![]() |
| | #2801 (permalink) | ||
|
uite aici cineva doreste sa doneze un kit>DONEZ Kit p2/p3 pentru pasionati L.E.@Dexter-g.g
__________________ Rescriu/updatez bios-uri,lista c.i.click aici Vand surse atx cu garantie 6luni click aici tel.0763698375 | |||
|
| | #2802 (permalink) | ||
|
Salut, am si eu unele componente pe care as vrea sa le donez, iar colegii de forum m-au indrumat catre acest thread. Daca aceste componente pot face obiectul unei donatii catre copiii saraci te rog sa ma anunti si rezolvam Iata link`ul cu componentele mele. DONEZ Kit p2/p3 pentru pasionati
__________________ | have tasted the flash of fallen angels | |||
|
| | #2803 (permalink) | ||
| sitax nu a fost doar transportator la treaba asta... 4 sisteme si 1 monitor sunt de la mine (monitorul a fost achizitie personala, sistemele au fost facute mai mult din piese donate - daca-mi amintesc bine e vorba de un P4, un CeleronP4 si 2 Athloane). Al 5-lea computer + 4 monitoare + toate perifericele sunt donate de Sitax.
__________________ tel: 0722859607 YM: vladimir898909 | |||
|
| | #2804 (permalink) | ||
|
Salut, am si eu unele componente pe care as vrea sa le donez, iar colegii de forum m-au indrumat catre acest thread. Daca aceste componente pot face obiectul unei donatii catre copiii saraci te rog sa ma anunti si rezolvam Iata link`ul cu componentele mele. DONEZ Kit p2/p3 pentru pasionati
|
| | #2805 (permalink) | ||
| Dexter in configuratia actuala e prea modest, dar constat ca placa de baza are chipset i810, ceea ce mi-ar permite sa schimb procesorul cu un P3 in fsb100, care-i absolut suficient pentru un copil mic. Vad ca l-ai oferit si pe Proiectul pentru copiii saraci, n-as vrea sa zica BenAmi ca-i rapesc eu donatorii... Astept reactia lui, daca nu-ti da semne de viatza pana pe weekend voi lua eu kitul cu cea mai mare placere, nu m-am mai jucat de multicel cu un i810
|
| | #2806 (permalink) | ||
|
Eu nu cunosc situatia, si nici nu stiam ca sunt 2 persoane care conduc 2 proiecte separat. Acum mai pe seara mi`am facut timp sa citesc toata situatia. Prefer sa ti`l donez tie, cel putin vad ca tu esti mai activ in ultima perioada. Astept un PM sau YM dinu_florin cum sa fac sa intre in posesia ta. Pe viitor sper sa te mai ajut cu diverse componente.
|
| | #2807 (permalink) | ||
|
Ziua buna, prieteni ai PROIECTULUI pentru copiii saraci, de la inceputuri si pana astazi. Ne-am regrupat in jurul ideilor cu care am plecat la drum acum 3 ani si jumatate, le-am largit un pic orizontul de asteptare si ne-am vazut de treaba, in ciuda vicisitudinilor ivite din te miri cate alte capcane ale realitatii noastre. Acum, dupa un bilant multumitor, dar care nu ne-a culcat pe vreo ureche, am decis sa REmarcam ideea de baza a ceea ce facem aici, sa REvenim asupra ei, nuantand-o asa cum anii ne-au permis sa vedem ceea ce e cu adevarat important si sa ne REafirmam dorinta de a face un lucru bun, inca neacoperit de sistemul (de valori?) al societatii romanesti, oricat de bune semnale am avut din partea atator si atator oameni (unii chiar personalitati ale vietii publice romanesti). In Romania, in tara pe care multi dintre noi o iubesc neconditionat, si fara a fi nevoie sa detalieze ce anume inseamna asta, COPIII NU AU CALCULATOARE. Cine doreste sa ma minta, cine indrazneste sa creada ca ignoram cifrele si statisticile… il invit sa vina IN ORICE ZI, LA ORICE ORA, IN ORICE CASA (le luam la rand… facem asa ceva… le luam pur si simplu la rand) si vedem cu ochii nostrii cum stau lucrurile. Cati copii au calculatoare? 10%? 20%? 50% ? Putem crede asa ceva? De ce nu 100%? Cine e de vina? Indrazneste cineva sa-mi zica ca acest “accesoriu” nu este atat de important in societatea romaneasca contemporana, in anul 2009? Si daca chiar respira o asemenea persoana nu-i e rusine obrazului sa creada asa ceva? Ne doreste careva a fi o natiune de sclavi? Cui foloseste acest lucru? Chiar si pentru ca cineva sa intrebe aceste lucruri suntem aici, si facem ceea ce facem... oferim calculatoare COPIILOR care nu au asa ceva. NU au datorita saraciei in care se zbat parintii lor, nu au datorita nesimtirii societatii in care traiesc si a celor care ocupa posturi publice din care puteau influenta acest lucru, nu au datorita faptului ca nu au parinti si statul roman nu e consiliat cum trebuie la acest capitol, de persoane pregatite adecvat, nu au din cauza incapacitatii mass-mediei de a atrage atentia asupra carentelor fabuloase care exista in invatamantul romanesc – la capitolul dotare hardware si software - ori a insuficientei puteri de penetrare pe care o au in constiinta unor parinti care, pana la ora asta, chiar saraci fiind, trebuiau sa faca TOT POSIBILUL sa le asigure aceasta SANSA propriilor copii. Vom fi fundamentalistii acestei idei: calculator pentru fiecare copil! Si cine incearca sa se laude ca a facut cine stie ce, ca a adus sau a cumparat, ca ce a facut el/ea nu a mai facut nimeni, sau o mizerie de acest fel, nu are ce cauta in randurile noastre. Nu ne intereseaza decat ca un calculator CARE MERGE PERFECT sa ajunga de la noi… la copilul care nu are. Orice altceva sunt amanunte ale bucatariei PROIECTULUI, mentionate ca sa ne miscam mai usor, ca sa ne ajutam, si in nici un caz sa epatam si sa-i facem pe ceilalti sa se simta insignifianti sau dispensabili. Cine crede ca se poate alinia acestor reguli minimale de bun simt este bine venit sa ne ajute. Cine nu, ii ramane sansa desfasurarii unei activitati de acest fel (cu propriile reguli, sau unele imprumutate) in restul de 99,99999999% de realitate virtuala, unde acest PROIECT nu este prezent. Deasemenea, salutam pe oricine doreste sa se dedice unei asemenea activitati, in timpul sau liber, sau pe care il elibereaza de alte chestiuni, care in mod sigur conteaza mai putin. Vom sta cu ochii pe ceea ce facem noi, speram ca si dumneavoastra, si vom sanctiona orice deraiere de la ideea de baza. Ca si pana acum. Asa ca... Venim alaturi de ideea de baza a PROIECTULUI doar atunci cand dorim sa facem un bine unui copil… pentru restul lucrurilor din aceasta realitate, ne raman la dispozitie toate celelalte momente ale vietii nostre. Asa ca hai sa facem ce trebuie si cum trebuie, din moment ce suntem satui de ceea ce exista si nu merge! Multumim pentru atentia si rabdarea dumeavoastra!
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #2808 (permalink) | ||
|
observ ca-mi merge cam greu site-ul... asta e, ne descurcam cu ce avem. prima idee ar fi... datele mele de contact sunt in profilul meu, cine nu ma gaseste inseamna ca nu m-a cautat (ca sa nu avem discutii inutile asupra acestui aspect). a doua idee pe care doresc s-o subliniez este ca de azi inainte pe sistemele donate de noi va fi orice altceva decat softuri aflate la vanzare. deci... linuxuri dragilor, pentru ca si ele se pot descurca - si inca mult mai bine decat orice alt produs "pe bani" (nu doresc discutii in contradictoriu pe marginea acestui subiect, pentru ca mi-au ajuns 3 ani si jumatate de stat cu frica-n san). a treia si cea din urma idee a acestui post este urmatoarea: rog pe cei care duc, aduc, iau, trimit, doneaza... etc: piese, bucati de sisteme, sisteme intregi si alte asemenea chestiuni.. sa mentioneze dumnealor in thread operatiunea respectiva (chiar si opinii despre cum era vremea, ca nu deranjeaza pe nimeni) si ii mai rog pe toti deopotriva sa tina cont ca un calculator trebuie sa aibe minim un procesor de 5-600 Mhz, un hard de 10 GB, 256 SDR, 8 MB video, placa de retea, de sunet, cd-rom, carcasa, boxe, mouse si tastatura si monitor de minim 15... care functioneaza. imi vine foarte foarte greu sa ma chinui cu toate kiturile carora ceva nu le merge bine, cu mousii care abia se misca, sau monitoarele care nu se aprind (dupa ce au fost carate de cine stie unde). va rog frumos sa tineti cont de toate acestea!
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #2809 (permalink) | ||
|
altfel... in ultimul timp... un morman (chiar asa, un morman) de fiare dintr-o locatie publica a fost ales (reales) cules (si rascules) de tot ce putea fi ... util. sunt piese pentru 6 unitati si 20 de monitoare ok (cam 15% din ce era)... ele vor face obiectul unei donatii catre o casa de copii cu deficiente in dezvoltare. va scriu toate acestea ca sa nu credeti ca nu facem EXACT ceea ce se doreste atunci cand se precizeaza expres... coordonatele unei asemenea... experiente senzoriale (si nu numai!). la mine au ajuns doua persoane, mai intai un domn a adus un mon. de 17, fara picior, care merge excelent, apoi altcineva a adus mai multe piese si cateva alte monitoare... ii rog sa se identifice si aici, si daca acest lucru chiar nu e posibil (sau dorit) tin sa le multumesc public, pentru ca... noi, romanii, ar trebui sa ne facem un obicei (care nu e cu nimic umilitor si nici n-are ceva reprobabil in el) in a multumi celor care NU SUNT DATORI SI TOTUSI FAC lucruri ABSOLUT DEOSEBITE (sau care ne iau prin surprindere prin bunul simt, prin modestia de care dau dovada, prin capacitatea lor de a intelege ca, dincolo de orice altceva, omul este o fiinta sociala, capabila sa empatizeze cu alte fiinte sociale, nu atat de bine echipate pentru aceasta... viata sociala). deci... multumesc domnilor! Dexter e clar ca te astept ori pe mess, ori cu un telefon. md76 - multumesc. AIWA - multumesc foarte mult, bafta si voua! (numai sa nu va relaxati cum am facut-o noi, in rest... toate cele bune!)
| |||
|
| | #2810 (permalink) | ||
|
Postez pentru a saluta reactivarea Proiectului pentru copiii saraci condus de Ben Ami ![]() In ciuda momentelor neplacute care m-au determinat sa parasesc definitiv Proiectul si sa-mi deschid acest nou thread, ma bucur sincer ca Ben Ami a reanimat vechiul thread si-i urez succes in continuare! Poate unii vor fi contrariati de existenta simultana a doua actiuni cu acelasi scop pe acelasi forum. Vreau sa subliniez ca threadurile Calculatoare pentru copii saraci (deschis de mine) si Proiect pentru copii saraci (facut si condus de Ben Ami) NU sunt concurente!!! Amandoi facem acelasi lucru, dar separat acum datorita unor diferentele semnificative de opinie si unor animozitati personale dezvoltate in cei 3 ani cat am lucrat impreuna. Intr-un fel e chiar bine ca acum suntem 2 echipe, vom dona mai multe calculatoare Indiferent de organizarea pe forum, important este scopul final al ambelor threaduri: sa dam computere copiiilor saraci care au nevoie de ele si le merita.Si mai vreau sa fac o precizare importanta pentru eventualii donatori: este optiunea fiecaruia carei echipe doreste sa-i doneze componente! Eu NU voi incerca niciodata sa conving pe cineva sa-mi doneze mie componente si in nici un caz n-o sa incerc sa deturnez piese de la Proiectul lui Ben Ami, care se bazeaza exclusiv pe donatii! Cum am spus de la deschiderea threadului meu, aceasta actiune este hobby-ul meu personal si NU CER donatii, le primesc bucuros daca mi se ofera pentru ca ma ajuta sa fac mai multe calculatoare pentru copii decat mi-as permite din ce cumpar singur, dar scopul meu principal nu este atragerea de donatori! In incheiere, pentru ca am avut in casa un numar de piese donate initial (acum 7-8 luni) la Proiect pe care Ben Ami nu a venit sa le recupereze cand ne-am separat threadurile si pe care le-am amestecat cu ale mele (o parte deja sunt la copii, in sistemele facute si trimise de mine), ofer Proiectului pentru copiii saraci 2 sisteme complete si un lot consistent de componente functionale (kituri de sistem, carcase, placi, procesoare, memorii...de toate) pentru a-i ajuta sa-si relanseze mai rapid activitatea. Astept sa fiu contactat de cineva din echipa lor care sa le ia de la mine de acasa. Stiu ca asta va genera nemultumiri si acuzatii absurde din partea lui Ben Ami, dar nu ma intereseaza, e liber sa creada si sa afirme ce doreste, nu ma simt cu nimic vinovat sau dator fata de el. Am lucrat 3 ani la Proiect si m-as bucura sincer sa-i vad ca isi revin dupa ultima perioada de inactivitate, nu am deschis acest thread ca sa le fac concurenta ci doar pentru a-mi continua activitatea de depanare/donare relaxat, asa cum imi place mie si fara sa ma mai cert cu nimeni.
|
| | #2811 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #2812 (permalink) | ||
|
Salutari Ben!!! Ma bucur ca s-a revenit. Momentan nu pot ajuta cu nimic in Bucuresti. Situatia in care ma aflu momentan nu permite deplasari dese. Daca exista donatori la nivelul judetului Braila si coordonatorul proiectului este deacord le pot culege si duce in Bucuresti cu proxima ocazie. Pot chiar si din Buzau sau Galati sa "culeg" donatii. Detin auto, asa ca pot lua mai multe.
__________________ <<Diablo 2 LoD - the only>> Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825 | |||
|
| | #2813 (permalink) | ||
| Quote:
salutam "invierea" tuturor! ma tem insa ca delocalizam si descentralizam pe cat puteam toate acestea. nu mai concentram pentru ca nu detinem resursele financiare... potrivite unui asemenea demers. asa ca, in functie de oamenii care se implica si de cazurile care apar, sau sunt mentionate, o sa ne straduim sa facem treaba pe plan local. cat mai aproape de micutii beneficiari.
| |||
|
| | #2814 (permalink) | ||
|
Mai am de listat niste piese primite recent: - dragos_tl mi-a adus o carcasa IBM desktop neagra - fxg mi-a dat o imprimanta HP Laserjet functionala - Wraith mi-a adus inca o carcasa Maguay desktop + o tastatura si un switch Poze mai astept acum doar una de la Sitax si una de la neseriosul meu amic din jud. Ialomitza Am in desfasurare 2 actiuni, o sa trimit cateva sisteme la mare disatantza, prin curier, daca va iesi treaba postez direct pozele. Astept in continuare propuneri de beneficiari, indiferent cate sisteme trimit am intotdeauna macar unul gata facut in stand-by
|
| | #2816 (permalink) | ||
| in zona Campusului Agronomiei.
| |||
|
| | #2817 (permalink) | ||
|
am si eu un sistem.un prescott la 3-3.4Ghz (nu mai stiu sigur), 1GBRAM, 200GB si ceva spatiu, o placa de baza abit destul de performanta, o placa video ATI destul de buna (256MB parca), 2 unitati optice dintre care una nu merge, o carcasa cu multe luminite si ventilatoare, sursa de 4-500W, tastatura si mouse, fara monitor.face cam mult zgomot (asta pentru ca a fost un sistem "gaming" la vremea lui) dar poate rezolvati voi problema asta.sistemul e asamblat, trebuie putin curatat de praf (are o tona inauntru), rearanjate cablurile (e dezastru) si pus sitemul de operare.pentru asta ar fi fost minunat un xp pentru ca se pot juca foarte multe jocuri pe el.sistemul merge fara absolut nici o problema...zgomotul care il face e singura problema. eu am urmarit topicul si ultima parte nu a fost asa de frumoasa.anyway, vreau sa va intreb un singur lucru (nu sunt rautacios si inteleg ce faceti voi aici): cum stiu ca sistemul care vi-l dau ajunge la un copil exact cum l-ati primit, adica cu toate componentele si nu sunt schimbate sau eu mai stiu ce?!intreb pentru ca e un sistem acceptabil si poate unii sau altii sunt tentati (asta ce am observat din ultimele discutii), daca era un p2 nu ma interesa.trebuie sa recunosc ca stau mai prost cu increderea... am vrut sa-l donez de ceva timp da nu am avut cui, nici nu am cautat, sunt sigur ca sunt multi copii care au nevoie... mai donez si un celeron la 2.5GHz (775)... PS: cred ca si vista sau 7 ruleaza destul de bine pe el...bine...fara posibilitatea de a te mai juca cine stie ce pe el.
__________________ Vând cateva jocuri pentru PS3 Last edited by criminal.mind; 24-10-2009 at 02:27.. | |||
|
| | #2818 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2819 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita... In a world without walls and fences, who needs windows or gates? | |||
|
| | #2820 (permalink) | ||
|
Sal Ben, Ti-am trimis ieri un email in legatura cu: - 1x HDD 40 GB - 6x surse alimentare PC noi (sau mai multe- nu mai stiu cate am pus in cutie) - 20 x cabluri alimentare noi (sau mai multe- nu mai stiu cate am pus in cutie) Le am in masina astept doar un semn de la tine sa ti le aduc.
__________________ Aduc pe comanda orice parfum original la preturi minime intre 5 si 14 zile -maxim (negociabile daca se gaseste mai ieftin in alta locatie din RO- pe stoc) Fara replici sau ape parfumate; Doar produse din magazine; accept orice fel de test. Stoc actual parfumuri la ultima pagina __________ Stoc actual haine la ultima pagina Contact Tel: 0765262888 Yahoo ID: keloobogdan | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |