![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator). Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului! Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat. Negativ: - se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit. - se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ! - acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia. pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #203 (permalink) | ||
|
Salut AIWA. Am o mare problema: David_cdd, care minte de rupe pe deasupra, mi-a dat 3 rating-uri pt acelasi thread. Acum 3 saptamani la incheierea tranzactiei unul pozitiv, urmat zilele urmatoare de posturi de lauda la adresa alte produse pe care le vindeam, iar ieri si azi, pt ACELASI thread cu cel de acum 3 sapt, mi-a dat 2 rating-uri negative. Uite thread-ul: Vand E6700 ES Este inadmisibil ca un astfel de user sa fie macar TOLERAT aici pe forum, nu mai zic de acceptat. Nu stie sa isi rezolve problemele decat cu scandal si amenintari. RUSINE!!! Normal ca nu ii raspund la telefon dupa ce ameninta ca "ma rezolva" - dupa 3 saptamani in care nu a dat nici un fel de semn, nici pe telefon, nici pe mess, nici pe CG. Te rog sa stergi toate rating-urile pe care mi le-a dat, inclusiv cel pozitiv. Nu am nevoie de aprecieri din partea unui om care habar n-are de capul lui. Merci mult.
__________________ Asus M70VM C1 Last edited by the_punkreas2003; 01-07-2007 at 21:56.. | |||
|
| | #204 (permalink) | ||
|
Am postat deja la condica, insa se pare ca aici e mai vizibil: ![]() Am primit un bad rating ca raspuns pentru cel pe care l-am dat eu pe merit, de la user-ul Iubitel, thread-ul asta: http://forum.computergames.ro/42-van...to-9600xt.html Pe scurt, nu mi-a dat 3 chestii (telecomanda, senzor telecomanda, fan chipset) din bundle-ul placii de baza si garantia, pe care mi le promisese (banii fiind la el deja). M-a facut si "lipsit de caracter", chestie tragicomica si de o nesimtire imensa. Si acum mi-a dat bad rating inapoi, evident pentru un asemenea om nu se putea altfel. Am rugamintea sa-mi fie sters rating-ul ala si sa se ia impotriva lui masurile care sunt normale pe forumul asta pt asa ceva.
__________________ YM: suceveanu_eugen | |||
|
| | #205 (permalink) | ||
| Quote:
Verifica te rog ***************************** Quote:
Vand E6700 ES si viziona si cele 2 atasamente! Nimeni nu are rating in cazul vostru-> au fost anulate! ******************* eugenius Problema e in studiu! Astept raspunsul in acel topic!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
AIWA, indiferent de raspunsul pe thread-ul ala, rating-ul meu n-are nici un suport ... deci ar trebui sters - cel putin asa vad eu problema. Spune-mi daca gresesc ... ![]() Multumesc pt sprijinul acordat pe acel thread, insa daca de atata timp n-a fost in stare sa faca ceva, nu cred ca mai vad eu ceva de la el. Desi cine stie, poate pt ca ai spus tu, se rezolva ceva ...
__________________ YM: suceveanu_eugen | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
| Quote:
Are de ales ..face rost de alea ...va intelegi la bani..etc..
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
| '90 Join Date: Dec 2005 Location: sw. |
Am si eu o reclamatie asupra userului sexpert care mi-a "trantit" un trade negativ. Motivul nu-l stiu Astfel de oameni nu recomand." Am vb cu mai multi indivizi despre e50.I-am lasat offline sa-mi dea un beep sau mesaj sa vb cu el al telefon sa vad ce si cum de mi-a dat trade negativ. Astept sa vad "de ce sunt eu asa de neserios" de mi-a dat el trade negativ atata timp cat eu nu l-am facut sa vina la inlanire degeaba.M-am uitat la profilul lui si nu mi se pare nici un telefon cunoscut.. O sa ii dau si PM si sa vad care e sa explic situatia pentru ca unii nu stiu cand se da un trade pozitiv/negativ.
__________________ YaHoo :adytzu_mzk TeL : 0726 589 538 ---------------------------------------- | ||
|
| | #212 (permalink) | ||
|
a aparut si la mine o problema aici : http://forum.computergames.ro/itrade...=15358&u=35796 explicatie este pe threadul meu editat de catre Mir : $ € Vand urmatoarele TELEFOANE & ACCESORII . Lista acualizata . Detalii complete $ € ca sa scurtez povestea : 1 tranzactia nu a fost incheiata prin intermediul forumului 2 dupa ce ne-am inteles la pret ,m-am plimbat toata ziua cu tel si chargerul ca la ora intalniri sa se razgandeasca scopul fiind reducerea diferentei 3 a omis sa precizeze ca avea carcasa sparta,desi a spus ca e impecabil cu 4 ore vb.corect 4 ore,dar nu prea impecabil 4 dupa aprox 5 zile ma contacteaza sa imi trasmita ca dupa 2 zile nu ii mai mergea(dupa instalarea multelor si diferitelor aplicatii ,lucru recunoscut chiar de el) 5 are pretentie la garantie dupa ce am spus clar ,ca tel se probeaza la fata locului in fel si chip,si intrucat nu am taiat factura ,nu pot asigura nici un fel de service in concluzie doresc anularea acelui -rating am deschis acel thread pt a-mi grupa anunturile si a fi la vedere,nici decum pt a da tepe si a mi se pierde urma in plus nu cred ca a ramas cineva nemultumit de produsele achizitionate de la mine,drept dovada ..activitatea de pana acum toate bune
__________________ CONTACT: 0766.34.88.34 - y!m yo_berzebut CUMPAR: Nokia e71 White SIGILAT VAND: Ochelari RayBan 3025 Silver Mirror,cu o lentila sparta =50lei / Last edited by berzebut; 16-07-2007 at 09:34.. | |||
|
| | #213 (permalink) | ||
|
Abia am revenit pe forum cam de ceva zile nu mi-a permis intrarea citesc analizez si revin cu solutii
|
| | #214 (permalink) | ||
| '90 Join Date: Dec 2005 Location: sw. | Quote:
Pretupun ca este vorba de un schimb cu v630i..Ma sunat in jurul orei 10 cand eram la munca nu prea puteam sa vorbesc la telefon.Mi-a sps de schimb i-am zis ca diferentza ar fi cam de 1 milion.Ca idee era vorba sa ne vedem pe la ora 8-9 pe la unirii , dar ramane sa vorbim mai sigur pe mess pe la ora 7 cand sunt sigur acasa , pentru a verifica daca , chiar se merita schimbul.Am ajuns acasa la 5 si m-am uitat pe net.El m-a bagat in seama pe un alt id si mi-a spus ca ma sunat , etc..I-am spus sa ma uit pe ent sa vad preturile.Cand m-am uitat am vazut ca preturile variaza , il gasisem si in 3 milioane si i-am spus ca nu merita sa facem schimbul. Eu l-am anuntat cu 3-4 ore inainte , plus ca i-am zis de la telefon sa ma uit pe net sa vad si eu mai exact preturile (el tot tragand la telefon ca al lui face 4.5 - 5 milioane).Debea peste 2 zile mi-a dat trade negativ si spune ca i-am incurcat planurile... Nu cred ca este corect sa-mi dea trade negativ daca eu i-am spus clar la telefon ca ramane sa vorbim pe mess sa vedem cum facem daca facem si asta insemna ca il voi anunta din timp daca ne mai vedem sau nu.Cer sa mi se stearga trade negativ si sa se clarifice situatia.
__________________ YaHoo :adytzu_mzk TeL : 0726 589 538 ---------------------------------------- | ||
|
| | #215 (permalink) | ||
| '90 Join Date: Dec 2005 Location: sw. |
Nu vrea sa discutam si o da in diverse cu mine. "sxpert_gigi: BA MA STRESEZI, VREI SA NE "INTALNIM"? SA "VB" CALUMEA LASA-MA IN PLM IN PACE ODATA CA-MI BAG P*L* IN TRADE-UL TAU NEGATIV, CE SL*B*Z TRE SA ITI DAU TIE ATATEA EXPLICATII " * sunt puse de mine.Deci trade este dat total aiurea negativ.
|
| | #216 (permalink) | ||
|
Salut Aiwa, am primit negativ de la cobrax3, FARA a cumpara ceva de la mine Vb ieri pe mess sa ma sune azi la prinz sa ne vedem,ma suna la 12 dar eu in acel moment eram plecat si i-am spus destul de clar ca ajung CAM PESTE 2 ore acasa,nu fix peste 2 ore Ajung la 3,25 ,deschid messul si se ia de mine ca dc nu am vanit peste 2 ore cum am spus,s.a.m.d. Iar pt acest lucru mi-a dat negativ,DAR NU A CUMPARAT nimic de la mine Consider ca nu este normal sa iau negativ pt ca nu am fost acasa pe mess la ora care a considerat el sa o inteleaga de la telefon Daca sar putea sterge acest negativ,multumesc Quote:
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
|
| | #218 (permalink) | ||
|
IN PRIMU RAND... ti-am explicat k am anulat "afaceri" pt tine si nu minti k ai dat sms si offline, pt k tot eu te-am intrebat ce facem cu tel si ai raspuns "nu imi place tel". IN AL DOILEA RAND... m-ai stresat mai mult de o saptamana cu offline-uri "dc mi-ai dat"... se pare k nu citesti mesajele offline deloc pt k mereu ti-am lasat offline cu motivul. Nu mai discut... las decizia administratorilor acestui forum, dak eu am fost de vina k mi-am anulat planurile pt el k apoi sa imi raspunda... nu imi place telefonul.... ii propun sa invete tot site-ul gsmarena dak atunci cand l-am sunat i-a placut.
__________________ Try to use my name... THAT's FATAL! Try to claim my fame... but THAT's FATAL! | |||
|
| | #219 (permalink) | ||
Spui ca ti-ai anulat planurile pentru mine...Nu te-am pus pe drumuri si ti-am spus ca ramane sa vorbim pe mess sa ma uit la preturi ca eram la munca si ies pe la 7...Si eu la 5:30 eram acasa pe net si mi-ai dat buzz si ti-am explicat cum sta treaba.*La momentul respectiv nu mi-ai spus pe mess ca ti-ama nulat planurile...Cum se face ca ti-am anulat planurile cand mi-ai at trade negativ ? ... Zici ca te-am stresat o saptamana cu offline-uri ? Pai era normal daka tu nu imi explici toata situatia , si tot o ti cu a ta ca "ti-am anulat planurile"... Plus ca daca ma intereseaza pretul telefonului , inseamna ca nu ma intereseaza ce face telefonul sau daca imi place mie personal telefonul , ci il iau sa il vnad mai depart... Atata timp cat nu a avut nici o tranzactie si nici nu l-am pus pe drumuri , nu merit nici un trade negativ , mai ale sa am eu de tras pe urma celor care nu stiu sa afca o tranzactie.Multumesc
|
| | #220 (permalink) | ||
|
Eugenius - VERIFICA Brazylyanu - VERIFICA Berzebut - ramane in studiu Blondu - VERIFICA Mai e cineva?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |