Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-04-2006, 16:15   #281 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

referitor la postul 268 - pentru ca e bine sa stim cine suntem si ce facem:
pai unde zici sa ma uit nu prea pot... pentru ca nu mai sunt membru al group-ului - daca bine iti aduci aminte. si ca mine mai mult de jumatate din group. si asta pentru ca, desi am invatat cum se da un "report bad post", inca nu m-am prins cum de ne-ai trimis la iarba verde pe toti.
in fine... ar trebui sa rad, dar cu o alta fata, p-asta o pastrez ca sa ma incrunt... pentru ca "minti ratacite" (recte ADINAC) a postat o povestire de-a mea, intamplator premiata, "radiofonicizata", publicata si sub incidenta copyright-ului pe un alt site.. ( http://craciundevis.3xforum.ro/post/...e_ne_vor_raul/ ) si acum ma chinui sa o scot de-acolo (pe povestire, nu pe doamna zdruncinata - pentru ca "fetele" de acolo au fost mai rapide si deja i-au dat BAN, cum vad ca AIWA, in marinimia-i recunoscuta si crucificata deja pe altarul colectivitatii...-ca sa ma exprim pe masura gesturilor sale- inca nu a facut) AIWA, TE ROG MULT SA CITESTI CE SCRIU "FETELE" ACOLO!

cum AIWA nu mai poate citi pentru ca intre timp a fost "eradicat" tot threadul cu pricina si pentru ca lucrurile sa fie clare si sa nu mai existe probleme de acest gen pe viitor voi "planta" poze care sa ateste ca ele chiar au existat si nimeni nu a visat.

BEN...cu respect te anunt ca politica forumului ComputerGames este sa nu ne amestecam in dispute din alte forumuri! Stiu ca ai mult bun simt si nu e necesar sa explic mai multe legate de lipsa atasamentelor tale!
Multam anticipat de intelegere
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Last edited by AIWA; 10-04-2006 at 20:28..

Ben Ami is offline    Reply With Quote
Old 10-04-2006, 20:25   #282 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

REPET: Aici se incearca o ajutorare a unor copii ce soarta nu le-a rezervat prea multe bucurii!

Cine nu se simte in stare sa participe si mai ales sa inteleaga gestul lui Ben am rugamintea sa nu mai posteze! M-am saturat de discutii sterile si "raport post" de la fel de fel de useri ce nu inteleg ca intr-o asemenea actiune conteaza foarte mult sufletul!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 10-04-2006, 20:28   #283 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

later edit (pentru ca postam in acelasi timp cu tine): am inteles AIWA - de aceea am si scos mesajul primit pe messenger (si pozat) desi el te-ar fi dumirit si mai mult ca exista ESCROCI si inca stau pe CG vanand oportunitati .

de la un coleg, Arancha, am primit asa: KOB KT400 FDSX (asta fiind placa de baza) + AMD Athlon 2100 (ele doua nemaimergand la dumnealui!) + cabluri si tigaita aia de se monteaza la carcasa (na, ca am un lapsus)...
daca merg... bine, daca nu... le vrea inapoi... simplu un om de treaba, zic eu!
ii multumesc!

pingu` asteapta lamuriri de la noi. cui ii lasa placa de baza, procu' de 1400 si coolerul? Iraqi, am inteles ca ai vorbit la telefon, asa cum si eu am facut-o... sper ca florin1309ro sa aibe bunavointa sa se "repeada" pana in unul dintre locurile pe care le-a mentionat prietenul nostru. multumesc anticipat tuturor celor care vor participa la acel schimb tarziu, in noapte!

*pentru toti "antologatorii de piese" (ca sa zic cumva)... cred ca o sa insemne ceva - pentru noi toti - retinerea nick-ului celui care a facut o donatie... si a pieselor donate... va multumesc!
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Last edited by Ben Ami; 11-04-2006 at 02:53..

Old 10-04-2006, 23:45   #284 (permalink)
Registered User

m-am intalnit cu florin pe la 22.45 si i-am pasat procul, placa de baza si coolerul. ii multumesc lui AISBERG pt "donatie". seara buna

pingu' is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2006, 03:08   #285 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

as vrea sa cred ca putem face impreuna si un MANUAL CG pentru micuti... ceva cu imagini si texte de calitate care sa conduca un copil care stie sa citeasca...de la "zero" (intr-un numar "determinat" de sedinte) catre un minim absolut necesar (apoi sa treaca de acesta). evident pot fi si manuale alternative adresate unei anumite categorii de varsta. sintetic si cat mai sugestiv. (de la O la ORICE)
sper sa nu existe carcotasi, pentru ca o sa le reprosez "starea de fapt" a actualului sistem de invatamant! si faptul ca manualul nostru o sa fie ABSOLUT gratuit impartit TUTUROR celor care o sa aibe nevoie de el (nu cred ca nu gasim cateva mii de lei pentru un cd!)
iar la autori o sa fie trecut... "OMUL din FIECARE" (sau ceva de genu'!)
sa ramana ceva mai "soft" din trecerea noastra catre "maine"!
multumesc!

Old 11-04-2006, 12:25   #286 (permalink)
Registered User

IraqI_Freedom's Avatar

Ben ar fi ceva sa facem un manual.... eu unul am shi predat la o clasa de copii de clasa a 2-a de citeva ori (am tzinut locul unui prieten) sa vb cu el sa vad dak mai are o programa cu ce preda el atunci shi poate dupa programa aia facem shi un manual pt incepatori

ok
next thing:
Am vb cu Florin la tel shi urmeaza in seara asta sa ne intilnim sa imi paseze duronu... shi sa vedem ce mai stringem de pe la unul shi altul....
MSG 4 Silven: Mate a luat cineva piesele de la tine? sau cum este treaba?
Din cite am intzeles eu sistemul asta care iese in seara asta din "asamblare" se va duce la o studenta nu? Credetzi ca se descurca in "Linux"?

IraqI_Freedom is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2006, 12:46   #287 (permalink)
Registered User

IraqI_Freedom's Avatar

OK... Saptamina trecuta am primit o donatzie de la Sora Florin (Sibiu) urmatoarele piese :
1x Sursa ATX 400W
1x Mb Mercury Kt133a
1x 128Mb Sdram

Din sibiu oameni buni...... asta ne dovedeshte ca bunatatea nu se masoara in KM
PS Sper ca intzelegetzi ca am vrut sa spun... eu unul intzeleg cit de cit.
Asha ca dak ne facem "publicitate" poate se implica toata tara!!!

IraqI_Freedom is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2006, 15:44   #288 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Doamna Anelise Bortas, extrem de bine intentionata si avand un suflet mare (bine, recunosc, si o voce extrem de placuta la telefon!) - ca urmare a articolului semnat de Mirela, in revista Libertatea pentru femei, la rubrica Tema saptamanii, ne asteapta sa ridicam un calculator functional... dintr-o anumita locatie.
il rog pe acelasi inepuizabil (Doamne-ajuta!) florin1309ro sa se ocupe de aceasta generoasa oferta!

Iar Doamnei Anelise si Mirelei le multumesc din tot sufletul!

Old 11-04-2006, 18:25   #289 (permalink)
Registered User

Aldo's Avatar

salutare tuturor !

imi pare rau dar am lipsit o perioada din motive bine intemeiate
ma bucur sa vad ca ati facut progrese si regret ca nu am reusit inca sa contribui si eu, dar se va rezolva si asta

imi pare rau ca pe grupul yahoo au fost ceva probleme !

imi cer scuze celor care au avut de suferit
am mai "periat" putin drepturile si va invit sa reveniti cu incredere in grup daca din diverse motive ati fost nevoiti sa il parasiti

Aldo is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 01:17   #290 (permalink)
Registered User

Thumbs up salutare la toata lumea buna la suflet asa ca cei de pe acest thread

va salut pe toti. haideti sa trecem direct la subiect. am vorbit cu ben in legatura cu manualul acela si sunt de parere ca ar trebui sa ne intalnim sa discutam macar o ora in weekend, sper sa puteti sa va rupeti din timpul vostru liber acea ora ca sa putem concretiza mai multe idei care zac in capusorul fiecarui samaritean de pe acest thread. Va multumesc si sper sa sa putem sa ne intalnim in viitorul cel mai apropiat.

p.s.1> am mai facut rost de 2 tastaturi si eu tot mai am pe acasa 1 sdram de 128 pc133 si o carcasa fara sursa.

p.s.2>daca baieti care asambleaza nu au timp din anumite motive va rog sa cereti ajutor si de la alte persone apte de a asambla o bijuterie pentru micuti, daca aveti nevoie si eu pot sa montez un pc.

va pupa tata si va urez noapte buna.

tzupa is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 04:24   #291 (permalink)
Registered User

tzupa omule in weekend eu pot. sdr-ul banuiesc ca tot in weekend poti sa-l aduci, tastaturile si carcasa la fel.
in rest...
am facut un monitor sa mearga din cele 15 de la yoshy, din pacate doua dintre ele au tubul ars. de dimineata o sa vina un amic de-al lui florin si o sa ii dau 5 dintre ele pentru reparat. le repara pe cele 5 si ii mai dau 5 s.a.m.d.

multa bafta la toata lumea.....

myly is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 10:09   #292 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

Quote:
Originally Posted by tzupa
va salut pe toti. haideti sa trecem direct la subiect. am vorbit cu ben in legatura cu manualul acela si sunt de parere ca ar trebui sa ne intalnim sa discutam macar o ora in weekend, sper sa puteti sa va rupeti din timpul vostru liber acea ora ca sa putem concretiza mai multe idei care zac in capusorul fiecarui samaritean de pe acest thread.
Manualul acela e deja gata si ben stia... (posturile #188, #231 si in cel cu sora lui Florinel unde e doar pomenit) Florinel a fost chiar primul beneficiar.
Are tutoriale si manuale si lectii si de calculator (folosire, intretinere) si de informatica si de programare si de retele... multe, de la nivel scolar pana la facultate. Include si ceva carti de lit. romana utile la scoala, chiar si povesti pt. cei mai micuti. Chiar si cateva utilitare freeware (7ZIP, Adobe Acrobat reader, etc.). Daca mai are cineva material, vedem ce scoatem, ce adaugam... (CD-ul e totusi plin deja!) nu sunt de neclintit si nu am pretentia ca doar ceea ce fac eu e bine.

Quote:
Originally Posted by tzupa
p.s.2>daca baieti care asambleaza nu au timp din anumite motive va rog sa cereti ajutor si de la alte persone apte de a asambla o bijuterie pentru micuti, daca aveti nevoie si eu pot sa montez un pc.
Necazu' e ca nu de timp ducem noi lipsa, ci de anumite componente...

Am reusit si eu sa-mi iau un monitor mai bunicel asa ca batranul si credinciosul meu ADI DMC-2304 va trece in curand in posesia unui copilas (stiti voi vreunul???).

myly, ma tem ca iti mai dau si eu de lucru... am 2 placi socket A moarte... si vreo doua video cu probleme... vorbim.
Si unitatile optice au probleme, doar una mergand (doar pe citire, din cand in cand). Una chiar nu merge de loc, blocheaza sistemul cand i se pune panglica IDE .

Si atentie cu w.e.-ul asta: duminica sunt Floriile, eu zic sa respectam sarbatoarea si daca ne intalnim, sa incercan s-o facem sambata.

Last edited by dragosmd; 12-04-2006 at 11:24..

dragosmd is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 10:27   #293 (permalink)
Registered User

buna dimineata la toata lumea. nu vreau sa mi-o luati in nume de rau ca sunt poate prea impulsiv, asa sunt eu si incer sa ma abtin. langa manual pot sa pun inca 5 cd-uri educative care le-am luat de la un vecin sunt legate de ce fac copii la scoala adica muzica matematica etc. sunt foarte dragute si deja am facut cate 10 exemplare de fiecare cd adica 50 in total cand mai aveti vreo actiune va rog sa mi le cereti. bun atunci sa stabilim ziua si ora cand putem sa ne intalnim. zic un duminica ora 14. astept raspunsurile voastre. Va salut si spor la treaba.

tzupa is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 12:46   #294 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

mai... da ne intelegem, nu gluma dragos zice clar... tzupa zice clar... desi, zisese si ben ceva... cat se poate de clar. cititi, va rog, acel post inca o data... era vorba SA CONSTRUIM acel manual, ca sa fie SIGUR gratuit... si impartit ORICUI si ORICAND, FARA BANI... deci era vorba de CONSTRUIREA LUI, nu de luat de la altii!
pentru ca si dragos are cate ceva, si tzupa are cate ceva (si a scris chiar 50 de cd-uri din banii lui)... dar astea sunt INFORMATII... nu un MANUAL construit de noi "in lumina" tuturor INFORMATIILOR! si cand zic NOI... ma refer la cei care isi mai arunca un ochi pe thread... si pot completa cu date din experienta lor... si cand am zis MANUAL CG credeam ca s-a inteles... nu insinuez, ci doar explicitez... sper sa ne intelegem sensurile cuvintelor pe care le scriem unii altora!

vreau sa stiu daca florin1309ro s-a intalnit cu Doamna Anelise, si mai vreau sa stiu de Iraqi. nu de alta, da' a zis de doua ori ca o sa ajunga pe la mine cu florin, ba chiar si myly a zis asta... mai am si piesele despre care am scris mai sus... si care deja imi umplu camera... intrucat mi-a mai adus un vecin o unitate, cu cate ceva in ea (e vorba de DORULETZ caruia ii multumesc!).
so... cine si cand are oleaca de timp sa le duca la cine are nevoie sa completeze ce are?
vreau sa stiu cum stam cu unitatile si ce mai lipseste CLAR la fiecare unitate in parte... ca nu suntem prea "harnici" pe messenger sa le discutam pe toate.

Old 12-04-2006, 13:03   #295 (permalink)
Registered User

florin1309ro's Avatar

anelise

Întilnirea a fost amînată pentru astăzi de catre doamna Anelise.Din păcate nu am avut cum să ajung la myly sa duc monitoarele la domenicos. Pls help! Poate paris să facă asta? Ben ajung si la tine dar nu stiu cind....

florin1309ro is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 13:09   #296 (permalink)
Registered User

florin1309ro's Avatar

wrong post

florin1309ro is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 13:20   #297 (permalink)
Registered User

sorin147's Avatar

cu mutarea monitoarelor prin bucuresti se va rezolva maine. voi beneficia de ajutorul lui ben si le scoatem la plimbare!
"De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)220.05.39 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Kingmax 2*1Gb DDR400 ~ GeForce 7600 GS ~ WD 320Gb 16Mb SATA II + Maxtor 250Gb ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19"

sorin147 is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 14:10   #298 (permalink)
Registered User

kronozom's Avatar

pai... pt ca mi se pare o initiativa f misto & pt ca nu am spare parts (si de fapt sunt doar un end-user fara prea mult knowledge de hard si soft)... eu donez 150 RON, pt posibile cheltuieli asociate cu proiectul asta. cum fac sa aj banii la coordonatorul de proiect?

We have no time to stand and stare.

kronozom is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2006, 14:18   #299 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

avem o colega noua care vrea sa se implice mai mult decat - susceptibil fiind - am banuit de la inceput! Doamna adnana1979 are si ceva piese pentru noi, insa poate face rost si de informatii fara de care ce facem noi e sortit esecului... ne poate oferi cazuri de copii amarati! ii uram "bine ai venit!".

Mirela - nu se poate sa nu v-o aduceti aminte - are un caz pentru noi... familia respectiva nu are nici macar telefon fix, iar copilul va fi ajutat cu un aparat auditiv de catre o alta organizatie (Audioptica din Bucuresti)...
adresa este: satul Uda Clocociov, judetul Teleorman, familia Gabor... AVEM UN CAZ domnilor, sa ne pregatim!

am gasit ACUM cu cine sa duc tot ce e strans la Iraqi!... tot vecini... care pe bani, care de baieti buni, asta e... le facem!

kronozom: ai pm!

eu plec chiar acum catre Iraqi... deci 3 ore doar la tel.. raspund!

Last edited by Ben Ami; 12-04-2006 at 18:36..

Old 12-04-2006, 17:04   #300 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ben Ami
Mirela - nu se poate sa nu v-o aduceti aminte - mai are un caz pentru noi... familia respectiva nu are nici macar telefon fix, iar copilul va fi ajutat cu un aparat auditiv de catre o alta organizatie (Audioptica din Bucuresti)...
adresa este: satul Uda Clocociov, judetul Teleorman, familia Gabor... AVEM UN CAZ domnilor, sa ne pregatim!
Adica ala de care v-am povestit eu deja de o saptamana... (mes. #250)... dupa ce ma intalnisem cu Mirela pt. articolul aparut ieri.

Ben, tot ce am pus pe acel CD este free software sau royalty free (deci fara pretentii de taxe de copyright) sau referate de pe saituri pt. elevi, unde sunt puse exact in ideea sa fie descarcate si utilizate de toti cei care au nevoie. Am mai pomenit de faptul ca sunt impotriva folosirii de programe si/sau texte fara a fi in regula dpdv copyright! Vrei sa editam din ele si sa ne semnam si noi? sau sa scriem altele, de la inceput, doar ca sa fim siguri? Lamureste-ma te rog, ti-am mai spus, eu nu sunt asa istet, chiar trebuie sa spui ce vrei sa fac, nu sa te astepti sa ghicesc din context, ca ori nu ma prind, ori pricep altceva...

Last edited by dragosmd; 12-04-2006 at 17:57..

dragosmd is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules