Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-04-2006, 14:01   #161 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

Thumbs up

Quote:
Originally Posted by Merlucius
@dragos (MD) : oprisem PC-ul ca sa scot si HDD-ul de 1,3Gb sa il dau dar am uitat amandoi; cu prima ocazie poate ne vedem si ti-l dau. Vezi ca UC-ul era f.f. functional deci te poti baza pe el ca de altfel TOATE componentele. E bine sa faci un brief cu stadiul in care te afli cu asamblarea astfel incat sa stie lumea si sa se mai completeze.
Multa bafta
Relu, doar tu stiai de ce ai oprit PC-ul... eu nu. Nu am zis ca nu era functionala (UC), vorbeam de aspect... La fel e si cea de la Florin. Azi am reusit sa ii dau drumul, am pus w98se pe ea, merge cu driverele implicite, dar o sa caut pe net drivere la fiecare placa si i le instalez. Daca mai fac rost (de la Octavian, din ce ai dat tu), ii pun inca niste RAM, o floapa (nu m-am gandit s-o iau pe a ta). Mai trebuie tasta si soarice. Si ceva difuzoare (pl. de sunet are amplif, asa ca ar merge si unele fara!). Am curatat si carcaesle (UC si moni).
As fi de acord cu instalarea LINUX (si eu sunt fan si utilizator) dar din pacate nu pot fi utilizate jocurile... (unii vor dori si jocuri, doar sunt copii...) Si eu ma mai joc, si nu prea mai sunt un copil... Ar mai fi apoi si probleme de drivere (winmodemuri, imprimante si scanere USB...).

dragosmd is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2006, 14:13   #162 (permalink)

Jigodie's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ben Ami
banuiam eu ca tu esti... dar m-am abtinut. chiar daca era izbitor nickname-ul ne intalnim, cum sa nu!
Hehe...acelasi peste tot.
Carcasa asteapta cuminte in camera..
Dace va mai intalniti sau ceva gen grup sa ma anunti si pe mine, poate mai aduc cate ceva util..sau cumpar chiar.
Stii la ce ma gandeam, sunt o gramada de licitatii pe forum cu diverse care ar fi utile, piese ieftine..am putea chiar sa achizitionam, ne strangem cativa, punem banii si luam ce lispeste.Poate primim si mici discount-uri de la cei care le au la vanzare.Nu le putem cere sa contribuie deoarece este posibil sa nu poata si nu este corect sa-i judecam sau catalogam.
Astept..
YM&Skype: iq_jigodie, 0721444552/0765514261

Apropos..de ce nu-l rugati pe AIWA sa puna un Sticky..dar nu mutati Threadul la alta categorie deoarece asta este cea mai vizitata..parerea mea!

Jigodie is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2006, 16:50   #163 (permalink)

Jigodie's Avatar

Carcasa a ajuns la Ben..use it guys!
http://www.computergames.ro/forum/at...9&d=1142948572 poza ei

Old 02-04-2006, 17:00   #164 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jigodie
Carcasa a ajuns la Ben..use it guys!
http://www.computergames.ro/forum/at...9&d=1142948572 poza ei
pune, Doamne iarta-ma, poza care trebuie, cati stiu cum glumesti tu? nici eu n-am avut de cand ma stiu o carcasa care sa arate asa bine! sau asa arata inainte sa o "descongestionezi"?
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Ben Ami is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2006, 21:31   #165 (permalink)
Registered User

IraqI_Freedom's Avatar

Ok ppl !!! i'm back. Sry de intirziere pt post dar... nah eu am fost "rupt" toata ziua.
Prima noastra actiune a fost un mare succes. Totul a mers conform planului(in afara de intirzierile trenurilor).
Acum voi uploada pozele pe yahoo group.

IraqI_Freedom is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2006, 21:31   #166 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: Bucharest●●●Yeahhh buddy!●●●Lightweight baby!●●●Ain't nuthin' but' a peanut!●●●
weeee, threadul e sticky! Thanx AIWA!

P@TRYK is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2006, 22:27   #167 (permalink)
Registered User

IraqI_Freedom's Avatar

Parerea mea este pusa pe yahoo group shi pozele sunt tot akolo. Maine seara voi face un inventar cu toate pisesle pe care le avem la mine shi starea lor de functionare. Acum cred ca voi face iar nani... pt ca maine ma duk la munca

Old 02-04-2006, 23:08   #168 (permalink)
Registered User

IraqI_Freedom's Avatar

OK... prima actiune sociala a decurs mai bine decit m-am asteptat.
Introducere in cazul Karla :
Karla este o micuta de 8 anisori care traieste cu mama ei (Mariana) si
cu bunica intr-un apartament cu 3 camere pe Strada Independentei in
orasul Petrosani. Este clasa a 2-a si promite a deveni o persoana de
care toti am fi mandrii sa o numim "aproapele nostru". Din spusele
mamei (eu am ajuns acolo prea tirziu sa mai pot discuta cu ea 23.30)
are un caracter de lider, inclinatii spre arta (desen si literatura)
si un mare apetit de "knowledge".
Am avut onoare sa citesc un mic roman scris chiar de mica noastra
prietena shi sa admir citeva din creatiile in creion ale ei, care din
pacate purtau semnele mediului violent in care a trait, pina la
decesul tatalui ei (au trecut 2 ani).
Tatal: decedat de aproximativ 2 ani, ocupatie (before RIP): miner,
probabil disponibilizat ca o mare pare a adultilor in Petrosani,
alcoolist shi violent toate acestea reflectindu-se in desenele fetei.
Mama:a absolvit facultatea de psihologie de curind (sau psihiatrie),
loc de munca : neangajata, venituri: traduceri pe un site de internet,
se straduie sa ishi de-a licenta.
Bunica: pensionara, probabil ce-l mai stabil venit din casa.

Acum poate ma intrebatzi ce am rezolvat noi cu aceasta actziune?!
Raspuns 1 : Am ajutat la dezvoltarea culturala shi educativa a unui
suflet nevinovat de doar 8 ani.
Raspuns 2 : Am ajutat-o pe doamna Mariana sa ishi poata continua
colaborarea cu site-ul pt. care dinsa face traduceri.
Eu unul ashi spune ca aceste doua lucuri la care am ajutat noi astazi
sunt cu mult peste valoare monitorului (care putea fii valorificat de
catre Ben Ami in bani ghiata la vinzare), banii cheltuiti de mine la
transport shi nu in ultimul rind oboseala acumulata.

Va multumesc shi astept cu nerabdare urmatoarea actiune.

Munteanu Marius Octavian

Old 02-04-2006, 23:14   #169 (permalink)
Registered User

IraqI_Freedom's Avatar

Aici veti gasi citeva poze cu mica noastra Karla :
http://ph.groups.yahoo.com/group/hel...os/browse/91d1

Old 02-04-2006, 23:20   #170 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

later edit: multumesc AIWA!

Un alt vecin de-al meu a venit la ora asta la mine cu un cd-rw Teac 52...etc care ar trebui pigulit de un "maestru"... I-am multumit frumos lui Marius pentru bunavointa lui... asta ca sa stiti ca exista mult interes chiar si la aceasta ora!
revin!

revenind: draga... Jigodie, te faci singur membru, ce Doamne iarta-ma nu stii sa faci?
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Old 02-04-2006, 23:22   #171 (permalink)

Jigodie's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ben Ami
pune, Doamne iarta-ma, poza care trebuie, cati stiu cum glumesti tu? nici eu n-am avut de cand ma stiu o carcasa care sa arate asa bine! sau asa arata inainte sa o "descongestionezi"?
Mda!..nu mai am nici o poza cu carcasa dupa ce am scos toate cele din ea, toate cele care acum constituie actualul meu PC..nu m-am sustras..doar am schimbat carcasa..

Bai..ia` sa ma faceti si pe mine membru in acest grup pe yahoo..k-mi zice ca nu-s si n-am acees...acu` io` nush` care-s demersurile..nu ma preocupa la Yahoo decat mailu` si YM..

Felicitari pt cazul Karla..sper sa se foloseasca si sa se bucure de ajutorul "imi permit sa zic" nostru!

Old 03-04-2006, 09:15   #172 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

Nu e chiar on-topic, dar un zambet cred ca nu strica nimanui, mai ales la inceput de saptamana:

Microsoft To Release Vista With A Linux Kernel Apr 1 2006, 08:48 PM

After years of delays and months of rewriting code the Microsoft Corporation has taken a new direction with Windows Vista. Microsoft will release Vista with a Linux kernel. At the press conference Bill Gates had this to say "We are very excited at the new direction of Windows Vista. With help from Novell and IBM we have leveraged the Linux kernel and have built our GUI as a Window Manager on top of X.org. This brings the friendliness and usability model of our Windows operating system and married it to the stability and rock solid security of Linux." When asked why Microsoft took this route Jim Allchin said " For years our competitors and business partners have been telling us they want everything the Linux kernel offers. It was the right thing to do." Allchin also had this to say "With such great work being done in the Open Source community we also will be using OpenOffice.org as the base of our Office 12." When asked how long the delays would be to bring these products to market Gates said "What delays? 90% of the work is done for us and we didnt have to pay, this cuts our development costs and time to market considerably."

Linus Torvalds took the stage and after a heartwarming embrace of Bill Gates Linus had these remarks, "Its so wonderful that Microsoft has taken our work and used it to bring to market this incredible new OS. I am ecstatic of these changes"

It has been confirmed that Linus will start a new job at Microsoft as the President of Platform Strategies. When asked of his new job at Microsoft Linus said "OSDL wasnt doing anything to help Linux along, all they did was siphon money off of our key members. Im very excited at the direction Microsoft plans to take Linux and finally feel Im in the presence of people that care."

The new OS will be available under Microsoft's Shared Source License.

dragosmd is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2006, 09:47   #173 (permalink)
Harvester of Sorrow

[stryder]'s Avatar

sambata ma duc acasa si o sa ma intorc cu un cd rom 52x LG si cu un monitor de 15". Monitorul necesita putin make-up, e mai vechi dar merge...asa ca adaugati-ma si pe mine la lista cu componente. bafta

[stryder] is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2006, 09:58   #174 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Am disponibil:

1. CD-RW LG GCE-8524B oct 2003
2. TNT2 RIVA PRO 32MB 2 buc.
3. MODEM INTEL 536 EP V.92
4. Tastatura PS2 2 buc cam obosite dar functionale
5. Mouse Genius PS2 cu bila 1 buc
6. Mouse A4Tech serial cu bila 1 buc
7. Boxe active de 1,5W 1 pereche

+ CD-RW ASUS 4824A ian 2003 defect(a mers vreo ora cu cd pt curatare si nu-l mai vede sistemul, daca stie cineva sa-l faca si merita deranjul)

Sa-mi spuneti unde sa le aduc si vad cum fac.
Edit: prefer contact pe ym, e in profile.

Last edited by H2H; 03-04-2006 at 10:50..

H2H is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2006, 10:12   #175 (permalink)
Registered User

IraqI_Freedom's Avatar

Anuntz pt totzi cei care vor sa doneze cite ceva!!!
Lasati va rog in posturi un nr de tel sa va pot contacta.

Old 03-04-2006, 11:39   #176 (permalink)
Registered User

As vrea sa stiu daca poate sa vina cineva la mine , sa i a monitorul CTX , caz in care as vorbi si cu roadaxel , sa aduca si el ( tot la mine) ceea ce are de dat .Astfel s ar face un singur drum si rezolva mai multe . Daca stim sigur ca vine cineva ( si cand ) pot sa ma intilnesc si cu bulanov sa aduca si el componentele donate .
Daca exista o alta locatie in berceni , unde se strang componente , spuneti mi si mie .
Tel 0743 110 321
031 404 8552
PS
Daca nu exista alta locatie , ma ofer sa l e strang la mine ,urmand a fi ridicate de voi , cand se face un stoc rezonabil ptr a justifica un drum cu masina .Stau in Berceni , in spatele facultatii Spiru Haret , la 5 minute de metrou Aparatorii Patriei

siven01 is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2006, 13:48   #177 (permalink)
Registered User

pot sa vin eu dupa ora 17.00 aproape in fiecare zi, dar sa stiu unde sa le duc. depozitul principal ramane la marius munteanu?

paris is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2006, 14:52   #178 (permalink)
Registered User

Dacă aveţi nevoie de ceva din ce a rămas din licitaţia aceasta http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=176606 ,
aveţi nr. de telefon, le ofer cu plăcere. (1,3ab,4).

valaur is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2006, 15:15   #179 (permalink)
Registered User

IraqI_Freedom's Avatar

Silven dak se poate stringele la tinesi urmeaza sa vb eu cu florin shi venim intr-o seara sa le ridicqam de la tine.
Paris dak potzi ajunge in cursul sapt pina in ora 18 la intersectia Stefan cel Mare cu Lizeanu la sediul tronix ma potzi gasi akolo.

Last edited by IraqI_Freedom; 03-04-2006 at 15:29..

Old 03-04-2006, 15:26   #180 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

siven01... am inteles adineaori - la telefon - de la florin1309ro... ca dragosmd urmeaza sa va contacteze pe toti "vecinii"... si ca dumnealui ajunge pe la Dr_V asta seara...
si pe la mine se pare ca va trebui sa treaca o masina... pentru ca - deocamdata teoretic - cineva (un alt vecin) are 4 sisteme mici din care vrea sa obtina unul functional, iar restul doneaza, basca carcasa si cd-rw de care am amintit...
valaur... multumesc mult pentru gestul tau!
valim am trimis atat pm cat si ym
[stryder] oricand doresti, trebuie sa intri pe group... si doar tu o poti face!
si ziua nu s-a sfarsit inca! multumesc tuturor!

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules