Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 24-12-2008, 07:50   #2481 (permalink)
Registered User

mdv74's Avatar

Chiar nu aveti nevoie de piesele pe care le am,?
As vrea sa scap de ele din casa.

mdv74 is offline    Reply With Quote
Old 30-12-2008, 19:37   #2482 (permalink)
Registered User

As dori sa donez un monitor CRT de 19 inchi (Philips 109 B4) cu ecran plat, o placa video PCI E ASUS Nvidia 6600 GT silent si un kit wireless Genius (tastatura + mouse) cu charger si acumulatori.
Toate sunt functionale.
Daca aveti nevoie de ele va rog PM.

atlantic3009 is offline    Reply With Quote
Old 31-12-2008, 21:50   #2483 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

LA MULTI ANI OAMENI DE SUFLET!

Bafta si in noul an cu Proiectul!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 02-01-2009, 03:46   #2484 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

LA MULTI ANI, TUTUROR!

zilele astea urc si poze cu copii care au primit cate un calculator inainte de anul nou... sunt vreo 12, da' in mod sigur n-am inca poze cu toti.

pentru toata munca depusa si posibilitatea de a ajunge la fiecare copil le multumesc lui Dr_V, kronozom, jigodie, Mariei si lui Cin-Cin (asta asa, in mare, pentru ca daca n-ar fi fost pomelnicele de mai devreme, de tooot felul de piese care mai de care si de la te si miri, cateodata, cine - oameni importanti, ori oameni cu suflet mare - nimic n-ar fi fost posibil).

sa mai zic?
fara bunavointa si amabilitatea lui AIWA si a echipei CG... ne puteam pune si-n cap ca nu faceam nimic

Multa Sanatate TUTUROR!
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Ben Ami is offline    Reply With Quote
Old 06-01-2009, 17:10   #2485 (permalink)
nik
Registered User

nik's Avatar

Am asa:
Un p1 la 200 cu 16mb edo, placa sunet yamaha isa, video 1mb
Hdd 30g maxtor slim care cam face figuri, are win 95 instalat pe el.
Dvd-rom Pioneer care citeste doar dvd-uri

Va trebuie ceva din ce am?

nik is offline    Reply With Quote
Old 09-01-2009, 07:13   #2486 (permalink)
Registered User

vincentiu2002's Avatar

Am si eu niste componente si un sistem vechi - Astept un PM cu date de contact din Bucuresti pentru a le livra.

Tototdata, daca sunt useri din CONSTANTA care doresc sa doneze ceva componente, le pot transporta in Bucuresti - probabil duminica 11 Ian ma intorc in Bucuresti.

vincentiu2002 is offline    Reply With Quote
Old 09-01-2009, 12:29   #2487 (permalink)
Godlike

savu_superstar's Avatar

Astept URGENT sa stiu cine se ocupa de colectari. Sunt ceva piese de dat pentru proiect si vreau sa stiu cu cine iau legatura. Am nevoie de nr de tel si pers de contact. Merci.

savu_superstar is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2009, 16:01   #2488 (permalink)
Registered User

mdv74's Avatar

OK, se mai ocupa cineva de thread-ul asta?
De aproape o luna ma chinui sa i-au legatura cu cineva de pe aici ca sa pot sa ii dau piesele pe care le am.
Da-ti un semn de viata daca va mai ocupati.

mdv74 is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2009, 23:15   #2489 (permalink)
Registered User

Incearca sa dai de Dr_V sau Ben ami.
Ai ID de mess in semnatura lor sau chiar nr. de tel.

nh1980ro is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2009, 16:39   #2490 (permalink)
Registered User

Am dat placa video si kitul de mouse + tastatura.
Mai am disponibil monitorul - un CRT de 19 inchi (Philips 109 B4) cu ecran plat un monitor inca foarte bun.
Cine are nevoie de el va rog PM.

atlantic3009 is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2009, 02:03   #2491 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by mdv74 View Post
OK, se mai ocupa cineva de thread-ul asta?
De aproape o luna ma chinui sa i-au legatura cu cineva de pe aici ca sa pot sa ii dau piesele pe care le am.
Da-ti un semn de viata daca va mai ocupati.
ai 18 posturi, noi avem cate avem, e un moment mai... bizar. dupa sarbatori lumea este mai "sfarsita" de tot felul de emotii. si e firesc sa nu-si faca timp sa arunce un ochi pe aici.
e simplu sa scri de la tastatura calculatorului FARA SA CITESTI ceea ce deja s-a scris. daca doreai... puteai lua legatura cu unul dintre noi. TI-A FOST LENE. recunoaste asta!
eu recunosc ca stau mai rau cu netul - ca de aceea nu am urcat ceva poze de ceva vreme, si ca sunt un pic "inconjurat" de ceea ce mai am de facut.
nu uita ca ce s-a facut si se face... ramane la stadiul de hobby.
daca vrei cu tot dinadinsul gasesti, daca dispui de rabdare iese chiar asa cum doresti. pana nu ai toate astea cu tine... de ce trebuie sa intrebi retoric?
crezi ca din 2 vorbe o sa pui la indoiala ceea ce altii deja au TRAIT?
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Old 16-01-2009, 10:02   #2492 (permalink)
Registered User

Cap0ne's Avatar

Donez un monitor CRT Flat Samsung 755DFX , 17" , in stare bunicica de functionare (a mai pierdut putin din luminozitate dar e destul de ok).

Cap0ne is offline    Reply With Quote
Old 20-01-2009, 19:28   #2493 (permalink)
Registered User

thar's Avatar

salutari

Salutari!
Locuiesc in Timisoara(deh prietena faculta,eu serviciu)dar imi vizitez o cam o data pe luna parintii care locuiesc intr-un sat cam pe la 40 km de Timisoara.Ce am vazut acolo e de groaza... Anul trecut am reusit sa fac fericiti pe copii unor vecini cu un sistem duron(si vreo 30m de furtun sa isi traga apa in curte...)
Vad ca pe forum se fac multe sisteme cadou la copii,Asa ca va rog daca se poate sa ma ajutati sa fac un sistem(am mai multe familii in cap..o sa fie greu sa aleg).
Credeti-ma ca nu sunt un profitor si sunt dispus sa fac ce imi cereti voi pt. a va convinge ca sistemul ajunge la cine chiar are nevoie de el.
Sunt dispus sa platesc transportul componentelor iar monitorul ii voi cumpara eu (stiu sh cu 30 lei si garantie 6 luni) si bine inteles mai adug ce mai am eu pe acasa.
Daca nu ma ajutati e ok ,daca ma ajutati e si mai ok
Multumesc si sanatate la toti!sper ca nu am suparat pe nimenea..
cosmin

thar is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2009, 18:58   #2494 (permalink)
Registered User

Kristi_Glumetzu's Avatar

si eu am pe cineva care doneaza un CRT 17" ... Ben Ami vezi ca te-am cautat pe tel in leg cu acest monitor ..dar nu mi-ai raspuns...

Nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut.

Kristi_Glumetzu is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2009, 11:28   #2495 (permalink)
Registered User

achilehero's Avatar

Eu am un monitor de 21. E cel din postul de aici, dar daca fericim un copil, il dau gratis daca ma ajuta cineva cu transportul.

achilehero is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2009, 20:26   #2496 (permalink)
Registered User

Dr_V's Avatar

Revin dupa o pauza impusa de programul crunt de la job.

In ultimele 2 saptamani am mai receptionat niste donatii:
- Daniel.Stefan a donat un monitor de 15" CRT, o placa video AGP, una de retea si inca niste piese
- reich mi-a adus pentru copii un P3/650Mhz (256Mb RAM, 40gb HDD, video 32Mb AGP, sunet, LAN, optic) complet si instalat + mi-a reparat un P3 caruia eu nu-i dadeam de cap (i-a facut din proprie initiativa si un upgrade proc la 500Mhz in locul celui la 450)
- un coleg care nu vrea sa-i scriu numele aici mi-a dat o punga mare de piese diverse (placi video, memorii, etc.)
- doamna mama mea mi-a dat un monitor de 17" CRT bun

Am inceput si mutarea sectiei la job, ocazie cu care voi recupera aproape toate PC-urile pe care le utilizam acolo (cu tot cu monitoare). Sunt P3-uri si AMD-uri Duron/Athlon pe socket A, destul de bine echipate.
Majoritatea sunt ale mele, dar 3 au fost cumparate in comun de toti medicii sectiei. Colegii mei au fost de acord sa le donam pe toate 3 la Proiect.
Dintre ale mele o sa si vand cate ceva sa-mi mai recuperez din bani, dar voi dona cel putin 2 sisteme si 4 monitoare. Vor ajunge la Ben pe masura ce le pot cara si eu. Deja am acasa cateva sisteme, le curatz de baza de date cu pacienti si i le duc (cred ca maine seara).

Rog donatorii sa nu se mai supere pe mine, in ultima vreme lucrez 10-12 ore pe zi si cam tot asa o s-o duc si in viitorul apropiat, nu prea am timp sa merg sa colectez donatii, fac si eu ce pot.

Dr_V is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 17:57   #2497 (permalink)
Registered User

Salut,

Am doua monitoare CRT: un AOC 17'' si un CTX 15''. De asemenea, am mai multe unitati centrale (vreo 4-5), cu procesoare variind de la un 586 pana la un Celeron 333 (sau chiar 450, nu mai tin minte clar). Functionale, dupa ultimele teste, si cu tot ce trebuie pe dinauntru. Deasemenea, am un mic sac de componente care ar merita o soarta mai buna (sau gunoiul).

Cum procedam? Pe unde va (mai) gasesc?

cortex is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2009, 00:00   #2498 (permalink)
Registered User

Dr_V's Avatar

cortex
Monitoarele-s binevenite.
Compurile sunt prea vechi sa fie donate la copii, daca le dai vor fi dezasamblate pentru piese. Daca cel la 450 e P3 ala se da ca atare, dar sub 400Mhz ori suporta upgrade ori le demontez.
Lasa-mi un mesaj pe Yahoo (vezi YM in semnatura mea) si vedem cum facem.

Wraith mi-a adus ieri pentru Proiect 3 carcase ATX foarte misto (2 tower si 1 de barebone) + un kit P3

Am mai primit de la patronul firmei Akila Design SRL o punga continand 2 placi video AGP (GF2 cred ca sunt), 3 placi de retea, 2x256Mb DDR400, 2 rack-uri interne de HDD, un CD-RW, un proc Duron si un HDD 160Gb SATA (pe care va trebui sa vad cum il schimb pe 2-3 harduri IDE mai mici ca la proiect n-avem placi cu SATA).

Inca n-am ajuns la Ben. S-au adunat la mine 5 compuri complete si 4 monitoare, sa vad cum le car cu Tico, nu cred ca incap toate la un singur drum. Si vor mai fi (si de la spital si din donatii pe masura ce am timp sa le fac)

Old 04-02-2009, 20:03   #2499 (permalink)
Registered User

Dr_V's Avatar

Wraith a venit si azi si a mai adus un superb monitor Compaq de 17" negru cu argintiu Modelu' ala high-end care la vremea lui facea o groaza de parale. Am un comp argintiu mai rasarit (un Athlon) de la spital care prea se asorteaza, n-o sa-l mai vand cum planuisem initial, il dau la proiect sa faca pereche cu monitoru asta

Old 10-02-2009, 22:35   #2500 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by thar View Post
Salutari!
Locuiesc in Timisoara...sper ca nu am suparat pe nimenea..
cosmin
Cosmine, facem treaba asta!
pentru inceput o sa-ti trimitem un sistem...
da' trebuie sa mai si vorbim pe mess detalii, asa ca te rog: bennataben sau 0721.44.88.00

Doamne abia deschid topicul asta - net ce mai am si eu!

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules