![]() |
| | #2701 (permalink) | ||
|
Salut. Uite ce am si eu disponibil: - placa de baza Acorp + Celeron 333Mhz infipt in el. Placa are 3PCI + 3 ISA + AGP. - placa de retea. - 64 MB SDR - stiam ca am mai mult, mai caut, poate mai gasesc. - SIS 8MB placa video. - placa de sunet. - 2 modem-uri + sunet pe PCI. Le pot trimite prin curierat rapid la Buc. - plata la mine.
__________________ Puterea de a distruge un lucru este dovada controlului sau absolut. Frank Herbert, DUNE | |||
|
| | #2702 (permalink) | ||
| Moraru Bogdan mi-a trimis azi: - un kit P4/2Ghz - un kit Athlon - inca o placa de baza socket A - 4 procesoare skA - un sistem incomplet HP e-Vectra (micro desktop) - 2 placi video, 1 de sunet, 1 de retea, 1 modem pci, o placuta de sdram - o carcasa ATX buna - o imprimanta Lexmark 602 Tot el se pare ca va fi contactul nostru in Sinaia si imprejurimi, il cooptam in echipa Transportul pica pe tot spinarea lui RamsesRa ![]() xen_chris sistemul e vechi, sub ce dam noi minim, nu merita banii de curier blackout` nu am nici o placa 754. Memoriile si writerul ar fi binevenite, vorbim.
__________________ tel: 0722859607 YM: vladimir898909 http://forum.computergames.ro/45-div...iunea-mea.html | |||
|
| | #2703 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2009 Location: Bucuresti |
Salut, Am un monitor normal, tub catodic, Horizon, 17", folosit ~ un an, perfecta stare de functionare. Am postat si pe forum clubford.ro. Nr. meu de tel il are cine trebuie. Astept detalii pentru livrare. Cu stima, Leo. | ||
|
| | #2704 (permalink) | ||
|
Vechiul nostru amic riciulescu, dupa ce mi-a vandut saptamana trecuta 4 monitoare de 17" aproape noi la un pret exceptional, mi-a dat azi inca 5 monitoare ca donatie: - un 17" AOC - 2x15" IBM - 2x14" AOC Toate merg brici, au tuburi flat-sqare si nici carcasele nu arata rau Numai bune de dat la copiii mai mici, cu sisteme P3.Leo777 daca nu te grabesti, poate i-l pui direct in masina lui RamsesRa pentru liceenii din Brasov. Incerc sa aranjez miscare pe sfarsitul acestei saptamani, sa vad daca pot toti cei implicati. Daca nu, vad eu cum il iau de la tine, vorbim.
__________________ tel: 0722859607 YM: vladimir898909 http://forum.computergames.ro/45-div...iunea-mea.html | |||
|
| | #2706 (permalink) | ||
| Mihai230 Am sters eu ce era in plus! Dr_V Timpul liber ma "omoara" uite inca sint la munca si sint plecat de acasa de la 5 jumate ![]() Dar mai vorbim noi la tel sau pe yahoo Proiectul e similar si inceput timid odata cu al vostru (Ben a fost cel cu transmiterea microbului!) insa in zona donatiile sint mai rare (deh saracie ) in schimb beneficiez de ajutorul unor colegi si prieteni cu mult suflet ce au multe relatii prin scoli si astfel gasesc rapid cazuri cu adevarat deosebite! O chestie specifica e ca sistemul merge la ziua de nestere sau ziua numelui! In rest NU ne facem poze, nu ne dam numele complete si cam atat! Legatura se tine numai prin invatator sau profesor! Tot el face si fisa primitorului in urma unui chestionar si sistemul astfel se cauta sa respecte ce asteapta copilul mai exact de la el!Nu ne place sa ne stie lumea ca...inca vechile mentalitati in orasele de provincie sint prezente si nu odata am fost priviti ca ne laudam ...asa ca ...pe mute e mult mai bine! Si nici nu mai avem bete in roate! Trist dar ...tot patitu e priceput! dragosmd Pacat ca te retragi din proiect...o mana de meserias bun conteaza foarte mult!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #2707 (permalink) | ||
| AIWA acum eu ma ocup de Proiect. Ma intereseaza sa ajunga PC-urile unde trebuie, nu sa-mi fac publicitate... Am vazut ca voi cumparati sisteme de pe forum pentru donare. Ma gandeam sa-ti mai trimit si eu cate un sistem sau kit (fara HDD) cand am mai multe la dispozitie, curierul nu costa asa de mult (cam 30 de roni cred). Poti face poza cu destinatarul (copilul care-l capata)? Altceva nu-mi trebuie. Daca da, care-i configuratia minima cu care lucrati voi? WZY mi-a dat azi o punga mare cu componente, inca nu m-am uitat in ea, pun maine lista cu ce a donat. Am lucrat azi 5 ore la un AthlonXP sa-l pun la punct cum trebuie, dar pana la urma i-am dat de cap , mai am doar de spalat capacele carcasei. 1600+ cu 2 harduri (10+14gb ata66), cd-rw, 384 ram si video de 32mb agp (gf2). Bun pentru un pusti de varsta liceului, va ajunge probabil la Brasov.Am numeroase kituri bune (Athloane, P4) si nu le pot asambla din lipsa de harduri adecvate (min.20gb ATA100). Nu vreau sa pun harduri ATA33 pe P4 pentru ca ar scadea viteza reala a sistemului si e pacat. De cateva luni nu s-au mai donat cine stie ce harduri (ori au baduri/diverse bube ori sunt prea mici). O sa cumpar eu cateva imediat ce gasesc o oferta convenabila. Din pacate s-au cam rarit ofertele de asa ceva in ultima vreme ![]() Momentan am o rezerva consistenta de sisteme mediocre (500-900Mhz, hdd 6-15gb, 256 ram, video 8-32mb) gata facute, caut copii mai mici (7-14 ani) sa le dau.
|
| | #2708 (permalink) | ||
|
@ AIWA, cum ai spus: microbu'... nu-s retras total din proiect, dar de ceva vreme am ramas doar la strans donatii, si alea atunci cand vin de la oameni care ma cunosc. initial renuntasem si la asta, acum cativa ani, in urma unor valuri (inca vizibile prin multele pagini ale acestui topic utopic); insa eu fiind de cateva ori scos "in fata" cu ocaziile de P.R., au venit la mine oameni care ma cunosc si care chiar au incredere in mine si in ceea ce se face la acest proiect si mi-au donat diverse 'lucruri'. tot ce am primit am dat mai departe amicului Dr_V, care (din foarte pacate) a ramas singurul care mai pune sisteme la punct. cu mare regret am renuntat la acest 'job'. nu numai ca imi facea placere sa redau viata unor fiare desperecheate, dar aveam si timpul necesar s-o fac. acum... placerea ar fi aceeasi, din pacate timp nu mai e... raman in schimb acelasi entuziast, gata oricand sa sprijin proiectul cu un sfat, o vorba buna, o transmitere de piese donate (uite, ma rog de ei sa primeasca un monitor de nota 11!), cu "vestitul" meu CD cu manuale si carti si alte chestii utile (in format digital)... e suficient sa mi se ceara! | |||
|
| | #2709 (permalink) | ||
|
Pentru a scurta discutiile pe messanger si a usura intelegerea modului in care aleg eu sistemele pentru anumiti copii, voi clasifica acum computerele Proiectului in functie de capacitate si echipare. Sistem Junior (copii sub 10 ani): - Procesoare: P2/450Mhz, P3/450-500Mhz, Celeron/600-766Mhz, Duron/550-700Mhz - 192-56Mb RAM, HDD 4-8Gb, CD-ROM bun sau CD-RW mai modest, video 8-32Mb, sunet, LAN - Monitor 14-15" Sistem Mediu (copii de 10-14 ani): - Procesoare: P3/533-933Mhz, Celeron/800-1200Mhz, Duron/750-950Mhz (Spitfire), Athlon/600-900Mhz (Thunderbird) - 256-384Mb RAM, HDD 6-15Gb, CD-RW sau DVD-Rom (mai rar CD-Rom 52x), video 8-64Mb, sunet, LAN - Monitor 15-17" Sistem Normal (copii 14-18ani): - Procesoare: P3/1000-1400Mhz, Dual-P3, Celeron Tualatin, CeleronP4/1700-1800Mhz, Duron/1000-1800Mhz (Morgan, Applebread), Athlon/950-1733Mhz (Thunderbird, Palomino, T-bread) - 256-384-512Mb RAM, HDD 20-40Gb (sau 2xHDD 10-20Gb) ATA66/100, CD-RW sau DVD-Rom sau Combo, video 32-128Mb, sunet, LAN - Monitor 17" Sistem Puternic (18-23 ani sau elevi exceptionali): - Procesoare: Pentium 4, Celeron/min.2Ghz, Athlon/min.1,8Ghz (T-bread, Barton, Thorton), Sempron - 512Mb RAM, HDD min.40Gb ATA100 (sau 2x20Gb), CD-RW+DVD-R sau Combo sau DVD-RW, video 64-256Mb, sunet, LAN - Monitor 17-21" Server (scoli, alte retele) - MB dedicata de server sau cu anumite caracteristici care o fac adecvata pentru asa ceva - Procesoare: P3/Tualatin min.900Mhz, Dual-P3, P4, Celeron/min.2Ghz, Athlon/min.1,8Ghz - 512-768Mb RAM, HDD 40-80Gb sau 2xHDD RAID, CD-Rom/CD-RW, video 8-32Mb, 2xLAN - Monitor 14-15" Router (daca va fi cazul): - micro-desktop brand-name - procesor P2/P3 - 256Mb RAM, HDD 6-15Gb, CD-Rom, video 8Mb sau ce are placa onboard, 2xLAN - Monitor 14-15"
__________________ tel: 0722859607 YM: vladimir898909 http://forum.computergames.ro/45-div...iunea-mea.html Last edited by Dr_V; 05-08-2009 at 20:17.. | |||
|
| | #2710 (permalink) | ||
|
Punga de la WZY continea: - o placa socketA - 2 procesoare P3 - 2 placi video (de 32Mb cred) - 2 modemuri PCI - 2 harduri mici - o tastatura noua, 4 mausi, 2 paduri - o sursa Casecom - o racire VGA noua, pentru placi de gaming de ultima generatie (o s-o schimb pe altceva, ca la Proiect nu am pe ce s-o pun) - un FDD extern de laptop IBM - o gramada de cabluri si accesorii de montaj
|
| | #2711 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 | Salut.
Bine, sunt pe receptie si astept mesajul tau. Vezi ca in ala trebuie instalat windows. Am toate Cd-urile cu drivere, pentru a usura munca. O sa urmaresc threadul asta. Salutare Quote:
| ||
|
| | #2713 (permalink) | ||
| Quote:
Asta mai ales ca la nivel local au fost multe bete in roate bagate...din fericire spitzele au fost adevarate si au forfecat betele! La restul intrebarilor ai raspuns in PM! daca e ceva prefer sa ne discutam telefonic!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #2715 (permalink) | ||
|
Monitor de 15" cu o vechime de 12 ani perfect functionabil si un sistem de aceeasi vechime de a carui functionalitate nu sunt perfect sigur. Ultima oara cand l-am bagat in priza mergea . Sa-mi lasati un pm cum facem
__________________ Gigabyte MA790X-UD3P, Phenom II x2 550@X4 B50 quad core ,Mushkin 2X2gb 1066 2,1vdimm Radioactive, HIS 4870 1gb stock freq,WD3200AAKS, Xclio 2 , Fortron 500w Blue Storm ,Audigy SE , TEAC RW, LG DVD-RW | |||
|
| | #2716 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 | Salut Quote:
| ||
|
| | #2718 (permalink) | ||
|
Am fost plecat cateva zile din oras. gpasculete daca esti in Bucuresti vad eu cum ajung sa-l iau. Daca nu, nu merita transportat, vorbim pe PM. Patrauleacelmic monitorul e foarte bun. Sistemul depinde ce anume este. Daca-i sub P3 o sa-l fac bucatzi pt piese. maxx1nsane memoriile-s foarte bune pentru Duroane Applebread de exemplu (fsb133). Placi AM2 inca nu avem la Proiect daca dai coolerul va fi eventual schimbat pe alta piesa din generatiile cu care lucram noi (sk.A/sk.478/370)
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |