Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 27-04-2006, 09:44   #401 (permalink)
Registered User

sitax's Avatar

dupa cum am vb si am promis am facut un sistem cu ajutorul userului allexutz. mai am nevoie de: 1 placa de sunet. 2 boxe 3. tas + mouse PS2 - ambele 4. monitor.
lucrez dezor la el, sper sa fie gata cat mai repede. intre timp mai avem nevoie de inca un sistem complet, si putem sa mergem la o noua actiune in comuna Cioranii de Jos judetul Prahova unde de astepata Alexandru de 10 ani si Alexandra de 12 ani, ambii copii cuminti care merg la scoala si sunt premianti, dar parintii nu isi permit sa le fac o astfel de bucurie.

sitax is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2006, 10:53   #402 (permalink)
Registered User

IraqI_Freedom's Avatar

sitax... spun eu ca nu este nevoie sa trimite cite un pc pt fiecare copil, unu cred ca este ok pt amundoi...
placa de sunet am eu... este pe isa, tastatura nu te pot ajuta dar mouse itzi pot da shi unul d-ala
inca un sistem este gata la mine deci... dak decidetzi sa ducem 2 sisteme akolo este ok
dar nu am monitor la acest sistem

IraqI_Freedom is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2006, 11:28   #403 (permalink)
Registered User

Am un HP Vectra VL(P MMX din cate imi aduc aminte) care are sursa defecta. Am incercat eu personal sa repar sursa insa nu am reusit. Daca are cineva o sursa pt el il rog sa ma contacteze.(calc e model desktop iar sursa este una speciala) Daca tot il dau echipei lui Ben Ami as vrea sa il predau functional ca troace defecte cred ca au destule.
0729199844 Raul

Axel is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2006, 12:19   #404 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

o sa raspund intr-o ordine logica... zic eu, incepand cu lucrurile care NU ne ies si iata ce se spune...
"Cutia cu mesaje :: Mesaj
De la: Val ... La: Ben Ami
Trimis: Joi 27/04 2006, 08:51
Subiect: proiect frumos, dar atat
Draga Ben Ami,
Apreciez initiativa ta, dar pentru ca ne aflam pe un forum dedicat promovarii online, o voi trata din aceasta perspectiva. Astfel:
1) Lipsa unui raspuns la multitudinea de mesaje este un semn clar ca subiectul nu este de interes pentru comunitatea asta.
2) Link-urile catre un alt forum au ca efect promovarea acelui forum pe "cheltuiala" forumului ClickMedia. (Pentru cunoscatori in domeniul promovarii online, e lipede de ce.) Iti propun sa stergem aceasta tema din forumul ClickMedia si sa continui subiectul in comunitatile in care a suscitat interes.
----------------
The more people I know, the more I love my dog
."

cum nu stiu un raspuns OMENESC la o asemenea halucinanta de misiva... imediat revin ca sa multumesc celor care contrazic cele citite mai sus ... putintica rabdare pen' ca n-am dormit mai mult de 3 ore din ultimele 50 si ceva... si nu vreau sa scap esentialul (care, dupa cum se vede pe acest thread sunt OAMENII).
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Ben Ami is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2006, 12:22   #405 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by kronozom
maine ajung la birou din nou - sapt trecuta nu s-a mai intamplat asta, si abia astept sa livrez pc-ul. si pt ca m-am descurcat bine cu ale mele si luna asta, cand ne vedem o sa mai fie niste banuti. sper ca la fel ca data trecuta.
kronozom, sper ca macar sambata asta - la 15.00 - la Eroilor (iesirea de la Opera) sa ma creada si ceilalti cand le spun ca eu chiar cunosc un "luptator de PRIDE" care se ocupa cu altceva asa ca te astept - impreuna cu toti cei care vor avea bunavointa sa vina!

Quote:
Originally Posted by adirobert
super ideea Ben Ami imi poti spune cam ce piese iti lipsesc poate le pot face rost
adirobert, ar fi ideal daca ai putea veni si tu! ideal! altfel, vom face o mini-lista... si vom cadea de acord s-o postam pe thread. multumim mult!

Quote:
Originally Posted by yoshy262
salut adirobert - welcome to the club
mai am 2 carcase fara sursa si 2 cu sursa....sa vad starea lor si ceva tastaturi..
Ben ami...daca ai ce face cu ele astept un semn..azi nu o sa fiu la birou..am munca de teren
yoshy262, cum sa nu avem ce face cu ele? mai intrebi? dar te-ai lamurit si cum stam - fiecare dintre noi - cu timpul liber... sper sa ne vedem cat de curand!

Quote:
Originally Posted by sitax
dupa cum am vb si am promis am facut un sistem cu ajutorul userului allexutz. mai am nevoie de: 1 placa de sunet. 2 boxe 3. tas + mouse PS2 - ambele 4. monitor.
lucrez dezor la el, sper sa fie gata cat mai repede. intre timp mai avem nevoie de inca un sistem complet, si putem sa mergem la o noua actiune in comuna Cioranii de Jos judetul Prahova unde de astepata Alexandru de 10 ani si Alexandra de 12 ani, ambii copii cuminti care merg la scoala si sunt premianti, dar parintii nu isi permit sa le fac o astfel de bucurie.
multzumim EXTREM de mult lui allexutz si il rugam sa tzina aproape de noi... chiar daca il stim atat de ocupat. afacerile-s afaceri... dar trebuie (cumva) sa rezolvam si o parte din noi care ne permite (practic) sa fim ceea ce suntem. eu ma bucur ca ai ales o cale impreuna cu noi. ne cam meritam unii pe altii... pacat ca atat de rar putem sherui o bere... da' cum n-am murit... toate (promisiunile) sunt la locul lor .
sitax... tot ce ai nevoie... avem. cat despre Cioranii de Jos... nu-mi fac probleme - stiu de ce esti in stare (cum sunt pentru echilibru... spun sa saltam 2 sisteme si odata ajunsi acolo - la fata locului - vom observa cu ochiul liber... ce e de facut... doar stiti asta, pentru ca saracia... nu o poate ascunde nimeni). iar daca sunt intradevar premianti... si chiar vedem DIPLOME... probabil ca nu vom mai avea dubii de nici o natura!

Quote:
Originally Posted by Axel
Am un HP Vectra VL(P MMX din cate imi aduc aminte) care are sursa defecta. Am incercat eu personal sa repar sursa insa nu am reusit. Daca are cineva o sursa pt el il rog sa ma contacteze.(calc e model desktop iar sursa este una speciala) Daca tot il dau echipei lui Ben Ami as vrea sa il predau functional ca troace defecte cred ca au destule.
0729199844 Raul
Axel, eu zic ca AVEM asa ceva in calculatoarele primite prin intermediul lui misell84, asa ca nu avem de ce sa ne facem probleme. daca iti faci timp sa vii sambata... la ora 15.00, la Eroilor... e clar ca le stabilim pe toate... iar daca nu poti atunci... tot nu-i problema... pentru ca intr-un fel sau altul... le rezolvam.
in ambele cazuri... multumim mult! gestul tau este cat se poate de onorabil... si onorant!

Quote:
Originally Posted by sitax
scz. nu am precizat. e vorba de 2 familii diferite. de aceea zicea de 2 calculatorare.
avantaju e ca sunt in aceeasi localitate si putem cu 1 drum sa facem 2 copii fericiti.
cu atat mai bine... sper sa nu uite nimeni nici de cd-uri si de manuale.. si sa ramana o preocupare a gandurilor fiecaruia... degeaba prajitura daca se mananca cu degetele!
reamintesc si problema "transportatorilor" - a celor dispusi sa-si ocupe din timp ca sa transporte diferitele "piese" de la cei care doneaza la cei care asambleaza si "softuiesc". din pacate, stam destul de rau la acest capitol! si chiar avem nevoie de cineva cu o masina mai mare in preconizata plecare la Cioranii de jos... pentru ca putem "impusca" si iepurii ce tin de "laboratorul de informatica" din Stefesti-Prahova... localitate care nu e deloc departe... sa ne gandim cum facem... il astept si pe myly sa-si revina si sa "aprecieze" unitatile si monitoarele necesare (trebuie un swich cu vreo 8 intrari)... trebuie si cablu. si pisez cerinta cea mai importanta... manuale pentru incepatori!
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Last edited by Ben Ami; 27-04-2006 at 13:19..

Old 27-04-2006, 12:31   #406 (permalink)
Registered User

sitax's Avatar

scz. nu am precizat. e vorba de 2 familii diferite. de aceea zicea de 2 calculatorare.
avantaju e ca sunt in aceeasi localitate si putem cu 1 drum sa facem 2 copii fericiti.

sitax is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2006, 20:38   #407 (permalink)
Registered User

florin1309ro's Avatar

Transport

Benule incap doua calc la mine stai linistit ca avem cu ce sa le ducem. Iraqi mai avem un monitor de 15" la mine, ai uitat??Nu uitati prelungitoare!! Ce-i cu myly? Nu mai duce monitoare la reparat?????Cine mere la yoshi cu ......lemon? Pot eu miine dupa 14.00, dar unde duc carcasele???

florin1309ro is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2006, 21:05   #408 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

Florine, poti sa mai aduci si la mine... Mai am o carcasa misto ATX (de la jigodie), cu sursa de 235W (de la mine), daca are cineva nevoie. Eu momentan n-am placi de baza bune, s-o folosesc.

Axel, cred ca mai pot si eu sa fac rost de o sursa buna de HP Vectra, ca au fost puzderie la mine la serv. si le-au inlocuit; acu zac prin magazie si pot sa zaca si cu sursa busita.

Astept sa ne (re)vedem sambata si sa mai vorbim.

dragosmd is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2006, 21:43   #409 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by florin1309ro
Benule incap doua calc la mine stai linistit ca avem cu ce sa le ducem. Iraqi mai avem un monitor de 15" la mine, ai uitat??Nu uitati prelungitoare!! Ce-i cu myly? Nu mai duce monitoare la reparat?????Cine mere la yoshi cu ......lemon? Pot eu miine dupa 14.00, dar unde duc carcasele???
sa iau ideile pe rand ca le-ai inghesuit in putine cuvinte! deci:
- sitax doreste s-o comitem inspre Cioranii de jos sambata - pe la 8 dimineata... e numa'... perfect! (ma gandeam ca suntem gata si cu "laboratorul de informatica din Stefesti"... da' n-o sa fim! e aproape sigura treaba... myly are inca probleme si vad ca nu apare... ma gandeam ca poate treci pe la el... iei niste monitoare... alea de 17' si cel de 19'... si le duci la domenicos... si ar fi O EXTREM de pretioasa treaba pe care o poti face - daca esti amabil... cu banii vedem cum facem... eu raspund deocamdata! pacatele mele!) IAR, daca te si intorci la myly... ca sa iei cele 3 care merg (asa imi scrisese el) si le aduci la mine... le tin in camera pana sambata dimineata cand trece sitax (si cine mai vine inspre Cioranii de jos) si alegem doua... apoi pe celelalte le verific (ca macar asta pot face... si eu mai am un 15' - de la C3rE - si un 14' - de la siven01) apoi le duc la sala de forta din caminul 6 la parter... am vorbit cu oamenii si ne ajuta cu un dulap destul de incapator... ba chiar sambata - in caz ca transportam de la myly (cumva!) sistemele mici si toate celelalte - oamenii vin de acasa si deschid sala - in mod special! (va fi depozitul nostru - oamenii sunt si ei deosebiti!)
- prelungitoarele o sa le cumparam... ca asta e.. ai vazut si tu.
- la yoshy262 o sa ma straduiesc sa merg si eu maine... trebuie sa ma uit in oglinda si sa-mi promit mie insumi, cumva, c-o sa dau de tine si o sa facem pe undeva jonctiunea... si mergem cu ele la sala de care iti spuneam! (daca vi si cu monitorul pe care il mai ai... il lasam si pe el la mine. pana sambata, cum ziceam!)

dragosmd - vorbim sambata mai multe, negresit!

Old 28-04-2006, 00:28   #410 (permalink)
Registered User

yoshy262's Avatar

Ben Ami- daca poti tu sau oricine altcineva sa vina dupa ora 14 ar fi ok..daca nu o lasam pe luni...
una peste alta sint 2 carcase fara sursa,2 carcase cu sursa si citeva sisteme..configuratia si starea lor sper sa aflu mai multe pina cind veniti
vb cel mai bine pe mess inainte de a veni
The machine - C2D E8400@AC Freezer 7 PRO/ Samsung 920N/ 4 Gb ddr2 800 Corsair/ Gigabyte P35C-DS3R/ 1x320 gb, 1X400gb, 3x500gb, 1x500gb 32mb buffer/ 2 dvd-rw/ Leadtek 8800gt 512 ddr3/Creative platinum SE/ Carcasa Thermaltake Soprano - 2x coolere Nexus RealSilent 12"/ sursa THERMALTAKE 600W/ UPS APC 1400W@45 MINUTE BACK-UP POWER

yoshy262 is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2006, 01:17   #411 (permalink)
Registered User

salutare la toata lumea
intai vreau sa-mi cer scuze pentru "incurcaturile" pe care le-am adus....
pana sambata o-r sa fie gata cam patru sisteme pentru laboratorul de la stefesti... o promisiune ...

O sa-mi revin incet incet cu toate chestiile astea....
iraqi, florin mii de scuze n-o sa se mai intample, o alta promisiune.....

myly is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2006, 09:56   #412 (permalink)
Registered User

yoshy262's Avatar

Ben Ami...din pacate pica treaba pina luni incolo..azi sigur nu am cind de ce am, scris mai sus..am sisteme de facut..deci ..treaba kakalau ..mai tinem legatura
The machine - C2D E8400@AC Freezer 7 PRO/ Samsung 920N/ 4 Gb ddr2 800 Corsair/ Gigabyte P35C-DS3R/ 1x320 gb, 1X400gb, 3x500gb, 1x500gb 32mb buffer/ 2 dvd-rw/ Leadtek 8800gt 512 ddr3/Creative platinum SE/ Carcasa Thermaltake Soprano - 2x coolere Nexus RealSilent 12"/ sursa THERMALTAKE 600W/ UPS APC 1400W@45 MINUTE BACK-UP POWER

Old 28-04-2006, 11:48   #413 (permalink)
Registered User

IraqI_Freedom's Avatar

dragos carcasa cu sursa trebe sa ajunga la mine ca am o placa de baza si proc
cred ca voi gasi shi 128sdram dar imi trebe 20ron pt asta, placa video poate are cineva una pe agp pt ca este un duron la 600Mhz

Old 28-04-2006, 11:50   #414 (permalink)
Registered User

IraqI_Freedom's Avatar

avem nevoie de un mouse serial sau unul USB dak are cineva de dat sa spuna va rog... este pt sistemul care pleaca la cioranii de jos

Last edited by IraqI_Freedom; 28-04-2006 at 12:48..

Old 28-04-2006, 12:30   #415 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

Octaviane, maine ti le aduc la o(B/P)ere... (cred ca am si soricel serial, trebe sa vad in ce hal e...) Daca arde, dau azi o fuga, ce sa fac.... Te sun mai tarziu?

Last edited by dragosmd; 28-04-2006 at 13:23..

dragosmd is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2006, 12:52   #416 (permalink)
Registered User

IraqI_Freedom's Avatar

da mane suna-ma te rog mai tirziu sa vedem ce shi cum

nu potzi cumva sa mi-le aduci la munca?
pls, pt ca nush ce drq etse cu mouseul

Old 28-04-2006, 14:17   #417 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by IraqI_Freedom
dragos carcasa cu sursa trebe sa ajunga la mine ca am o placa de baza si proc
cred ca voi gasi shi 128sdram dar imi trebe 20ron pt asta, placa video poate are cineva una pe agp pt ca este un duron la 600Mhz
i-a uite aici... http://www.computergames.ro/forum/sh...&postcount=184 pe la cine este? intreb... o fi la dragosmd? il intrebi? te rog!
later edit: scriu ca un fraier n-am vazut mesajul lui dragos!

Old 28-04-2006, 18:06   #418 (permalink)
Registered User

yoshy262's Avatar

ok...azi s-a facut urmatoarea donatie din partea mea si cu ajutorul firmei elitech service...scuze ca suna a reclama ...
1 carcasa completa(fara sursa) ..
1 caracasa fara capace..poate se foloseste la ceva

2 sisteme k6-2 la 250-350 fara video si sdram si hdd
1 sistem p1 la 133 cu tot ce trebe pe el
si inca un sistem care nu stiu ce e in el ca nu am apucat..
numai bine ..si daca mai apare ceva dau de stire

Old 28-04-2006, 18:09   #419 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Maine va mai intalniti pe undeva?
Vreau sa vin sa va dau raitaru' ala si ce-am zis acu cateva zile.

H2H is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2006, 18:25   #420 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by IraqI_Freedom
avem nevoie de un mouse serial sau unul USB dak are cineva de dat sa spuna va rog... este pt sistemul care pleaca la cioranii de jos
cine ne poate ajuta in aceasta seara?
Quote:
Originally Posted by yoshy262
ok...azi s-a facut urmatoarea donatie din partea mea si cu ajutorul firmei elitech service...scuze ca suna a reclama ...
1 carcasa completa(fara sursa) ..
1 caracasa fara capace..poate se foloseste la ceva
2 sisteme k6-2 la 250-350 fara video si sdram si hdd
1 sistem p1 la 133 cu tot ce trebe pe el
si inca un sistem care nu stiu ce e in el ca nu am apucat..
numai bine ..si daca mai apare ceva dau de stire
nici nu mai stim - practic - cum sa-ti multumim!
Quote:
Originally Posted by valim
Maine va mai intalniti pe undeva?
Vreau sa vin sa va dau raitaru' ala si ce-am zis acu cateva zile.
sambata asta - la 15.00 - la Eroilor (iesirea de la Opera)

Last edited by Ben Ami; 28-04-2006 at 18:52..

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules