![]() |
| | #241 (permalink) | ||
|
ben ami ai reusit sa ma enervezi, vrei sa ma apuc acum sa scanez si sa pun pe grupul yahoo toate diagnosticele. De fapt ... ce ai cu mine ? Tot nu am inteles. Fii mai explicit. Am recitit tot threadul . Din cate am vazut este o actiune publica, si se adreseaza tuturor celor care vor sa se implice.Incearca sa nu mai vb despre mine ci cu mine . Asa e corect.Eu nu vorbesc despre tine aici, nu te cunosc personal si nu as avea de ce . In schimb vorbesc cu tine daca am ceva sa iti spun . Nu mai fa acuzatii nici macar voalate sau implicite, nu isi au rostul. Ce s-ar intampla daca toti am face la fel? Daca aceasta actiune se adreseaza numai celor din Bucuresti, spune. Pe desprecopii ai facut un apel sa venim cu cazuri.... Acolo am citit. Te-ai adresat cadrelor didactice. Eu am luat in serios actiunea ta. Mi s-a parut foarte buna ideea. Si de aceea nu inteleg ce anume te deranjeaza. A venit o colega din Constanta sa lase la mine un monitor pentru Karla. Dar dupa ce l-ati dus voi pe acela. Este unul de 14 AOC scrie pe el. Daca va hotarati sa-l ajutati pe Ionut, am eu monitorul aici. Daca nu, vi-l trimit cu maxitaxi, numai sa fie cineva sa il ia de la gara. Chiar o sa pun documentele pe grup special pentru Ben ami. Sunt de 10 ani invatatoare. Am lucrat cu peste 200 de copii pana acum stiu ce inseamna sa poti si sa nu ai cu ce.Am privit in ochi copii foarte destepti care nu aveau cu ce se imbraca, nu aveau ce manca. Le-am facut vizite acasa si i-am vazut ingramaditi in cate o camera de camin de 3 /4 cu parinti si frati.Si cu caietul de teme pe gwenunchi. Pentru mine astea nu sunt basme. Am mers la scoala zilnic si m-am confruntat cu neputinta de a-i ajuta mai mult decat e omeneste posibil. M-am lovit si de oameni care stau cu jucariile in pod si nu isi fac timp sa le scoata de acolo si sa le dea unui copil; mai sarac, sau le arunca la gunoi unde alt copil cu demnitate le priveste cu jind ca nu-l lasa mama sa le ia de acolo desi el chiar si de acolo le-ar lua, fiti siguri . De aceea am toata admiratia pentru actiunea aceasta. Si implicit pentru Ben Ami care a initiat-o. Am scris pe unele forumuri si eu despre ea. Este trist ca oamenii nu isi fac timp nici macar sa ceara pentru cineva care nu are. (Ca daca "beneficiarul" nu are calculator, nici internet.. cum poate sa ajunga aici si sa ceara- cineva trebuie sa o faca pentru el). Aiwa, si eu am fost acuzata ca vreau sa ma imbogatesc cand am initiat o campanie umanitara. Cunosc sentimentul. Cei care acuza .. isi consuma timpul inutil. Binele oricum va triumfa pana la urma. La mistouri ieftine si acuzatii se pricepe toata lumea. Mai greu e sa construiesti. Last edited by ADINAC; 06-04-2006 at 13:17.. | |||
|
| | #242 (permalink) | ||
| Quote:
si din nou REPORT BAD POST! dragilor, daca exista un psihiatru printre voi, il rog sa arunce un ochi critic! AIWA, daca nu inceteaza atacul asta isteric O SA CRED ceea ce sunt in stare sa cred, anume ca ADINAC are un acord tacit! pai las-o in mama masii de treaba! ce are ce zice ea cu tot ce am scris eu? am dat quote ca sa nu mai editeze chiar tot!
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #243 (permalink) | ||
| si din nou la treaba: am primit o imprimanta si alte componente de calculator de la vecinul meu Marcel - pe care il astept sa precizeze de unde mi le-a adus si ce-i cu ele. (deci sa intre aici si sa scrie despre toate acestea). Il mai astept si pe Dragos sa vedem cum completez ceea ce deja a inceput sa faca, si bineinteles... pe neos2k1 - al carui ajutor va intregi - in acest moment (cred eu!) complet configuratia destinata studentei pe care a propus-o deja Dragos, sau unei alte studente ce mi-a fost propusa de o doamna din sua http://www.math.colostate.edu/~juliana si al carei telefon (din motive lesne de inteles) nu il detine decat messengerul meu. de aceasta studenta deja am pomenit lui dragos, fuzzy si myly. deci, sa vedem cum facem! ahhh... vreau sa stiu si pe cine contez sambata - cand trebuie sa mergem la yoshy262 la firma sa luam ceea ce ni s-a propus... trebuie o dacie papuc... atat e de mult!
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #244 (permalink) | ||
| Quote:
exact la asta m-am referit cand am spus ce am spus. Am scanat , documentele medicale sunt pe grup
__________________ http://www.vrajitorul-din-oz.sapte.ro - povestea mea Last edited by ADINAC; 06-04-2006 at 15:16.. | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
| Quote:
Succes in continuare
__________________ http://www.vrajitorul-din-oz.sapte.ro - povestea mea | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Last edited by Ben Ami; 06-04-2006 at 16:56.. | |||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
Ppl va rog sa incetatzi cu atacurile!!!! Suntem aici numai pt un singur scop!!! Sa ajutam...
__________________ "The greatest periods of our life are those in which we finally have the courage to admit that the evil we carry within us is the best part of ourselves."-Nietzsche post_mortemacc@yahoo.com same msgr id | |||
|
| | #249 (permalink) | ||
|
Great news ppl..... am recuperat hdd-ul quantum pe care l-a donat florin simbata in parc la eroilor.... in curind voi asambla un sistem.... adik maine!!! Speram sa fac rost de o placa de baza sa pot pune un proc din alea 3 la 1000Mhz dar dak nu se gaseshte asta este .... sistemul care iese are urmatoarea configuratezie : Amd K6-2 350Mhz placa video Pci pt ca placa de baza nu are agp!!! sau poate gasesch una .... ram .... cred ca 64 sau 96 sdram , hdd 13Gb Quantum Fireball (slava domnului pt comanda fdisk /mbr shi pt hdd regenerator ) dvd-rom Asus (acum citeshte shi dvd) tastatura nu am sau poate gasesch shi mouse se gaseshte carcasa shi sursa AT server (a naibii de grea)Eu unul spun ca hdd-ul este putzin cam mare pt configuratzia asta shi ashi fi preferat sa fol o placa de baza mai buna (makar ata66)..... cunoashte cineva un stapin demn de aceast sistem? We R movind and so r "things"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ "The greatest periods of our life are those in which we finally have the courage to admit that the evil we carry within us is the best part of ourselves."-Nietzsche post_mortemacc@yahoo.com same msgr id | |||
|
| | #250 (permalink) | ||
|
******* (= beep) de windows si de calculator! Scrisesem o gramada, despre ce am vorbit azi cu Mirela, ziarista la o revista adresata in special femeilor, despre ce am mai facut eu, despre ce copii am mai aflat... si s-a blocat compu si s-au dus pe biţii sambetei toate vorbele mele. Asta e. Sigur stiti si voi cum e, vi s-a intamplat. Ma rog, ideea e ca se va vorbi despre initiativa noastra in acea revista. Si chiar frumos (am vazut "spaltul"!) Poate astfel vor aparea si vesti de la cei care nu pot/nu stiu sa intre pe net. O eleva de liceu din Campina s-a oferit sa creeze si acolo un nucleu de actiune. Adina, tine monitorul si incearca sa faci si tu la fel in C-ta; lasa discutiile sterile, sau poarta-le pe "privat" te rog, altfel iese o varza din ce incercam noi sa facem, cu totii. Aceeasi rugaminte si lui ben. Mai bine vezi ca avem un morman de lucruri de carat si nu stim (eu cel putin) inca, unde vor incapea toate... Poate dupa ce ajung si eu peste o sapt. la servici si dupa ce vorbesc cu sefii mei, sa pot oferi si eu un spatiu. Dar n-o luati ca o promisiune, inca. Iata un caz oferit de mirela: (fac si eu copy/paste din scrisoarea unei mame, trimise pe adresa redactiei ei) ... dupa ce a nascut doua fetite care s-au prapadit la doar o zi dupa nastere a avut sansa sa nasca un baiat sanatos... dar bucuria nu a durat mult... in urma unei afectiuni, copilul isi pierde auzul la doar 6 luni. Au incercat mai multe, dar... degeaba. Apoi..."Între timp, situaţia materială proastă şi tensiunile din familie nu mi-au mai permis să mă ocup de băiat aşa cum ar fi trebuit. Costurile ar fi depăşit mult prea mult posibilităţile mele de muncitoare într-o fabrică de confecţii, care lucrează de la 6 dimineaţa, la 6 seara. Aşa se face că el nu a mers deloc la şcoală. A mers o scurtă vreme la grădiniţa din sat, dar răutatea copiilor l-a făcut să nu mai poată face parte din grupa lor. Ar fi trebuit să meargă în Bucureşti, la o şcoală specială sau măcar la medici specialişti, dar, din păcate nu ne permitem luxul acesta. Nu am putut noi să-i luăm un aparat auditiv, darmite să plecăm unde şi când vrem! Îmi pare nespus de rău, căci este un copil inteligent, drăguţ… Acum are 13 ani, îi place să meargă în oraş să se joace pe calculator, pronunţă destul de multe cuvinte pe care le-a învăţat citindu-ni-le de pe buze şi adoră să scrie. Sunt mândră să am un astfel de copil, cu atât mai mult cu cât nimeni nu i-a putut oferi o şansă în plus în lupta cu destinul.” Voi ce credeti? Ii facem un cadou de Pasti? sau mai asteptam? (ce?) Eu chiar cred ca un calculator cu programele adecvate i-ar putea face mult bine! Ar putea chiar suplini orele de scoala pe care nu a avut cum sa le faca! (chiar daca nu ii va da o diploma ). Singura "problema" ar fi ca nu e in Bucuresti, ci intr-un sat din jud. Teleorman. Deci mai e nevoie de o masina, gaz, timp...Au fost si cativa care s-au laudat ca dau sisteme complecte. Nu s-a mai auzit nimic... (nu ca nu imi place sa fac sisteme, dimpotriva!) dar uite ca incepa sa apara copii si nu prea o sa mai avem cu ce! Apropo!, si copila din Campina are o fatuca de 9 ani care ar trebui si ea facuta sa zambeasca, mamica ei neavand cu ce, tatic nu mai are... Amanunte imediat ce aflu mai multe. (astept mail) Bravo iraqi/Octavian! (ce avea DVD-ul?)
__________________ Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita... In a world without walls and fences, who needs windows or gates? Last edited by dragosmd; 06-04-2006 at 18:34.. | |||
|
| | #251 (permalink) | ||
|
hardurile s-au intors la mine. tipa de la posta a completat la expeditor destinatarul - adica tot pe mine ... m-a corectat . Deci in constanta acum se afla un monitor de 14 un hard de 20 cu baduri si doua harduri de cate 1 mega care nu stiu daca sunt bune sau nu ... sper sa fie. Daca proiectul va continua in septembrie cand ma intorc la serviciu voi incerca sa mobilizez lumea si in Liceul de Arta din Constanta
|
| | #252 (permalink) | ||
|
are cineva nevoie de carcase AT? cu tot cu surse...bineinteles..nu promit nimic dar...tre sa ajung intr-un loc unde sigur gasesc de astea!!(si sint clasice nu de alea grele de server
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #253 (permalink) | ||
| dragosmd... crede-ma ca inainte sa vorbesc ceva... CITESC ceea ce au scris predecesorii mei (si asta pe vreo 22 de siteuri si pe alte cateva liste de discutii - basca mesajele de pe messenger - unde intretin aceasta actiune - si unde v-am rugat pana acum sa interveniti... in zadar!), sute de mesaje ZILNIC! deci citeste si tu ce e scris mai sus. sau scrie pe messenger macar... pentru A TE LAMURI inainte de a decide sa afirmi ceea ce afirmi. pentru ca eu nu am DIFERENDE cu nimeni, doar incerc sa pastrez o "linie de demarcatie" foarte fragila - ce-i drept - intre lucruri REALE (care se intampla, deci) si lucruri IMAGINARE (pe care si le inchipuie unul si altul, adica!). pana acum DIN PARTEA MEA sper ca nu au fost observate "istericale". o atenta citire a posturilor (a tuturor posturilor!) poate revela si alte idei ascunse printre cuvinte. O SINGURA DATA daca mi se mai atrage atentia ca as avea un conflict cu aceasta persoana cu mintile ratacite (si FANTASMAGORIILE cu harduri trimise si neajunse... nu fac decat sa-mi dea dreptate - pentru ca trebuie sa fi "nepregatit" sa nu le observi!) va atrage de la sine parasirea proiectului si a incercarii de a face un bine acelor copii amarati. pentru ca NU SUNT DE ACORD SA FAC UN BINE IN CONDITII DICTATE DE INDIVIZI CERTATI CU SANATATEA MINTALA... si pentru ca deja prea multi oameni mi-au atras atentia la unele lucruri care se intampla si pe care pana si tie, dragos, ti le-am mentionat in mesajele de pe privat. sunt oameni care s-au implicat si s-au intalnit cu voi ca sa va dea acele piese de calculator numai dupa ce in prealabil au discutat cu mine. si acest lucru m-a amarat, intrucat credeam ca am dobandit (fiecare dintre noi) o anumita PROBITATE cu ajutorul careia sa fim indeajuns de cunoscuti incat sa nu mai fie nevoie de "o verificare" prealabila (adica de un gest extrem de bine intentionat si care nu se doreste a fi inutil!). dar cum spuneam si in alta parte fiecare om judeca cu propria minte si vede singur ceea ce este de vazut - iar daca in zilele urmatoare mai observ aspecte ca cele pe care mi le-a semnalat si *** si *** si *** si *** (dupa cum se observa pastrez intimitatea persoanelor respective pentru ca acestea sa nu fie "luate la rost") VOI SCRIE AICI DESPRE TOATE TEMERILE MELE si CE ANUME ma face sa cred ca ele au o sansa mare de a fi adevarate. cineva s-a legat de mine ca nu "coordonez" cum trebuie... toata aceasta actiune. este inutil sa adaug ca "mi-am rupt" cam 16 ore din zi si din noapte sa fac sa se intample toate acestea (in aceste cateva zile). am si spus ca fiecare dintre noi face cand poate, daca poate, ce poate... etc. am declarat de atatea ori ca de unul singur nu se poate face nimic, INSA, in acelasi timp mi-am pus obrazul "la inaintare" si multi dintre prietenii mei mi-au intarit credinta ca imi sunt adevarati prieteni... si ca aceasta ideea are mari sanse de reusita! in consecinta, au donat fiecare cate ceva. au fost bune si incurajarile oamenilor pe care nu-i cunosteam inca, dar tot atat de bune sunt si semnalele de alarma ale acelor binevoitori carora nu doresc sa le dezvalui numele. am tinut sa verific personal veridicitatea "actelor noastre" (in limitele timpului pe care il mai am la dispozitie), tin in continuare cu dintii de ideea de a ne cunoaste personal, ma pun garantie atunci cand oameni seriosi cer relatii despre unii dintre noi (inainte sa doneze ceea ce au de donat). INSA TOATE ACESTEA AU LIMITA PE CARE BUNUL SIMT MA FACE SA O MENTIONEZ. poate doar printre randuri - pana acum, poate prea vag! imi este peste putinta sa gandesc in locul altuia. de aceea va rog sa cititi cu atentie si sa puneti "cap la cap" informatiile prezentate in acest THREAD. si sa evaluati - FIECARE IN PARTE - credibilitatea de care se poate "bucura" fiece fraza pe care ochii dumneavoastra o intalnesc. cam atat! inca un circ si sunt OUT, insa nu inainte de a descrie temerile, motivele si circumstantele pentru care nu mai pot continua, si cu care - deocamdata - ma "intretin" asa cum se observa foarte bine!
Last edited by Ben Ami; 06-04-2006 at 20:49.. | |||
|
| | #254 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
Salut! Imi cer scuze ca raspund greu! Piesele pe care le-am dus azi la Ben Ami au fost donate de colegul meu Ciprian(eu fiind doar un umil caraus). Transportul contine: O imprimanta(din care am ratacit cartusele aproape pline..dar le gasesc eu o carcasa, un procesor P II ce se conecteaza pe PCI(corectati-ma daca gresesc) o sursa, un cd-rom TEAC si o tastatura. Toate piesele sunt functionale, singura care are o mica problema de natura mecania fiind imprimanta. Acum legat de discutiile (care au luat-o pe aratura) de pe acest thread. Mi se par idioate, mai ales acum cand aveam impresia ca aceasta actiune a reusit sa "produca" rezultate. Faptul ca Ben este sunat sa dea girul unei donatii dovedeste ca este nevoie de un liant, actiunea nefiind suficient de matura sa poata functiona fara ajutorul initiatorului sau. Sa speram ca totul se va linisti si vom putea vedea cat mai multi copii fericiti! Sa vedem cate mai multe zambete, nu posturi fara legatura cu actiunea. | ||
|
| | #255 (permalink) | ||
|
Iubirea merge împreună cu împăcarea. Şi ura merge împreună cu lupta. De aceea nu lupta cu ura pentru că prin luptă doar ţi-o întăreşti în inimă!
|
| | #257 (permalink) | ||
|
ca sa intaresc ce scrie pain13 o sa descriu si eu ce am vazut in plasa asta: - o imprimanta Canon i250 cu tot cu cartuse ( el nu stia de existenta lor) pe care am curatat-o la suprafata si arata binisor - am inteles ca trebuie cumva reglata pe la mecanisme...- o tastatura normala - pe care nu am curatat-o! - cablurile imprimantei si unul pentru floapa si altul mai ciudatel.. lat si cu o gramada de gaurele... nu radeti, pentru ca nu "le am" - cablu de alimentare - sursa atx de 230 - carcasa - care si ea trebuie curatata - cd-rom Teac - si o placuta cu un proc pe ea (pe proc scrie asa: IntelDX4 iCOMP index=435; A80486DX4-100; C5300964; &E 3 VOLT SK050; Intel '89'93 Ii multumesc atat lui pain13 cat si lui Ciprian o Doamna mi-a propus un hard Maxtor la 120 GB... despre care nu stie decat ca il are... insa nu si daca merge... sper ca cineva sa ii poata da de cap... si ca maine.. sa ne intalnim unde stabilim ASTAZI... ca sa ne tinem de promisiune fata de yoshy262... care deschide firma special pentru noi (deci 2 masini cred ca ajung... draga florin1309ro pentru ca myly sta destul de aproape)BINE AR FI SA NE INTALNIM cat mai multi... ca sa stabilim cat, cum si in ce fel ne descurcam mai departe, mai ales ca unii dintre noi au tot felul de propuneri de facut. statia de metrou Costin Georgian (sambata) este un bun loc de intalnire... mai ramane de stabilit si ora - pe care o s-o anunt atat in thread, cat si printr-un mass pe messenger (si, desigur, in group).
| |||
|
| | #258 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Pe antena lu' Connex gsm |
La cat imi place sa ajut un copil cand e vb de IT and stuff...nici ca ma gandeam la o asemenea actiune.bine...nici nu aveam cum sa ma gandesc traind printre niste specimene din evul mediu care, cand au un cooler dela de rahat trag cu disperare de el sa mai scoata 50.000...jezus... Mnoh mai demult am scris ca imi place foarte mult sa ajut copiii, gratis, nu`i nici o problema. Buuuun...n`am citit toate paginile insa vreo 4 am citit...iar vb. de evul mediu, cand am dat click pe "last page" nu am putut sa vad decat evidenta.....cearta.chiar NU ma intereseaza motivele, tot ce stiu e ca asta e un thread pt. a, ajuta niste copii...nu`i thread de cearta. Cu, ce pot sa va ajut? pai...pot depozita diverse componente la mine acasa,ansamblare,instalare OS, asistenta, rezolvat probleme...etc.pot sa si invat copilul acela, adica sa, stau de capul lui, sa ii explic...cica as poseda ceva abilitati de a comunica la un nivel mai mare .Hmm...curand am sa pot dona chiar o placa de baza Daewoo Intel 440LX cu tot cu procesor P2 @ 333 Mhz si 64 SDRAM sau 128 chiar..vad eu ce mai am pe acasa.insa placa de baza am sa o pot da in cam o saptamana asa sau daca chiar trebuie, mai devreme ![]() In speranta ca mai este loc si pt. mine si pot ajuta in vreun fel, va salut si abia astept sa vad zambetul unui copil care nu a, avut posibilitatea sa aiba ce am avut noi cand am fost mai mici ![]() P.S. - nu stiu cum faceti,si cum alegeti copii aia insa eu va reneg daca cumva aflu ca: ori ati facut bani din toata treaba asta(da, chiar si 1000 lei(vechi)),ori ati donat un calc. complet unuia care nu merita sau e vreun spurcat care profita sau etc. zic de aceste lucruri pt. ca stiu ca NU suntem suedezi,francezi sau orice alta natie de oameni educata.nu aveti de ce sa va suparati, este parerea mea si, stiu ca NU este gresita.va ajut cu toata placerea, dau ultimul ban din buzunar pt. un copil care chiar merita si are nevoie.......dar si daca vreunul calca pe, bec intentionat sau nu...apai n`o sa mai fie bine atunci. O zi cat mai buna, astept pm sau chat pe messenger in vederea stabilirii lucrurilor cu, care va pot ajuta. edit: (READ IT) va mai pot ajuta cu, ceva: stiu bine ca aici NU este thread de vanzari sau schimburi insa numai asa va mai pot cu inca ceva: Ori imi dati o placa de baza i440 BX care sa, suporte P3 si sa aiba slot AGP si va dau pe ea un Dell Optiplex GX110(carcasa,sursa,placa de baza - are retea 3COM si video i810 integrate,USB,suporta P3,merge foarte bine,stare foarte buna) + o placa de baza si procesor la 333Mhz Ori faceti rost de unde puteti de un laptop antic...numai sa mearga sau ceva in gen HP Jornada(mai dau si bani daca trebuie) si donez doua sisteme complete(fara monitor)in stare perfecta: Dell Optiplex GX110 - P3 @ 450 Mhz, 256 SDRAM,10 Gb Fujitsu,i810 32 Mb Integrated Graphic Adapter,placa de retea 3Com,USB,COM,LPT,PSU 145W. Sistem deasta in picioare, Placa de baza Daewoo i440LX, P2 @ 333 Mhz, 64 sau 128 RAM, 4.3 Gb SAMSUNG, GF2 MX200 64 Mb, Sunet Yamaha OPL 3 SAX, USB, COM,LPT,Sursa Acorp 230W Prelungesc acest post in dorinta de a scrie ca...imi dau seama ca sigur o sa ma luati de gat si o sa ziceti ca vreau sa profit, asa cum am scris mai sus ca nu vreau sa aud ca se intampla asa ceva.nu, nu e vb de asta, domnilor...e vb ca vreau sa ofer mai mult si ca stiu bine ce e aia sa NU ai sau sa nu poti face rost.daca voi imi puteti face rost de o vechitura de laptop, deja pot da, DOUA sisteme complete cu harddisk`uri, placa video, amandoua ruland perfect w2k,mergand impecabil.deci, inca doua persoane vo fi, fericte.sau ca sa va fie mai clar...eu dau singurele doua sisteme pe care le am pe un sistem cu P3 la 450 insa e ilogic...fac schimb cu o paine pe o paine.nu stiu daca ma intelegeti.nu`s atat de bou si imi dau seama ca o varza de laptop veche NU va merge cum imi merge Dell`ul la ora actuala..stiu bine ca sunt proaste cu spume...insa daca imi faceti rost de laptop, va repet, NU mai am ce face cu nici o carcasa, NU mai am ce face cu placutele de RAM, NU mai am ce face cu harddisk`urile care sunt aruncate prin camera peste tot, NU mai am ce face cu placile video pe AGP si tot asa.trebuie sa raman cu un sistem pana la urma, acasa.am zis de placa de baza BX ca vreau una, mai sus, insa m`am gandit ca un laptop, ar ajuta acei copii, eu putand sa dau DOUA sisteme complete.asta am vrut sa zic.nu e vb sub nici o forma de profit aici, ci vreau doar sa ajut niste copii, atata tot.NU sufar laptop`urile, daca chiar va interesa.merg incet, au LCD(ceea ce este IMPOTRIVA principiilor mele de a lucra cu un calc.),nu`s reliable,sunt sensibile, si tot asa.iar....n`o sa ma vedeti pe afara cu laptopul in brate stand pe messenger..chill...am mai multa minte de atat.repet, FAC ASTA DOAR SA AJUT.NU acuz pe NIMENI de aici personal, insa stiu ca sunt multi cu un IQ ceva mai mic decat al altora si SIGUR or sa ma inteleaga gresit. Sper ca m`am facut inteles.O zi buna
__________________ By gsm by T.G.F. vs. HELL La Haleala addicted® Last edited by GSM; 07-04-2006 at 17:44.. | ||
|
| | #259 (permalink) | ||
|
Am implinit deja o saptamana! Timpul parca a zburat si desi noi incercam sa facem cat mai mult, nu ne iese asa cum ne dorim. Fondatorul grupului (Ben-ami) se "dilueaza" incercand sa puna cate un pic din ceea ce facem in cat mai multe forumuri unde e cunoscut, eu la randul meu incerc acelasi lucru, dar eu am doar (cel mult!) a suta parte din "faima" lui asa ca nu am acelasi succes. Lucrurile pana ieri pareau sa se miste in directia buna, dar azi... ?!? aproape nicio actiune coerenta, nici macar un dialog... De ce? Cred ca sunt mai multe motive. Sper ca unul din ele e faptul ca Rapidul, desi neinvinsi, au ratat calificarea in semifinale si noi, rapidistii am fost mai tristi. Dar restul? Abia in seara asta am aflat de ce a recurs ben la acele posturi din ce in ce mai infierbantate: pentru ca el nu a stiut ca exista un butonas-link pt. "report bad post"... Asa a ajuns forumul sa adune lungi discutii contradictorii. Si astea cred eu ca au facut rau. Am incercat sa avertizez, dar se pare ca raul e deja facut. Si el se teme ca actiunea noastra sa nu fie discreditata. Pe buna dreptate, pesemne. Eu nu am de unde sa stiu tot ce stie el, nu am cum sa primesc informatii (nefiind la fel de recunoscut in lumea virtuala) si munca de detectiv nu prea imi place. Dar e rau si asa, si asa... cum s-o dregem? Eu cred ca mergand in primul rand pe incredere reciproca. Incredere pe care ne-o putem castiga cel mai usor cunoscandu-ne si in viata de fiecare zi, fie la o actiune, fie la un schimb sau colectare de piese... Sau chiar asa, pur si simplu, la un pahar de vorba.... Sa nu ne mai lasam distrasi de mesaje neverificate si/sau de incercari de 'flame'; cei care fac asa ceva sa fie izolati si in caz de recidiva... nu vreau sa ajungem un club exclusivist (si sunt sigur, nici ben!) dar nic sa ajungem sa ne certam uni cu altii ca sa castige... chiar, cine???? Ar mai fi cate ceva de spus, dar imi iau ban de la colega de apartament... pe maine! PS E vorba de garoafa pe care (v/mi-)am facut-o azi, cand dorind sa fac ceva util, cu ajutorul netarmurit al unuia din cele doua calculatoare la care lucrez pt. proiectul nostru am constatat ca aproape doua treimi din membrii grupului Yahoo au fost stersi. Cum? Inca n-am reusit sa inteleg. Nici macar NU ERA UN BUTON DELETE acolo... OOOOOOffffff, asta e. Imi pun cenusa in cap si imi cer public scuze. De acum inainte n-o sa mai iau nici un fel de initiativa (nici daca nu pare periculoasa la prima vedere), va promit. Imi dau singur un mare WARN! si accept suturile voastre-n cur. Dupa care, sunteti cu totii invitati sa va reinscrieti sau sa va rechemati prietenii pe care nu-i mai vedeti in lista de membri. Le multumesc celor care ma inteleg.
__________________ Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita... In a world without walls and fences, who needs windows or gates? Last edited by dragosmd; 08-04-2006 at 01:37.. Reason: by request | |||
|
| | #260 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Pe antena lu' Connex gsm |
aproape nicio actiune coerenta, nici macar un dialog... De ce? Cred ca sunt mai multe motive :P c`mon dude, cheer up, nu`i chiar asa.eu mai pot face cate ceva, altul la fel....n`o fi scris nimeni ca era ploaie...who knows... va rog...fara certuri...aici nu e vb. de faima and stuff...e vb.de niste copii si de niste calc...atata tot....nu`mi pot da seama cum din, dorinta sa ajuti, se ajunge la cearta...ma uit la tastatura si nu gasesc nici macar UN motiv bun. Asa ca va rog...fara cearta...ramaneti la idea ca doriti impreuna prin comunicare si intelegere sa ajutati niste copii si am credinta ca nimic rau nu se va intampla.
__________________ By gsm by T.G.F. vs. HELL La Haleala addicted® | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |