![]() |
| | #1942 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: romania | Quote:
| ||
|
| | #1943 (permalink) | ||
| Quote:
http://forum.computergames.ro/37908765-post1927.html Succes si multumim! | |||
|
| | #1944 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Cum se face
Salut! Cristache este numele meu, sunt din Bucuresti si as avea si eu ceva de dat. Ar fi un duron la 800, cam putini rami dar perfect functional. Compu vine cu soarece si tastatura. Se mai gaseste si un cd writer din cate imi amintesc care este aproape nou. Si ar mai fi si un PII la 280 parca .Cum se procedeaza ptr ca toate astea sa ajunga unde este nevoie de ele. | ||
|
| | #1945 (permalink) | ||
|
Eu nu m-am implicat deloc in treaba asta cu TVu si sponsorizarea, nu ma intereseaza. Eu ma ocup strict de facut sisteme si le aduc gata de dat. Si din donatii si din cumparaturi personale. Am de postat cateva chestii: 1) Din lipsa de timp nu am la acest moment decat 2 sisteme gata de dat, incerc sa le duc la Ben sambata. In acest weekend voi mai asambla macar inca 1. 2) Desi am mai transportat donatii, nu stau bine cu timpul si ajung greu dupa piese. Plus ca prefer ca donatorul sa discute cu Ben, eu ma ocup de hardware nu de organizare. 3) Marea majoritate a anunturilor mele de cumparari pe Publicitate sunt pentru Proiect. Nu am chef sa las sisteme necompletate si sa astept pana doneza cineva ce-mi trebuie la ele. Daca nu-i vorba de chestii prea scumpe prefer sa le cumpar din banii mei si gata. Spun asta poate mai citeste lumea si nu-mi mai ofera aiurea piese mult mai noi si mai scumpe in loc de ce caut eu. Nu-s Mafalda, nu pot baga milioane lunar in Proiect, fac si eu ce pot. 4) Daca cineva vrea sa doneze computere sau componente prea vechi pentru a fi date copiilor nu le mai refuzati. Chiar daca-s defecte sau incomplete! Le iau eu la mine si scot tot ce pot din ele. Din harburi se recupereaza multe piese de montaj care altfel se gasesc tare greu. Unele componente se pot muta/adapta la sisteme mai noi. Iar unele componente pot fi schimbate la colectionarii de antichitati pe piese folositoare. Configuratia minima a unui computer de dat la copii este la ora actuala asa: procesor P2/K6 400Mhz, 192mb ram, placa video 4mb, sunet, HDD 4gb, cd-rom bun, monitor 15". Tot ce e sub aceste limite se demonteaza pentru piese. Se recupereaza orice maruntis utilizabil, inclusiv suruburi, jumperi, contacte, baterii de bios, etc. Se arunca numai ce e defect sau absolut imposibil de adaptat la sisteme mai noi (cum ar fi placile de 486, carcasele AT ruginite, strambe sau incomplete, hardurile cu prea multe baduri sau sub 1gb, etc.)
__________________ tel: 0722859607 YM: vladimir898909 http://forum.computergames.ro/45-div...iunea-mea.html Last edited by Dr_V; 25-01-2008 at 01:59.. | |||
|
| | #1948 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Nu am mai vizitat de mult forumul, dar vad ca proiectu asta a luat amploare. Ofer: 1)Asamblez calculatoare (le cunosc de 12 ani) 2)Piese nu prea mai am dar pot sa cumpar cate ceva 3)Ofer in caz de nevoie un domeniu .ro si hosting pentru acest proiect 4)Distribuirea in zona de sud-vest a tarii in timpul liber si atat cat ma pot deplasa... | ||
|
| | #1949 (permalink) | ||
| "se reia emisiunea cu voi duminica viitoare" imi spune un binevoitor ![]() are cineva... amanunte?
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #1951 (permalink) | ||
|
Monitoarele de 14" sunt OK pentru copii numai daca suporta rezolutie 800x600 in 85Hz si au imagine buna la aceste setari. Monitoarele mai slabe vor fi schimbate pentru alte componente. La acest moment nu avem nici un om care se pricepe sa repare monitoare. Am mai apelat la depanatori de monitoare, dar este un efort financiar inutil din 2 motive: 1 ca rareori reparatiile sunt de calitate si 2 costurile reparatiilor depasesc frecvent valoarea monitorului, e mai simplu sa cumpar direct unul care merge.
__________________ tel: 0722859607 YM: vladimir898909 http://forum.computergames.ro/45-div...iunea-mea.html | |||
|
| | #1955 (permalink) | ||
|
am urmatoarele : un monitor de 14 sau 15 " color analog , un calc vechi cu urm: proc intel mmx pe socket 7 , placa d baza cu video onboard , placa de retea , placa d sunet 4.1 , mouse , hdd 10 gb lipseste decat memorie sdr , sursa cu alimentare si pt monitor , unitate optica de unitate optica cred ca pot face rost , de restu nu promit nimic doresc sa primesc un mesaj privat sau un add pe ym sa mi se spuna daca sunt utile , si daca da unde sa le aduc multumesc !!
__________________ Traim in Romania...si asta ne ocupa tot timpul !! 4 luni 3 sapt si 2 proaste...cel mai prost film premiat ever !! JUNO , loc secund in topul celor mai proaste filme premiate si nominalizate la oscar !! ... sa nu va irositi 3 ore din viata pt aceste 2 filme | |||
|
| | #1958 (permalink) | ||
|
mda! proiectul a fost difuzat si astazi, m-au sunat niste prieteni sa-mi zica. Thx pt capturi .indie. Sunt curios cum e cu votarea... Daca a urmarit cineva emisiunea sa ne lumineze, cel putin pe mine care n-am reusit sa o vad.
__________________ Ajuta un copil nevoias Forturile, bateriile, tunelurile din Bucuresti si din jurul sau. Expeditie? VAND Canon EOS400D si Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro VAND Passat 1.9TDI Last edited by Jigodie; 27-01-2008 at 16:11.. | |||
|
| | #1960 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Emisiunea despre Proiectul pentru copii saraci a fost reluata de Realitatea TV. M-am numarat printre cei care o vad pentru prima oara si m-a cucerit ceea ce faceti. Lucrez la o companie multinationala ca administrator al inventarului hardware IT. Tot ceea ce depaseste 3 ani de la achizitie se inlocuieste, se caseaza si daca functioneaza se doneaza de catre departamentul nostru de imagine. Ceea ce nu merge perfect "imi ramane pe cap". Am mai facut si eu cativa copii fericiti, dar timpul meu liber este foarte putin. As putea ajuta semnificativ hardware-ul actiunilor voastre, sa zicem trimestrial. Profilul activitatii companiei nu permite publicitate, asa ca ma gandesc la o metoda de a intra in comunicare cu voi fara a genera un conflict de interese. Incercati un PM catre adresa mea privata, in care ar fi bine sa fie si un numar de telefon de-al vostru, al cuiva din proiect cu care se poate defini modalitatea de a va da echipamentele. mult succes | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |