Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Thread Introduction
Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator).
Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului!

Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat.

Negativ:
- se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit.
- se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ!
- acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia.

pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 20-09-2007, 12:56   #241 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Asta e
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2007, 19:59   #242 (permalink)
Registered User

da, se pare ca am apelat in alta parte pt rezolvarea situatiei , nu aici, am primit si eu un trader rating negativ pe care nu-l meritam, sau mai bine zis pt ca am respectat regulile forumului am fost sanctionat, rog solutionarea problemei , ms mult

dandaniel240 is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2007, 01:28   #243 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

????????
Nu pricep DETALIAZA te rog!
Mersi
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 27-09-2007, 10:10   #244 (permalink)
Registered User

ok, am pus in vanzare pe forum un nds, s-au anuntat intentia 2 persoane, ambele si-au lasat YM, am luat legaura cu unul dintre ei pe mess si am stabilit ca il dau lui, apoi am postat la sectiunea respectiva faptul ca il retin pt gatsu10, mai apoi cealalta persoana care si-a manifestat intentia mi-a spus ca el era inaintea lui si lui trebuie sa il vand, deasemenea cei de pe forum mi-au atras atentia ca vanzarea se ia in ordine , mi-am cerut scuze fata de gatsu10 , i-am explicat si lui care e situatia si l-am vandut celui care se anuntase primul, gatsu10 nu s-a impacat cu ideea ca asa e regula si m-a ameninta ca dc nu il dau lui imi da trader negativ, si asa a si facut, MonkY l-a banat pt 7 zile, dar a zis ca el nu ma poate ajuta cu traderul, sper ca am fost suficient de explicit, dc trebuie revin cu alte detalii, ms

Old 27-09-2007, 10:14   #245 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Aaa
OK pai mai trebuie ceva
LINK catre topic!

In rest la prima vedere ai procedat corect..primu venit primu servit!
Citesc linku si vad exact ce si cum!
Deci LINK please

Old 27-09-2007, 10:22   #246 (permalink)
Registered User

http://forum.computergames.ro/104-co...ite-modat.html
linkul mai sus

Last edited by dandaniel240; 27-09-2007 at 11:06..

Old 29-09-2007, 09:13   #247 (permalink)
Registered User

nu e bun linkul, sau?

Old 30-09-2007, 20:58   #248 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Verifica Linkul Te Rog!

Old 01-10-2007, 10:03   #249 (permalink)
Registered User

ok, ms fain

Old 01-10-2007, 18:04   #250 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Pentru putin

Old 01-10-2007, 21:40   #251 (permalink)

game_boy_z800's Avatar

mda,si eu am o problema cam aiurea,am facut un deal cu un baiat care nu prea mai activeaza pe forum (m-a contactat telefonic si ne-am intalnit,si nu-i stiu nici id-ul,macar sa zica si el ca e adevarat ce scriu)...si ne-am intalnit,totul a fost ok...i-am dat rating POZITIV si el mi-a scris de bine...doar ca mi-a dat negativ...

Am si eu mica rugaminte de a-mi sterge acel negativ dat aiurea (ca nu da bine la "public")...

Multumesc anticipat,imi pare rau ca nu am reusit sa-i zic si user-ului Eddie_P sa posteze aici....

game_boy_z800 is offline    Reply With Quote
Old 07-10-2007, 10:13   #252 (permalink)
Nick anterior: cristina1978

eu am cumparat un tuner de curand.i am dat +1 insa el saracul mi a spus ca nu stie cum se da.tot ce avea el acumulat de +5 cred ca doar a primit de la altii fara sa dea si el la randul lui

dragos32 is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2007, 00:23   #253 (permalink)
Registered User

@AIWA
Am primit de curand un rating aiurea-n tramvai, de la un user pe care nu-l cunosc, proaspat inregistrat, 0 posturi (=> clona?), pentru un produs care intruneste "toate cele". Acuze nefondate, sper ca le-am demontat cu attachmentul pus.
Nu e mult de citit, pls arunca un ochi.

http://forum.computergames.ro/42-van...-965g-ds3.html

10x

weeezer is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2007, 01:23   #254 (permalink)
Registered User

tristian's Avatar

Aceasi problema cu acelas user clona TonIGO clona a userului bogdansbg , zic asta ptr ca si eu si weeezer am postat in thredul acesta http://forum.computergames.ro/42-van...asa-mg760.html , si la vreo 20 min dupa post am primit un telefon in care cineva ma informa ce-ar fi daca mi-ar da o asa zisa intanlire ptr unul din produsele care le vand si mi-ar da o ranga in cap...restul conversatiei e istorie

Il iert ca este o persoana saraca cu duhul , si-l rog ca data viitoare daca tot da un negativ sa nu mai dea dovada de imbecilitate

Quote:
L-am sunat, ne-am intalnit si produsele erau niste vechituri care nu au nici o legatura cu threadul respectiv
Ca m-a sunat si ne-am intanlit ar fi fost plauzibil ..dar sa recunosti ca prostul ca n-ai cumparat nimik e f tare .
In primul rand thrader rating se da numai in clipa in care s-a realizat o tranzactie ori daca nu aveam produsul cu care am deschis thredul nu aveam ce sa vand si nici el ce sa cumpere .
In al doilea rand ..a dat thrader rating la un thred in care mai am la vanzare un neon , un kit de antifonare akasa sigilat ,si o imprimanta . Neonul are poza reala deci e clar ce dau , kitul de antifonare sunt chiar curios cum ar putea intra la categoria vechitura defecta , ptr imprimanta pot sa pun oricand o poza reala (desi deja am pus una de pe net) .

Aiwa sper sa se rezolve problema si daca se poate sa se ia masuri ca genul asta de persoane sa nu mai poata posta pe cg.

tristian is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2007, 07:51   #255 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by game_boy_z800 View Post
..........................

Am si eu mica rugaminte de a-mi sterge acel negativ dat aiurea (ca nu da bine la "public")...

Multumesc anticipat,imi pare rau ca nu am reusit sa-i zic si user-ului Eddie_P sa posteze aici....
Last Activity: 07-10-2007 18:18
Vorbeste cu el e activ vad!

Old 08-10-2007, 07:55   #256 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by weeezer View Post
@AIWA
Am primit de curand un rating aiurea-n tramvai, de la un user pe care nu-l cunosc, proaspat inregistrat, 0 posturi (=> clona?), pentru un produs care intruneste "toate cele". Acuze nefondate, sper ca le-am demontat cu attachmentul pus.
Nu e mult de citit, pls arunca un ochi.

http://forum.computergames.ro/42-van...-965g-ds3.html

10x
VERIFICA TE ROG

Old 08-10-2007, 07:56   #257 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by tristian View Post
Aceasi problema cu acelas user clona TonIGO clona a userului bogdansbg , zic asta ptr ca si eu si weeezer am postat in thredul acesta http://forum.computergames.ro/42-van...asa-mg760.html , si la vreo 20 min dupa post am primit un telefon in care cineva ma informa ce-ar fi daca mi-ar da o asa zisa intanlire ptr unul din produsele care le vand si mi-ar da o ranga in cap...restul conversatiei e istorie

Il iert ca este o persoana saraca cu duhul , si-l rog ca data viitoare daca tot da un negativ sa nu mai dea dovada de imbecilitate

Ca m-a sunat si ne-am intanlit ar fi fost plauzibil ..dar sa recunosti ca prostul ca n-ai cumparat nimik e f tare .
In primul rand thrader rating se da numai in clipa in care s-a realizat o tranzactie ori daca nu aveam produsul cu care am deschis thredul nu aveam ce sa vand si nici el ce sa cumpere .
In al doilea rand ..a dat thrader rating la un thred in care mai am la vanzare un neon , un kit de antifonare akasa sigilat ,si o imprimanta . Neonul are poza reala deci e clar ce dau , kitul de antifonare sunt chiar curios cum ar putea intra la categoria vechitura defecta , ptr imprimanta pot sa pun oricand o poza reala (desi deja am pus una de pe net) .

Aiwa sper sa se rezolve problema si daca se poate sa se ia masuri ca genul asta de persoane sa nu mai poata posta pe cg.
VERIFICA TE ROG

Old 08-10-2007, 07:58   #258 (permalink)
Registered User

tristian's Avatar

De curioazitate ce sa verific ? Gata am inteles multumesc ptr rezolvarea rapida
PS : din pacate vad ca sunt cam 4 sau 5 pers care au patit acelas lucru sper ca linkurile sunt de ajutor

http://forum.computergames.ro/itrader.php?u=91614

http://forum.computergames.ro/itrader.php?u=50207

http://forum.computergames.ro/itrader.php?u=56843

tristian is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2007, 10:43   #259 (permalink)
Registered User

10x AIWA s-a rezolvat.

weeezer is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2007, 10:44   #260 (permalink)
Registered User

md76's Avatar

sal boss,am primit vot negativ de la unu care habar nu am cine este!!se poate scoate votul?multumesc anticipat,sorry am gresit,nu am asteptat decizia ta,sunt coleric(nu e o scuza)poate totusi imi scoti votul negativ.

INTEL D915GEV LGA775 - Gigabyte 6600GT - 1GB Corsair - LCD PHILLIPS - Carcasa MG760

Last edited by md76; 08-10-2007 at 11:43..

md76 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules