Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Thread Introduction
Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator).
Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului!

Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat.

Negativ:
- se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit.
- se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ!
- acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia.

pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 21-10-2007, 18:14   #281 (permalink)
Registered User

Eddie_P's Avatar

Credeam ca s-a rezolvat problema cu ratingul negativ dat din greseala (aici: http://forum.computergames.ro/itrade...r=3695&u=49060), de altfel am trimis un PM pe tema asta acum 11 luni, dar se pare ca nu. Confirm ca a fost o eroare, omul a fost rapid, serios si punctual, tranzactia s-a desfasurat perfect. Sper ca mesajul asta sa ajute...

Eddie_P is offline    Reply With Quote
Old 21-10-2007, 18:34   #282 (permalink)

game_boy_z800's Avatar

AIWA,gata,mi-a dat PM eddie_p (poti sa-mi verifici ultimul PM sa vezi ca nu mint,mi-a trimis pm),dar nu inteleg de ce n-a postat aici,sper s-o faca in curand...

L.E.:a facut-o....multumesc Eddie_P

game_boy_z800 is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2007, 01:40   #283 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

game_boy_z800
NU AM CUM SA VERIFIC NIMIC:P
Ca sa verific asa ceva ar trebui sa am contul si parola ta!
Intre timp am primit PM si eu de la el si ti-am corectat negativul!

Pentru restul ce "pling" dupa negativ! Am mai repetat..cat timp voi va batetzi in negative..am sa refuz modificarea!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2007, 09:18   #284 (permalink)
Registered User

to_the_limit's Avatar

Aiwa, dar eu?Ce ma fac cu Predut?Daca nu se iau masuri cretinul asta va mai arde pe multi asa...

to_the_limit is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2007, 09:50   #285 (permalink)

game_boy_z800's Avatar

multumesc frumos AIWA

Multa bafta.

game_boy_z800 is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2007, 21:17   #286 (permalink)
trance addicted

billy boy's Avatar

Aiwa, buna seara!
Greddy mi-a dat rating negativ si e un nesimtit si mai toti se plang de el pe CG.
Eu am vb cu user-ul Greddy ca imi vinde o memorie, eu pun banii la posta la un prieten(cheltuiala mea) si cand il suna prietenu el o da dupa deget ca mai are nevoie de memorie, ca nu o mai vinde dar s-ar putea sa o vanda peste 2 zile si ca suna el.
Este de o nesimtire crasa.
Te rog frumos sa rezolvi acest caz asa cum crezi tu mai bine ca am increderea in deciziile tale, ms frumos!
O seara placuta incontinuare!

billy boy is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2007, 00:58   #287 (permalink)
Registered User

Salutari AIWA,
Am 2 probleme, am 2 minusuri primite chiar daca nu a avut loc tranzactia :
Unul dintre ele l-am primit de la VargVikernes : http://forum.computergames.ro/itrade...=15963&u=62753 , ca presupus i-am promis un mouse, dar defapt eu i-am raspuns omului la un pm in legatura cu pretul tranzactiei, si atat. De nervi ca mi-a dat minus, i-am pus si eu un mis, cred ca si ala ar trebui sters : http://forum.computergames.ro/itrade...=15965&u=81521

si alt minus l-am primit de la mauu84 : http://forum.computergames.ro/itrade...r=3553&u=62753 pentru ca am anulat un trade dupa ce am facut cateva teste cu ati tool la o placa video si am vazut ca are probleme cu o memorie...

AndreiTL is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2007, 14:32   #288 (permalink)
trance addicted

billy boy's Avatar

deci nu a fost asa mare tragedie...un drum pierdut la posta si poate 10ron..asta e se intampla nu am facut nimica intentionat dar mi-am skimbat planul...asta tot nu justifica trader ratingul negativ....si nu ma lua pe mine cu ma baiatule ca nu ne trageam de sireturi in gradinita...nu stiu cum se vorbeste in judetul/comuna/satul tau...dar aici sigur nu se vorbeste asa...si nu vb de incurca lume ca am vazut ce iaia facut unei pers de aici...mult mai rau...cu posta...da stiu sa ma uit in anunturile tale...
uitati si voi ce fel zice user-ul Greddy, deci ptr el o fi 10 lei putin dar ptr altu poate fi o suma cu care se poate face ceva!

billy boy is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2007, 16:06   #289 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by to_the_limit View Post
Aiwa, dar eu?Ce ma fac cu Predut?Daca nu se iau masuri cretinul asta va mai arde pe multi asa...
Din ce stiu eu era o "echipa" ce au dorit sa ajunga pina acolo sa-l "cunoasca" insa a ramas in faza de proiect! Nu ai ce IP sa verifici intrucat e genul sacalului MUSCA SI FUGE
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 25-10-2007, 18:01   #290 (permalink)
Registered User

Salut Aiwa.

Am vrut sa dau rating pozitiv dar a iesit pe dos. Probabil am selectat eu aiurea ratingul.
E vorba de threadul:
http://forum.computergames.ro/42-van...gp-256-mb.html
respectiv userul Faramoora
http://forum.computergames.ro/itrader.php?u=68197

Te rog frumos sa corectezi tu gresala mea!

Multumesc si scuze!

Culprud is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2007, 19:47   #291 (permalink)
Nimãnui nu-i pasã de custom title-ul tãu

fozoms's Avatar

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post
Pentru restul ce "pling" dupa negativ! Am mai repetat..cat timp voi va batetzi in negative..am sa refuz modificarea!
Fara suparare,dar asta ati spus in threadul de atunci
http://forum.computergames.ro/104-co...-lite-noi.html
Quote:
Originally Posted by AIWA View Post
Eu am stat si am citit toata acesta "istorie" si singura concluzie legala e ca nu meritati sa va bag in seama ...si spun asta intrucat am spus de atatea ori NU VA JUCATI CU Trader Rating-ul
Ca avetzi nervi OK inteleg..mai inchid ochii la cate una mai scapata printre dinti dar de ce va batetzi joc de munca mea? Pentru ce va luptati in NEGATIVE daca stiti ca eu le anulez? NU SINT DATE REGULAMENTAR!
SE ANULEAZA!
.....de aceea am insistat,deoarece ati spus ca le veti anula
Acum spuneti ca ati repetat ca veti refuza anularea lor.....eu ce sa mai inteleg din asta?
Stiu ca am gresit cu TR-ul,dar l-am dat intr-un moment de enervare ca am luat teapa si nu am mai primit ce imi doream de mult,cred ca stiti cum e cind ti se promite solemn si apoi te trezesti ca ajunge la altcineva obiectul dorit de atita timp.....am exagerat,regret....eu tin la TR,pt ca,nefiind din Bucuresti ma afecteaza un TR negativ,primit drept razbunare
Multumesc

Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior

fozoms is offline    Send Message via Google Talk to fozoms Send Message via Xfire to fozoms Reply With Quote
Old 28-10-2007, 02:44   #292 (permalink)
rex
Registered User

rex's Avatar

userul dupa ce mi-a dat si mie teapa si a mai dat inca o teapa aici, mai are tupeu sa imi dea si trader rating negativ.
http://forum.computergames.ro/itrade...=20501&u=16495
vreau sa mi se stearga acest trader rating negativ.

de asemenea vreau sa se stearga trader rating-ul pozitiv pe care i l-am dat initial si pe care nu am putut sa il modific, ca sa pot sa ii dau trader rating-ul pe care il merita: acela de TEPAR.

rex is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2007, 03:25   #293 (permalink)
Registered User

tristian's Avatar

Aiwa acelas lucru cu acelas user ca si rex , imi cer scuze ca am mai apelat la serviciul asta dar se pare ca asta e riscul pe cg forum ..dupa ce ti-ai luat teapa pe banii tai mai primesti si un negativ ..

Am explicat in thred din ce motiv l-am dat pe al meu , greseala imi apartine ca am cumparat fara proba dar adevarul ca nu exista mereu timp ptr asa ceva cateodata trebuie sa mai ai si inceredre in oameni (si unii se pare ca nu merita deloc) , am acceptat sa-mi asum un risc am pierdut asta e , de la asta la a primi un negativ in conditiile astea de la astfel de persoane e lunga distanta http://forum.computergames.ro/42-van...r2-533mhz.html

tristian is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2007, 11:27   #294 (permalink)
Registered User

Nu stiu cum trebuie sa procedez. Trebuie sa dau "up"?
Sper ca se rezolva. Dureaza?

Tx.

Old 31-10-2007, 15:54   #295 (permalink)
Registered User

Ace99's Avatar

salutare , o mica problema am si eu in legatura cu un trader ranking , nimic iesit din comun , am vandut o placa video , omul mi-a dat feedback mi-a aparut in lista numai ca nu s-au adunat de ex inainte sa imi dea aveam 11 si dupa ce mi-a dat tot 11 au ramas - in momentu de fatza am mai primit un feedback in total sunt 13 in lista dar ca positive feedback apar doar 12 ... http://forum.computergames.ro/itrader.php?u=58916 ms anticipat

Ace99 is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2007, 15:58   #296 (permalink)
Bau

korby's Avatar

Punctele de la aceiaşi useri nu se cumulează.

korby is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2007, 18:01   #297 (permalink)
Registered User

OK. deja incep sa ma impacientez! Au trecut 6 zile si nu am obtinut nici un semn ca as fi luat in considerare. Macar de as sti perioada medie de rezolvare a astfel de cazuri!

Va rog (cei care stiu) sa-mi spuneti daca fac ce trebuie, asteptand ca sa mi se rezolve problema unui rating gresit, dupa ce am postat pe threadul asta. Cei care isi dau cu parerea, daca nu se pot abtine, macar sa precizeze ca e parerea lor!

Deci, dupa ce am cumparat o placa video de la un user, am vrut sa-i dau feedback pozitiv. Surpriza a fost sa vad ca a iesit pe dos!

Am mai dat pana acum cam 3..4 ratinguri pozitive care au fost OK, dar penultima incercare mi-a esuat in mod ciudat! :P
Dupa ce am cumparat 2 stickuri de pe forum (http://forum.computergames.ro/42-van...-sigilate.html) am dat feedback pozitiv, care dupa un timp a disparut. Am crezut ca am uitat sa dau send, asa ca am dat si a doua data (dupa cateva zile). Am verificat ca "a intrat", dar dupa un timp a disparut iar. Dupa ce a disparut si cea de-a treia incercare (care intrase si ea), am renuntat! :P

Acum insa lucrurile au iesit aiurea rau. Ca n-am putut sa dau un rating pozitiv, din trei incercari (pe durata a mai multor zile), treaca. Dar sa-i dau omului vot negativ cand el a fost mai mult decat intelegator...

Sunt destul de imprastiat incat sa fie probabil sa fi apasat ceva gresit. Impresia mea e ca am dat ratingul ok si tinand cont de penultima (mea) problema, ma gandesc sa nu fie ceva probleme "cu softul"

Intrebarea mea ar fi daca trebuie sa fac altceva sa mi se rezolve problema. Am dat PM lui Aiwa, am dat report la feedback si am postat aici. As mai putea face ceva?
La inceput am zis ca Aiwa o fi plecat sau indisponibil. Azi mi-a dat prin cap sa verific si se pare ca posteaza de zor pe forum

Tx!

Old 01-11-2007, 22:42   #298 (permalink)
TGU
Registered User

TGU's Avatar

am si eu o mica problema referitoare la un trader rating pe care l-am primit

userul Hymurax mi-a dat trader negativ in situatia in care nu perfectasem nici un deal ....doar afirmasem ca voi achizitiona niste piese de la el (nu am stabilit nimic concret , ora loc intalnire s.a.m.d. ) .Intre timp am achizitionat dar nu AM PUTUT raspunde la telefon ..am obs dupa aceea la cateva ore distanta ca ma sunase ! i-am dat pm cat d rpd am putut si mi-am cerut scuze ...se pare ca nu a fost indeajuns ...pe mine unul ma cam streseaza acel 96% mai ales in situatia in care am avut grija sa fiu parolist si sa ma tin de cuvant cu toata lumea cu care am intrat in contact (vreo 20+ trader rating pozitive probabil inseamna ceva) tocmai pentru ca d`aia e aceasta comunitate asa dezvoltata ...se bazeaza pe respect !

personal cred ca ratingul este nefondat....

TGU is online now    Reply With Quote
Old 02-11-2007, 16:48   #299 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Culprud View Post
Salut Aiwa.

Am vrut sa dau rating pozitiv dar a iesit pe dos. Probabil am selectat eu aiurea ratingul.
E vorba de threadul:
http://forum.computergames.ro/42-van...gp-256-mb.html
respectiv userul Faramoora
http://forum.computergames.ro/itrader.php?u=68197

Te rog frumos sa corectezi tu gresala mea!

Multumesc si scuze!
Confirm cele scrise aici, daca poate repara cineva greseala va multumesc!

faramoora is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2007, 18:09   #300 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by faramoora View Post
Confirm cele scrise aici, daca poate repara cineva greseala va multumesc!
OK se repara!

Culprud decat sa verifici ce face AIWA..e mai bine sa acorzi mai multa atentie cind apesi! Nu de alta dar intre pozitiv si negativ este si neutru..deci se numeste NEATENTIE ce ai facut tu nu GRESEALA! Iar durata in care eu anulez nu e STANDARD ci am nevoie de confirmarea partenerului de afaceri! Dupa cum vezi a sosit..am anulat!

TGU ai perfecta dreptate..a fost abuziv dat ...acum a disparut!

fozoms Daca tot CITEZI ceva...citeaza COMPLET

Mai este cineva in afara de Fozoms ce se simte nedreptatit?
REPET recititi conditiile de acordare..nu va jucati ca nu le mai anulez!

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules