05   #2038 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by icub4ucm View Post
Am fost cu un amic acum vreo doua ore la Ben si i-am lasat doua monitoare de 17 si o pereche de boxe
e corect! multumim frumos!

Old 14-02-2008, 18:28   #2039 (permalink)
Registered User

Dr_V's Avatar

Deci in ideea aia de la Galti am dus la Ben sambata seara 4 sisteme:

1. Duron 600Mhz cu hard de 40gb, 256 ddram, cd-rw, sunet&video&retea onboard, carcasa tower (piese de la: alexutz85, danny80, BenAmi)

2. Celeron 700Mhz cu hard de 10gb, 256 ddram, cd-r, video&retea onboard, carcasa tower (piese de la: maxu, danny80 si cumparate de mine)

3. Celeron 533Mhz cu hard de 4gb, 192 sdram, cd-r, video 4mb, sunet onboard, retea PCI, carcasa tower (din piese ramase prin depozitul proiectului, sunt de prea mult timp acolo sa mai stiu cine le-a donat si cand)

4. P2 400Mhz cu hard de 6gb, 192 sdram, cd-r, video&sunet onboard, retea PCI, HP desktop (asta e integral de la mine)

Incerc sa mai fac in acest weekend unul sau 2 sisteme. Am cumparat 5 harduri si mai am ceva memorii, inclusiv cele de la luckylu. Incep sa raman fara unitati optice, dar mai cumpar daca va fi nevoie.

Dr_V is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2008, 20:14   #2040 (permalink)
Registered User

mascotzel's Avatar

e vreo cerinta minima(de performanta,platforma etc) pt ca un sistem sau componente sa ajunga la voi?
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

mascotzel is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules