![]() |
| | #1682 (permalink) | ||
| Quote:
Ben ramane sa mai vorbim. Ma anunti de ce ai nevoie de la mine. | |||
|
| | #1685 (permalink) | ||
|
o sa va rog sa aveti rabdare cu "chestiile" mai mari... micul nostru depozit inca e "sub presiunea" reparatiilor din Agronomie. cum va spuneam... pentru unii scoala incepe la 1 dec. alecsutz81 - caruia ii multumesc foarte mult - am inteles ca a dus o mare cantitate de "tot felul" de piese la unul dintre membrii Proiectului acasa. deja suferim de spatiu din cauze perfect dicibile. avem piese din generatii diferite care nu se prea inteleg intre ele si cineva trebuie sa le "converteasca" pentru a obtine un "tot unitar" (desigur, mai multe). merge mai greu, dar nimic nu pare a fi imposibil. poze trebuie sa mai soseasca... observ ca unii domni (chiar doamne) sunt mai zgarciti cu timpul, in timp ce altii au extrem de multa bunavointa. le multumesc tuturor. asta e viata si realitatea se domesticeste cu greu. se pare ca mai trebuie sa treaca ceva timp pana cand fiecare copil o sa aibe un calculator functional. nu ne-am propus un astfel de plan, ci doar sustinerea celor uitati de toata lumea. vorbele guvernantilor inca nu-s acoperite de fapte si timpul nostru liber este folosit cu usurinta in mod constructiv - in acest sens. se vede clar cum si ca sa donam ceva din suflet trebuie sa asteptam o perioada (din pacate, nedeterminata precis) de timp. va multumesc pentru rabdare si pentru bunavointa!
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #1686 (permalink) | ||
|
Stiu ca sunt complet offtopic dar nu ar fi mai bine ca tot proiectul asta sa se tina sub un cadru mai organizat/legalizat? Initiatorii ar putea pune de un mic ONG care sa faca mai mult decat donatii adica trainiguri si altele care nu-mi vin acum in minte. Banuiesc ca treaba ar sta altfel daca ar exista donatii si suport financiar din partea unor firme.
__________________ You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig. | |||
|
| | #1687 (permalink) | ||
|
migabi... ai citit toate paginile? intrebari de acest gen au fost inca de la inceput. nu vreau sa fac un rezumat al lor. ce sens ar avea? e mai usor sa pui intrebari decat sa faci rezumate. usor contestabile. fiecare isi raspunde singurel la intrebarile astea... sau acest lucru se face pe vreun mess. daca tu crezi ca o sa "dau sama" zilnic si oricui la ce-l framanta pe dumneaei/dumnealui... te inseli. nu am CHIAR atat de multa rabdare! aici UNII dintre noi fac CEVA. cei care fac altceva... fac in alta parte!
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #1688 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | propunere
Salut, Ma numesc Gabriel Bejan sunt jurnalist si ma intereseaza foarte tare proiectul vostru de ajutorare a copiilor saraci. Concret, vreau sa fac un reportaj tv pentru o emisiune despre responsabilitate sociala care va avea loc pe Realitatea. Ati putea primi o finantare substantiala pentru proiectul vostru!!! Vreau sa iau legatura cu voi. Numarul meu de telefon este 0726.166.083. | ||
|
| | #1689 (permalink) | ||
|
am discutat... vorbim cand ne intalnim! apoi prezint aici "rezultatele". sa stim cu totii.
| |||
|
| | #1690 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
Salut.Nu am citit tot theardul ,decat primul post si ultima pagina asa ca va rog dati`mi si mie un reply cu o explicatie pe scurt la intrebarea "Cum procedez sa donez cateva jucarii copiilor ? " Undeva pe la sfarsitul lui Noiembrie ,inceputul lui Decembrie as vrea sa le donez,ca sa le primeasca undeva aproape de data de 6 Decembrie . Va multumesc si scuze ca nu am citit tot theardul...
__________________ Nu va sufar pe cei care va aratati interesat de un anumit produs/serviciu iar apoi nu mai dati un semn,barem sa ziceti ca nu va mai intereseaza . :fuckoff: ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraza va saluta pe cei mentionati mai sus | ||
|
| | #1691 (permalink) | ||
| II ROG pe cei care doresc sa participe la emisiunea SOCIALA - in care vom incerca sa convingem telespectatorii ca asa ceva se poate face in multe locuri din tara asta si de catre orice om cu suflet bun - sa ma contacteze! vom incerca sa vedem cam ce s-a intamplat cu copiii carora le-am oferit din putinul strans aici. e pacat sa nu afle si altii ca asemenea PROIECTE pot fi de un real folos celor amarati... si MAI ALES... ca pot acorda, cu incredere, din timpul lor liber unei idei frumoase.
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |