![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
imi sustin in continuare ideile (inclusiv cele de pe yahoo group) nu sunt de acord cu hei rupismele de genul: "haideti sa ne miscam mai repede si vedem noi ce mai facem dupa aia" o vorba veche spune: "masoara de doua ori si taie o singura data" nu se pune nicidecum problema de "manevre" nu vreau si nici nu e cazul sa ma gandesc la asa ceva grupul acela l-am facut exact in ideea de a consolida ceva nu vreau nici sa par eu mai catolic decat PAPA asa ca puneti aici daca intr-adevar clare, cateva date si vom da primul sistem: - configuratia (stabilita in functie de ce s-a oferit pana acum, daca a sintetizat cineva datele) - persoana care il asambleaza - persoana care il transporta la destinatie - beneficiarul daca se pot sintetiza clar aceste aspecte, sunt de acord sa dam sistemul in week-end | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
eu merg pe mana lui blueboy_iraqi (ym) si duc un monitor de 15', si o sursa de 350W... maine... unde scrie el mai devreme ca-l gasim! va rog sa-l ajutam sa faca sistemul... ceilalti... incercati sa va imprieteniti si sa va intalniti in functie de ce aveti de oferit! abia astept sa-l cunosc pe blueboy_iraqi (Octavian, adica!) si aaaa... daca mai vine cineva acolo la o anumita ora... hai sa ne sincronizam... astept sa-mi spuneti o preferinta! iar daca ma ajuta cineva sa "strang" monitorul catre blueboy_iraqi si mai bine... abia ne si cunoastem! | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Am o propunere pentru voi: Am o cunostinta care este profesoara la o scoala pentru copiii cu dizabilitati care mi-a spus acum cateva luni ca ar fi bine daca ar avea cateva calculatoare in scoala. Eu cred ca ar fi o idee buna sa incepem cu asta ! Se rezolva astfel si problema cu depozitarea componentelor si este si o oportunitate pentru noi sa facem intr-adevar ceva. Ce parere aveti ? | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
cel mai bine vorbim maine seara 31.03.2006 intr-o conferinta pe YM ce si cum.
__________________ Proiect pentru copiii saraci!!! Y! Sc0rp10_Sc0rp10 Afacerile nu sunt sigure cat timp nu sunt incheiate. Drieu La Rochelle | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Quote:
va astept pe yahoo group pana atunci deja am primit raspunsuri favorabile si acolo ar fi bine sa ne adunam intr-un singur loc sa stabilim o ora pt conferinta propuneti ! | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Quote:
si am vorbit deja pe messenger... mai editeaza-ti si tu posturile... mai restrange-te ca ne i-a AIWA pe sus... si lasa-ti si adresa aia de messenger ca noi le avem de la unii la altii... suntem vreo 28 deja. deci a ramas pe vineri la 22 cand vin toti de la munca! sa stabilim ce facem sambata si unde! o sa editez... ca sa fie bine. deci, am primit urmatoarele mesaje de la oameni buni-buni: primul: soraflorin: stii ca m-am gandit ... eu pot sa itzi trimit tzie un milion sa se cumpere ce e nevoie ... soraflorin: daca ai un card si un cont pot sa o fac maine dimineata .... ben ami: da... dar nu mie ca nu ai unde eventual fetei mele... soraflorin: si daca e nevoie de mai mult ... mai vb. pe net ... ben ami: eu stau LA EA soraflorin: well whatever soraflorin: hehe soraflorin: soraflorin: nu ai un card ? ben ami: un milion este deja PREA MULT soraflorin: sau ea ? ben ami: nu am card soraflorin: orice card are un cont si pot sa depun banii in el direct ben ami: ea are soraflorin: aaa atunci trimit direct pe adresa soraflorin: gata meciul ben ami: sa las numarul de card? ben ami: sa zici ce trebuie de la card si sa anunti pe grup ca pui... ca sa nu zica cineva ceva...la naiba ben ami: deci numarul incrustat pe card este: **** **** **** **** si numele este *** ***... *** *** soraflorin: pai cine ce sa zica ? soraflorin: asa aia parca imi trebe soraflorin: trebe sa caut *** *** maine dar ma descurc ben ami: pai... hmmm... nu mai zic nimic... ca iar ma amarasc soraflorin: ma intorc la meci soraflorin: de ce te amarasti haha ? ben ami: si eu... BAFTA! soraflorin: well ma uit de plictisit ... ben ami: pai citeste pe grup ce scriu oamenii soraflorin: ca m-am certat cu un prieten bun azi soraflorin: soraflorin: nu prea intru pe grup haha ben ami: da eu... mie imi face mancare o DINAMOVISTA si al doilea: marc_manea: benone, pun 500 000 pentru pustiul ala marc_manea: pe bune ben ami: de unde? ben ami: ok marc_manea: din salariu ben ami: cand? ben ami: ca sunt N pusti ben ami: pentru primul... ok marc_manea: ****, ala care vrea calculator marc_manea: incepand cu 5-6 trec pe la tine si iti dauml, avbia atunci iau salariul ben ami: pai le facem la mai multi... da nu-i bai...le luam tastaturi de banii tai ben ami: sa nu uitzi bre ca-s suflete! marc_manea: toata increderea ben ami: ok asa ca e bine sa stie lumea ca deja suntem prieteni si facem si treaba impreuna. Quote:
si te-am rugat intrucatva sa editezi... nu sa faci postari in exces... please! by the way... imi cer scuze ca ti-am pocit nick-ul pe toate siteurile unde am dat anunt... te-am rebotezat ANDO... am impresia. IMI CER SCUZE! Last edited by Ben Ami; 31-03-2006 at 00:32.. | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Quote:
de aceea ziceam sa trecem pe grupul yahoo, ca sa nu fie probleme aici | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Quote:
ne scuzi ca te lasam pe o... urma! i-a vezi tu de ceva constructiv, amarat-amarat da' parca esti prea cinic! si nu, nici noi n-avem pretentii CUM ANUME sa-ti vezi de treaba, tu doar incearca sa te faci cumva util, nu sa vii cu prostioare d-astea. tot ce sper e ca nu ai mai mult de 12 ani! | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
mie mi-a cazut netul asa ca nu am reusit sa mai tin pasul cu voi...Intre timp am sunat-o pe Mariana Straut si i-am povestit ca s-ar putea sa primeasca un calculator sau macar un monitor . Nu a inteles exact ce i-am spus... A trebuit sa ii explic de doua ori ... ca le primeste . Nu ii venea sa creada. Era fericita. Singura problema este ca sta in Petrosani. Deci cum veti rezolva cu transportul. Asa cum va spuneam ea este vaduva , Karla are 8 ani (fetita ei) si este cea mai buna la invatatura din clasa. O creste singura pe fetita si mai are in grija si pe parintii ei (bunicii fetitei care sunt bolnavi) . Mariana stie sa faca foarte multe dar in Petrosani , dupa toate intamplarile (istorice ) + calamitatile naturala nu se mai gaseste nimic de lucru. Ea stie engleza, este inginer si psiholog si calculatorul ii era absolut necesar pentru a -si intretine copilul Imi scria in mesaj ca lipsa calculatorului o simte ca "pe o lipsa fizica" si ca incearca sa depuna dosar la scoala pentru acest calculator - dar daca sunteti in tema cu asta .. copiilor li se da un cupon de 8 mil si apoi sunt OBLIGATI sa mai puna bani ca sa cumpere cu tot cu monitor un sistem de la magazinele care accepta aceste cupoane ceea ce este de-a dreptul strigator la cer , pentru ca acesti copii chiar nu au de unde sa mai puna bani ... Bucuria ei m-a bucurat si pe mine .. care chiar nu am nici un merit in chestia asta. As fi fericita sa aflu ca sperantele pe care i le-am dat se vor concretiza. Daca as fi putut i-as fi trimis eu un calculator .. dar cel de pe care va scriu nu e inca al meu - mai am de dat rate la el vreo 4 ani | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Adinac pentru doamna cu fetita din petrosani, pentru o prima fapta concreta, daca are un nr de card pot initia eu cu 1 mil un ajutor pentru a evita un eventual transport de monitor, asta bineinteles daca are de unde sa ia un monitor second hand. Astept eventual un reply si de la ben ami daca mai bine folosim acesti primi bani in alte scopuri sau ar fi ok cu cardul direct catre doamna. P.S.: Si ar fi si un prim pas catre ceva concret zic eu ca sa inchidem gura carcotasilor. As putea chiar azi dupa 10 sa ii pun si pana deseara ar avea si un monitor daca stie unde sa mearga sa il ia, ma repet pt alti eventuali carcotasi, nu am componente debarasabile si nici timp necesar pentru intruniri and stuff.
__________________ amd64 x2 4400+, AC 64 PRO, mb DFI LP ULTRA-D nf(s)4, 1x XFX 7900GT OC, 2x1Gb DDR500 Team Group Extreme, 2xWD2500KS(non raid) + Maxtor 250GB ATA133, asus dvd-rom, asus dvd-rw 1608P3S, philips 109B5 19", Thermaltake Purepower 460W blue. Technics SA-AX730 5.1, 4xUnitra 100W, Audio Technica ATH-D40fs. | ||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Quote:
as dori insa un "control"... daca cineva are drum incolo, sau chef de o plimbare.... punem si milionul care vine de la soraflorin.. si facem treaba acum trebuie... numai sa fie asa cum vorbiram!
| |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 Location: Bucuresti/Berceni |
k pana la urma cum ramane, se aduna ofertantii in Tineretului sambata? Duminica? Ma bag si eu cu un proc Celereon 466MHz socket +adaptor slot si cu un Duron 600MHz, socket A.Mai am niste SDRAM- uri, niste SIMM-uri...si ma mai uit. Oricum cu oferta de procesoare acopar o categorie larga de modele placi de baza deci sper sa fie utile! Am descoperit prin casa si o carcasa+sursa AT cu o placa de baza socket 7 si cu un K6/266 pe ea, functionale.Mai e si un HDD de 1,3 GB...si uite-asa apare inca un PC.
__________________ Olivetti, i8088 8MHz,640KB RAM,pl.video+monitor MDA(0,19dpi),Seagate ST506 45MB(2rpm si alea...cand si cand),2xFDD 360KB(din pacate nu stie de bluray),sound on buzzer, monofonic,"duce" Norton Commander 4.0 superbine | ||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
Eu propun ca unul din cei care are de dat un monitor bun (ben?) sa cheme un serviciu de curierat care stie si sa ia marfa de acasa si sa scrie pe el adresa aia (?) din Petrosani; plata din banii oferiti de sponsori. e mai ieftin si cred eu mai sigur si mai practic decat trimis banii nu stiu unde, mers dupa monitor sh, carat in brate acasa... e drept, daca e de la o firma aia cica dau 3 luni (+/-)garantie... si daca iar e vreo belea cu reteaua? *paranteza* ar fi util de pus in pachet si un prelungitor din ala cu protectie la spike-uri de retea, am vazut si pe la supermarket-uri(!), sa nu mai aibe surprize cu RENELu'... @Merlucius as vrea sa iau eu cate ceva de la tine sa incep un sistem pt. studenta de care vorbeam ieri (proc amd si mai vedem). pm/y!m pls
__________________ Ocrotiti natura! Se recupereaza pt. o cauza nobila orice vechituri (sau nu!) de hardware aveti disponibile... ![]() Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita... In a world without walls and fences, who needs windows or gates? | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 Location: Bucuresti |
eu ma un hard de 40 maxtor daca mai este nevoie dar nu stiu cum sa vi-l dau asa ca contactatima pe andreiutz1984@yahoo.com sau mess acela id. Hardul nu este stralucit dar decat deloc.
| ||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |