![]() |
| | #2741 (permalink) | ||
|
Vechiul nostru colaborator Sitax revine in fortza cu o donatie de carcase brand-name foarte bune pentru Proiectul nostru: - 3 buc. IBM desktop negre cu tot cu surse - 5 buc. Nec minitower - 1 buc. T-Systems miditower Am rezolvat temporar si problema hardurilor, tot Sitax m-a ajutat sa achizitionez inca 10 HDD mici (10 si 20Gb) la un pret mai mult decat rezonabil, o sa ma pun pe montat sisteme noi pe masura ce am timp de ele. Stiu ca BenAmi nu vrea sa mai postam ce am cumparat fiecare, dar din moment ce iau componente pentru Proiect din bani proprii mi se pare normal sa le listez ca donatie personala, nu vad ce ar fi in neregula cu treaba asta. In acest moment am gata facute 4 sisteme medii, 1 normal si 3 puternice. Astept noi propuneri de copii la care sa le trimitem.
__________________ tel: 0722859607 YM: vladimir898909 | |||
|
| | #2742 (permalink) | ||
| Quote:
lumea nu e suparata pe actul donarii - in sine - niciodata n-a fost, ci pe comentarii (ia uita-te cine mai comenteaza chestiuni de genul asta si da-mi un singur alt exemplu in afara de... ceea ce comentezi tu) ![]() imi pare rau ca scriu aici si revin pe marginea aceluiasi "subiect". o sa te superi... o sa mai trecem printr-o criza din cauza asta, apoi o sa ne revenim, dar trebuie sa intelegi ca nimeni nu a mai facut asa ceva, e destul ca scri pe toate sistemele... Dr_V suntem diferiti, oamenii nu seamana intre ei, dar nu mai suport sa mi se reproseze asa ceva ... nu mai suport si ii rog sa ma ierte pe ceilalti, carora modalitatea lui Dr_V de a prezenta lucrurile le pare naturala si fireasca! TREBUIE sa fim mai modesti de atat. asta e! ![]() eficienta se pare ca nu mai e la pret zilele astea, trebuie sa fim ... umili.
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #2744 (permalink) | ||
|
Ben te rog ai grija ce spui ca ramai fara mine la Proiect! Pot face donatii si de capul meu, asa cum am mai facut-o si inainte. Daca tot arunci cu noroi ca ti se pare tie ca ma laud, iata cateva adevaruri incontestabile despre Proiect la ora actuala: 1. De >1an sunt singurul care monteaza si repara sisteme. Mareata ta "echipa" consta de fapt in vreo 5 oameni, pe care eu personal nu i-am mai vazut la culoare de foarte mult timp si nu stiu exact cu ce se mai ocupa in Proiect, oricum pe mine nu m-a ajutat vreunul. De cand tu nu ai mai participat activ la Proiect am gasit colaboratori noi, care m-au contactat personal si m-au sustinut in mod real, numai asa am reusit sa finalizez atatea donatii. 2. De cand cu lipsa spatiului de depozitare si probleme tale cu caminul, TOATE piesele sunt la mine in casa, care arata mai mult a depozit de vechituri decat a casa de om. Am si probleme cu vecinii si discutii cu familia pe tema asta si nu am aruncat inca vreo piesa utila nici cand abia mai aveam loc sa trec printre carcase si alte vechituri. 3. Daca ar fi sa postez toate cheltuielile personale cu Proiectul ar iesi telenovela curata aici. Este cel mai costisitor hobby al meu si totusi nu m-am plans si nu am renuntat. Nu scot ochii nimanui, doar tin o evidenta clara despre provenienta pieselor. Uneori am mai obtinut reduceri de pret cu conditia sa scriu pe forum chestia asta, ceea ce mi se OK atata timp cat imi da posibilitatea de a cumpara mai multe piese din fondurile limitate de care dispun. Pentru ca niciodata nu am acceptat donatii in bani si nici nu am vandut piese donate decat in cadrul unor schimburi. Si ma deranjeaza ca folosesti expresia "banet", sugerand ca am de unde si fac pe nebunul, sti foarte bine cat muncesc eu si pe ce salariu, ca nu mi-am schimbat computerul propriu sau rabla de Tico de mai multi ani din lipsa de bani si ca uneori abia ma descurc cu cheltuielile zilnice... 4. Bine ca ma acuzi pe mine de publicitate cand tu dai interviuri in ziar si postezi aici link-ul, apari la TV si ma freci la cap sa te ajut sa filmezi nus'ce emisiune... Te rog sa ai decenta de a recunoaste public faptul ca am refuzat in mod repetat sa fiu mentionat sau sa dau interviuri pentru asemenea povesti mass-media. Chiar si in situatii pe care tu nu le cunosti, dupa actiuni mai recente gen scoala din Poeni, am refuzat categoric orice publicitate, atat din considerente morale personale cat si din ideea ca ar contraveni principiilor pe care este fondat Proiectul. Te rog gandeste-te bine ce vrei sa faci in continuare si daca mai vrei sa colaboram in acest Proiect. Am multe piese donate de oameni care ma cunosc doar pe mine si e obrazul meu in joc. Daca vrei sa ies din echipa o sa separ piesele achizitionate personal si cele primite sub promisiunea ca ma ocup personal de asamblarea lor (cam 1/3 din total) si toate celelalte, plus sistemele deja facute ti le dau sa poti continua Proiectul. Singura mea pretentie este sa-ti gasesti oameni si masini pentru transport, ar fi nevoie cam de 3 autoturisme sa le poti lua de-odata. Daca facem asta eu voi deschide un nou thread in care imi voi continua activitatea ca si pana acum, chiar daca numarul de sisteme donate va fi mai mic.
|
| | #2746 (permalink) | ||
|
Ben Ami Am citit...am sters cele 2 posturi...si am citit ca ai o perioada naspa madical asa ca....nu pot spune decat SANATATE MAXIMA!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #2747 (permalink) | ||
| Quote:
![]() asa ca nu o sa fac decat asupra "aspectului" cu numarul 4 din "scrierea" ta... ceva remarci: - nu te "acuz" de publicitate (e ilogica formularea, in primul rand) - nu dau interviuri (au dat alti cativa membri de la proiect) si nu atat cat sa se laude, ci cat sa aduca precizari, sa explice cum se poate face, si cat de bine te simti atunci cand pui suflet (niciodata n-au adus aminte de banii personali), - postez linkuri de oameni CARE ISI ADUC AMINTE DE NOI (si nu pe toate, ci doar infim de putine) - am aparut impreuna cu alti membrii la o emisiune menita sa ne ajute sa organizam acest Proiect la un nivel superior. pentru ca nu te-a interesat niciodata n-ai avut de unde sa stii cate hartii am semnat cu ocazia acelei emisiuni si ce vise am avut (fiecare dintre cei care am participat) ca o sa reusim sa avem macar un depozit pazit de un dispozitiv electronic, uzual in zilele noastre chiar si la o tutungerie. uite ca ai aflat acum. - nu te-am frecat la cap, ti-am zis doar ca m-a cautat tipul de la Garantat 100% in legatura cu un posibil proiect in blogosfera, unde el dorea sa promoveze Proiectul nostru, in "competitie" cu alte doua personalitati ale mass-mediei. unde am gresit? omul nici macar n-a revenit cu un telefon (de 3 saptamani) ![]() atat!... ca ne dam in barci deja si mi-e mai jena decat acum o jumatate de ora! astea nu trebuie vorbite in privat pentru ca isi pierd din autenticitate. dar nu suntem nici la piata, si nici imuni la viata care se desfasoara in jurul nostru. nu suntem nici eroi, da' nici aghiutzi... asa ca HAI SA NU MAI VORBIM DESPRE BANI... m-am saturat sa zic acelasi lucru in o mie de feluri! sa incheiem acest subiect idiot. chiar nu putem? multumesc AIWA, multumesc frumos!
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #2748 (permalink) | ||
|
Voi incheia discutia ca sa nu afecteze Proiectul. Ceea ce nu inseamna ca mi-ar fi trecut supararea pentru faza asta! Eu nu-s mester la vorbe si nici la fineturi literare, am zis ce am avut de spus si cu asta basta. La momentul asta am dubii daca merita sa mai lucrez in acest Proiect, depanarea pentru mine este un hobby si nu mi se pare normal sa-mi produca atata stress inutil. Nu e prima data cand ma tratezi jignitor fara motiv si afisezi o atitudine de superioritate greu de acceptat. Nu-ti sunt inferior nici intelectual nici moral, te rog ai grija cum te exprimi. Astept sa ma suni sa vedem concret cum ne reorganizam. Dar sa fie clar ca nu am de gand sa fac toata treaba si tu doar sa dai ordine.
|
| | #2749 (permalink) | ||
| ben, doar un 'comment' (poți și sa dai report, da' așa simt si basta!): parcă ai fi vaca din snoavă, care după ce-i mulsă, dă cu piciorul și varsă donița pe jos... așa ai un talent să tai cheful oamenilor, și - culmea! tocmai a puținilor care mai trag la jug... eu cred că lucrurile merg încă mulțumitor și, așa cum TU ai spus într-una: fără să cerem nimic, nimănui; fiecare face ce, cum, cît și cînd poate! | |||
|
| | #2750 (permalink) | ||
|
Domnului Ben Ami, Atata timp cat Dr_V munceste si contribuie cu bani pentru proiect, mi se parea firesc ca orice nemultumire pe care o aveti fata de Dr_v sa i-o spuneti personal si nu pe forum. Atitudinea dvs. mi se pare "ciudata" fata de cel care a mentinut vie ideea dvs. mai bine de un an. Am trecut si eu printr-o experienta similara cu un amic intr-un ONG. Faceam munca voluntara si am fost certat. Un om care face voluntariat trebuie felicitat si nicidecum certat in public. Ceea ce nu stiti este ca cea mai importanta resursa a proiectului sunt oamenii. O vorba buna spusa la momentul potrivit conteaza. Din punctul meu de vedere, consider ca e cazul sa ii cereti scuze lui Dr_V. Sper ca opinia mea sa nu fie considerata ostila... | |||
|
| | #2751 (permalink) | ||
|
Ieri am facut un schimb cu un bun prieten: i-am dat un Antec de 380W donat si un cooler stock de 775 si am capatat la schimb 4 kituri MB+procesor (3 Athloane XP si un P4), 3 carcase ATX, 2 surse no-name, o memorie ddr400 si un cd-rw. In opinia mea schimbul este avantajos pentru Proiect... ![]() Si mai vreau sa listez 2 donatii modeste ca valoare dar la fel de importante ca oricare altele - in treaba asta mai mult decat oriunde intentia conteaza cel mai mult: - o colega de-a lui fxg (nu stiu cum o cheama) mi-a trimis prin el un cd-rw - o fosta studenta de-a mea (nu a vrut sa-i scriu numele aici) mi-a adus o memorie ddr de 256Mb Pana se hotaraste BenAmi ce idei organizatorice pune in practica eu voi continua activitatea ca si pana acum. Ma apuc sa mai montez niste sisteme ca asta imi place sa fac si n-am chef sa-mi mai bat capul cu prostii. Later Edit: Am terminat inca un sistem: Celeron 1Ghz (core Coppermine, FSB100), 320Mb SDRAM, 20Gb HDD, video 32Mb AGP, sunet, LAN, CD-RW
__________________ tel: 0722859607 YM: vladimir898909 Last edited by Dr_V; 04-09-2009 at 18:10.. | |||
|
| | #2754 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
Am nevoie de o adresa unde sa trimit cateva piese prin curierat. Este vorba de un CD-RW Asus, un procesor AMD Sempron, un procesor Intel 766(asta nu stiu daca e bun, idem o placa video), 3 module SDRAM si doua module DDRAM(256). Am cerut o adresa de mai bine de o luna si ...nimeni nimic. | ||
|
| | #2755 (permalink) | ||
| blackout` am vorbit pe YM. Azi am mai montat 2 sisteme: - Athlon 950Mhz, 320Mb RAM, 40Gb HDD, DVD-Rom, all-onboard, minitower - Duron 750Mhz, 256Mb RAM, 10Gb HDD, un CD-RW mai modest, video 16Mb AGP, sunet onboard, LAN PCI, miditower Mai am 3 "clienti" micuti in Tg. Jiu si 1 intr-un sat din jud Ialomita. Rog toate persoanele care au de donat sau de vanzare la preturi decente monitoare de 15" CRT sa ma contacteze; monitoarele de 17-19" sunt greu de carat la distante mari.
|
| | #2756 (permalink) | ||
|
Finally!!! A reusit tata sa se lamureasca cum trimite e-mail de pe telefon. Oricum sunt suparat pe el ca a pierdut poza de la alt sistem donat (schimband telefonul fara sa recupereze cardul, ca el credea ca pozele-s pe simm)... bine macar ca a trimis-o p-asta. Copilul din poza se numeste Vasile Cristian, este din comuna Moldoveni, jud. Ialomita si are 14ani. Compul este un Duron Applebread la 1400Mhz (nu mai tin minte configuratia exacta, e din kiturile de la Puls Media). Imi cer scuze pentru calitatea imaginii, atata poate "maretul" iPhone de n'spe milioane pe care si l-a cumparat tata
|
| | #2758 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 | Receptie
Salut Dr_V. In conditiile in care as fi stiut pe cineva, as fi auzit pe cineva, student sau studenta, evantual elev care ar fi avut nevoie de calculator, as fi dus eu direct eu calcul respectivului. Poate ma ajuta un coleg de-al tau. Oricum eu stau pe receptie in continuare. Salutare
| ||
|
| | #2759 (permalink) | ||
| Quote:
nu ma intereseaza nici o alta atitudine, de nici un fel, despre acest "subiect" asa cum nici pe altii nu i-a interesat atatia ani ce mi s-a intamplat mie RABDAND lucruri pe care nu le-am scris niciodata aici (tot ca sa stea in viata Proiectul) intotdeauna am scris lucrurile AICI... ca sa fie bine. cele care nu faceau rau EVIDENT acestui PROIECT. nu este nici o criza, nici acum... vreau doar sa se inteleaga perfect ce am subliniat mai sus. deci, oriunde altundeva, dar nu pe acest thread, puteti vorbi relaxat despre ce bani doriti dumneavoastra. nu inteleg de ce va umflati atat. ce mare "cerinta" e asta de sunt atatia "sustinatori" ai ideii opuse? nu cumva doriti sa transformati in... nu am idee ce... acest PROIECT ? am zis ca nu mai aducem vorba de bani, doar atat, care e problema voastra? vreti sa creati CEVA ASEMANATOR? pai asta e si ideea mea de plecare a acestui PROIECT.creati cate proiecte PARALELE de acest fel DORITI. nu este absolut nici o problema! asta era IDEEA DE BAZA. asta doream sa facem pana acolo unde fiecare dintre noi era propriul conducator de proiect PERSONAL. moment in care orice copil din tara asta era clar ca avea un calculator al lui. O PARTE DIN FATZA ADEVARATA (cu tot ce a fost nasol, pentru ca n-a curs miere mereu) A ACESTUI PROIECT si CAUZA PRINCIPALA pentru care multi nu mai sunt IN ACEST PROIECT este ca... dispareau piese [v-am trezit pofta pentru susoteli mizerabile?]dispar piese oameni buni! si de-a lungul timpului nu am apucat sa vorbesc decat cu PREA PUTINE PERSOANE despre acest lucru ![]() sitax imi zicea ultima data... vrei sa atingi scopul, sa ajunga calculatorul la copil, da? si eu, uitandu-ma in jos, respirand greu si incruntandu-ma... ii ziceam DA! (si n-a fost singura data cand am facut asta!) si sitax zicea in continuare... ok! pai FA ASTA! asa ca asta o sa fac, rugandu-i pe cei care PROFITA de singura mea pretentie exagerata subliniata aici (sa nu mai aducem vorba de bani!) si se baga sa inflameze si mai mult spiritele (pe care NU AM INTELES INCA CE ANUME LE-A INFLAMAT !!!) sa-si vada de viata! Dragilor, au bagat multi oameni BANI in acest PROIECT, si TIMP si SANATATE si au fost mai modesti (si nici n-au disparut piese de la PROIECT odata cu ei, sau in preajma lor, sau orice altceva de genul asta). Ce va rog eu FOARTE MULT, oricat de tare s-ar bucura cei care doresc ca de acest PROIECT sa se aleaga praful, mai ales "incurcandu-l cu bani", stati fratilor mai RASFIRATI, nu va mai bagati in seama daca nu stiti ABSOLUT toate amanuntele, care nu-s deloc picante! N-o sa scriu nimic despre ele... o sa-i zic lui AIWA absolut tot ce stiu, o sa stergem impreuna amanuntele de toata jena, o sa facem un bilant si o socoteala PE THREAD (cu ocazia asta o sa radem de-o sa innebunim, pentru ca Dr_V a uitat sa mentioneze ultimele 20 de sisteme si alte zeci si zeci de piese - procesoare, placi de baza, harduri, unitati optice, etc - pe care le-a luat de la mine in 3 transporturi FULL). abia apoi o sa vad comentarii si sitax o sa se uite la mine incruntat (m-a prevenit ca n-o sa-mi tina partea, pentru ca deranjez ideea principala, va dati deci seama ca am facut aceasta discutie cu el, deja). si gata treaba! ce atatea "amenintari" si alte mizerii PE CARE NU LE MERIT? am suferit indeajuns incat SA NU MERIT asa ceva din partea unora care nu se pot abtine sa comenteze ceea ce NU CUNOSC. ii inteleg, e in firea romanului sa arunce cu namol/rahat/caramizi in ograda vecinului, dar nu ar fi mai indicat SA VA ORGANIZATI PROPRIA OGRADA si sa incercati s-o mentineti asa MACAR CATIVA ANI ?uite ce am inceput "sa dau din casa" daca nu va potoliti cu banii aia pe care ii "consumati" la PROIECT... o sa va mai zic cate ceva... dar il astept pe AIWA sa-si faca un pic de timp sa discutam. e clar ca treaba cu banii a imputzit PROIECTUL si va trebui sa-l desputzim. o s-o rezolvam aici, ca sa avem grija ce spunem, nu de alta!
Last edited by Ben Ami; 10-09-2009 at 23:38.. | |||
|
| | #2760 (permalink) | ||
| Ben Ami Cele 3 masini de piese erau majoritatea donatii stocate la tine. Ai zis sa le iau ca altfel va trebui sa le arunci. Ai zis ca erau si piese de-ale tale dar NU doresti sa pastrezi nimic, le pui toate la Proiect (personal nu am cum sa stiu despre care sau cate era vorba, nefiind implicat in evidenta stocului de piese de la tine). Nu au fost 20 de sisteme, ci 4 sisteme intregi din care unul defect irecuperabil, vreo 20 de carcase, multe din ele incomplete, cam 25-30 de kituri MB+procesor din care aprox. 2/3 functioneaza (nu le-am testat inca pe toate), peste 30 de unitati optice foarte vechi, vreo 12 harduri din care doar 2 bune, vreo 20 de unitati FDD, 3 pungi de cabluri si maruntisuri de montaj, o cutie cu 15-20 de procesoare din care multe foarte vechi, vreo 30-40 de memorii din care jumatate utilizabile, peste 20 de surse din care vreo 5 sau 6 bune, 10-15 tastaturi si cam cate 15-20 de placi video, de sunet si de retea. O parte sunt deja donate, altele sunt inca la mine. Asta ca sa lamurim aspectul asta. Eu m-am saturat de discutii de genul asta si de aerele tale de sefie. Te las sa-ti conduci cum doresti Proiectul si te astept sa-ti recuperezi piesele. Cum am mai spus deja sunt cam 3 masini de piese pe care te castept sa le ridici de la mine (cat mai curand cu atat mai bine). Evident nu vor fi toate cele ridicate de la tine, unele fiind donate deja si altele (cele defecte) aruncate, dar vor fi si alte piese adunate direct de mine de la donatori. N-ai decat sa ma acuzi ca am luat eu din piese ca sa mi le pun in cap, la cum gandesti tu nu m-ar mira deloc, oricum nu ma intereseaza. Nu arunc piesele bune donate, daca nu ti le iei voi considera ca nu ai nevoie de ele si le voi folosi in continuare la sisteme pentru copii. O sa discut cu AIWA daca de acum incolo sa postez poze tot aici sau sa deschid alt thread. Sincer as prefera sa termin odata cu povestea asta ca ma streseaza, te rog cauta loc de depozitare si masini de transport si ocupa-te personal de Proiect. Ai profitat de bunul meu simt si ti s-a urcat la cap ca esti mare sef si dai ordine. Ei bine cu mine nu merge asa ceva. Ia-ti tu frumos piesele, pune mana pe treaba, gaseste-ti oameni si fa pe seful cu cine te suporta.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |