Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 18-08-2006, 18:16   #981 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by nokia2010
Donez şi eu:
- Un Pentium 1 "C-One Taifun" la 188 Mhz - tre' devirusat şi reinstalat Windowsu'; are şi C.D. Rom
- Un Pentium 2 la 400 Mhz? tre' reparat
- Un monitor PGA SO-1435NI de 14" ?
- O tastatură "Mitsumi" pe socket (mufă) PS2 - nu merge Shift-ul din stânga
- O tastatură cu socket gros (precum la audio) - nu are tasta de Windows pe ea
- O pereche boxe

Eu locuiesc între Bucur Obor şi P-ţa Iancului. Dacă cineva le vrea pentru acest proeict să-mi dea de veste. Îmi ocupă spaţiu şi vreau să fac o faptă bună.
Dacă vreţi, puteţi trece şi astâzi seară, cam după ora 19.30-20.00
rog pe cineva care-si permite... sa faca acest lucru... mokilo, daca esti cumva pe faza... Te rog frumos!
nokia2010... multumim!
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Ben Ami is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2006, 20:17   #982 (permalink)
nostalgic/fabrici şi uzine

nokia2010's Avatar

Băieţii au treabă... aşa că deabea luni... Oirucm, nu dispar până atunci.
Şi să-I mulţumim şi lui Dumnezeu că mi-a dat un suflet bun.

nokia2010 is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2006, 20:50   #983 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

Quote:
Băieţii au treabă... aşa că deabea luni... Oirucm, nu dispar până atunci.
Şi să-I mulţumim şi lui Dumnezeu că mi-a dat un suflet bun.
Nu e numai treaba; e si lipsa mijloacelor de locomotie proprii... eu chiar am vb. cu "copilul" (pt. mine, copil=orice user CG ) si i-am esplicat neputinta noastra temporara.

Eu mai am de luat (promise!) o imprimanta si un calculator, dar cu itebeul.... scuzati-ma, la varsta mea, nu prea ma mai tin balamalele...

Iar lui Dumnezeu ar trebui in primul rand sa-I multumim cand deshidem ochii in fiecare dimineata, ca ne-a mai lasat o zi... sa vada ce tampenii mai suntem in stare sa facem... sau fapte bune. Aici, majoritatea incercam sa facem bine; cat reusim... numai El stie...

Last edited by dragosmd; 18-08-2006 at 22:43..

dragosmd is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2006, 23:41   #984 (permalink)
~db~

d3Cib3l's Avatar

va intereseaza asa ceva???Mai exact spus"va ajuta cu ceva?"

http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=204206

d3Cib3l is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2006, 08:22   #985 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

Quote:
Originally Posted by d3Cib3l

Da, e foarte interesant... dar sa vedem cand o sa primim si placa pt. el.... ca nu prea merge nici pe socket7, nici pe slot1 nu intra.

dragosmd is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2006, 11:52   #986 (permalink)

nokia2010's Avatar

Dar o placă video de 4 Mb vă interesază? Am luat-o de la al meu Pentium 2 când am pus una mai performantă.

Old 19-08-2006, 12:18   #987 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
multumim mult, d3Cib3l! placa este... sper sa nu intrebati de unde (sau macar sa nu-i mai amintiti "fetei" mele... ca iar vine vorba de dormit in cort, ca-i cald afara!)
deci va fi "cel mai cel" sistem de pana acum... mai trebuie sa facem rost de... celelalte maruntisuri!

Quote:
Dar o placă video de 4 Mb vă interesază? Am luat-o de la al meu Pentium 2 când am pus una mai performantă.
este o intrebare retorica fara doar si poate... normal ca e de folos... multumim!
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Old 19-08-2006, 12:40   #988 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

SAMBATA, ADICA AZI - ora 16... in caminul A6 din Agronomie - intrarea in institut este la mijlocul distantei dintre Manastirea Casin si Hotel Sofitel... A6 este al doilea camin pe care il poti intalni intrand pe poarta principala. La parterul caminului este o sala de forta (singura din incinta campusului).
Se poate ajunge pana in fata intrarii in campus cu tramvaiul 41 sau cu autobuzul 330... (altfel... metrou pana la Aviatorilor si 330)... BAFTA!

Old 19-08-2006, 13:43   #989 (permalink)

nokia2010's Avatar

Eu vin cu 2 tastaturi (din nefericire la una nu merge Shift-ul din stânga, iar la cealaltă nu merge Scroll Lock), placa video şi 1 perche de boxe. Sper că vă pot ajuta.

Old 19-08-2006, 16:03   #990 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

desi stiu ca nu se "obisnuieste" da' macar pentru amuzamentul cititorului... de curand ne-a fost inchis threadul similar deschis intr-una din locatiile de pe net in care incercam sa gasim OAMENI "din cap si pana-n varfurile unghiilor" care sa poata afla mai usor o cale de "mantuire a sufletului" (cum zicea cineva)... ei bine, aici se pare ca am ceva probleme cu o FOSILA (n-am gresit cuvantul... e chiar ce doream sa scriu)... care imi trimite tot felul de pm-uri... unul mai interesant decat altul...
evident... ca sa-i fac viata mai interesanta... ii mai raspund din cand in cand:

dragon a scris:
Mai papagalule, daca nu te astamperi o sa ma faci sa-mi pierd putin timpul cu tine, sa intru pe computerforum si sa te fac de rahat din cap pana-n picioare si acolo.
ben ami a scris:
de ce nu incerci asta? poate pentru ca esti un TERMINAT?
n-o sa zic ca esti o BABACIUNE RETARDA... te-as inveseli prea tare!

si uite asa se mai intampla din cand in cand... dar mai omit si eu sa va dau de veste... ca deh, parca nimeni nu le poate suporta chiar pe toate...
am zis ca poate ii face careva dintre dumneavoastra un pustiu de mine si-l mediatizeaza un pic pe acest... shef intre carnatzi... sa afle si vecinii lui cam ce fel de REPTILA este. (vecinii, rudele... cunoscutzii... e bine sa stie si ei... ca-i si pacat din moment ce LEMURUL se tot straduie sa articuleze cate o fraza!)
ba poate ma hotarasc sa va scriu chiar tot ce am primit in pm-uri... sa vedem... ma mai gandesc... asa-s de multe si asa as vrea sa stie TOTI VECINII, RUDELE, CUNOSCUTII, FLORARESELE, VANZATOARELE, FRIZERITELE (era sa scriu veveritzele)... etc... sa le facem un bine si sa mediatizam (la locul cuvenit) si astfel de ANTICHITATZI UMANE!

Old 20-08-2006, 00:46   #991 (permalink)
~db~

d3Cib3l's Avatar

Acum am vazut postul lui Ben.I-mi cer scuze ca nu am putut sa ma prezint azi la intalnire dar daca se poate luni dupa ora 19 ar fi perfect.Astept un raspuns.Bafta

Old 20-08-2006, 09:21   #992 (permalink)
Registered User

yoshy262's Avatar

salve al...
Din pacate Ben Ami eu ma retrag temporar din proiect ...Am ramas somer pt. o perioada de timp nedeterminata ...si acuma sint la vinatoare de job-uri..sa vad ce o iesi
Numai bine si bafta mare cu proiectul pe viitor..si cine stie....poate apar si niste piese tocmai bune de donat pt proiect
The machine - C2D E8400@AC Freezer 7 PRO/ Samsung 920N/ 4 Gb ddr2 800 Corsair/ Gigabyte P35C-DS3R/ 1x320 gb, 1X400gb, 3x500gb, 1x500gb 32mb buffer/ 2 dvd-rw/ Leadtek 8800gt 512 ddr3/Creative platinum SE/ Carcasa Thermaltake Soprano - 2x coolere Nexus RealSilent 12"/ sursa THERMALTAKE 600W/ UPS APC 1400W@45 MINUTE BACK-UP POWER

yoshy262 is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2006, 13:57   #993 (permalink)
Registered User

Sal
Am si yo un monitor 17" Sony Trinitron...perfecta stare de functionare
si vreau sa-l donez..Ben te rog indruma-ma cum sa fac..adica..unde trebuie sa-l duc,sau ma intalnesc cu cineva...
mersi
Bafta.

tzacapaca is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2006, 17:13   #994 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by yoshy262
salve al...
Din pacate Ben Ami eu ma retrag temporar din proiect ...Am ramas somer pt. o perioada de timp nedeterminata ...si acuma sint la vinatoare de job-uri..sa vad ce o iesi
Numai bine si bafta mare cu proiectul pe viitor..si cine stie....poate apar si niste piese tocmai bune de donat pt proiect
am ramas MUT... tristetea mea este fara margini... sper sa fi la randul tau ajutat... pentru ca si tu ai facut-o destul pentru unul si altul...
Quote:
Originally Posted by tzacapaca
Sal
Am si yo un monitor 17" Sony Trinitron...perfecta stare de functionare
si vreau sa-l donez..Ben te rog indruma-ma cum sa fac..adica..unde trebuie sa-l duc,sau ma intalnesc cu cineva...
mersi
Bafta.
ti-am dat cateva "idei" intr-un pm... sper sa ne intalnim cat de curand.

Old 20-08-2006, 20:41   #995 (permalink)

nokia2010's Avatar

Care trece mâine pe la mine să ia cele 2 unităţi centrale?

Old 21-08-2006, 12:44   #996 (permalink)
Registered User

mokilo's Avatar

Astazi sunt disponibil sa merg sa `ridic` donatiiMerg in orice zona a Bucurestiului!Pt cei care doresc sa trec pe la ei azi astept sa ma sune sau sa-mi dea un sms la nr: 0724.69.57.87 ! nokia2010 voi trece pe la tine azi.Te sun eu inainte sa trec cu vreo ora.
Numai bine si astept sa ma sunati

mokilo is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2006, 22:41   #997 (permalink)
~db~

d3Cib3l's Avatar

Procesorul si inca cateva chestii (placa de baza si tv tuner) au ajuns in posesia domnului dragosmd
ASTEPT confirmarea lui Ben ca produsele au ajuns acolo unde trebuie.Bafta in continuare in proiectul vostru laudabil.

Old 21-08-2006, 23:46   #998 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Procesorul si inca cateva chestii (placa de baza si tv tuner) au ajuns in posesia domnului dragosmd
ASTEPT confirmarea lui Ben ca produsele au ajuns acolo unde trebuie.Bafta in continuare in proiectul vostru laudabil.
este pentru prima data cand sunt nevoit sa scriu asta... deci cer un pic de ATENTIE!
asta seara... s-au facut donatii... despre care.. la ora 23.47 HABAR NU AM NIMIC... asa ca rog pe cei care au donat sau care au lucrat asta seara sub "steagul" Proiectului pentru copiii saraci... sa se opreasca pentru o clipa din "treburile casei" si sa puna putina ordine in ceea ce s-a intamplat... pentru ca nu doresc nici sa mint pe nimeni... si nici sa insel increderea cuiva.
deocamdata nu am ce sa raspund nici domnului d3Cib3l si nici domnului MasterOfDark si nu este un sentiment pe care mi-as dori sa-l traiesc si altadata. nesiguranta de care dau dovada asta seara in raspunsurile mele se datoreaza unei NEINTELEGERI a mesajului pe care l-am adresat lui dragosmd... si, cum nu doresc ca acest lucru sa se mai repete...

VA ROG! fiecare sa-si faca putin timp si sa sintetizeze "conexiunea" de astazi cu Proiectul pentru copiii saraci.

Last edited by Ben Ami; 22-08-2006 at 00:07..

Old 22-08-2006, 00:02   #999 (permalink)
Registered User

MasterOfDark's Avatar

am donat o placade baza intel P4 d845 parca nu mai retin bine , un proc p3 la 500 mhz citeva cabluri pt floppy , un cablu pt scazi , osursa noname de350 parca , o imprimanta hp si un monitor la care ii lipsea cablul ce intra in placa video , o placavideo pe pci de 1 sau 2 mb , o plcade retea pe isa si alte citeva cabluri

MasterOfDark is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2006, 00:07   #1000 (permalink)
Registered User

mokilo's Avatar

Azi am fost prin Rahova,Avrigului,Unirii,Titan si Pantelimon.
Multumim tuturor userilor care au donat(eu nu le stiu numele ci dragosmd le stie care m-a dus la ei si a luat legatura cu ei si care banuiesc ca va intra si va scrie de la cine).Aaa...ba am retinut numele unui user nokia2010 si un user a dorit sa ramana anonim.
Multumim celor care au donat!

mokilo is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules