![]() |
| | #2902 (permalink) | ||
|
Sunt singurul care considera ca domnul Ben Ami are grave probleme .. de sanatate mintala? Atatea acuze.. fura face drege ( fara dovezi clare) ....ciudat e ca domnul Dr V...munceste ca sa faca calculatoare.Asa cu (presupuse) furaciuni dar omul nu sta de pomana.Domnul Ben Ami... ce face?(exceptand circul fara rost) Ca sa fie clara situatia am donat componente acum ceva timp... domnului Ben Ami , dar este anormal ceea ce face aici.
__________________ Rak'lo najaquna shel're hara kek | |||
|
| | #2903 (permalink) | ||
|
Dezinteres , nu are rost sa jignesti pe nimeni, ce au facut benami si dr V pt copii nu cred sa mai faca altii. E pacat de disensiunile astea, in rest toata stima pt ambii. Au muncit ani si ani de zile. Si din cate stiu, ambii sunt oameni seriosi, Ben ami stiu eu ca era o vreme cand statea in camine cu chirie, dar totusi muncea pe rupte pt copii. Adica un om fara mari posibilitati financiare.... Cred ca ar trebui sa ne gandim cu totii mai serios si dupa ce trece perioada asta sa incepem sa donam ce avem prin casa, asta conteaza. Pt noi sunt nimicuri, ramasite, dar pt copii saraci sunt viitorul. banul ar fi frumos sa fie ridicat, problemele uitate, noi sa ne apucam sa donam serios, iar cei doi sa-si continue munca. Poate si niste munca voluntara in weekuri pt curatat carcase, montari, instalari, etc, daca au nevoie de oameni. + lista cu ce au nevoie, restul pieselor care nu ii intereseaza ar putea fii valorificate, pt chirie, spatii, cola, bere, mancare etc , oameni de genul asta ar trebui platiti pentru ceea ce fac.
__________________ Desktop: Lcd HP 1965 PVA, Q6600 G0 4Ghz, MSI P35 NEO2-FR, 2x2gb A-data 800 12-4-4-4, 2X640GB WD, Evga GTX280, X-FI Audio PCIe Extreme, Leadtek PxPVR2200, Corsair TX-650W, Lian-Li Case, 25cm fan, HP MCE Remote. Laptops: Dell XPS 1330, Dell Latitude D-410, Toshiba A215-16G, Myria:P | |||
|
| | #2904 (permalink) | ||
| Quote:
Poate ca ai dreptate reeven.. doar ca imi este tare greu sa inteleg de ce face ceea ce face domnul Ben Ami.Poate tu intelegi... eu chiar nu vad logica.
|
| | #2905 (permalink) | ||
|
AIWA, crede-ma si pe mine ... e adevarat. Eu incerc sa ma lamuresc ce e adevarat si ce nu din toata povestea asta, ca mi se pare incredibil ca s-a ajuns la asa ceva! :|
__________________ May the best from your past be the worst in your future! g@urika out ! __________________ | |||
|
| | #2906 (permalink) | |||||
| Quote:
RADIO GUERRILLA, ELIBERAM RADIOUL! :: Vizualizare subiect - proiect pentru copiii saraci unde Ben vad ca mai nou vorbeste si in numele "moderatorilor CG"..banuiesc ca vorbeste singur! Si pe han se pare ca inca nu s-a editat dar exista totusi useri ce au urmarit subiectul si nu vad o mare sustinere a razbunarii sale! Proiectul Pentru Copiii Saraci - HanuAncutei Aici vorbeste iarasi se pare de unu singur proiect pentru copiii saraci - Page 2 - PixelRage Forum Pe softpedia proiectul pentru copiii saraci - Forumul Softpedia Tyby cu mult bun simt a reusit sa stopeze fenomenul Pe roportal Darianna chiar de e fata modereaza cu mana de fier proiect pentru copiii saraci - Forum Roportal Dincolo de toate linkurile astea ....totusi nu-mi vine a crede ca Ben Ami a facut toate aceste posturi! Nu-l stiam asa si cu toate aceste dovezi ...tot parca nu cred! Quote:
********************************** Quote:
Adica spui de un om ca e hot si-l dai afara si apoi defilezi cu el in primul rind la filmari ba mai mult tragi si o poza sa dai greutate proiectului? Pai cum vine asta??????? Daca spunem Dragos e hot si Ben a renuntat la el ....ajungem la la o absurditate...Ben si Dragos umar la umar la proiect! E una din acele chestii marca Ben pe care eu personal nu le inteleg! Adica spui ceva si apoi demonstrezi contrariul? Care e adevarul? Nu e o exagerare? ************************** Quote:
Asta se intelege din toate posturile sale asa ca nu ai voie sa-l critici ca a aruncat componente donate! referitor la partea de final nu imaginea noastra are de suferit intrucat noi am fost doar locul unde Ben a gasit intelegere si bunavointa sa "ruleze" proiectul! Da un search si ai sa vezi forumuri care au lasat promovarea proiectului strict ca promovare apoi au inchis efectiv discutia in momentul cind au vazut ca exista un focar de scandal! REPET Aici Ben Ami a gasit suportul pe care si-a dezvoltat proiectul! In rest a postat pe diverse siteuri despre proiect si cam atat! Deci noi am intins o mana de ajutor proiectului iar eu personal am fost chiar foarte atent la rugamintile lui Ben! Ca multumire pentru toate astea se vede clar care a fost raspunsul sau! ******************************* Quote:
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | ||||||
|
| | #2908 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.webdex.ro/dex/46030/proiect Public http://www.webdex.ro/dex/46640/public Eu am alta nelamurire si astept sa vina Ben sa lamureasca! Dragosmd hot Dr_V hot RamsesRa hot .... Lista e mai mare cumva? Nu de alta dar cum apare un fost colaborator cum Ben spune ca e hot! Sa inteleg ca proiectul a plin de hoti ??????
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #2909 (permalink) | ||
|
Aiwa, eu personal am re-deschis topicul de dincolo, cu avertizarea de rigoare pentru participanti. Consider ca ideea proiectului trebuie sa fie mai presus de vendetele personale si - daca si cei implicati vor intelege asta - nu vad de ce nu as lasa lucrurile sa "curga", gandindu-ma ca, desi per ansamblu, inca o donatie venita pe canalul respectiv nu inseamna mare lucru, pentru un amarat poate face o mare diferenta - si pana la urma asta e ideea proiectului despre care discutam. Despre Ben ... pot spune ca am vazut o schimbare (in bine de data asta) in ultimele zile, cel putin in urma discutiilor de acolo (majoritatea sunt in spate, dar tu banuiesc ca ai acces la o parte din ele, deci vei intelege la ce ma refer). Pentru evitarea altor discutii, pot confirma ca este vorba despre acelasi user cel putin in cazul asta (IP-ul este acelasi si aici, si acolo).
__________________ May the best from your past be the worst in your future! g@urika out ! __________________ | |||
|
| | #2910 (permalink) | ||
| pt AIWA si sora13(Ben Ami cind o sa revina) Quote:
Quote:
si o intrebare pt admini si restul lumii: ce se va intimpla daca domnul Ben continua cu posturile acuzatoare dupa revenirea sa din ,,vacanta'' ? nu este pacat de munca lui si a celorlalti cu discutiile si acuzatiile pe care le a adus la adresa unora fara dovezi concrete ? | |||
|
| | #2911 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 | Quote:
Aiwa, aici cred ca gresesti. Componentele au fost donate cu un scop anume, sa ajute copii care nu-si permit un calculator, nu au fost date pentru ca Ben sau Dr_V sa faca ce vor cu ele. Daca anumite componente nu erau acceptabile pentru proiect, trebuia fie sa le dea inapoi (daca deja le primise), fie sa spuna clar ca nu le accepta deoarece nu are nevoie de ele. Sau macar sa le fi donat altui proiect asemanator. E acceptabil sa vinzi o parte din componente si sa investesti banii obtinuti in proiect(scopul ramane acelasi), dar nu prea e acceptabil sa arunci componentele donate.
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #2912 (permalink) | ||
| Dragosmd hot Dr_V hot RamsesRa hot ) Sa fim seriosi, uneori valoarea combustibilului consumat doar ca sa duc calculatorul/calculatoarele depasea valoarea de piata a calculatoarelor....si va dati seama....mai faceam si profit ( profit care se si impartea intre cei care lucrau la proiect) de pe urma unor piese sau sisteme depasite tehnic pe care le mai iau doar colectionarii sau le primesc cei care chiar nu viseaza la un calculator. Aici ma refer la majoritatea sistemelor donate care erau destul de / chiar foarte slabute ca performante... pentru cele mai puternice e si mai usor de urmarit traseul pieselor fiindca erau putine piese performante donate catre proiect si se regasesc usor in configuratia sistemelor mai perfomante care au fost donate mai departe, de catre proiect.Cu respect, RamsesRa !!! | |||
|
| | #2913 (permalink) | ||
| Quote:
reciteste cu atentie ce am spus eu si ai sa intelegi ce am vrut sa spun! Nu scoate o simpla fraza si gata...am gresit! Reciteste cu atentie! BEN este cel ce e la varf...deci peste el...nu mai este nimeni....atata timp cat el hotarasce ceva asa trebuie sa ramana! NU e decat concluzia la care se ajunge daca se citeste cu atentie ce spune Ben! OK?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. Last edited by AIWA; 09-11-2009 at 20:21.. | |||
|
| | #2914 (permalink) | ||
| Quote:
cat despre pozele din saitul RL, nu a fost intrebat nici ben, nici eu, daca suntem de acord cu aparitia lor (si niciunul dintre noi nu le-a ales dintre mai multe). atat timp cat am participat la filmari, s-a presupus ca orice imagine din acel material filmat poate fi folosita (si) in alte articole de presa.
__________________ Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita... In a world without walls and fences, who needs windows or gates? | |||
|
| | #2915 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #2916 (permalink) | ||
|
Doamne ce tiganie a iesit aici... Bine ca nu exista posibilitatea sa scuipi pe forum ca...... Eu propun sa se inchida DEFINITIV acest topic si daca cineva este in stare sa continue ideea, sa deschida alt topic. Un moderator IMPARTIAL sa fie cu ochiul pe topicul respectiv si cum a scris cineva (INDIFERENT CINE) ceva off-topic, sa stearga postul respectiv si da avertispent. La 3 vertismente, BAN si gata.
__________________ Sorin | |||
|
| | #2917 (permalink) | ||
| Quote:
Da prietene...mai tin minte....si dincolo de orice ....am tot lasat de la mine...si am tot lasat si uite la ce a ajuns! ![]() Vorba lui sorin2505 bine ca nu se poate scuipa pe forum! Se spune ca a gresi e omenesc! A "n" a oara ma gindesc ca Ben dincolo de jignirile sale e si el OM! Si poate acum in al 12lea ceas va realiza ca nu sint dator sa-i inghit toate jignirile sale! Am ridicat bannedul pentru a putea raspunde la intrebarile voastre Si intrucat din toata "afacerea" asta Dr_V a fost cel mai sifonat! Tot netul e plin de cel mai "hot doctor" sau "doctor hot" ...am ridicat si bannedul sau! Mi-am permis sa aduc de pe condica de reclamatii unde Ben mutase circul 3 posturi la 3 useri ! La Ben Ami...la Lord_YU si la Bogyyogy o sa vedeti o chestie copy&paste! in acest fel avem imaginea completa a circului PS Ben Ami si Dr_V V-am ridicat pedeapsa cu rugamintea sa purtati un dialog omenesc si sa stingeti daca se poate razboiul purtat pe net! Soarta acestui proiect aici pe forum deja e luata in proportie de 75%!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. Last edited by AIWA; 09-11-2009 at 20:40.. | |||
|
| | #2918 (permalink) | ||
|
Salutare. Vorbind astazi cu o prietena, mi-a povestit despre o cunostinta de a ei din Craiova a carei copii (3 la numar) s-ar bucura nespus de un calculator. Parintii au o situatie materiala precara si nu le pot face micutzilor o astfel de bucurie. In cazul in care exista posibilitatea de a-i ajuta cu un sistem, fratele prietenei mele poate asigura transportul de rigoare cu masina persoanala (si poze cu micutzii la montarea pc-ului). Eu donez cu ocazia asta un kit Tastatura , Mouse si Receiver A4Tech Wireless folosit insa in stare buna (in cazul in care aveti nevoie, oricum sta degeaba prin debara). Astept parerea voastra. Revin cu intreaga poveste pt ca momentan nu stiu foarte multe lucruri! | |||
|
| | #2919 (permalink) | ||
| seara buna tuturor celor care-si doresc asa ceva! nu imi permit sa va povestesc prin ce trec, doar la sfarsit veti citi o fraza in legatura cu ce a devenit viata mea incepand de astazi, de la ora 11 dimineata. deocamdata... celor care urmaresc Proiectul propriu-zis le pot anunta o miscare pe care urmeaza s-o facem marti seara spre miercuri, undeva prin judetul Tulcea. ca sa fie bine ne mai trebuie 3 mousi normali si 2 perechi de boxe, functionale. evident... cine e dispus sa faca acest lucru, urmarind, asa cum am zis zilele trecute, donatia pana la destinatar. asta despre ce suntem... in curs sa facem, maine adaugam si poze - pentru ca nu glumim deloc si activitate... a fost suficienta zilele astea! si subliniez iarasi... nu avem o NORMA! va multumim numai si pentru ca ati citit toate acestea! in alta ordine de idei, imi pare rau ca unii si altii s-au gandit sa darame prin toooot felul de vorbe urate acest PROIECT PUBLIC (sper sa intelegem din dex si cei ce nu au inteles ce inseamna). ne ridicam si continuam, chit ca degeaba reclamam posturile de flame, care, dupa cum se observa usor, nu se sterg niciodata! s-a dat foarte tare in PROIECT, intrucat, daca se dorea sa se dea exclusiv in mine era simplu, am messenger si am telefon... era logic sa fie utilizate la maxim, dar nu, s-a dorit manjirea PROIECTULUI. eh, uite ca asta e mai greu, si doua ratze care latra la luna nu inseamna ca tzaranul face experimente de inginerie genetica, ci ca-i beat si n-aude bine. nu e nici o problema insurmontabila, dupa parerea mea, a celui care am dus cu mare placere greul acestui PROIECT toti anii astia. Am avut probleme mult mai grave decat mizeria ultimilor zile, consider ca este doar ceva omenesc, si, mai mult decat atat... romanesc. am observat cu mare satisfactie ca a disparut motivul pentru care acuzasem de hotzie, si anume deturnarea pieselor si a sistemelor de la PROIECTUL PUBLIC pentru copiii saraci la proiectele personale ale celui pe care l-am invinuit, si revenirea tuturor pozelor pe threadul care le-a promovat de-a lungul anilor. cel invinuit a returnat PROIECTULUI ce a dorit dumnealui, fara sa fie verificat de nimeni, deci nu a fost fortat cu nimic sa dea ce nu-i al lui, semnandu-se de comun acord trecerea sa in rezerva (ca sa ii zicem cumva, frumos, la acest gest ce putea parea unul de alungare!). ba, mai mult decat atat, am observat si comentarii de pe... te miri unde ca mai existau, ba chiar si de pe alte site-uri - semn cert ca suntem suficient de populari incat aceste lucruri sa conteze si lumea sa aibe intrebari dintre cele mai... spectaculoase (ca sa intrebuintam la maxim un eufemism!). le multumesc mult celor care AU INCERCAT sa scrie cuvinte frumoase despre acest PROIECT minunat, precum si celor care n-au incercat nici o secunda (si e normal, intrucat s-au inchis mai multe threaduri intre timp, asa cum a fost cel de la FORD, din motive evidente, am putea comenta...aiurea! dar motiv pentru care RamsesRa si Smiley pot fi suparati - chit ca n-am intelege motivul). le mai multumesc siteurilor care au sustinut dintotdeauna acest PROIECT, chiar neconditionat acceptand sa faca reclama CG-ului, precum si miilor de utilizatori unici care au primit mass-urile mele si nu s-au suparat, fie ca erau pe dc-uri, torrente, sau in jocuri on-line. pentru fiecare dintre dumnealor un gand bun! multumesc tuturor ziaristilor din Romania care au primit massul meu pe FreeX! multumesc celor care m-au sustinut zilele acestea, aratandu-mi care sunt urmatorii pasi ce trebuie urmati. nu le multumesc celor care suna la 5 dimineata, celor care (atentie ce scriu!) dau beep-uri cu numar ascuns (ce poate fi mai... penibil?) si celui care mi-a trimis astazi amenintarea cu MOARTEA prin intermediul unui om care NU ma cunoscuse personal pana in acel moment! (acest episod l-am povestit in scris pe un site inchis, pentru a ma asigura ca ramane ceva dupa mine in caz ca isi va duce la indeplinire amenintarea). zic eu ca am surprins foarte bine rezumatul zilei de astazi!
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #2920 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |