![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator). Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului! Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat. Negativ: - se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit. - se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ! - acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia. pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #222 (permalink) | ||
|
aiwa te rog frumos,incearca sa rezolvi acel rating negativ la mine.in primul rand nu poti sa suni dupa o saptamana si sa zici ca de-a doua zi nu mai merge telefonu ori i-a facut facut ceva ori a avut ghinion,dar baiatul a luat de la mine telefonul perfect bun,ca doar nu puteam sa il fac sa mearga juma de ora dupa care sa se strice. si plus ca tranzactia nu s-a efectuat prin intermediul forumului,copilul ala m-a cautat pe google,si-a facut cont si a postat pe threadul meu $ € Vand urmatoarele TELEFOANE & ACCESORII . Lista acualizata . Detalii complete $ € aici sunt niste posturi ascunse in care este explicatia mea pertinenta, eu nu mai am acces la acele posturi,pt ca altfel as fi postat aici toata povestea dar moderatorii,admini,le pot vizualiza
__________________ CONTACT: 0766.34.88.34 - y!m yo_berzebut CUMPAR: Nokia e71 White SIGILAT VAND: Ochelari RayBan 3025 Silver Mirror,cu o lentila sparta =50lei / | |||
|
| | #223 (permalink) | ||
| Multumesc
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #224 (permalink) | ||
|
aiwa revin cu problema mea.. in legatura cu ratingul negativ, ai spus ca te mai gandesti, dar nu pot fi sanctionat pt ceva care nu am facut (adica teapa) ,a avut la dispozitie o saptamana sa se ,,joace ,, cu telefonul .ce treaba mai aveam eu .daca avea vreun defect ,se manifesta la fata locului, seara , a doua zii..dar peste o saptamana suna si zice ca de-a doua zii nu ii mai merge ;nu pot sa cred asa ceva .daca vedea ca nu ii merge era prompt, suna in momentul urmator .in plus tranzactia nu a fost realizata prin intermediul forumului, nu pot lua amenda de circulatie,daca am mers fara bilet in tramvai . uite trecutul meu pe forum, este impecabil, nimeni nu a avut ce sa imi reproseze, vezi anunturile mele, sunt clare, complete poze facute cu macro ,ca sa vada omul ce cumpara. nu sunt asa josnic incat sa dau tepe, si ce minune as fi putut face ..sa mearga telefonul 20min cat s-a uitat omul la el,..dupa care sa se strice in secunda 2 .era un copil de 14 ani care a venit cu taicasu , si-a cumparat un telefon destul de scump, dupa care cine stie ce i-a facut(scapat ,ud ,sau programe dubioase) ,de frica ,jena..sau oricealtceva nu a putut sa ii spuna lu taicasu ca nu-i mai merge si i-a fost la indemna sa zica ca l-am pacalit cu un telefon stricat
__________________ CONTACT: 0766.34.88.34 - y!m yo_berzebut CUMPAR: Nokia e71 White SIGILAT VAND: Ochelari RayBan 3025 Silver Mirror,cu o lentila sparta =50lei / Last edited by berzebut; 09-08-2007 at 16:48.. | |||
|
| | #226 (permalink) | ||
|
Aiwa am si eu o mica problema cu userul acesta The_Rat.Mi-a dat negativ cu toate ca nu i-am afectat lui licitatia in nici un fel.Sunt acuzat ca l-as fi injurat si jignit total fals (se poate proba cu logul meu de mess) Povestea e asa : il sun pe om la telefon ii zic ca ma intereseaza boxele lui si il intreb dc poate sa vina la mine sa facem o proba.Cu o voce foarte obosita imi spune ca el e foarte ocupat si ca nu se poate face proba dar imi garanteaza ca ele merg.Ok atunci las de la mine si ii zic sa vina cu ele macar la Piata Victoriei....dupa ce se balbabie un pic imi zice ca da ne vedem acolo la ora 4.Ma suna in 30 de mins si imi spune ca a intervenit ceva si nu poate ajunge si sa ne vedem maine...il intreb iar de ce?,imi spune ca are treaba si ca sa vin eu...i-am zis sa vina cu un taxi in dorobanti unde stau eu si i-l plateam doar sa se deplaseze sa putem face si proba si el a refuzat dinou.Dupa aceea am vb pe mess si mi-a zis ca mai are clienti si ca doar dc vin eu la el se poate face si mai scade el din pretentii...am zis ok l-am rugat sa imi dea un punct de reper...el insista cu metrourile...i-am zis ca nu cunosc rutele de metrou pt ca vin cu masina....a continuat sa imi zica ca nu imi recomanda sa vin cu masina ca nu o sa ajung la timp si alte balmajeli ca el e ocupat....eu am explodat si i-am zis ca e un ciudat si ca nu ma mai intereseaza boxele lui....nimic altceva....l-am sters din lista la dorinta lui expresa si acum ma trezesc cu NEGATIV....... *Pe mine ma deranjeaza ca primesc total aiurea acest negativ mai ales in conditile in care nu cred ca am cerut calificative nici de la 10% din lumea cu care am facut asa zisele ''trande-uri'' pozitive.....Acum am anumite licitatii cu comenzi online de lucruri destul de scumpe cu plata in avans si nu imi permit sa am negative din partea unuia care nu are ce face pe acasa si incerca sa starnesca intriga in viata lui seaca....deci eu ma consider nevinovat si am si logul de YMS care sa imi probeze nevinovatia
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #227 (permalink) | ||
|
am si eu o problema de acum un an, stabilesc cu userul clubeanu o intalnire, el nu vine, l-am asteptat 30 de min pe ploaie, il sun ca disperatul si a 2-a zi, vad ca nu dau de el si ii dau rating negativ si imi da si el inapoi, am postat la reclamatii dar nu s-a intamplat nimic CONDICA DE RECLAMATII (e bine de citit !!!) am vazut ca individul mai are inca unu negativ tot ca nu a venit la intalnire, vreau sa scap de acel rating negativ dat pe nedrept, astept raspuns, ms | |||
|
| | #228 (permalink) | ||
| Former Metal-Addict Join Date: Dec 2004 | Quote:
Da' stupide pot sa mai fie posturile tale de frustrat. Eu am zis decat ca nu pot sa vin acolo unde vrei tu, nu ma interesa cu ce anume vii tu sa le iei (daca vii). Ti-am si zis ca daca nu vrei sa vii sa nu ma mai contactezi. Statia de metrou era un simplu reper ..nici acuma n-am inteles de ce radeai aiurea in telefon. Cautai sa impresionezi pe cineva? Eram ocupat in sensul ca nu stateam sa negociez cu tine o gramada pentru niste boxe de 50 lei, dar banuiesc ca nu esti prea destept ca sa-ti dai seama, nu? Si tu mi-ai dat un trade rating (total aiurea de altfel, noroc pe mine ca eu nu ma ocup cu vanzarea pe net) deci de ce-ai mai scris postul de mai sus? Mai bine du-te inapoi la vandut tricouri si la viata ta trista.. asta banuiesc ca o sa faci pana imbatranesti. BTW ..cel care a cumparat boxele a fost destul de multumit. Deci eu zic sa nu-i mai faci pe altii sa-si piarda timpul cu tine.. apoi tot tu sa faci pe victima. | ||
|
| | #229 (permalink) | ||
|
Roakare eu nu ma mai cert cu tine eu nu inteleg dc imi dai mie 2 negative cand nu ti-am facaut nimic...nu ne-am inteles si asta a fost...mie dc imi dai negativ?te-am pus pe drumuri?ti-am facut ceva? si in legatura cu viata mea trista si cu vandutul de tricouri..eu am 20 de ani si am ajuns sa castig aproape 1000E pe luna tu nush cat ai nu conteaza pt mine asta...tu mergi cu metroul eu merg cu A3 si aici ma opresc ca nu ai tu fata ti-am mai spus sa te bag in seama cu tine bai asta....pe mine ma deranjeaza atitudinea ta de complexat....trader ratingul nu conteaza pt mine am scris mai sus dar eu sunt o persona destul de serioasa si primesc multi bani pe mana de la straini si ei la inceput trebuie sa merga pe incredere....cand un amarastean ca tine posteaza ce ai scris tu imi strica mie intru-n fel credibilitatea...ti-am dat bani in plus eu sa vi cu taxiul dus intors n-ai vrut si ma chemi la metrou...eu nu cunosc rutele de metrou ti-am zis sa imi dai un punct de reper..tu ai zis metroul ca sa nu te clintesti un deget cu toate ca era interesul tau sa dai boxele alea mai ales ca dadeai cu up si vb singur acolo pe thread...eu iti faceam un serviciu....asa ai inteles tu sa multumesti...fie astept sa se faca dreptate
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #230 (permalink) | ||
|
Foarte tare si penibil in acelas timp , am primit un trader rating de la un ""tip"" ca ,nu i-a placut ce am postat http://forum.computergames.ro/42-van...l#post37425467 rog sa se rezolve ..ms
__________________ tristian_cnc@yahoo.com ......0769536333 ...................... Magazinele online la limita legalitatii , cele 10 zile money back sunt obligatorii indiferent de unde s-a ridicat produsul Last edited by tristian; 23-08-2007 at 16:56.. | |||
|
| | #231 (permalink) | ||||
| Quote:
Tristian verifica te rog-> http://forum.computergames.ro/42-van...l#post37426648 ******************** Quote:
******************** Quote:
******************************* Quote:
Verifica te rog ************************* RDI si The_Rat gradinitza aloooo se aude?Oameni buni invatati sa folositi ratingul ! Nu va mai jucati cu el daca nu reusiti sa va intelegeti ca 2 oameni normali! OK?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||||
|
| | #233 (permalink) | ||
|
RDI si The_Rat gradinitza aloooo se aude?Oameni buni invatati sa folositi ratingul ! Nu va mai jucati cu el daca nu reusiti sa va intelegeti ca 2 oameni normali! OK?[/QUOTE] eu nu am ce sa mai discut cu acest caracter...mi-a dat de 2 ori deja cade in penibil...eu ii anulez negativul dc face si el la fel...la pm nu mi raspuns ...gaseste tu te rog o solutie
|
| | #234 (permalink) | ||
| Quote:
Va rog sa va verificati "procentajul"
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #235 (permalink) | ||
| Quote:
pai verific .. dar ce sa verific, ca ratingul tot a ramas, daca nu am fost destul de clar in ceea ce am exprimat te rog spune-mi si reiau, eu am rugat pe acel baiat sa puna arhiva dupa mess nealterata pt a se vedea clar ce am vb ,eu tot acumulez pozitive,dar in final tot acel negativ reiese si evident ma deranjeaza atat timp cat ma stiu nevinovat. nici macar un comment nu i-am dat ratingului lui pt ca am crezut ca se va remedia. am crezut ca este destul de simplu, inainte de toate tranzactia efectuata pe cu totul alte cai decat forumu CG in cazul in care problema ramane tot ''in studiu'' te rog sa faci vizibile acele posturi ca sa vada lumea despre ce a fost vorba. ma gandesc sa chiar sa inchid contul acesta si sa o iau de la 0
__________________ CONTACT: 0766.34.88.34 - y!m yo_berzebut CUMPAR: Nokia e71 White SIGILAT VAND: Ochelari RayBan 3025 Silver Mirror,cu o lentila sparta =50lei / | |||
|
| | #236 (permalink) | ||
| Quote:
Tocmai in situatii de acest gen...in care mai apare cate un "rateu" din vina de soft ![]() Acum esti CLEAN dar verifica ca de aia e ratingul tau si nu al meu!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #237 (permalink) | ||
|
iti multumesc tare mult, eu verificam.. dar nu se intampla nimic apropo imi cer scuze daca am parut in ultimul post mai vehemet,asa a iesit la prima strigare ,acum imi dau seama ca pare cam nervos keep up the good work
|
| | #238 (permalink) | ||
|
Exemplu NEGATIV de folosire a ratingului http://forum.computergames.ro/42-van...tv-pro-ii.html
|
| | #239 (permalink) | ||
| http://forum.computergames.ro/itrade...=18353&u=25878 Altu care imi da trader rating pe moca, din pacate nu am nevoie. mersi anticipat aiwa. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |