![]() |
| | #2202 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: Suceava |
Pot oferi urmatorul sistem complet: Celeron 300A (pe slot), 192 MB RAM SDRAM, ATI Rage 8 MB (sau 16 MB, nu stiu sigur) AGP 2X, 6 GB HDD Seagate, CD-ROM 32X, SB Live! (max 4.1), Ethernet, carcasa AT cu sursa 250W, tastatura multimedia, mouse cu bila (port serial). Are si un port PS/2, nu stiu sigur daca merge (parca au fost probleme cu el). Nu are USB (placa de baza suporta, dar trebuie conectori pt headere). Monitor 14", suporta 800x600 la 85 Hz. Stiu ca este sub limita, totusi l-am folosit pana acum 2 ani cu XP pe el facand dezvoltare software (Visual Studio 2005), Photoshop, 3ds Max. Intradevar, e cam lent, dar decat deloc.... Sau daca va intereseaza anumite componente... | ||
|
| | #2203 (permalink) | ||
| adal Celeron300 AT e slab, DAR al tau este echipat cu piese foarte bune: memoria, hardul, placa video, pl. sunet, pl. retea. Monitorul dak se vede bine iar e OK. Toate astea pot fi mutate pe un kit P3 ATX si iese un sistem misto. Daca esti de acord ca il vom demonta pentru piese, ar fi o donatie foarte apreciata
__________________ tel: 0722859607 YM: vladimir898909 http://forum.computergames.ro/45-div...iunea-mea.html | |||
|
| | #2205 (permalink) | ||
|
Imprimante nu prea dam cu sistemele, doar cand s-au facut retele prin scoli/gradinite s-a pus cate un laser a/n in LAN cand am avut posibilitatea. De vorbit si cu BenAmi, dar din punctul meu de vedere imprimante nu as mai primi ca donatie. Ocupa mult loc, costa mult cartusele si se dau foarte greu la schimb pe alte piese.
__________________ tel: 0722859607 YM: vladimir898909 http://forum.computergames.ro/45-div...iunea-mea.html | |||
|
| | #2206 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: Suceava | Quote:
| ||
|
| | #2207 (permalink) | ||
| Va multumim ca ati fost alaturi de noi la emisiunea-concurs „Respect pentru viitor”. Am demarat acest proiect pentru ca ne-am dorit sa transmitem oamenilor mesajul nostru si al vostru, acela ca este important sa traim responsabil si sa respectam viitorul. In acelasi timp, ne-am dorit sa oferim ONG-urilor din Romania o platforma de promovare si posibilitatea de a gasi finantari. Dupa cum stiti, emisiunea „Respect pentru viitor” a ajuns la final. In urma cu 3 luni, 24 de proiecte de responsabilitatea sociala intrau in competitia pentru cei 150.000 euro. Cele mai votate zece proiecte s-au calificat pentru cursa finală, la Gala „Respect pentru Viitor”. Proiectul propus de dumneavoastra a primit un numar de 100 voturi si nu s-a situat printre primele 10 finaliste. Va anexam alaturat topul celor 10 proiecte finaliste si numarul de voturi totalizate. <<Top 10.pdf>> Speram ca participarea la emisiunea noastra a fost o experienta frumoasa si benefica pentru organizatia dumneavoastra! Si suntem convinsi ca veti merge mai departe pe calea responsabilitatii sociale. Noi vom pastra contactele in baza noastra de date si cu acordul dumneavoastra, va vom recomanda partenerilor nostri de business pentru o eventuala colaborare. Cu prietenie, Echipa CSR Petrom iar raspunsul meu a fost: Stimate domni si domnite, nu ne faceam iluzii! si asta se vede si in locul unde noi ne vedem de treaba in continuare! platind din banii nostrii, si chinuindu-ne ca si pana acum. ma bucur ca multa lume a inteles ca ceea ce facem noi este ok! intr-un fel ma bucur si ca nu facem fata (sub nici o forma) celor care vor sa ne contacteze si sa ne mai ofere cate o componenta. nu ne-am dorit sa traim in lumina reflectoarelor si ne pare rau ca am oferit numele noastre reale (oricat de ciudat vi s-ar parea acest lucru). am scapat si de "grijile" cum ca nu vom mai beneficia de intelegere si nici de suport (de toate felurile) daca ne organizam in formele atat de... compromise care au umplut tara asta de meschini (la usa ne ciocane constant oamenii unor ong-uri si fundatii care cer de pomana sume de bani variabile - lucru pe care noi n-o sa-l facem niciodata). ne bucuram ca toate acestea ne-au crescut atat de mult credibilitatea incat, sincer, nu avem ce face cu ea, dorind sa mai imprumutam si altor "organizatii", noi vazandu-ne de treaba, fiecare traindu-si viata si facandu-si rostul la care deja se gandise, asa cum se pricepe mai bine, parasind pe zi ce trece taramul unor iluzii neimpartasite, si continuand sa ajutam atat cat putem, copiii defavorizati (cu adevarat!). ne-ati luat o piatra de pe inima si pentru asta va multumim din suflet! n-am fi stiut ce sa facem cu purcoiul ala de bani si in mod sigur demersul nostru ar fi scazut pretul componentelor de calculator in Romania, macar cu un procent! Scotand in mod artificial din buzunarul celor bogati o suma cu care si-ar fi putut cumpara in Malaga, in Insulele Capri sau oriunde au ghinionul sa-si petreaca putinele zile de concediu, un coctail cu doar 2 masline - in loc de 3. Oportunitatea a fost fantastica, dar NU AM MERITAT sa castigam, pentru ca nu era normal ca o initiativa privata chinuita sa dea binemeritata palma peste fatza unor fundatii si ong-uri care au chiar si contabili, dezordinea de la noi punand pe ganduri si pe cel mai al naibii tipicar. Ma bucur ca nu va raspund completand un chestionar cu fraze tip sau bifand niste raspunsuri preexistente si va asigur de toate gandurile mele bune, dupa ce am incercat sa va fac sa zambiti un pic! Al dumneavoastra, Ben Ami asta ca sa stiti si acest lucru, nu vreau sa ascund nici o informatie care v-ar putea creiona mai bine realitatea in care traim si ne manifestam.
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
Last edited by Ben Ami; 23-04-2008 at 18:43.. | |||
|
| | #2208 (permalink) | ||
|
Ben, ti-aduci aminte cand ti-am spus in iarna ca de fapt nu vrei sa castige "Proiectul" si ca totul este doar marketing? Banii erau dati deja. Acum razi si treci peste asta. Nu faceti computere din bucati pt Petrom, o faceti pt copii si o s-o faceti in continuare. A fost doar un episod. So..., ia la analizat ce s-a mai oferit prin zona si spune-mi ce ar fi bun de luat saptamana viitoare ca sa stiu sa-mi planific drumurile
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #2209 (permalink) | ||
|
daca proiectul asta n-a fost votat decat de 100 de ori, io-mi ****** (BIIIIIIIIP!)... numai din partea mea (&friends) cred ca a obtinut macar vreo 50... raspunsul nu stiu daca trebuia sa fie atat de acid, dar... whatever. ma rog, le urez si eu multa ... :fuckoff:. (PS: as fi curios sa atasezi si pdf-ul... ) | |||
|
| | #2210 (permalink) | ||
|
As dorii sa primesc Un PM de la cineva care se ocupa cu acest proiect care sta prin zona Balta Alba .. Pantelimon .. Cat mai aproape de Zona Iancului deoarece doresc sa contribui la proiect cu o carcasa, 2 optice, cateva coolere o sursa si mai caut .. ms Ps : am si un monitor d 17 care nu stiu dak mai fct .. sa ma uit MS ast rasp
__________________ YM: colonelu_spuk Tel : 0727350877 | |||
|
| | #2211 (permalink) | ||
|
Prea acid raspunsul totusi... Iar problema cu proiectul asta in emisiune a fost si c-a fost in prima emisiune (cand lumea inca nu prea stia care-i treaba, ca sa nu mai spun ca respectiva prima emisiune parca tin minte c-a fost intrerupta de breaking news si reprogramata, deci confuzie), si c-a "luptat" impotriva CdH. CdH vad ca s-a retras dupa aia, dar oricum a luat destule voturi, ca ma gandesc ca omul care a votat nu le-a votat pe ambele... Oricum, eu ma bucur ca-s asa multe proiecte de mediu in top 10 (eu oricum doar pe astea le-am votat, cand imi aduceam aminte, sorry). Din punctul meu de vedere asta ar trebui sa fie pe primul plan at all costs, so... Dar ma intristeaza numarul foarte mic de voturi in general, daca ce vad acolo e real, asta arata un interes foarte redus. Nu ca nu m-as fi asteptat, dar oricum...
__________________ "We're all humans." Let's try to be more! "The chief obstacle to the progress of the human race is the human race." "If you're falling off a cliff you may as well try to fly, you've got nothing to lose." | |||
|
| | #2212 (permalink) | ||
|
Am lamurit in sfarsit P3-ul 500 de la Monky - hardul era de vina (nu ca ar fi fost defect, dar nu-l vedea corect placa de baza). I-am pus un Maxtor de 6gb si acum merge bine. Il duc la Ben cu prima ocazie, e un sistem destul de bunicel. Mai fac zilele-astea sisteme, sa vad ce-mi iese Probabil din celelalte 2 kituri date de Monky si din Dell-urile de la riciulescu.
|
| | #2213 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 Location: Bucuresti Rahova |
sa traiti toti mai bine... paste fericit sau sarbatori fericite cum se spune mai bine! dr.v lasa-mi nr pe privat daca nu pleci din oras ca poate trec sa iti aduc placa aia numita de tine pompos "duala" ))) sa ma astepti cu o bere rece sa vad daca mai gasesc si alte nebunii!
__________________ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER!!! | ||
|
| | #2214 (permalink) | ||
|
Sa tot faci sisteme ca Dell-urile astea de la riciulescu All-onboard, placi Intel BX, nu le trebuie drivere, instalarea merge snur. Vad orice fel de RAM, au surse puternice pentru un desktop, sunt rezonabil de silentioase si arata destul de bine. CD-Roamele sunt cam rasnitze, dar multumita lui Kyo am destule optice bune sa pun pe sisteme inca 2 luni de-acum incolo ![]() In concluzie mai am unul gata de donat, in configuratie P2/400 cu 192 SDRAM, CD-RW si hard de 6gb.
|
| | #2215 (permalink) | ||
|
Vreau si eu sa donez sistemul de aici Vand Compaq PIII 500Mhz Eu stau la Iancului dar pot sa ma si deplasez pe seara daca e. Spuneti-mi cine se ocupa de strangerea lor va rog. | |||
|
| | #2216 (permalink) | ||
|
Eh, facui inca unul din kiturile date de Monky. Un Celeron la 800Mhz care merge brici. N-a fost mare lucru de facut la el, doar am aruncat javra de Conner 4gb plin de baduri si l-am aschimbat cu un Maxtor de 6gb bun, am pus o racire adecvata la procesor si l-am completat cu RAM si cd-rw. Am spalat si carcasa, care-i destul de dragutza de fapt, arata naspa doar din cauza mizeriei. Sunt foarte incantat ca placa Intel 815 mi-a vazut corect un RAM de 256 Nanya pe care-l tin p-acilea de 3 luni pentru ca alte placi il vedeau de 128 ![]() Deci sistemul se va dona in urmatoarea configuratie: Celeron 800Mhz (FSB100), 256Mb SDRAM, 6Gb HDD, CD-RW, video 32Mb onboard share, sunet onboard, LAN PCI.
|
| | #2219 (permalink) | ||
|
salut.....am de dat niste componente de calc.....si mi-e tarsha sa le arunc.....asa ca mai bine le donez.... 3 x mouse MBO (cu bila)+ 1 x Tastatura MBO cu 2 x receiver (sunt wireless) 2 x mouse....unu este pe PS 2 iar altul chiar nush ce mufa are.... placa sunet 5.1 casca cu microfon un microfon (dar nu mai am baza pe care statea.... ...)un cooler de carcasa un mouse Siemens pe USB... deocamdata cam atat.......cu cine vorbesc....si cum se procedeaza.... vreau sa scap de astea in maxim 2 zile.....ma rog dupa Pasti....pe miercuri sau pe joi.... info si alte delalii: PM pe forum, sau pe mess: "alecsandru_007".....
__________________ TRABI DRIVER Last edited by James Bond; 26-04-2008 at 13:05.. | |||
|
| | #2220 (permalink) | ||
| Quote:
eu am un sistem la o amica (sper sa nu se fi razgandit) pe care nu reusesc sa-l aduc de vreme buna ![]() Poate reusim curand. Ben, nu-i bai, nu de banii aia avem noi nevoie ci de mai multi oameni de bine. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |