Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 05-11-2009, 01:50   #2881 (permalink)
Nick anterior: marcelkmg

Lord_YU's Avatar

Daca ai citi toata "povestea" ai vedea ca au primit banul ,pe bune dreptate (cu exceptia faptului ca un participant ( Dr_V ) cred ca a fost provocat si normal ca omul trebuie sa se apere totusi a sarit si el calul ) pentru "balacareala" in public..

Copy&Paste din condica
By aiwa
Quote:
Originally Posted by Lord_YU View Post
"Tovarase" Ben eu nu as intelege de ce sa le taie?
Se vede cumva magaria "mizerabila" din acel scandal inceput de dumneata ?
Chiar nu inteleg ce sentimente de marire simti ca ai realizat ?
Eu stiu ca o opera caritabila trebuie sa fie altruista nu cu scop sa ii spunem "electoral".....
Oricum din cauza sentimentelor dumneavoastra de preamarire acel proiect a ajuns unul de....chiar dumneavoastra l-ati descris cel mai bine :

Pacat...

[edit] Nu inteleg unde este "imitarea" intr-o opera de caritate????? Sau ati inregistrato la OSIM ??
In loc sa ne bucuram ca sunt mai multe persoane ce se ocupa de "proiecte" asemanatoare dumneavoastra va zbateti sa subminati orice initiativa in acest scop.....

[edit2]PM

Da domne ,nu am adus nimic...as fi adus ceva dar cand am vazut comportamentul dumneavoastra m-am razgandit.. . nu m-am laudat ca as fi adus ceva , acele sute nu sau laudat ,insa da ,vad ca dumneavoastra nu va mai saturati de atata lauda ....sa vb aici nu pe PM ca nu am nimic de ascuns si in nici un caz nu traiesc din ce vand pe aici OCAZIONAL ,

Dell XPS M1330

Last edited by AIWA; 09-11-2009 at 20:34..

Lord_YU is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 02:55   #2882 (permalink)
Registered User

Imi cer scuze daca prin postul meu voi enerva/supara pe cineva, insa nu pot sa tac vazand o asemenea josnicie.
Sunt moderator pe un alt forum si mi-am facut cont aici doar pentru a puncta cateva lucruri:
- e regretabil ca, dintr-un proiect umanitar, s-a ajuns la asemenea circ ieftin
- in eventualitatea in care nu se stie, domnul Ben Ami are conturi pe mai multe forumuri, unde incearca sa il denigreze pe domnul Dr_V, postand mesaje ce contin numele intreg al domnului Dr_V, id-ul de messenger si numarul de telefon. Acel mesaj se gaseste (identic) pe mai multe forumuri.
Nu vreau sa ma implic nici in proiect, nici in scandal, vreau doar sa imi spun parerea: recunosc ca ideea acestui proiect este una laudabila, intentia este una nobila, insa oricine stie ca, daca vrei sa nu se ajunga la asa ceva, TOTUL trebuie trecut pe hartie, cu semnaturi. Vad ca domnul Ben Ami chiar a luat in deradere sfatul avocatului domnului Dr_V, de a se face predarea/primirea componentelor care au facut obiectul acestui scandal, sub semnatura. Simpla inventariere a lor si postarea listei pe un forum, nu e relevanta. Apoi, oricine are cunostinte minime de IT, vede ca acele componente fac parte din generatii vechi, unele chiar fff vechi. Cine mai cumpara Socket A?! Cine mai foloseste sdram?! Asta ca sa ies in intampinarea mesajului domnului Ben Ami conform caruia domnul Dr_V si-a insusit aceste componente pentru a le vinde. Sa fim seriosi...
Mi se pare de o josnicie fara margini, sa colaborezi cu un om, sa aflii date personale despre acesta, pentru ca, mai tarziu, cand nu iti mai convine ceva, sa faci publice aceste date. Este un comportament infantil!
Mesajul acesta poate fi sters, nu am nimic impotriva, insa mi se pare corect ca domnul Dr_V sa fie instiintat ca datele sale (poate nu sunt cele reale, dar ma indoiesc!) circula "libere" pe internet.

Mentionez ca nu il cunosc pe nici unul dintre cei doi, nu sunt avocatul poporului si nici nu incerc sa fac reclama forumului pe care activez, doar mi se pare injust, penibil, de prost gust si (poate) la limita legalitatii (probabil ca asta va stabili un avocat) ceea ce face domnul Ben Ami.

Quote:
(numele, profesia, locul de munca al Dr_V)*, hotul de piese si sisteme de la Proiectul pentru copiii saraci, afaceristul care si-a deschis propriul proiect, tot pe Computer Games, dar cu piese deturnate (PRACTIC FURATE) de la un PROIECT PUBLIC. (cititi despre aceste lucruri in cele ce urmeaza si ajutati-ma sa pastrez acest colt de umanitate... curat, macar inca 3 ani de acum inainte).

eu sunt banat pe Computer Games tocmai cand incercam sa feresc lumea de un hotz ordinar, in speranta ca nu trebuie sa avem ceea ce meritam, ci ceva mai mult si o sansa in plus sa iesim odata la lumina!

You have been banned for the following reason:
injurii
Date the ban will be lifted: 11-11-2009, 14:00

La Proiectul pentru copiii saraci http://forum.computergames.ro/4-condica-de-reclamatii-anunturi-administrative/179351-proiect-pentru-copiii-saraci/page-142.html hotii se strang ca niste hoitari deasupra unei munci in colaborare cu peste 100 de insi de pe CG si alte siteuri exceptionale din virtualul romanesc, sperand ca vom dezarma si ii vom lasa sa ne privatizeze si visele, la adapostul caldut al unor indivizi fara scrupule, care incearca sa DICTEZE ce sa facem cu sentimentele noastre!
incercam sa ne vedem de treaba in ciuda tuturor celor care n-au facut nimic notabil in viata lor si care acum incearca sa fure munca altora, mimand preocuparea pentru copii saraci DAR FURAND de la ei. Dr_V, sau (numele si prenumele)*, cu adresa de mess (xxx)* si telefonul (xxx)* este (profesia si locul de munca)* si hot de piese si sisteme de la PROIECTUL PUBLIC cel mai important al celebrului site Computer Games.
ajutati-ma sa pastrez speranta din sufletul celor care inca mai cred ca poate fi bine pentru copiii saraci ai ROMANIEI!
*mesajul a fost editat, din motive evidente.

Eliza88 is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 06:19   #2883 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Imi pare din ce in ce mai clar ca Ben Ami este posibil sa aiba probleme de sanatate mintala. Nu e injurie, e doar o parere personala. O idee frumoasa nu ar trebui sa fie tavalita prin mocirla asta provocata de Ben Ami chiar daca el a inceput acest proiect.
Principiul "eu te fac, eu te omor" nu mai este agreat demult in lumea civilizata, de ce ar fi agreat aici?

Ma indoiesc ca Ben Ami isi va face mea culpa si va reveni pe un drum normal, civilizat si coerent.

H2H is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 10:18   #2884 (permalink)
L3 Artist

Vin si eu cu experienta mea in speranta ca se va mai face putina lumina: am avut niste componente de donat in urma cu ~2 luni. Pana atunci ma intalnisem doar cu Ben dar intrucat el nu mai activase de multisor pe topic am luat legatura cu Dr_V a carui activitate pe topic era evidenta.
Am stat putin de vorba cu el; cand l-am intrebat ce s-a intamplat cu Ben a evitat cu eleganta subiectul spunandu-mi ca exista niste disensiuni intre ei si ca el ar dori sa-si separe activitatile dupa ce Ben recupereaza componentele stranse la el (Dr_V) de ceva timp. Desi il rugasem insistent pe Vlad ca nu doresc aparitia numelui meu pe topic (nu am nevoie de publicitate) el a insistat sa mentioneze toate componentele ce au facut obiectul donatiei mele pentru a evita orice discutii ulterioare.
De asemenea eu am mai vazut acelasi apel, de data asta public al lui Dr_V catre Ben pentru o intalnire si despartire amiabila.
Acuzatiile de furt mi se par penibile atat timp cat beneficiarul nu a fost deturnat iar presupusa schimbare de destinatie s-a facut in conditiile descrise mai sus.
Ben nu este un tip rau sau rau intentionat dar a gresit si, ce este mai rau, persista intr-o greseala, aducand prejudicii serioase unui om deosebit in tot acest timp. Pana cand nu-si va revizui radical atitudinea eu nu voi mai colabora cu el.
Ca sa adaug si o concluzie acestui post o sa mentionez ca Dr_V in niciun moment nu mi-a lasat impresia unui egoist sau a cuiva care doreste sa-si faca reclama pe spatele unor copii sau a donatiilor unor terti.

C3rE is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 12:10   #2885 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Multumesc tuturor celor ce incearca omeneste sa aduca cate o vorba pro sau contra "circului" iscat aici! Deci vad ca inca se poate discuta si asa cum intuiam nu trebuie taiata chiar toata padurea!
Voi incerca si ceva lamuriri

Quote:
Originally Posted by bogyyogy View Post
D-le AIWA eu am spus aici ce aveam de spus,rugamintea mea este sa le ridici banul celor doi si sa-i lasi sa faca amandoi ce stiu mai bine,adica sa faca niste copii fericiti!!!
Sper ca asta ar fi urmarea!!!
Am citit postul tau si-mi permit sa-l aduc aici pentru a completa cat mai eficient "decorul"
Quote:
Originally Posted by bogyyogy View Post
Ben Ami din ce deduc eu,a crezut ca daca preia proiectul de la Dr.V o sa fie totul parfum si miere si cand colo s-a trezit cu un morman de munca pe cap.Cine sa ansambleze sistemele,cine sa adune piesele de la oameni,cine sa gaseasca locuri unde sa doneze,cine sa transporte aceste sisteme?Pur si simplu n-a stiut sa gestioneze acest lucru si mai simplu a fost sa atace FARA DOVEZI palpabile pe oricine-i statea in cale spre nu stiu ce final ar fi crezut domnia sa ca se indreapta.Pacat ca de asemenea proiect s-a ales praful,mai ales acum in prag de sarbatori cand copiilor amarati le-ar fi adus multa bucurie un asemenea cadou.
Ben Ami tu spui ca au furat cei implicati.Da-mi voie sa ma indoiesc de acest lucru si am si o justificare destul de clara si cu mana pe inima-ti jur ca e adevarat ceea ce voi spune:
M-am intalnit cu Dr.V pentru a-i vinde o sursa pentru uz personal si in prealabil l-am intrebat daca pot sa-i aduc cateva piese pe care sa le bage la proiect,fara a ma pomeni acolo,nu era cine stie ce.Oferta mea a constat in:un hard de 80gb,unul de 40gb,doua cd-roame,un dvd-rw si o sursa dell de 250W.Raspunsul a fost,citez din memorie,hardurile de 80gb,40gb si dvd-rw nu sunt in spiritul proiectului,nu are nici un sens sa le aduci,nu pun asa ceva pe sistemele respective,trebuie ceva MULT MAI SLAB.
Vin si spun,era greu sa le accepte si sa le valorifice?
Exemplific si cu link:
Video,hard,ram ddr2,sursa!!!
Se pot vedea si cele doua harduri mai jos pe care vroiam sa le donez!
Ben Ami inca o data te rog sa-ti revizuiesti comportamentul aici,e un forum public si ceea ce ai postat si ai facut pana acum nu ti-a adus nici un fel de cinste,nici un fel de aprobare din partea cuiva si mai ales te-ai ales cu o eticheta de tiran de care cu greu ai sa scapi!
Si totusi iti doresc mult succes dupa revenirea din vacanta pe care din pacate ti-ai provocat-o!
Referitor la rugamintea ta...nu eu am acordat pedeapsa...deci nu am ce sa ridic!
Quote:
Originally Posted by timeout View Post
nu am contribuit cu absolut nimic la acest proiect ,mai mult din comoditate , recunosc la modul cel mai sincer .
daca stam sa ne gandim ,fiecare are un ddr de 128 sau 256 parasit in sertar ,un cooler Sk A sau macar un mouse vechi pe care il poate dona .
dar cand vad ca Ben Ami si Dr_V ,useri pe care nu-i cunosc ,si care au facut atat de multe lucruri frumoase ajutand acesti copii fara posibilitati ,primesc BAN si munca lor caritabila are de suferit din acest motiv ,raman cu un gust foarte amar .
VREAU si eu BAN ,atat timp cat au primit si ei !
Din pacate NU pentru munca lor au primit BAN ci pentru "circ"
De fapt uite ai un raspuns aici:
Quote:
Originally Posted by Lord_YU View Post
Daca ai citi toata "povestea" ai vedea ca au primit banul ,pe bune dreptate (cu exceptia faptului ca un participant ( Dr_V ) cred ca a fost provocat si normal ca omul trebuie sa se apere totusi a sarit si el calul ) pentru "balacareala" in public..
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 12:12   #2886 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Eliza88 View Post
Imi cer scuze daca prin postul meu voi enerva/supara pe cineva, insa nu pot sa tac vazand o asemenea josnicie.
Sunt moderator pe un alt forum si mi-am facut cont aici doar pentru a puncta cateva lucruri:
- e regretabil ca, dintr-un proiect umanitar, s-a ajuns la asemenea circ ieftin
- in eventualitatea in care nu se stie, domnul Ben Ami are conturi pe mai multe forumuri, unde incearca sa il denigreze pe domnul Dr_V, postand mesaje ce contin numele intreg al domnului Dr_V, id-ul de messenger si numarul de telefon. Acel mesaj se gaseste (identic) pe mai multe forumuri.
Nu vreau sa ma implic nici in proiect, nici in scandal, vreau doar sa imi spun parerea: recunosc ca ideea acestui proiect este una laudabila, intentia este una nobila, insa oricine stie ca, daca vrei sa nu se ajunga la asa ceva, TOTUL trebuie trecut pe hartie, cu semnaturi. Vad ca domnul Ben Ami chiar a luat in deradere sfatul avocatului domnului Dr_V, de a se face predarea/primirea componentelor care au facut obiectul acestui scandal, sub semnatura. Simpla inventariere a lor si postarea listei pe un forum, nu e relevanta. Apoi, oricine are cunostinte minime de IT, vede ca acele componente fac parte din generatii vechi, unele chiar fff vechi. Cine mai cumpara Socket A?! Cine mai foloseste sdram?! Asta ca sa ies in intampinarea mesajului domnului Ben Ami conform caruia domnul Dr_V si-a insusit aceste componente pentru a le vinde. Sa fim seriosi...
Mi se pare de o josnicie fara margini, sa colaborezi cu un om, sa aflii date personale despre acesta, pentru ca, mai tarziu, cand nu iti mai convine ceva, sa faci publice aceste date. Este un comportament infantil!
Mesajul acesta poate fi sters, nu am nimic impotriva, insa mi se pare corect ca domnul Dr_V sa fie instiintat ca datele sale (poate nu sunt cele reale, dar ma indoiesc!) circula "libere" pe internet.

Mentionez ca nu il cunosc pe nici unul dintre cei doi, nu sunt avocatul poporului si nici nu incerc sa fac reclama forumului pe care activez, doar mi se pare injust, penibil, de prost gust si (poate) la limita legalitatii (probabil ca asta va stabili un avocat) ceea ce face domnul Ben Ami.

*mesajul a fost editat, din motive evidente.
Eu personal totusi nu cred pina nu vad!
Nu-l cred pe BEN capabil totusi de asa ceva!
Da-mi un PM cu forumul/locatia unde ai vazut acest post a lui!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 05-11-2009, 12:20   #2887 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

AIWA, din pacate e adevarat. Pe radioguerrilla si alte vreo 2. Sincer eu n-am cuvinte, as spune multe dar cred ca este inutil.

H2H is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 12:40   #2888 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

??????????????
Oups....pe tine te cred ...ufff si am atata treaba...sa ma uit si eu pe net...sa vad!
sper totusi sa nu fie adevarat dar ....

Old 05-11-2009, 13:14   #2889 (permalink)
Registered User

Am incercat PM la AIWA cu link catre un alt forum unde se gaseste acelasi mesaj al lui BenAmi, dar din pacate se pare ca are casuta plina. Daca am acceptul lui pot pune link-ul aici. In aria respectiva a forumului de care vorbesc nu am drepturi de moderare, dar am rugat deja colegii care au "butoanele" sa editeze datele personale macar, asa ca in timp postul lui BenAmi e posibil sa fie editat/sters.

Pacat.

dromihete is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 13:23   #2890 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Mmmnn
Da ai dreptate H2H!
RADIO GUERRILLA, ELIBERAM RADIOUL! :: Vizualizare subiect - proiect pentru copiii saraci

http://forum.desprecopii.com/forum/t...TOPIC_ID=72331

http://www.hanuancutei.com/forum/con...Copiii-Saraci/

http://forum.pixelrage.ro/publicitat...html#post60970

A mai postat vad si aici:
http://forum.softpedia.com/index.php...gopid=7281459&
Insa TyBy a editat

A mai fost cred si aici ceva ...doar ca s-a editat vad de catre moderatorul de acolo ce a inteles ca e riscanta afisarea atitor date personale!
proiect pentru copiii saraci - Forum Roportal

Da, am gresit....nu am crezut ce a postat Eliza88 ...

Si era atat de frumos vazut proiectul Romania libera: Editia online

Apropos acolo in poza e Ben si "hotul" de Dragos?
Ca nu mai inteleg ...Dr_V hot, dragosmd hot, RamsesRa hot ...toata lumea fura acolo?

Jigodie si CrysMM va rog frumos postati si voi! Nu de alta dar Ben Ami a spus ca si voi cunoasteti problema si daca eu nu-l mai cred pe el sa va intreb pe voi!

Last edited by AIWA; 05-11-2009 at 17:09..

Old 05-11-2009, 13:24   #2891 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post
Eu personal totusi nu cred pina nu vad!
Nu-l cred pe BEN capabil totusi de asa ceva!
Da-mi un PM cu forumul/locatia unde ai vazut acest post a lui!
Imi pare rau va nu ai incredere si imi mai pare rau si ca nu iti pot trimite PM.
  1. AIWA has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.

Quote:
Originally Posted by dromihete View Post
Am incercat PM la AIWA cu link catre un alt forum unde se gaseste acelasi mesaj al lui BenAmi, dar din pacate se pare ca are casuta plina. Daca am acceptul lui pot pune link-ul aici. In aria respectiva a forumului de care vorbesc nu am drepturi de moderare, dar am rugat deja colegii care au "butoanele" sa editeze datele personale macar, asa ca in timp postul lui BenAmi e posibil sa fie editat/sters.

Pacat.

La mine pe forum a fost sters deja. Nu acceptam asa ceva.

Last edited by AIWA; 05-11-2009 at 13:31.. Reason: lipit post

Old 05-11-2009, 13:30   #2892 (permalink)
Registered User

Quote:
Mmmnn
A mai fost cred si aici ceva ...doar ca s-a editat vad de catre moderatorul de acolo ce a inteles ca e riscanta afisarea atitor date personale!
proiect pentru copiii saraci - Forum Roportal

Da, am gresit....nu am crezut ce a postat Eliza88 ...
Da, s-a editat, insa exista printscreen cu mesajul initial. Dupa cum ziceam si in pm-ul pe care incercam sa ti-l trimit, nu vreau sa fiu implicata in asemenea scandal, mai ales ca nu il cunosc pe nici unul dintre ei, nu stiu cine are dreptate, insa nu pot sa intorc privirea cand cineva incearca sa denigreze o alta persoana in asemenea mod.

Old 05-11-2009, 13:35   #2893 (permalink)
Registered User

Editat si pe forumul la care am facut eu mentiune. Am pastrat un printscreen.

dromihete is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 13:44   #2894 (permalink)
Registered User

AIWA, sa imi fie cu iertare, insa nu stiu cat de bine faci tu ca pui acum linkurile astea. Practic ii dai apa la moara lui Ben Ami, iar munca noastra, a moderatorilor care nu au acceptat acele mesaje pe alte forumuri, e facuta degeaba. Ben Ami nu a postat aici datele personale ale domnului Dr_V, insa tu dai linkuri si atunci... cum e protejata intimitatea domnului V?!

Old 05-11-2009, 14:25   #2895 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

Quote:
...
Si era atat de frumos vazut proiectul Romania libera: Editia online

Apropos acolo in poza e Ben si "hotul" de Dragos?
corect. pe mine chiar m-au surprins in timp ce fugeam cu un IBM Roadrunner donat de catre Los Alamos National Laboratory...

dragosmd is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 14:54   #2896 (permalink)
Registered User

RamsesRa's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ben Ami View Post
MAI HOTZULE!, cum iti permiti sa ai tupeu sa vi aici sa improsti intr-un proiect facut DE OAMENI SERIOSI? tu si cu Dr_V al tau v-ati INSUSIT PIESE DE LA PROIECT in scopuri PERSONALE, deschizand la repezeala un thread ca sa aveti cu ce va scoate. insa piesele respective si sistemele RAMAN ale PROIECTULUI chiar si asa. cum bine remarca un user CG... casele in care ati intrat erau "cam spalate", dar s-a repezit Dr_V la el sa-l muste, chit ca era o concluzie pertinenta. DECI un user a observat ceva in neregula si vi sa adresat frumos in legatura cu ceva ce voi DEJA FURASERATI si DETURNASERATI de la un PROIECT PUBLIC catre un proiect personal. ce e atat de greu de inteles...?

SUNT FURATE, si mai aveti tupeul sa scrieti aici? luate de la un PROIECT PUBLIC catre un proiect personal TOT FURATE RAMAN
Domnule Ben Ami, imi cer scuze ca nu am mai avut timp sa intru si sa verific ce aberatii ai putut sa mai scrii, dar te rog un singur lucru: GRIJA FOARTE MARE CU ACUZATIILE FALSE!!! SE CHEAMA CALOMNIE SI SE PEDEPSESTE PRIN LEGE!!!!
NU ITI PERMIT SI NU TOLEREZ SA MA TARASTI IN NOROI ATATA TIMP CAT NU MA CUNOSTI SI NU STII CE AM FACUT SI CAT AM PUS UMARUL LA PROIECT!!!
Nu m-a intrebat nimeni ce insemna sa plec la 5-6 seara de la birou, sa trec pe la Dr_V. sa iau calculatoarele si pe fonduri proprii sa plec prin tara sa le duc, fara a ma vaita nimanui, iar a doua zi sa fiu iar la birou. Sau sa reusesc sa mobilizez si alti oameni si impreuna sa ducem calculatoare la un camin pentru copii cu dizabilitati in arges si nici macar sa n-avem timp sa mancam ceva in ziua respectiva si sa ajungem inapoi acasa dupa miezul noptii ( din timpul serviciului nu puteam pleca).
Astea au fost doar cateva exemple si nu m-am batut cu pumnul in piept pentru ceea ce am facut si nu am asteptat nici macar o vorba de apreciere din partea cuiva, oricui. AM FACUT-O DOAR PENTRU BUCURIA DE A FACE O BUCURIE CUIVA MAI PUTIN NOROCOS CA MINE!!!!!! ATAT SI NIMIC MAI MULT!!!!
Iar tu ai NERUSINAREA sa ma acuzi de furt????
O SA TE ROG CA DEACUM INAINTE SA-TI REVIZUIESTI ATITUDINEA, ASTA IN CAZUL IN CARE ITI VA FI RETRAS BAN-UL, SI SA LASI CALOMNIILE DEOPARTE FIINDCA ALTFEL S-AR PUTEA SA FII CONTACTAT DE CATRE AVOCATUL MEU!

Cu respect,
RamsesRa!!!

RamsesRa is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 16:42   #2897 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Am fost contactat de userul CrysMM si din ce am inteles el a activat la inceputurile proiectului dupa care a plecat din tara nu a mai avut tangenta cu forumului pina acum de curind cand s-a oferit pt o mana de ajutor in zona sa geografica! Rugamintea sa a fost ca nu doreste sa fie amestecat in circul actual atata timp cat tot ce a facut el la proiect...a fost facut acum 3 (trei) ani ....si a fost strict pentru a vedea un copil fericit!

PS
Ca tot se aduna in PM anumite intrebari !

- NU AM PEDEPSIT EU PE CEI DOI!
- MOTIVUL PEDEPSEI SE VEDE AICI: http://forum.computergames.ro/45-div...l#post40375368

Old 05-11-2009, 17:05   #2898 (permalink)
Nick anterior: dicital

Nu dovedeste nimic ca a mai postat pe alte forumuri si ca vorbeste si acolo de Dr_V. Poate e doar prost de gura si trebuie sa zica un lucru de 1000 de ori, cunosc persoane asa.

meganic is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 00:25   #2899 (permalink)
Registered User

Bobytzul's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ben Ami View Post
am ridicat de la Dr_V ce a dorit sa ne lase sa ridicam. recunosc ca atunci cand s-a ivit ocazia ne-am dat jos si am aruncat 17 carcase luate aiurea care nu aveau ce le trebuie (dupa cum stiti... nu se potriveste mai nimic de la o carcasa la alta... asa ca n-avea sens sa incercam) am aruncat si floppy-urile (3 carcase le aruncasem langa remat-ul de langa blocul lui)...........................
Ia uite cita risipa de fonduri,daca se dadeau carcasele la niste amariti de tigani,scoteau si ei bani pentru 10 paini,se alegea si calul cu 2.Alta alternativa,inventivi cum ii stiu le indreptau cu ciocanul si le puneau pe casa pe post de tabla si nu le mai ploua in sandrama .Cine citeste toata balcareala din ograda,completata din greu cu ce este publicat pe alte siteuri (http://forum.softpedia.com/index.php...6&start=36),va trage concluzia ca ne-am facut de ocara si de batjocura in fata celor care credeau in aceasta idee "http://www.romanialibera.ro/a115608/actiunea-calculatoare-pentru-copii-necajiti.html " in partea de jos a articolului cititi citi subscriu la acest gest de ajutorare.Dupa tot schimbul de replici intre cei doi (se contureaza clar 2 tabere),pozitiile devin ireconciliabile,2 sabii nu intra in aceeasi teaca .Din pacate ,prin acest scandal CG a pierdut din imagine .

Last edited by Bobytzul; 06-11-2009 at 01:47..

Bobytzul is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 01:35   #2900 (permalink)
Registered User

pictand's Avatar

AIWA cred ca acest thread ar trebui inchis definitiv.
Chiar daca vor suferi tocmai cei nevinovati:COPIII
Parerea mea e ca s-a abuzat prea mult de bunavointa si intelegerea echipei COMPUTERGAMES de a tine acest thread deschis.
Mereu au fost scandaluri si discutii pe tema banilor, a componentelor, X sau Y a furat sau a schimbat unele piese etc.: rog cititi cele 145 de pagini. Deja "s-a sarit calul rau de tot" prin jigniri inadmisibile si amenintari cu viitoare procese.
Cu toate ca am avut, prin primavara 2006, o contributie foarte mica la proiect (am donat o unitate centrala si cateva alte maruntisuri) am preferat sa nu mai particip de niciun fel din cauza suspiciunilor dintre oameni, a dezordinei si a atmosferei...si nu m-am inselat. Dupa mine au terminat cu acest subiect si Iraqi Freedom si altii. Personal nu m-a interesat si nu ma intereseaza unde au ajuns in final lucrurile donate de mine (la un copil sarac sau bogat, la X sau Y).Donatia o consider un gest voluntar si dezinteresat.
Se putea face pe thread un disponibil de sisteme de oferit - cererile trecute pe un wishlist si acestea sa fie periodic improspatate.Puteati pune mai multe poze cu copii fericiti decat cu tot felul de liste de piese etc.

P.S Mai tii minte AIWA? http://forum.computergames.ro/36152802-post1036.html

pictand is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules