Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-06-2006, 23:53   #681 (permalink)
Registered User

mokilo's Avatar

confirm livrarea unui sistem complet.multumim Paul Gherghisan

mokilo is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2006, 14:37   #682 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by mokilo
confirm livrarea unui sistem complet.multumim Paul Gherghisan
aproape complet (fara sound, da' rezolvam!) multumim!
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Ben Ami is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2006, 18:47   #683 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

Surprize-surprize: plecat eu sa targuiesc doua HDD seagate pe OKAZII.ro, userul mihai_g001 (caruia i-am destainuit destinatia distinselor discuri) {observati si remarcati aliteratia, da?} a promis ca in curand va veni si el cu ceva "marfa" de donat pt. copiii ce vor ajunge si ei sa aibe ceea ce nici nu ar fi indraznit sa viseze. Il asteptam.
Am vorbit pe fuga cu Siven si Road_Axle asa cum ma rugase Dr_V, dar inca n-am reusit sa stabilim ceva concret. Poate pe maine.
Am mai pus un "mini"sistem pe roate: PI la 166 MHz, pl.bz. 'marca' Dr_V (Intel 430VX), carcasa miniAT cu sursa naspa (trbuie una fiabila, asta are ceva buba ca "moare" cand ti-e lumea mai draga - i-am refacut toate lipiturile si degeaba... e totusi clar chestie de contact... ), 24MB RAM EDO, HDD de 420 MB (system) si inca unul de 345 MB (swap si My Documents si ce programele o mai instala), adaptor SCSI cu CD asortat, retea 3com... si cam atat, ca alte piese n-am mai avut. Ar mai avea nevoie de o placa de sunet, dar nu musai, avand in vedere ca nu e cine stie ce sistem, ar face destul de greu fata unor aplicatii multimedia chiar si mai vechi. (utila la joculete, totusi) Am pus si un program de office (CLARIS Works), pus pe un CD de revista englezeasca acum cativa ani de catre firma producatoare, pt. ca ei deja scosesera versiunea de 32 biti (asta e pe 16, dar e perfecta la scula asta). Are cativa MB dar stie: calcul tabelar, baze de date si editare de text si chiar si desen foarte precis... (exporta si in format M$, dar mai arhaic... oricum, un astfel de fisier poate fi apoi prelucrat si de M$ Office mai recent).
Aaaa... uitasem: pl. video tot Dr_V: Trident 9000 VGA cu 512... k(!!!)B RAM video. Fantastica! se vad pixelii cand ii deseneaza! Hai sa fim seriosi: astea sunt pt. punere in functiune, la copii trebuie sa le dam ceva fie PCI, fie AGP, in functie si de ce mai avem si de pl. de baza (asta n-are AGP).

Am auzit ceva si de un nou caz, am cerut amanunte. Va spun imediat ce aflu mai multe.

dragosmd is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2006, 21:55   #684 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

dragos... tu rescrii istoria esti chiar bun!
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Old 15-06-2006, 11:22   #685 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

venit oii si adus:
- cablu alimentare;
- placa de retea
- un cd cu soft original

ii multumesc si-i urez (si aici) bafta la licenta!

Old 15-06-2006, 11:25   #686 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

Ha !

Quote:
Originally Posted by Ben Ami
dragos... tu rescrii istoria esti chiar bun!
Ei, nici chiar asa, ca aia care au rescris istoria au ajuns academicieni si pe urma stim noi ce au patit....
Da' oricum, daca n-aveti batrani, va dau eu unul gratis...

Old 15-06-2006, 18:21   #687 (permalink)
Registered User

Dr_V's Avatar

Dragos, batrane intzelept, ma chinui de 3 zile cu un sistem facut din bucatzile luate de la Ben (l-am descris mai inainte). Merge totu bine, dar nu-si vede mouse-ul. Am incercat cu toate brachet-urile de serial pe care le am p-aci, nu vrea. Ce-o avea... ma depaseste Am instalat eu tot ce trebuie, dar un copil nu va reusi sa lucreze fara soarece. Te pricepi?

O sursa AT o sa aduc eu maine sau sambata (cand pot ajunge la Ben).

Dr_V is offline    Reply With Quote
Old 16-06-2006, 10:38   #688 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

Wink

Quote:
Originally Posted by Dr_V
.... Am incercat cu toate brachet-urile de serial pe care le am p-aci, nu vrea. Ce-o avea... ma depaseste Am instalat eu tot ce trebuie, dar un copil nu va reusi sa lucreze fara soarece. Te pricepi?

O sursa AT o sa aduc eu maine sau sambata (cand pot ajunge la Ben).
1. Batran oi fi fiind tu, eu inca nu ma consider (desi uneori ma cam simt... );
2. Se pare ca nu ai destule bracket-uri...
3. Ai instalat si "Accessibility options"? are acolo o chestie care "transforma" numpad-ul in mouse! nu e chiar tot aia, dar decat fara... pana ai alta solutie, merge;
4. Cu sursa sunt sigur ca se rezolva cumva...

Aaaa, era sa uit: nu cumva e un mouse din ala mic si, batran fiind calculatorul (sta mai rau cu vederea), din cauza aia sa nu-l vada? Ai incercat sa pui o lupa intre PC si mouse?

Old 16-06-2006, 14:54   #689 (permalink)
Registered User

florin1309ro's Avatar

???

M-am intors.Ne vedem miine la 3?

florin1309ro is offline    Reply With Quote
Old 16-06-2006, 15:00   #690 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by florin1309ro
M-am intors.Ne vedem miine la 3?
woooooow la 16... e mai "safe"! sa vii cu masina... goala! incarcam monitoare pentru domenicos... (am vorbit cu dumnealui intr--un mesaj) cineva de departe... inca nu stiu cat de departe... ninanina ne va ajuta sa le reparam. amanunte voi oferi si eu cand voi avea mai multe! deocamdata multumim din suflet!

Old 16-06-2006, 15:56   #691 (permalink)
Registered User

Dr_V's Avatar

Ben

Nu mai duce la reparat chiar orice javra de monitor. Eu tocmai am discutat cu cineva si o sa cumpar 1 sau 2 mon. de 14" bune. Facem un targ: pt. fiecare monitor bun pe care ti-l aduc imi dai unu defect/nasol/ireparabil. OK? Ca m-am saturat eu sa mai vad la tine toate deseurile alea...

Dragos nu mai am decat 3 bracket-uri pen'ca restu le-am dat deja la proiect... MIE nu-mi trebuie neaparat mouse, ma descurc in orice aplicatie si din tastatura, dar nu-l putem da asa.

Dr_V is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2006, 04:11   #692 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

SAMBATA, la ora 16 - ne intalnim din nou in sala de forta a caminului A6 din Agronomie!

Old 17-06-2006, 11:31   #693 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

am primit pachetelul de la ninanina avem cu ce repara niscaiva monitoare... astept pe florin1309ro, Dr_V, chiar si mokilo (daca are azi masina pe mana) pentru ca e musai sa le plimbam pe "donsoarele" monitoare, altfel ni le pune la usa caminului.
asa ca va rog sa le scoatem azi la aer! discutia de principiu cu domenicos s-a intamplat deja!

multumesc AIWA!

Last edited by Ben Ami; 17-06-2006 at 12:10..

Old 17-06-2006, 13:10   #694 (permalink)
spit in devil's eye

Placebo's Avatar

sunteti de apreciat pentru ceea ce faceti in legatura cu acest proiect umanitar
ma gandisem sa donez si eu anumite chestii infime :
1 floppy disc alb no-name + 1 mouse genius cu bila
eventual se va adauga si o placa video geforce 2 mx 32 mb daca este necesara
numai bine!astept un raspuns cu mai multe detalii

Placebo is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2006, 13:33   #695 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

astazi... mare sarbatoare vine domenicos sa repare monitoare si sa ne ia banutzii... daca nu ar fi existat ninanina... se multumea si cu promisiunea lor (onorata ca si altadata, insa cu intarziere...). iata de ce trag tare pe dragos si pe Dr_V rugandu-i sa ne onoreze cu prezenta si inspiratia, ca sa terminam odata cu "atelierul de informatica"... si sa ne gandim odata (de o luna si ceva astept asta!) la CUM ANUME sa-l transportam la scoala din comuna Stefesti-Prahova. bietul director... nu stie dumnealui ce-i ala messenger (dupa cum - cu mult bun simt a tinut sa-mi explice) dar romaneste a vorbit cu mine la telefon... si de asteptat ne asteapta!
asaaaaa...
in alta ordine de idei... guns'n roses tu chiar vrei sa aduci lucruri care folosesc foarte mult... multumim frumos! (daca esti un tip cat de cat normal - o sa intelegi de ce zic asta - o sa gasesti locul EXTREM de incantator... intreaba-l pe fulgerul, pe mokilo, pe nascar... )
Detaliile intalnirii de astazi sunt cat se poate de clare: ora 16 - in sala de forta a caminului A6 din Agronomie... cu tramvaiul 41 pana in fata institului, sau cu masina 330 tot pana acolo... apoi o plimbare pana la locul cu pricina.

Last edited by Ben Ami; 18-06-2006 at 01:41..

Old 17-06-2006, 16:16   #696 (permalink)
Registered User

jucarieee's Avatar

tie ti`o dau cu 200 de mii k totusi...dak e imi zici ai idu de mess si imi zici

si mai am si un monitor de 17'' care dak il sting nu se mai aprinde decat dak il las vreo 3 ore oprit...pe ala il dau cu 100 de mii
300 toate...

jucarieee is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2006, 16:23   #697 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by jucarieee
tie ti`o dau cu 200 de mii k totusi...dak e imi zici ai idu de mess si imi zici

si mai am si un monitor de 17'' care dak il sting nu se mai aprinde decat dak il las vreo 3 ore oprit...pe ala il dau cu 100 de mii
300 toate...
citeste pm-ul... si fa cum am zis... sa fie bine pentru toata lumea...

Old 17-06-2006, 23:53   #698 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Red face

azi a fost domenicos pe la noi... a evaluat monitoarele si le-a mai dat niscaiva "lumina" la cele bune... pe cele "de reparat" (6+3 vai mama lor) le-a dus Dr_V cu buldozerul lui de Tico... A mai luat si 3 micutze sisteme sa le aranjeze...
Dragos a luat un sistem cu monitor si imprimanta... pentru un caz... o studenta... vom afla amanunte cand va urca pe thread pozele...
Azi au adus 2 procesoare (la 166 si cred ca 200) + niscaiva memorii... php_nukexxx si vecinul Tile ... carora le multumim frumos!.
dupa parerea mea s-a facut destul de multa treaba... insa trebuie sa spun... ca fara ajutorul lui ninanina... Dragos nu pleca cu sistemul dupa el... si nici Dr_V nu ducea lui Domenicos 9 monitoare... a caror reparatie s-a platit in avans... pentru ca nici omul n-a cerut chiar luna de pe cer! "atelierul de informatica" de la Stefesti-Prahova se "vede mai bine"... deja!
acum problema care se iveste... clar, nu?... va fi TRANSPORTUL lor!

anyway, thank's AIWA!

Old 18-06-2006, 02:17   #699 (permalink)
Registered User

RoadAxle's Avatar

Sal.Daca Dragos sau altcineva cu drum prin Berceni poate venii, o sa dau pe langa hdd de 500 si o imprimanta HP (am vazut ca e nevoie) care merge dar cartusul are o duza infundata si e lipsa o dunga din caractere.Astept un mesaj pe yahoo sa stabilim o zi....

RoadAxle is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2006, 03:56   #700 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by RoadAxle
Sal.Daca Dragos sau altcineva cu drum prin Berceni poate venii, o sa dau pe langa hdd de 500 si o imprimanta HP (am vazut ca e nevoie) care merge dar cartusul are o duza infundata si e lipsa o dunga din caractere.Astept un mesaj pe yahoo sa stabilim o zi....
pai sa vedem cum... banuiesc ca Dr_V poate da o fuga pana la tine... si da, la Dragos se cam strang imprimantele... cred ca are 4 sau 5 pe cap acum (nu stiu cate dintre ele pot "merge", dar nu ma indoiesc ca se va stradui... are un fel al lui de a le rezolva... timp sa aibe sa se uite in ele... oricum n-o sa-i ceara nimeni imposibilul...) multumim, RoadAxle!

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules