Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Thread Introduction
Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator).
Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului!

Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat.

Negativ:
- se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit.
- se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ!
- acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia.

pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-10-2007, 11:01   #261 (permalink)
Registered User

E acelasi care mi-a dat si mie, care i-a dat si lui tristian.
Apreciez rezolvarea prompta din partea lui AIWA, dar totusi nu inteleg de ce nu a primit si permanent ban sau ceva de genu' asta...

weeezer is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2007, 20:42   #262 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Va rog sa verificati daca totul este OK acum!
Ma refer la cei ce au avut probleme din cautza acestui topic-> http://forum.computergames.ro/42-van...asa-mg760.html
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2007, 15:28   #263 (permalink)
Registered User

md76's Avatar

Thumbs up

observ ca s-a rezolvat,multumesc ca mi-ai sters votul negativ!

md76 is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2007, 21:46   #264 (permalink)
LIFE IS SHORT... RESPAWN OFTEN!

HellSpawn's Avatar

AIWA, am o problema cu un topic facut zob + un trade rating negativ dat aiurea; am dat report bad post de vreo 2 ori, report trade rating si un pm tie acu ceva timp...

se poate rezolva ?

HellSpawn is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2007, 22:18   #265 (permalink)
Nimãnui nu-i pasã de custom title-ul tãu

fozoms's Avatar

http://forum.computergames.ro/104-co...-lite-noi.html
Am primit un TR negativ,drept razbunare pt ca am dat un TR negativ unui tzepar care imi face rezervare,promite ca marfa ajunge la mine si in ultima clipa sa razgindeste si vinde altuia---fara ca macar sa ma anunte,desi inainte cu o seara si de fiecare data cind am vb cu el la telefon(in 3 seri,cam jumatata de ora in total) i-am zis "daca mai e ceva,da un mesaj,un telefon"----si nu,el il vinde altuia si cu nesimtire,si imi da tot mie NEGATIV
Rog a se urmari si celelalte tranzactii facute de mine pe forum,tranzactii in care toata lumea a fost multumita---nu am si nici nu vreau sa dau tepe cuiva pe forum,sau sa creez neplaceri,pt ca TR-ul este important pt mine deoarece nefiind in Bucuresti,este probabil singura cale in care pot cistiga increderea oamenilor
Multumesc de intelegere si sper sa se rezove si problema aceasta

Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior

fozoms is offline    Send Message via Google Talk to fozoms Send Message via Xfire to fozoms Reply With Quote
Old 10-10-2007, 22:24   #266 (permalink)
Registered User

am si eu o situatie, am primit 2 X trader negativ de la persoane diferite, pe scurt unul mi-a dat trader negativ pt ca nu m-am inteles cu el la firma de curierat si nu a vrut sa achite 30 ron, am tot cautat 5 zile firme de curierat dat toate i se pareau scumpe, dealul a picat apoi, celalalt user mi-a dat si el in secunda 2 cred ca trebuie sa citesti sa vezi ce si cum
vand nintendo ds lite noi

dandaniel240 is offline    Reply With Quote
Old 11-10-2007, 07:21   #267 (permalink)

fozoms's Avatar

sper sa se ia masuri cit mai repede impotriva acestui "fenomen" pe nume dandaniel240,care deja,dupa ce vede ca a gresit si nimeni nu-l sustine incepe cu insulte adresate tot celor carora le-a dat tzeapa,de gen:
Quote:
Originally Posted by dadaniel240
aualeuuuuuuuuuuuuu a venit si gatsu00 , acum imi dau seama dc a ajuns gatsu00 sa-si dea cu parerea e clar, s-au intrunit cei 3 user pescari care vand f ieftin si vand f scump, chiar n-am ce cauta intre voi am plecat , dc vreti va las threadul deschis sa discutati intre voi, nu de alta dar pareti f buni prieteni dc nu sigur o sa fiti la cat tupeu becalian aveti
Quote:
Originally Posted by dandaniel240
este un mare magar, feriti-va!
---"rating" pt Junnkie
etc,etc,se poate urmari pe thread,f bine ca a fost inchis,deja ne-am saturat toti cei pacaliti de scuzele/acuzele jalnice ale acestui individ penibil
AIWA---am incredere in judecata ta
Numai bine

fozoms is offline    Send Message via Google Talk to fozoms Send Message via Xfire to fozoms Reply With Quote
Old 11-10-2007, 15:42   #268 (permalink)
Registered User

ok, din cate observ lucrurile s-au complicat prea mult, stiu ca aiwa e impartial dar vreau sa punctez doar 2 aspecte si sa le judeci in consecinta, 1) lui fozoms i-am rezervat in mod corect consola timp de 5 (repet cinci) zile, timp in care nu a fost de acord cu nici una din firmele de curierat, toate i se pareau scumpe, m-am plimbat si la firmele concurente (pe timpul meu evident) sa-i caut un curier care sa-i trasporte coletul pana in 22 ron ca atat era dispus sa dea maxim, am gasit doar la 30 ron ceea ce i s-a parut prea mult si n-a acceptat, dupa ultima discutie a ramas ca dc nu gasesc sub 22 ron transportul nu-l intereseaza, cosola am dat-o urmatorului user caruia i-a convenit taxa de 30 ron(poate sa confirme si el), 2) junnkie m-a pus sa-i rezerv consola pana luni (de vineri), luni vazand ca nu mai confirma am postat pe forum sa ma contacteze urmatorul user, treaderul negativ l-a dat doar dupa fozoms, imi cer scuze dc nu am fost suficient de clar, in speranta ca se va judeca corect va salut pe toti cu respect si sa auzim numai de bine

Old 11-10-2007, 17:06   #269 (permalink)

fozoms's Avatar

Quote:
Originally Posted by dandaniel240 View Post
a ramas ca dc nu gasesc sub 22 ron transportul nu-l intereseaza,
Am spus eu cu gura mea asta sau ai dedus tu cu mintea ta ingusta asta?
Nici o clipa nu m-am gindit ca renunt la consola sau ca nu va ajunge la mine,chiar si acum mi-as dori-o si regret ca a trebuit sa imprumut bani pt minciunile tale sfruntate

In fine,oricum vad ca esti un caz pierdut,nu poti accepta ca TU ai gresit
L-as ruga pe AIWA sa anuleze TR-urile date de noi toti

Last edited by fozoms; 11-10-2007 at 17:16..

Old 11-10-2007, 17:16   #270 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by fozoms View Post
de unde ai scos asta mincinosule?
Am spus eu cu gura mea asta sau ai dedus tu cu mintea ta ingusta asta?
Nici o clipa nu m-am gindit ca renunt la consola sau ca nu va ajunge la mine,chiar si acum mi-as dori-o si regret ca a trebuit sa imprumut bani pt minciunile tale sfruntate
Asa ca lasa vrajelile minciunile si interpretarile tale ca nu tine aici
credeam ca esti doar frustrat si ca o sa-ti revii, faptul ca ma jignesti nu-ti da dreptate deloc, probabil asta mi-ai multumit pt ca te-am asteptat atata timp si m-am plimbat pe benzina mea sa-ti gasesc curier mai ieftin cu 8 ron , incredibil dar din pacate adevarat, te-ai facut de ras pe tot forumul pt o suma modica, mai bine taceai , sa inteleg ca ai jucat teatru si nu din cauza curieratului m-ai tot dus cu zaharelul ci din cauza ca nu ai gasit pe cineva sa-ti dea bani imprumut? scuza-ma dar chiar nu te mai inteleg, imi cer scuze pt off topic promit ca nu mai dau curs niciunei provocari din partea acestui user

Last edited by dandaniel240; 11-10-2007 at 17:32..

Old 11-10-2007, 17:47   #271 (permalink)

fozoms's Avatar

Banii ii aveam din prima zi cind am vorbit teparule si ti-am spus motivele pt care nu dispuneam decit de acea suma fixa,sau trebuie sa-mi fie rusine ca nu dispuneam decit de 2,7 mil de lei?
Daca esti baiatul tatei si printre altele mai intorci banii cu lopata din bisnitza pe forum,e treaba ta,nu toti o ducem asa de bine,pt unii banii chiar conteaza,uneori
Eu m-am facut de ris?EU?
Mai citeste-ti mizeria aia de thread de vinzare ca sa vezi cam citi oameni mi-au dat dreptate mie si citi tie(ca se pare ca multi au fost tepuiti de tine,nu sint un caz singular,la tine asta era un obicei vechi)

Las-o balta ca ai dat in penibil de mult si succes la viitoarele vinzari pe forum,vei avea nevoie

Old 12-10-2007, 21:42   #272 (permalink)
LIFE IS SHORT... RESPAWN OFTEN!

HellSpawn's Avatar

mersi AIWA, s-a rezolvat...

HellSpawn is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2007, 17:19   #273 (permalink)
Registered User

to_the_limit's Avatar

Vand Samsung D600

Userul VICTQR un tepar ordinar neserios, ma pune sa trimit un colet la o adresa unde nici macar nu exista nimeni cu numele respectiv, apoi cand il caut sa-mi dea un nr de tel ca sa-l gaseasca curierul numai da nici un semn de viata.Peste 4 zile mi se face retur la colet!!!!
Propun ca acest retardat sa ia un BAN pe motiv de neseriozitate.

to_the_limit is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2007, 18:15   #274 (permalink)
Registered User

adrianpencu's Avatar

E cumva asta: Predut Victor din SAT CALINA COMUNA PRUNDENI JUD. VALCEA

Am impresia (daca e el) ca mai are un cont predut_c. Il rog pe AIWA sa verifice - ca prea multe rele a facut baiatul asta.

adrianpencu is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2007, 19:11   #275 (permalink)
Registered User

to_the_limit's Avatar

Asta e adresa de contact care mi-a dat-o retardul:Predut Victor, str. Vasile Alecsandri, nr. 93, craiova, jud. Dolj.Si aici nu e nimeni cu numele asta.Acest taran obosit merita batut.

Intre timp am gasit mai multe info despre individ: vand ati x800 pt craiova

to_the_limit is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2007, 21:25   #276 (permalink)
Registered User

adrianpencu's Avatar

Dap - esti inca o victima a acestui taran. Cauta pe forum Predut Victor - sa vezi surpriza. Cred ca ar trebui banate toate conturile acestui individ. Deci Predut Victor Frauda.
Cauta pe google numele lui.

adrianpencu is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2007, 11:29   #277 (permalink)

game_boy_z800's Avatar

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post
Last Activity: 07-10-2007 18:18
Vorbeste cu el e activ vad!
i-am trimis 3 PM-uri.....

Dar eu nu inteleg o chestie...daca mi-a dat negativ din greseala si a scris acolo ca sunt serios si bla bla...de ce ar da negativ si ar scrie lucruri bune ?:|

Weird...de la 40 am pozitiv si de la unu' am un negativ dat din greseala cu "titlu pozitiv"

game_boy_z800 is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2007, 12:06   #278 (permalink)
Registered User

md76's Avatar

@game_boy_z800-cei care sunt noi,sau nu stiu cum sa voteze trebuie sa-i asisti,atunci cand te voteaza si sa le explici mura-n gura..daca vezi ca le explici odata calm si incet si tot nu au inteles,nu mai insista,inseamna ca mai au de invatat,da click aiurea si aia e..te trezesti cu negativ,eu personal ii votez pe cei cu,care colaborez,si daca vad ca bajbaie cand trebuie sa ma voteze,renunt sa le mai zic sa voteze,e mai bine asa,decat nervi+negativ.

md76 is offline    Reply With Quote
Old 20-10-2007, 03:00   #279 (permalink)

game_boy_z800's Avatar

Pai da....inteleg ca sunt si useri noi pe forum...dar eu nu zic "frate voteaza-ma ca ti-a convenit afacerea facuta cu mine" sau ceva de genu'...eu doar ii dau ce calificativ cred eu de cuviinta ( 99% dau pozitiv) si daca vrea sa-mi dea calificativ ok,daca nu,nicio problema.

Si nu pricep de ce ar mai scrie acolo "punctual, serios, thumbs up" si mi-ar da negativ...daca era nemultumit ma suna si ii dadeam banii inapoi !

game_boy_z800 is offline    Reply With Quote
Old 20-10-2007, 09:01   #280 (permalink)

fozoms's Avatar

revin si eu cu vechea mea cerinta,sper sa se rezolve ca pina acum din pacate nu s-a

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules