Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 08-08-2006, 14:27   #941 (permalink)
Registered User

Bre' cum dau si eu de voi sa ma scapati de 6 surse atx bune dar fara surburile care tin ventilatoarele si inca ceva nimicuri?
0765.523.606 si va sun eu eventual.

darkone2006 is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2006, 15:00   #942 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

Astea ar putea veni fie la mine (Vitan), fie la Dr_V (Militari), fie la sitax(vecinul meu), fie direct la ben (Agronomie) (care se va prabusi sub povara mormanului de fiare care inca nu au fost evacuate spre "vestitul" laborator de info de la Stefesti/Ph).... Alege, apoi iti spunem cum sa ne gasesti (nu ca ar fi un secret, dar e mai simplu decat sa cauti prin nu stiu cate posturi sa dai de niste adrese de messenger sau nr. de tel.!)

dragosmd is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2006, 17:07   #943 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by darkone2006
Bre' cum dau si eu de voi sa ma scapati de 6 surse atx bune dar fara surburile care tin ventilatoarele si inca ceva nimicuri?
0765.523.606 si va sun eu eventual.
iarta-ma... eu am ramas azi .. iar... fara credit... da' numarul meu este "pa peste tot" (nu mai stiu cine zicea asta) daca sunt sunat chiar si noaptea pe la 3 ca sa mi se spuna "una-alta" de tot felul de "amatori" (care nici sa injure n-au scoala suficienta.. dar asta e deja dintr-un alt "film").
deci:
ym: bennataben
tel: 0721.44.88.00
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Ben Ami is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2006, 18:00   #944 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

cumparat cate ceva pentru copii... da, iar!... bine ca nu-i Dr_V pe aici... ca "mi-o furam"... da' nu vreau sa ma prinda Stefestiul pe nepregatite... (de data acesta m-a ajutat doamna ninanina - careia ii sarut mainile de la departare ) doar niste cablu de retea cred ca mai am nevoie... parca swich era pe undeva.. hmmm.. da' oare unde?
ca pungi pline... ce am cumparat imi umplu patul... (o sa dorm pe jos, chircit... pe "culoarul" pe care l-am lasat ca sa ies din camera) ma ajutat jigodie sa le car... il tot "prind" cu una cu alta - prin imprejurimi. baiat harnic!
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Old 09-08-2006, 09:58   #945 (permalink)
Registered User

kronozom's Avatar

ben ami, vesti 'proaste' pentru logistica ta...

o sa mai aduc 2 sisteme si o carcasa. plus un fax. plus nu mai stiu ce ma duc sa le iau zilele astea, de la aceeasi sursa ca prima data.

We have no time to stand and stare.

kronozom is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2006, 11:56   #946 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by kronozom
ben ami, vesti 'proaste' pentru logistica ta...
o sa mai aduc 2 sisteme si o carcasa. plus un fax. plus nu mai stiu ce ma duc sa le iau zilele astea, de la aceeasi sursa ca prima data.
sensibil... ca de obicei
sper doar ca o sa le aduci - cumva - dupa deadline-ul de sambata... pentru ca azi (spre exemplu) de dimineata... nu am deschis usa celor cu dezinsectia (uzuala in camine) pentru ca NU voiam sa "joc" cu administratora "v-ati-ascunselea" dupa carcase...
sper sa nu-mi faci surprize sa vii pe neanuntzate ca te confund cu administratora si o sa le lasi la vecine ca eu nu le-am convins sa tina vreo 4 monitoare prin camerele lor (si nici nu cred ca pleci prea repede de pe la ele - c-o sa trebuiasca sa "platesti" cumva "depozitarea"... si nu-s de ce, da' cred ca nu de bani duc ele lipsa)

Old 09-08-2006, 12:20   #947 (permalink)
Registered User

kronozom's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ben Ami
sper sa nu-mi faci surprize sa vii pe neanuntzate ca te confund cu administratora si o sa le lasi la vecine ca eu nu le-am convins sa tina vreo 4 monitoare prin camerele lor (si nici nu cred ca pleci prea repede de pe la ele - c-o sa trebuiasca sa "platesti" cumva "depozitarea"... si nu-s de ce, da' cred ca nu de bani duc ele lipsa)
daca zici ca poate ma confunzi cu administratora... cred ca ai o administratora a dracu' de urata!

salutari vecinelor

ps: o sa le depozitez la mine pana dupa sambata.

later edit: sistemele, nu vecinele.

Old 09-08-2006, 13:14   #948 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

Lightbulb

Quote:
ps: o sa le depozitez la mine pana dupa sambata.

later edit: sistemele, nu vecinele.
Poti sa le aduci si la mine! (tot de sisteme vorbesc si eu!) copila lipseste cateva zile, suntem doar eu cu mama ei si catelusa, ar mai fi loc... plus ca sambata mai duc si de la mine din ce s-a mai strans! plus ca mi-ar face placere sa ne revedem...

Old 09-08-2006, 14:09   #949 (permalink)
Registered User

kronozom's Avatar

multam fain!

sper ca maine sa le iau si iti dau de stire... si ar fi misto sa ne vedem, poate organizam o etapa a campionatului de halbere...

Old 09-08-2006, 16:02   #950 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

Quote:
ar fi misto sa ne vedem, poate organizam o etapa a campionatului ...
asa sensibil cum te stiu, mai degraba la o horinca de vreo 7 ani... marfa de langa Clujul tau iubit... (later edit: o dau eu, desigur!)

Last edited by dragosmd; 09-08-2006 at 18:55..

Old 09-08-2006, 17:29   #951 (permalink)
Registered User

kronozom's Avatar

sa vedem ce se poate face

s-ar putea sa fie o idee buna... dupa ceva palinca de 60 o sa se dubleze numarul de pixeli

Old 09-08-2006, 17:33   #952 (permalink)
Registered User

mokilo's Avatar

azi fac o tura prin zona tineretului-city mall-dristor-vitan-tei.Daca stai in zona asta dati un tel si trec eu pe la voi sa iau ce trebuie...Pot trece intre orele 19-21.
Tel: 0724695787

mokilo is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2006, 23:17   #953 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

azi am dat o tura prin Bucuresti cu mokilo si trebuie sa multumesc urmatorilor:
- tizu - pentru 2 placi de baza si un floppy;
- djmaddox - pentru 2 floppy, un cablu, o placa de baza cu cip-ul de lan impuscat si o memorie care merge sau nu merge in functie de placa ;
- fratiijderi - pentru 4 placi de baza p1-p2 (una cu proc), 3 boxe (reparabile), o sursa (mai amarata oleaca), un cooler, 2 tastaturi, un mouse si cablu de retea (ceva metrii)...

tuturor.. le multumim pentru amabilitate!

Old 10-08-2006, 04:34   #954 (permalink)
Registered User

mokilo's Avatar

confirm cele spuse de Ben
imi cer scuze fata de cei la care nu pot ajunge dar am si eu anumite pb.sper sa nu va suparati pe mine daca nu ajung in scurt timp ci dureaza ceva mai mult pana a ajunge sa iau ceva de la voi...
vreo 10zile nu voi mai fi disponibil de a ridica vreo componenta dar ma puteti totusi contacta la nr 0724695787 daca doriti sa donati ceva si voi trece pe la voi in cel mai scurt timp posibil!

mokilo is offline    Reply With Quote
Old 11-08-2006, 10:40   #955 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

Corectie: nr. meu de tel.: 0729038862

Azi merg pe la Ben, sa punem de-o parte "fiarele" care trebuie sa plece maine. Iar maine, vom fi putin plecati in delegatie.

Old 11-08-2006, 19:55   #956 (permalink)
Registered User

cyclon's Avatar

am si eu un calculator format din:
placa de baza via cu agp
procesor p3 la 600
cooler
carcasa
sursa
placa de sunet

este un sistem complet fara placa video,hdd si memorii

eventual mai pot da si un hdd de 3 gb care cam face figuri

stau in lacul tei!

cyclon is offline    Send Message via Google Talk to cyclon Send Message via Xfire to cyclon Reply With Quote
Old 11-08-2006, 21:38   #957 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by cyclon
am si eu un calculator format din:
placa de baza via cu agp
procesor p3 la 600
cooler
carcasa
sursa
placa de sunet
este un sistem complet fara placa video,hdd si memorii
eventual mai pot da si un hdd de 3 gb care cam face figuri
stau in lacul tei!
multumim mult, cyclon! maine suntem cam ocupati cu "laboratorul de informatica" - Stefesti (Prahova) - partea I, dar de luni incolo sper sa ne vedem!

Old 12-08-2006, 14:35   #958 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

florin? unde esti? eu cu dragos te asteptam! hai sa le plimbam odata ca cei de la "depozit" si-au pierdut rabdarea... le-am promis ca le luam inca de dimineata... este deja amiaza... ne asteapta si Madalina (m-a sunat ieri) sa-i reparam calculatorul (deranjat de ceva timp).

LE: ok... deci a ramas pe duminica dimineata!

Last edited by Ben Ami; 12-08-2006 at 20:17..

Old 13-08-2006, 22:31   #959 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

am facut ce trebuia azi... in pozele de la Dragos veti vedea starea in care au ajuns calculatoarele... la scoala din Stefesti... amanuntele periplului sunt atat de picante.. ca vor ajunge de la prieten la prieten la dispozitia d-voastra... threadul nesuportand chiar orice
ma bucur ca s-a intamplat, da' nu-s chiar fericit ca a trebuit sa platesc 2,5 milioane (practic... inca sunt dator 1 milion... in ciuda discutiilor avute inainte)... cred ca sunt necesare cateva "ajustari" in "bucataria" noastra pentru ca (desi NU AM CE REPROSA d-ului Ciprian, soferul de astazi, un tip inteligent, saritor si foarte bine crescut) pretul angajarii lui... m-a lasat "MASCA"
am crezut ca suntem intre prieteni... am refuzat oferte individuale de transport pentru ca doua masini mici mi se pareau... prea scumpe... ei bine, m-am inselat! si imi cer scuze tuturor celor care s-au oferit, dar pe care i-am refuzat! cum spuneam... vom discuta (doar) un pic mai serios decat altadata... pentru ca am crezut ca am planificat, am crezut ca am trecut cu fruntea sus peste... "vedem noi cum impartim banii de motorina"... dar n-am crezut ca platesc un transport cu banii pe doua... repet: NU soferul era de vina!

acum gata! treaba e inceputa... intrebarile isi vor cauta raspunsurile (si cu ajutorul catorva dintre noi) urmatoarea etapa a "atelierului de informatica" din Stefesti -Prahova va fi aranjarea sistemelor in clasa, legarea in retea, configurarea lor, introducerea netului... avem tot concursul unei doamne dragute, Cristina, care detine catedra de informatica si care se va ocupa cat va putea de mult de toate aceste "amanunte"...
de astazi este altfel la scoala din Stefesti... din toamna va fi ALTCEVA... VA MULTUMESC TUTUROR! Sper sa ducem la bun sfarsit si sa mentinem lucrurile bune pe care am inceput sa le facem... Copiii merita intreaga noastra atentie!

Old 14-08-2006, 11:35   #960 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

Ieri am fost intr-o "goana" la Stefesti PH, o localitate de pe langa Slanic Ph. Am dus acolo f'o 15 calculatoare, le-am donat scolii generale din localitate. Au laborator de info, da' n-aveau PC-uri. [din ciclul:] Se intampla in Romania... mai e de lucru, sa le instalam, sa le legam in retea... oricum, momentan scoala e in renovarea anuala.
M-a mai frapat ceva la ei acolo: amestecul de case - de la conacul confiscat de comunisti, distrus si lasat in paragina, la case batranesti din chirpici (mari si frumoase, doar ca ffff vechi), la case mai "moderne" doar de vreo ~ 30 ani si la cateva vile ale unor muncitori "italieni", cu peluza tunsa, chiosc in gradina, ma rog, ca-n filme... in rest... ca la tara: liniste de te dureau urechile, mirosul de ierburi de munte incinse de soarele miezului de zi de august... si o pofta enorma de "far' niente"....

Am trecut si pe la Georgica si Madalina, care, ca orice vajnic utilizator de PC, au dat de ecranul negru cu mesaje criptice... s-a rezolvat, dar a durat ceva timp si ar mai fi fost putin de adaugat dar... trebuia sa revenim in lumea "civilizata" din capitala... ca sa pot sa ma intorc cu ITB-ul acasa dupa o zi petrecuta intr-un mod cel putin "original" si sa nu stric aceasta originalitate tocmai la final.
O zi si o saptamana bune va doresc!

ps
1. gata, acum sunt si poze!
2. v-am spus ca era o dubita misto, cu aer conditionat? (de viteza de deplasare a vehicolului!)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_0285.JPG
Views:	160
Size:	109.3 KB
ID:	130062   Click image for larger version

Name:	IMG_0286.JPG
Views:	140
Size:	98.5 KB
ID:	130063   Click image for larger version

Name:	IMG_0287.JPG
Views:	113
Size:	89.1 KB
ID:	130065   Click image for larger version

Name:	IMG_0292.JPG
Views:	121
Size:	84.5 KB
ID:	130066   Click image for larger version

Name:	IMG_0293.JPG
Views:	154
Size:	84.4 KB
ID:	130067  

Last edited by dragosmd; 14-08-2006 at 19:04..

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules