![]() |
| | #1205 (permalink) | ||
|
unde sper sa le observ cand trec pe acolo mersi frumos kkdemak!
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #1208 (permalink) | ||
|
Am acasa sa zic pe putin 40-50 de placi de retea pe ISA 100/10Mb/s cateva modemuri pci, 2 placi de sunet pci, un cd-rom samsung 52X care merge impecabil, un cooler de socket A, un hdd scsi 20Gb, interfata scsi pci, O imprimanta Canon s200x care nu mai are tus negru si multe alte chestii (cabluri, multe chestii)... Nu stiu cat de des o sa citesc post-urile de pe thread dar daca se decide asamblarea unui sistem ma puteti considera voluntar pentru strangerea componentelor, asamblarea si instalarea Sistemului de operare si softurilor necesare... ma pricep un pic si la electronica asa ca, daca aveti pe acasa unele componente pe care le considerati "defecte" sau "partial defecte" puteti sa le donati si eu o sa vad ce pot face in privinta lor! astept sa fiu contactat in privinta celor mentionate mai sus la: k.marker@yahoo.com 0742780022 Iulian O noua idee care sper sa fie acceptata ar fi sa facem un site pentru aceasta "miscare" umanitara unde sa prezentam scopurile, persoanele care au fost ajutate, un "hall of fame" pentru oamenii care au participat si cel mai important, zic eu, sa deschidem un cont bancar in care sa se poata face donatii, ca poate sunt si oameni cu suflet care nu se pricep in domeniul IT sau nu au ce dona... Daca va place ideea cu site-ul sunt dispus sa il fac dar nu inainte de a ne intalni undeva ca sa discutam toate detaliile! P.S. Cu site-ul ala am putea atrage si atentia unor posibili sponsori (firme, etc.) Sper ca nu am tocit tastatura degeaba si, ca cineva va incerca sa ma ajute sa pun macar ceva din ce e mai sus in practica! Astept un semn de viata!!!
__________________ You can never get to heaven if you're scaired of getting high... Rolli'n a Dell D820 ![]() ![]() | |||
|
| | #1209 (permalink) | ||
|
salut.. parerea mea(vb. pt mine ) cind e vorba de bani oamenii sint ''mai sensibili'' cel mai bine vorbesti cu ben ami si vezi ce hotarire ia..el e ''taticul'' acestui proiect ![]() ps- inca astept pe cineva sa ia 3 monitoare functionale 100% pt proiect..sint de 15'' dar macar se pot folosi..are cineva drum prin militari seara dupa 19 sau in weekend?
__________________ Look but don't touch. Touch, but don't taste. Taste, don't swallow The machine - C2D E8400@AC Freezer 7 PRO/ Samsung 920N/ 4 Gb ddr2 800 Corsair/ Gigabyte P35C-DS3R/ 1x320 gb, 1X400gb, 3x500gb, 1x500gb 32mb buffer/ 2 dvd-rw/ Leadtek 8800gt 512 ddr3/Creative platinum SE/ Carcasa Thermaltake Soprano - 2x coolere Nexus RealSilent 12"/ sursa THERMALTAKE 600W/ UPS APC 1400W@45 MINUTE BACK-UP POWER | |||
|
| | #1210 (permalink) | ||
|
yoshy... ai putintica rabdare... vine crysMM pentru o saptamana pe la mine si o sa recuperam oleaca din timpul pe care l-a folosit fiecare la ce a avut nevoie... K.Marker ramane sa vorbim... ramane sa citesti ce s-a mai scris pe acest thread... si daca decizi ca ne putem intalni - in ciuda faptului ca ideile prezentate de tine nu "au tinut" si nu au fost acceptate atunci cand s-a mai discutat despre ele - ne intalnim si facem asa cum facem - fara sa starnim alte si alte controverse... e noiembrie si am inceput undeva pe la sfarsitul lui martie... merge si unii copii sunt multumiti de ceea ce facem... suntem pe cat posibil de transparenti si oricine poate recapitula ce s-a intamplat si ce s-a facut... sunt sigur ca ceea ce incercam... desigur, mai incet decat altii... tocmai DE ACEEA SI DUREAZA! inca o zi buna tuturor celor care se gandesc la copiii la care ne gandim si noi!
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #1212 (permalink) | ||
| pai ... faci in asa fel incat sa te intalnesti cu mine sau sa vorbim pe messenger (bennataben) sa stabilim cum am putea face in cazul asta special!
| |||
|
| | #1214 (permalink) | ||
| ai si un report si un ratting negativ... pana la urma o sa invatam ca exista si altfel de oameni, exista si bun simt si preocupare pentru o anumita ordine in minte, in propria existenta... exista reguli si... unii incearca sa se tina din rasputeri de ele. pentru ca-s satui de... altceva!
| |||
|
| | #1215 (permalink) | ||
|
Negue - mai bine deschideai la sectiunea vinzari un post cu cumparare..e imposibil sa nu gasesti pe cineva care sa aiba de vinzare..
__________________ Look but don't touch. Touch, but don't taste. Taste, don't swallow The machine - C2D E8400@AC Freezer 7 PRO/ Samsung 920N/ 4 Gb ddr2 800 Corsair/ Gigabyte P35C-DS3R/ 1x320 gb, 1X400gb, 3x500gb, 1x500gb 32mb buffer/ 2 dvd-rw/ Leadtek 8800gt 512 ddr3/Creative platinum SE/ Carcasa Thermaltake Soprano - 2x coolere Nexus RealSilent 12"/ sursa THERMALTAKE 600W/ UPS APC 1400W@45 MINUTE BACK-UP POWER | |||
|
| | #1216 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: .... prin Capitala | Cumpar cea mai ieftina placa video pe PCI Draga Ben Ami cu ce am gresit de am primit ratting negativ ?Nu are rost sa continuam, se pare ca postul meu este incununat de succes. Cineva este dispus sa "cedeze" ce ma intereseaza. Va multumesc | ||
|
| | #1217 (permalink) | ||
|
probabil "cedeaza" putin bun simt. nu ma indoiesc ca majoritatea celor care au cont aici poseda destul de mult... astfel incat sa poata - la o adica - ceda unei persoane care nici nu prea are mari pretentii de la viata asta! cum ii spuneam lui yoshy262... disperarea apartine innecatilor, celor carora le moare cineva drag, bolnavilor incurabili... ceea ce oferi tu - Negue - este DOAR nesimtire crasa, sora handicapata a prostiei, verisoara manelista a "descurcarelii". gest lipsit de orice demnitate... probabil ai fura si biberonul unui bebelus! apoi i-ai multumi.
Last edited by Ben Ami; 06-11-2006 at 02:14.. | |||
|
| | #1218 (permalink) | ||
|
acum despre ce ma doare: il astept pe CrysMM ca pe nimic altceva... a zis ca-si ia concediu o saptamana ca sa punem la punct ABSOLUT TOATE sistemele care-s pe aici... se pare ca saptamana care urmeaza va fi una a marilor munci herculiene. nu de alta, dar nu glumesc cu nimic cand afirm ca dorm IN PAT cu 6 calculatoare si un monitor de 14... evident, dorm pe cant! am mai multi "musterii"... inca mai astept poze de la cei trei frati carora vecinul John le-a dus calculatorul de la noi... astept o poza si cu un pusti amarat caruia (impreuna cu un om de treaba) i-am injghebat un sistem... mai avem o familie cu 10 copii si una cu 4... de care se va ocupa Maria... un copil amarat de care am auzit de la alt vecin, apoi studenta care ne asteapta, saracuta, fara sa stie ca vom veni la ea (vreau sa-i facem cadou si conectarea si prima luna de net) [apropo dragos, poate pregatesti o imprimanta]... mai avem un elev la seminarul teologic... si o noua scoala... (ba poate chiar si cea cu nevoi speciale)... ahh... si mai vreau ceva poze daca se poate... de la gradinitza... [oii, sper sa poti face asta]... sper sa nu citeasca toate astea CrysMM - inainte sa ajunga aici sa nu se sperie omul!... o sa avem nevoie de monitoare... si de memorii care sa mearga la configuratii p2 ibm... asta in mare (pentru ca si unitatile optice si hardurile vor naste intrebari la un moment dat....)... ahhhh, si sa nu uit, un nou swich de 16... daca se poate si MULT, mult cablu!cum nu-s uituc da' am asteptat sa scrie kronozom cate ceva... o sa zic ca a trecut pe la noi si a lasat 2 unitati pe la 350 - cred (ca uneia nu i-am vazut procesorul)... cam fara memorii... si o carcasa, o plasa cu cateva unitati optice, pixuri... pffff am uitat... un fax, un telefon, o masina de scris, una de indosariat... nu am verificat nimic... si ceea ce aduce de obicei atunci cand stie ca nu ma descurc cu unele amanunte (prietenii stiu!). astept sa vina CrysMM si incep sa spun mai multe... in ordinea desfasurarii ostilitatilor... o sa pun si ceva poze! multumesc de atentie si in special lui kronozom!
| |||
|
| | #1220 (permalink) | ||
|
Stai linistit Ben, nu ma sperii eu asa usor, poate asa, un pic, dar nu sa ma faca sa nu vin .Cred ca de luni in colo vin sau chiar duminica, depinde cum rezolv de ... stii tu ce. O sa stau 1 saptamana sa punem la punct tot ce este. Eu am la mine aici un sistem fara HDD si vad daca mai gasesc ceva, ca tot ce mai aveam am aruncat, nu mai erau bune de nimic, am testat ieri toata ziua si le-am carat spre seara la "groapa de gunoi si amintiri" cu un atelaj de 1 cal putere. Mai am un monitor de 17 defect, sa vad daca pot sa il aduc pe linia de plutire, asta in cazul in care nu are traful de linii dus, plus 2 de 14" tot defecte, care unul are tubul cinescop dus, sa il vad pe al doilea ce face. Mai vorbim, in orice caz la scoala lucrurile decur cum trebuie, am fost ieri pe acolo si sala este gata din punct de vedere curatenie, urmeaza mobilier si instalatie electrica, de asta cred ca ma ocup tot eu. Poate vin si mai devreme, sa vad. Fac si eu apel la cei binevoitori, e nevoie de sustinere sa continui cea ce faci, mai ales ca se apropie sarbatorile si toti trebuie sa fim mai buni la suflet. In special e nevoie de monitoare, restul mai vedem cand ajung la tine.
__________________ <<Diablo 2 LoD - the only>> Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |