![]() |
| | #1502 (permalink) | ||
|
mwell... ok, vad ca de ben nu mai reusesc sa dau pe mess. in caz ca mai da pe aici eu o sa postez ce vreau sa donez, si pe urma astept sa ma contacteze el, sau altcineva care se ocupa de proiect (de si as prefera sa ajung sa vorbesc si cu el :-").
__________________ Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds... discuss people ----------------------------------------------- PROIECT PENTRU COPII DEFAVORIZATI !!! | |||
|
| | #1503 (permalink) | ||
|
deci, am un AMD k6-2 500 MHZ (cu tot cu placa de baza si cooler de procesor), Hdd WD 4 GB , 64 SD ram PC 100, Placa Video (ACORP) S3 trio 3D/2X 2 MB AGP VGA, CD-ROM (nush ce e, dar functioneaza), Floppy Disk (stare incerta), sursa 200W(daca nu ma insel), placa de sunet (4+1). (mai are vreo 2 placi in el, pt diverse lucruri, gen adaptare diverse formaturi pt mouse) Acesta e sistem relativ complet. (mai are nevoie doar de 1 cablu ata, pentru ca cel actual, desi are 2 iesiri, nu vede hdd-ul. am testat pe alt cablu ata si merge). De asemenea are nevoie de o tastatura pe port serial, pentru ca eu am doar pe ps 2. Mai multe detalii ben ami, cand ajungem sa vorbim ![]() @@@ Pe langa calculatorul de mai sus mai am pentru donat: # 1 CD-ROM Teac 40X , stare buna alb, # 1 cablu de floppy, # 1 Modem Motorola 52kb perfect functional + cablu mufat inclus # 1 placa lan (stare incerta) # 1 tastatura ps 2 # radiatoare / coolere pt socket A functionale, sau stare incerta, demontate; alte ventilatoare # 1 cooler de Hdd # o serie de reviste chip # foarte posibil si alte carti Cam astea ar fi... dak mai e ceva ce am uitat vedem la fata locului
__________________ Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds... discuss people ----------------------------------------------- PROIECT PENTRU COPII DEFAVORIZATI !!! | |||
|
| | #1504 (permalink) | ||
|
Ben Ami-> Date of Birth: May 9, 1968 Prietene da-mi voie sa-ti spun un calduros LA MULTI ANI! Sanatate si multa putere de munca! cat mai putin sters si sa-ti revina cat mai repede netu in zona!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1505 (permalink) | ||
|
La multi ani, si te asteptam inapoi printre noi !
|
| | #1508 (permalink) | ||
multumesc frumos!
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #1509 (permalink) | ||
|
LA MULTI ANI !!! Sa ne vedem sanatosi cat mai curand. - sa te vad ce faci cu monitoru de 21" , io zic sa-l duci direct in sala, ca daca-l urci sus nu il mai da nimeni jos de acolo, stii ce am patit eu cu ala atunci
__________________ <<Diablo 2 LoD - the only>> Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825 | |||
|
| | #1511 (permalink) | ||
| Hai sa ajutam o fetita care merita din plin !!!
Asa pe scurt (sau mai bine zis pe lung): Copilul Niculae Maria Alexandra, eleva in clasa a IV-a, din scoala speciala NR.2 sector 2 Bucuresti, cu rezultate foarte bune (premiul I in clasa 2-a, clasa a 3-a, clasa a 4-a promitand inca un premiu I), provine din familie dezorganizata, locuind alaturi de mama sa si de cei 5 frati (unul mai mare, si ceilalti 4 mai mici) - ar fi fost 6, dar unul dintre frati a murit la 2 luni de la nastere, in anul 2006. Mama sa este casnica, ei traind din alocatiile copiilor. Alexandra si fratele mai mare sunt la aceeasi scoala speciala enuntata mai sus. Alexandra a fost selectata si a participat pe 6 mai 2007 la excursia organizata de primarul sectorului 2 Neculai Ontanu (fara a incerca sa ii fac reclama ascunsa) la Bran pentru copii premianti. detalii despre excursia 5 mai 2007 Mama mea (care este profesoara-diriginte) la acea scoala, respectiv la clasa ei), afirma despre ea ca este: harnica, politicoasa, sarguincioasa, isi ajuta fratii mai mici etc Diagnosticul ei nu ridica probleme in folosirea calculatorului, si astfel propun sa ii oferim un calculator pe data de ~ 15 iunie (cand este serbarea de an). Ben daca esti de acord, vorbim pe mess exact la ce ne-am gandit (eu si mama), si iti mai dau alte detalii. Ca o paranteza Jigodie a fost foarte incantat de acest caz .Sper sa iasa totul perfect, chiar merita !
|
| | #1512 (permalink) | ||
|
cu alex16ss m-am vazut azi pentru a duce cate ceva la Ben...l-am innebunit eu putin de cap pe drum...deh...dupa o zi de "nabadai" si odihna! Mai devreme am discutat despre fetita asta pe YM si i-am propus sa posteze aici tot despre ea. Sper ca pana pe 15.06. sa putem face ceva frumos pentru ea. Anticipat va multumesc! | |||
|
| | #1513 (permalink) | ||
|
Daca mai e de actualitate donez un sistem P III-600MHz cu 2x128MB RAM, RivaTNT2Pro32MB, CD-ROM, CD-RW, Floppy, carcasa+sursa, fara HDD, si la care cred ca trebuie schimbata placa de baza dupa aspectul condensatorilor. Astept PM
__________________ I'm just a n00b, don't shoot | |||
|
| | #1514 (permalink) | ||
| Quote:
Sistemul este binevenit. Iti multumim! Gasesti datele mele de contact daca vrei sa-l ridic eu de undeva sau..poti lua legatura cu Ben daca vrei sa-l lasi la "sediu". | |||
|
| | #1515 (permalink) | ||
| Macbeth ai pm-ul cu datele, toate! Jigodie, asa! implica-te!alex16ss, total de acord! vedem cum facem! swl, CrysMM, szebah, kronozom, AIWA... multumesc din nou! kronozom... iti astept "ordinele"! tuturor...
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #1516 (permalink) | ||
|
am uitat sa zic... swl construieste un calculator mai performant - pentru o familie cu 10 copii... are un hard de 80 si un proc de 2400... mai multe zice el.
| |||
|
| | #1517 (permalink) | ||
| am avut rabdare si m-am gandit. si timpul a trecut si noi am facut IN CONTINUARE ceea ce se astepta de la noi.... iar TU ai VEGETAT in preajma unor idei pe care le-AI UITAT.... jigneste-ma o ultima data si sterge amintirea noastra din "baza voastra de date".... threadul nostru nu merita APARENTUL vostru interes pentru umanitatea mai amarata! pentru romani nici atat!... de stiinta nu mai zic nimic (pentru ca nici tu nu zici mare lucru)... recunosc ca-s intelectual... da-s diferit in "structura". prefer sa ma ancorez in realitate si nu in chiromantie! forever... pa! am scris adminului de pe http://www.astronomy.ro/forum/viewtopic.php?p=2062#2062 la trecerea a mai mult de jumatate de an de cand ne-a inchis threadul!
| |||
|
| | #1519 (permalink) | ||
|
hihihi, eu deja mai adaug pe lista inca 1 tastatura dupa ce mai strang cate ceva le aduc =P
|
| | #1520 (permalink) | ||
| esti sigur ca 478? nu e Celeron D ? intreb, doar...
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |