![]() |
| | #2101 (permalink) | ||
|
Am un PC incomplet pe care as vrea sa-l donez, daca foloseste la ceva. Nu prea stiu multe despre el, are 256Mb RAM, un procesor AMD (nu stiu de care) - cica ar fi pe la 600 Mhz, placa de retea, etc. (nu are HDD sau CD-ROM ). Carcasa e interesanta - este f. mare. Nu ma pricep la calculatoare, si din pacate nu am timp sa-l testez. A fost folosit la firma lui taica-miu, si mi s-a spus ca mergea OK. Din pacate nu ma pot deplasa, si nici nu prea am timp. Va trebui sa vina cineva la mine sa-l ia ... eu stau pe bd. 1 Mai intersectat cu Turda/Miciurin. telefonul meu e 0740150824 (Laurentiu) id de Y messenger: thekomissar
__________________ 1964 Volkswagen "Typ 1" 1200 "vintage speed" in progress. 1965 Volkswagen "Typ 1" 1200 former stock daily driver - up-graded to 1600 cc, high torque p&c, lightened flywheel + close ratio gearbox. | |||
|
| | #2102 (permalink) | ||
|
Pai Mad_Turnip...stai la 2 pasi de Ben. Nu-i mai bine sa te duci cu Kayaku direct la Agronomie? E la 2 statii de tine, pana ajung eu in zona mai dureaza :|
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #2103 (permalink) | ||
|
este foarte greu. mi-am rupt spatele cu el. poate cand vine cineva la komissar, ca am inteles ca suntem vecini
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #2104 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 Location: Bucuresti Rahova |
cred nu sunt sigur ca sambata pot sa va ajut cu caratu din diverse parti intr-una singura poate mai aduc si eu un super calculator
__________________ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER!!! | ||
|
| | #2105 (permalink) | ||
| Komissar ce ai fotografiat tu este un kit Duron foarte bun pentru proiect, montat intr-o carcasa de server antic (ori AT modificata ori din primele modele de ATX maxitower). Sper sa ajungem careva sa-l luam, eu as muta kitul intr-o carcasa mai adecvata si tabla aia imensa s-o schimb pe altceva sau sa pun un P2 mai vechi in ea
__________________ tel: 0722859607 YM: vladimir898909 | |||
|
| | #2106 (permalink) | ||
|
astept un semn de la cineva care poate trece sa-l ia. valim are datele mele de contact
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #2107 (permalink) | ||
|
Pe sambata am sa incerc sa trec pe la tine sa iau utilajul si sa-l las la Dr_V. Vorbim la telefoane si vedem cum facem. Cu monitorul lui Vincentiu2002 de mai sus sper sa trec maine. Tot asa, sun si stabilim, probabil intre 11.oo>13.oo.
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #2108 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
Am si eu doua monitoare - 15 si 17" amandoua functionale si in stare buna. o imprimanta cu ace, un caklc 386 deci mai vechi. daca le doriti, eu am sa pot sa vi le aduc. postati-mi un nr telefon. Am sa le strang pe toate si in functie de telefon ma reped si le aduc. la adresa indicata si la momentul indicat. Eu am un program mai flexibil. | ||
|
| | #2109 (permalink) | ||
|
Din pacate n-am sa pot trece pana luni pe la nimeni, au intervenit niste chestii urgente si neplanificate. Sorry!
|
| | #2111 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: Bucuresti |
intrebare pentru cei care gestioneaza acest proiect: exista vreo modalitate de a dona diverse chestii dar care sa fie,intr-un fel,catre o fundatie ceva? intreb asta pentru ca lucrez la o companie,mare,care isi schimba echipamentele IT la maxim 3 ani si in acest fel adunam foarte multe pc-uri,monitoare,imprimante,fax-uri,telefoane,copiatoare,majoritatea perfect functionale si cu aspect de nota 9 din 10 un exemplu ar fi vreo 15-20 monitoare HP 7500 17" ca noi si pc-uri HP Vectra,Brio,notebook-uri HP omnibook 6000,xe3,ups-uri APC, etc unele dintre ele nu mai sint functionale sau au piese lipsa motiv pentru care au fost inlocuite cu altele noi. anul trecut am fost responsabil cu diagnosticarea,curatarea,repararea si donarea multor pc-uri complete catre o casa de copii din comuna Brazi/Ploiesti dar a necesitat multa munca iar timpul meu liber nu-mi mai permite asa ceva acum. ideea este ca am avea nevoie de proces verbal predare-primire intre compania unde lucrez si o fundatie ceva care se ocupa cu asa ceva,deci nu persoane fizice daca stiti vreo fundatie ceva sau vreun mijloc prin care sa va pun la dispozitie toate cele mentionate mai sus ar fi OK mentionez ca e vorba de vreo doua DUBE FORD Transit de echipamente nu de cateva pc-uri. astept pm cu ceva sugestii Multumesc.
__________________ | ||
|
| | #2112 (permalink) | ||
|
draga cristi_tnt, daca vrei linkuri catre cine a scris despre noi, sau cine a facut filmulete cu noi (iti pot oferi inregistrarea emisiunii de pe Realitatea TV), daca vrei sa ne intalnim ca sa ne cunosti, daca vrei copii dupa buletine si alte d-astea... strangeri de mana... cu cea mai mare placere. altceva nu-ti putem oferi pentru ca noi nu suntem decat ceea ce vezi cu ochii tai. reali, fara doar si poate, insa nu prea "ascunsi" dupa hartii. sa nu intelegi gresit... semnam ce e de semnat in viata asta, dar nu ce doresti tu. pentru ca nu ne-am facut un scop din A AVEA o fundatie, un ong sau ceva de genul asta, si nici n-am dezvoltat o idee a unei companii multinationale, sau a unui miliardar local marinimos... noi suntem cei de pe aici, de pe Computer Games, oameni obisnuiti, cu vieti normale si cu un singur scop mai "declarat" decat altele: sa ajutam copiii saraci - pentru a nu devenii sclavii viitorului apropiat. atat! multumesc.
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #2113 (permalink) | ||
|
Ben Ami, putem oferi mai mult decat hartii stampilate si semnate. Putem oferi poze cu copii care beneficiaza de respectivele echipamente si totul e vizibil aici pe forum. Ca se fac, ca se desfac...la copii ajung sisteme functionale, stabile, si care-i ajuta sa vada ca in aceasta viata exista si un alt orizont. Si mai mult, inventarul este vizibil la orice ora. Se posteaza cine a dat, cui a dat si ce a plecat. Mai transparent decat atat, nu stiu unde si cine ar face! Daca vrea cineva, poate sa dea de urma unei placi audio ISA donata acum un an.
|
| | #2114 (permalink) | ||
Ben si eu tot de pe aici de pe forum si tot copii saraci am ajutat si pana acum sitax stie cand luam sisteme "mai ieftine" de la el,reducea mult pretul pt chestia asta,adica nu castiga nimic,iar eu le trimiteam acolo unde stiam copii talentati si lipsiti de posibilitati. Eu intrebam altceva...e un pic mai dificil pt mine sa va explic si nici nu prea stiu bine doar ca anul trecut ca sa le poata scoata firma din inventar a trebuit sa incheie un proces verbal.intelegeti voi...adica firma nu le mai are pe inventar pt ca "..." asta sa intamplat cu ele,dar totul sa poata fi dovedit pt ca asa sint corporatiile astea mari,se apara de orice pe toate partile. oricum eu va tin la curent si daca firma accepta sa mi le puna MIE la dispozitie pentru acest proiect as fi foarte fericit si chiar voi avea nevoie de ajutorul vostru. Raspunsul tau l-am simtit un pic acid si anumite cuvinte chiar nu mi-au picat bine,desi eu doar incerc sa gasesc metode prin care aceste echipamente functionale sa nu ajunga la gunoi cum se intimpla de obicei,pt ca nu toti oamenii se implica in asa ceva... ceream sfaturi doar de la oameni care poate au mai multe idei ca mine,pt ca...chiar vreau sa fac ceva in acest sens,asa cum am mai facut,doar ca nu sint ale mele iar eu sint un simplu angajat la o firma,adica un "sobolan" in trecut aveam mai mult timp si ma puteam ocupa pana la sfarsit,acum nu mai am...din pacate,si se pare ca sint singura persoana interesata de "acolo" de aceste chestii. Daca am deranjat cu ceva imi cer scuze,raspunsul vostru a facut ca postul meu sa para ca si cum as fi tras pe cineva la raspundere...chiar ma simt prost,departe de mine intentia asta,doar ca "pozele,articolele" si restul de care eu sint perfect constient,si ma face sa fiu mandru de voi,nu imi prea sint de folos in situatie data,stiti si voi cum e... Sa auzim de bine,tot respectul meu!
__________________ Last edited by cristi_tnt; 17-03-2008 at 23:23.. | ||
|
| | #2115 (permalink) | ||
|
Daca vor sa le caseze atunci pot face proces verbal de casare. Si se degreveaza cu ele pt ca sistemele de calcul se amortizeaza in 2 sau 3 ani, nu mai stiu exact. In sensul ca pot sa le arunce pe geam ca sunt scoase din inventar conform amortizarii. Stie contabilul sau contabila. Sau poate nu stie
|
| | #2116 (permalink) | ||
de procesul de casare ma ocup eu in aceste zile,sper sa termin pana vineri,e vorba de o tara intreaga pe care am luat-o la "mana" oras cu oras in ultimele 3 saptamani,acum ca stiu ce trebuie schimbat intocmesc procesul asta de casare,care mai trebuie si aprobat. si nu se mai pot arunca la gunoi conform unor legi mai noi legate de mediu,iar gunoierii nu au voi sa le mai ridice...deci se misca ceva si in tara asta,doar ca destul de greu,incep sa apara diverse firme de reciclare,etc
__________________ | ||
|
| | #2117 (permalink) | ||
|
Man, nu confunda proiectul asta cu o groapa de gunoi...plsss
|
| | #2118 (permalink) | ||
din nou sint inteles gresit,probabil oboseala ma impiedica sa ma exprim corect repet: adica vor ajunge la groapa de gunoi Glina,adica se pierd, in loc sa ajunga la oameni adevarati care sint dispusi sa investeasca timp si munca pentru ajuta pe cineva. Sper ca e mai bine asa! ym cristi_tnt si poate unul din voi isi face timp saptamana asta pana in orele 17.00 sa vina sa vada despre ce e vorba 0723.661.383 este nr meu de telefon,ca pe forum vad ca nu prea ne intelegem.
__________________ | ||
|
| | #2119 (permalink) | ||
|
am schimbat un rand de vorbe cu cristi_tnt, ma duc sa aleg una alta. Dr_V esti disponibil? sau altcineva?...Din ce spune Cristi ca se da la vale cred ca ar fi pacat sa nu alegem ceva. Multumesc Cristi de intelegere pt cele spuse mai sus
|
| | #2120 (permalink) | ||
din curtea proprie donez: MB socket A functional cpu duron peste 1000Mhz trebuie testat sempron 2400+ socket A trebuie testat,ultima oara era functional,provin din upgrade nu ca ar fi fost prajite,dar trebuie testate ram 256MB DDR1 functional placa adaptoare pci to USB bun pt sisteme fara usb sau cu usb ars switch 8port nou repotec bun daca mai este cazul de vreo retea la vreun centru un mousepad quicksteel medium size nou sigilat un hub usb nou A4tech mouse si tastatura HP noi in cutie ps2 ambele tastatura noua A4tech slim fara numpad o luasem pt deplasari este pe usb,in cutie si mai sint destule,cu ocazia asta trebuie sa-mi deschid sertarele
__________________ | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |