Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-12-2007, 13:02   #1801 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Vlad Rusu View Post
AIWA, ne vom descurca cu sau fara ajutorul vostru.
Daca nu era un proiect caritabil, si faceam reclama pentru un site oarecare, da, era spam, dar asa nu te inteleg.
Evident, inteleg si ca lumea nu are momentan incredere in demersul proiecului noastru dar faptele vor vorbi.
Nu am vrut sa fiu harsh, ci doar sa facem ceva frumos de Sarbatori.
Sanatate si bafta in proiectul CG!
Se pare ca nu ai inteles nimic Pacat

mai citeste ...poate ai sa vezi penibilul situatiei! Si atentie NU O SPUN EU ci o spune lumea ce participa de ceva vreme la acest proiect!
Deci nu inteleg de ce spui AIWA si apoi spui ajutorul VOSTRU
Aiwa e un om ca tine si ca multi useri de aici
Deci ori te adresezi la membri proiectului...si atunci e corect spus "ajutorul vostru" ori te adresezi lui AIWA (adminul ce ti-a editat postul) si spui "ajutorul tau"
Varianta 2 e gresita intrucat eu ca om nu am facut mare lucru pentru acest proiect....meritul apartine altor oameni nu mie!
Ei au muncit si inca muncesc pentru acest proiect! Ei merita toate felicitarile asa ca...hai sa fim corecti si sa nu ne suparam ca "vacaru pe sat"

PS
reciteste ce a spus Valim...poate vei intelege ca nu faci ceva gresit...ci metoda de abordare a fost total incorecta!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2007, 17:31   #1802 (permalink)
Registered User

Abia ce am intrat pe usa si sunt dezamagit. Din motive obiective nu am putut sa ma intalnesc cu BenAmi sa dau monitorul. De suparare o sa-l arunc in camara si o sa zaca acolo mult timp.
Dar daca e cineva dispus sa vina cu o masina in Otopeni pe data de 6 ianuarie, seara, ar mai fi o sansa.

liviu2004 is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2007, 21:17   #1803 (permalink)

Jigodie's Avatar

Quote:
AIWA, ne vom descurca cu sau fara ajutorul vostru.
Daca nu era un proiect caritabil, si faceam reclama pentru un site oarecare, da, era spam, dar asa nu te inteleg.
Evident, inteleg si ca lumea nu are momentan incredere in demersul proiecului noastru dar faptele vor vorbi.
Nu am vrut sa fiu harsh, ci doar sa facem ceva frumos de Sarbatori.
Sanatate si bafta in proiectul CG!
Poate nu ai vrut dar cu succes ai facut-o.
Inainte de a da un copy-paste unei idei e de bun simt sa anunti, sa ceri ajutor...
Proiectul nostru, se bazeaza pe noi, pe dorinta noastra de a ajuta, de a oferi o sansa.
Tot ce facem este voluntar, fiecare aduce si face ce poate, nu suntem organizati in cine stie ce organizatie dar poate ca tocmai "dezorganizarea" asta ne ajuta sa ii ajutam pe copii. Este un proiect motorizat de dragoste nu de obligatie iar singura noastra grija este sa nici nu devina.
Iti uram mult succes in actiunea pe care ai inceput-o dar principiile voastre nu se regasesc in Proiect pentru copiii saraci.

Jigodie is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2007, 23:56   #1804 (permalink)
Flawlessul

High Octane's Avatar

Pot sa contribui cu un dvd-rom LG GDR 8163B si un WebCam Sweex, nu le mai folosesc si imi ocupa loc! Din lipsa de timp nu stau sa caut cui trebuie sa trimit si unde, da-ti-mi o adresa si le trimit prin Posta!
| E8400 | Ninja Plus & Crossbow & NoiseBlocker XLP | Abit IP35 | 2 x 2Gb A-Data Vitesta EE PC8500 | HIS HD4870 1Gb | Creative Audigy SE | Seagate ST3500320AS | Samsung SH-S223B/BEBE | Mushkin EP-500AP 500W | Spire JetBlack | Horizon 2206SW |

High Octane is offline    Reply With Quote
Old 19-12-2007, 21:30   #1805 (permalink)
vLD
In Search of Sunrise

vLD's Avatar

Am si eu un monitor de 17" CTX . Stau in militari>gorjului>moinesti si cine are timp si e baiat bun sa vina sa-l ia ii multumesc anticipat . Daca e imi lasati un pm care stati prin zona sa veniti sa-l luati , MS. Nu am masina mica ca il aduceam eu .

vLD is offline    Reply With Quote
Old 19-12-2007, 23:26   #1806 (permalink)

Jigodie's Avatar

Adi va multumeste pentru noul sau calculator. Kronozom mii de multumiri din partea mea.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC02241.JPG
Views:	76
Size:	456.2 KB
ID:	290402   Click image for larger version

Name:	DSC02248.JPG
Views:	94
Size:	487.3 KB
ID:	290403  

Jigodie is offline    Reply With Quote
Old 19-12-2007, 23:34   #1807 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Quote:
Originally Posted by vLD View Post
Am si eu un monitor de 17" CTX . Stau in militari>gorjului>moinesti si cine are timp si e baiat bun sa vina sa-l ia ii multumesc anticipat . Daca e imi lasati un pm care stati prin zona sa veniti sa-l luati , MS. Nu am masina mica ca il aduceam eu .
Daca e ok pt BenAmi atunci trec eu sa-l iau cand voi reusi sa ajung la Dr V pt ce am vorbit. Si asa trebuie monitor la sistemul/le ala/alea (in functie de ce si cum reusesc sa fac.
E ok Ben?

H2H is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2007, 12:35   #1808 (permalink)
Registered User

kronozom's Avatar

ma bucur mult pentru pusti

o intrebare la voi - stiti cum pot gasi pe cineva care sa se ocupe de reparatii de laptopuri? am 2 care necesita lucrari de reparatii si mentenanta si nu stiu la cine sa apelez. danke schon!

We have no time to stand and stare.

kronozom is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2007, 16:50   #1809 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

flawless duo kronozom-jigodie!
e perfect valim!
multumim frumos, vLD!
High Octane, eu nu pot zice ca am o adresa, asa ca va trebui sa vorbesti cu Dr_V, kronozom, valim... jigodie e cam ca mine asa ca nu stiu in ce masura are o adresa!
liviu2004, a iesit cum a iesit... n-au intrat ocaziile-n sac. trebuie doar mai multa coordonare... si ceva masuri de precautie in plus. se intampla destul de des sa nu mearga "ceas".

vorbim...
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Ben Ami is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2007, 20:32   #1810 (permalink)
vLD
In Search of Sunrise

vLD's Avatar

Ehhh . Astept un raspuns de la valim cand/cum si daca e vorbim pe messenger . Sa se bucure si altii care au nevoie . Bafta cu proiectul si Craciun Fericit tuturor.

vLD is offline    Reply With Quote
Old 21-12-2007, 12:46   #1811 (permalink)
Registered User

Dr_V's Avatar

Eu am avut o saptamana absolut criminala ca program, plus probleme cu netul

Ieri am mai facut rost de 2 placi de P3 + un proc si niste memorii intr-un schimb deosebit de avantajos cu Siven01 (care stiind pentru ce le iau a cerut la schimb pe toate doar o carcasa).

De azi ma apuc de montat frenetic la sisteme. Vorbim la tel.

Dr_V is online now    Reply With Quote
Old 21-12-2007, 20:56   #1812 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

vorbim daca apuc sa-mi dau seama de ce mama zmeilor nu vrea sa sune... nu e de ajuns ca am net wireless?

in fine... ca sa vezi si tu AIWA... pana unde "NU merge" reclama "omului cu invarteala" de mai devreme!

A message has been sent to the helppoorchildren group from

vlad.rusu@yahoo.com

The message summary:
--------------------
FROM: vlad.rusu@yahoo.com
DATE: Sat, 15 Dec 2007 09:14:21 -0000
SUBJECT: Nou site de ajutorare

Oricine care e interesat de voluntariat si ideea de a face
bine, sau are nevoie de cineva care sa-i sara in ajutor, il
rog sa incerce site-ul http://www.apendum.ro/ (Activi Pentru
Dumnezeu), abia lansat, care se vrea sa fie un centru al
actului de binefacere din Romania.

Avem forum si blog dedicate.

Nu fii pasiv, implica-te!

deci, omul face TOT POSIBILUL ca sa-si faca reclama prin intermediul nostru... din pacate nu stie ca acel grup e moderat de mine... prin bunavointa celui care l-a creat...

eu zic ca nu mai trebuie MOTIVE prin care sa-si DECLARE rea-vointa... vrea sa intre pe fereastra... daca a fost poftit pe usa afara!
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Old 21-12-2007, 21:10   #1813 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by kronozom View Post
ma bucur mult pentru pusti

o intrebare la voi - stiti cum pot gasi pe cineva care sa se ocupe de reparatii de laptopuri? am 2 care necesita lucrari de reparatii si mentenanta si nu stiu la cine sa apelez. danke schon!
Cauta userul ADM2000
E un tip serios si la al am gasit numeroase sfaturi foarte bune...in cazuri extreme!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 21-12-2007, 21:15   #1814 (permalink)
Registered User

Vlad Rusu's Avatar

Ben Ami, cine da dovada de rautate, tu sau eu?
Mesajul cu pricina l-am trimis in aceeasi zi in care am postat si aici.
Nu am stiut ca este grupul tau si nu am stiut ca pricinuiesc cuiva atat rau printr-un mesaj prin care invitam lumea pe un site cu bune intentii.
Scrie undeva ca e grupul Computer Games Only?
Daca da, da-ma te rog afara. (update: am observat ca sunt deja banat, am aflat cand am vrut sa ma dezabonez de la grup)
Si, referitor la chestia cu "vrea sa intre pe fereastra".. mi se face.. cu toata bunavointa .. scarba.
Ma tratati de parca am omorat pe cineva... zau.
Mi-am cerut scuze, asa ca, va rog sa ma lasati in pace de azi inainte.
NU O SA VA MAI DERANJEZ. Ajunge.

Si.. Ben Ami, te rog sterge adresa mea de email din postul tau.
PS: Nu mai vorbi de rea vointa in cazul unui site caritabil, ca Il superi pe Dumnezeu pentru munca depusa de respectivii oameni.

Sanatate!

Last edited by Vlad Rusu; 21-12-2007 at 21:31..

Vlad Rusu is offline    Reply With Quote
Old 22-12-2007, 00:14   #1815 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

dragule, tu te duci in vizita la cineva - pe care l-ai fi dorit prieten (daca e adevarat ce simti) - EXCLUSIV ca sa faci treaba mare la el in casa?

Old 22-12-2007, 01:50   #1816 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Quote:
Originally Posted by vLD View Post
Ehhh . Astept un raspuns de la valim cand/cum si daca e vorbim pe messenger . Sa se bucure si altii care au nevoie . Bafta cu proiectul si Craciun Fericit tuturor.
Imi cer scuze, azi am avut o zi in care am lucrat cat pt tot anul, acum am ajuns acasa. Incerc maine (adica azi) sa le rezolv pe toate, si cu Proiectul si cu Arwen si cu ce mai pot.
Sorry

Old 23-12-2007, 03:15   #1817 (permalink)
Registered User

Ben Ami's Avatar

CRACIUN FERICIT TUTUROR!

sa aveti parte de SANATATE, ca pe restul le facem noi rost!

Old 23-12-2007, 15:40   #1818 (permalink)
Registered User

kronozom's Avatar

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post
Cauta userul ADM2000
E un tip serios si la al am gasit numeroase sfaturi foarte bune...in cazuri extreme!

multam tare!

si in alta ordine de idei - Sarbatori Fericite, voua tuturor!

We have no time to stand and stare.

kronozom is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2007, 05:16   #1819 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Sarbatori Regulamentare va urez si eu. In ianuarie pot sa va strang putin la un loc pe voi cei ce ati bagat oarece suflet si munca in Proiectul asta?
Ben stie in linii mari de ce. It's on me!

Old 24-12-2007, 05:28   #1820 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Quote:
Ai prins miscarea, lasa faptele sa vorbeasca asa cum se intampla lucrurile de vreo doi ani de zile pe aici.
Ca exemplu: Cred ca eu am fost o piatra de moara pt Ben Ami. Prima data i-am dat un reject nasol, cred chiar ca am avut un schimb de replici acid pe YM. Dupa care am vazut ca exista totusi rezultate. Si oarecum m-am implicat la modul ca am adus o placa sau un rahat, nimic spectaculos. Acum, azi, a fost intr-adevar un moment al adevarului pt mine. Am fost la Dr_V si am luat niste caroserii sa fac 2 sisteme si m-a lovit direct in frunte cat de mult se implica oamenii astia! Mi-am adus aminte de acu' un an cand am fost la Ben Ami in camin/camera si nu aveam loc sa stau de monitoare. Nu stiu cat de multi dintre voi v-ati da casa la bataie! Adica s=o faceti depozit. Acum regret ca n-am facut o poza la Dr_V ca sa-mi aduc aminte cum era la Ben Ami acum un an.
Ideea este ca lui Ben i-as pune in brate cateva milioane daca este nevoie, fara sa ma doara capul ca fuge cu banii. Vlad Rusu, deocamdata tu nu ti-ai castigat increderea asta.
Acum ti-e clar ca n-are nimeni nimic cu tine? E vorba doar de alta chestie.

Last edited by H2H; 24-12-2007 at 05:50..

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules