![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator). Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului! Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat. Negativ: - se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit. - se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ! - acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia. pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #301 (permalink) | ||
|
am incercat si eu sa dau un trader rating si nu merge ![]() vand receptor GPS si nokia 6234 ! asta e linkul si ce pot face in privinta asta... imi spune ca e invalid url sau asa ceva... | |||
|
| | #302 (permalink) | ||
|
Am si eu o problema ... am fakut o greseala si as vrea sa o corectez daca se poate ... am vazut un anuntz acum o perioada in legatura cu un monitor de 21 , pe moment m-a interesat si am vrut sa-l cumpar ... dar deoarece vanzatorul nu avea nici un fel de contact trecut , am cerut un numar de telefon , greseala fiind in faptul ca am precizat ca il voi cumpara sigur ... dupa care am fost putin plekat din Bucuresti , m-am luat cu treaba , si am uitat de el ... baiatu mi-a trimit mesaj pe mail dar eu am verificat deabia cand am ajuns acasa dupa cateva zile bune , si el deja mi-a dat rating negativ ... nu cred ca era necesar pentru ca nu am apucat sa il sun sa stabilim vreo intalnire sau ceva ... Imi cer scuze daca l-am incurcat dar nu consider ca era necesar un rating negativ ... Rog un admin daca s-ar putea sa mi-l scoata ... Multumesc. http://forum.computergames.ro/42-van...cran-plat.html | |||
|
| | #303 (permalink) | ||
| Quote:
Ce pot sa fac sa-mi repar greseala?Mai pot face ceva? Sincer chiar nu as vrea sa ramin cu TR negativ,pt ca eu nu ma consider si nu sint tepar,incit sa am negative...... Eu ma consider nedreptatit in aceasta cauza....ca exemplu,am primit de nenumarate ori BAN pe forum si nu m-am apucat imediat sa-mi fac clona(desi am avut si clone) si sa urlu pe forum ca de ce am primit ban fara motiv---fiecare BAN a fost cu motiv....atit ca in aceasta situatie....eu,personal,consider ca am primit TR din razbunare Va rog,daca se poate sa-l anulati...am recunoscut ca am gresit,dar la nervi nu reactionezi tot asa de calm ca in alte situatii si e posibil sa gresesti.... In speranta ca nu devin penibil cu insistentele.......si chiar daca nu sint un "sfint" pe forum,sper ca mi se va acorda si mie a doua sansa... Multumesc
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior Last edited by fozoms; 08-11-2007 at 20:57.. | |||
|
| | #304 (permalink) | ||
| '90 Join Date: Dec 2005 Location: sw. |
Am si eu o problema.I-am pus userului Reqin din greseala pozitiv .. Vreau sa i se faca negativ.. http://forum.computergames.ro/members/85216-reqin.html in legatura cu topicul lui cu n97.Multumesc
__________________ YaHoo :adytzu_mzk TeL : 0726 589 538 ---------------------------------------- | ||
|
| | #305 (permalink) | ||
|
Salut Am traderul negativ de la utilizatorul razvan.paun. Razvan a fost de acord cu inlaturarea acestuia. multumesc.
__________________ mobil vodafone: 0724134883 sau YM Adrese de livrare: 1. http://www.bucuresti.com.ro/strada/pipera/3277/ zona statiei de metrou Aurel Vlaicu sau 2. http://www.bucuresti.com.ro/strada/basarabia/374/ (langa intrarea stadionului Lia Manoliu - fostul 23 August) | |||
|
| | #307 (permalink) | ||
|
fazan11122 VS Razvan.Paun va rog verificati! Brazylyanu L_AM ANULAT! Nu ai cumparat...ceva de la el si te-ai tepuit ca sa dai rating! Doar ca si-a batut joc de tine si pentru lipsa de bun simt nu avem sistem de rating!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #308 (permalink) | ||
|
Merci
__________________ mobil vodafone: 0724134883 sau YM Adrese de livrare: 1. http://www.bucuresti.com.ro/strada/pipera/3277/ zona statiei de metrou Aurel Vlaicu sau 2. http://www.bucuresti.com.ro/strada/basarabia/374/ (langa intrarea stadionului Lia Manoliu - fostul 23 August) | |||
|
| | #311 (permalink) | ||
| Anasta am sters....spune amicului mihaivali sa acorde din nou calificativul si sa acorde atentie pe ce apasa!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #312 (permalink) | ||
|
"daron 16-11-2006, 21:45 Nu am putut cumpara de la el pt ca am vobit 1 data si dupa nu a mai raspuns desi a ramas ca mai vorbim. Dupa si-a facut alte adrese (mi-am dat seama ca era tot el pt ca la una din ele - pe messenger - la avatar avea aceiasi poza cu cea de la id-ul dat aici pe forum, o poza nu tocmai comuna) si tot trimite mesaje cu "vand" diverse. Acum e pe ignore list-ul meu ps: mi-a dat add pe messenger dar nu mi-a raspuns in thread, de aceea nu apare nici un mesaj postat de el" Salut am si eu o nelamurire,e corect sa primesc un trader rating negative pt o prostie de genul asta ,care nici macar nu e adevarata? mi-a dat trader rating negative deoarece vroia sa cumpere ceva de la mine,i-am spus ca nu trimit in provincie ,el nefiind din bucuresti s-a gandit sa-mi faca ceva...si mi-a dat un trader rating negative.. ![]() (este cam vechi....nu vazusem pana acum "sectiunea cu probleme trader rating)
__________________ contact : itsmagic_69@yahoo.com Last edited by ion3L; 09-12-2007 at 03:14.. | |||
|
| | #313 (permalink) | ||
|
daca aduci aici si pe cel ce ti-a dat negativ...sa poata confirma... vedem ce se pooate face
|
| | #314 (permalink) | ||
|
i-am dat pm'uri si nu a raspuns,oricum cred ca el nu e de acord sa raman fara negativ Nu vad rostu sa am un trader rating negativ pt simplul fapt ca nu trimit in provincie....
__________________ contact : itsmagic_69@yahoo.com | |||
|
| | #315 (permalink) | ||
|
deci..e corect sa primesc negative,tinand cont ca am spus de la inceput ca nu trimit in provincie..??
__________________ contact : itsmagic_69@yahoo.com | |||
|
| | #316 (permalink) | ||
|
am primit trader negativ d la ionel in situatia in care el mi-a vandut un parfum fake drept original ... prima data mi-a zis k da frate nici o problema rezolvam doar ca (nu mai am banii ...erau 80 ron nu 800) ulterior vreo 3 sapt nu a dat nici un semn ..evident ca m-a deranjat pt ca nimanui nu cred ca ii place sa fie tzepuit ....ca atare a avut si putina publicitate negativa ...am tot incercat sa ii dau trader negativ dar imi dadea o eroare de genul the url deal is invalid sau ceva de genul asta...azi in sfarsit a mers sa ii dau trader negativ si hopa ma trezesc cu trader negativ din partea lui ....e corect asa ceva ? sa primesti trader negativ de la cine te-a ars? ) consider ca nu e corect dat ... mi-a zis ca daca discutam in PM-uri era altceva..... mai ionele eu am idu tau d mess...ti-am mai zis p mess dar nici un raspuns ...si la un moment dat era evident ca nu doresti sa remediezi problema aparuta ...asta e ..nu mor cu banii dati ... mentionez ca azi ne-am cam injurat p mess ...evident a venit si cu amenintari ... una peste alta rog sa se scoata traderu negativ primit de la un tepar ! multumesc anticipat CG
__________________ Y mess : andrei.tronaru Tel : 0722140804 Andrei ------------------------------------ | |||
|
| | #317 (permalink) | ||
|
de parfum ai fost multumit,prima data ai zis ca tine 4 ore,ti-am zis sa astepti ca o sa-ti dau banii sa fac rost de ei,dupa 2 zile postai cas neserios!postai peste tot unde postam eu.. ca ti-am dat parfum care nu tine nici 2 ore,ai postat minciuni in threadu meu cu parfumu,ceva gen ca te-am contactat eu sa mi-l dai inapoi...care e o inventie de-a ta,mi-ai facut "super reclama",m-ai injurat,nu vad dc ar fi abuziv!nu accept sa ma jignesti tu, poti sa postezi ce aberatii vrei dupa asta,eu nu-ti mai raspund.Ai negative pt faptul ca : m-ai injurat,m-ai amenintat,ai mintit in threadul meu ! controleaza-ti vocabularul tinere..seriosule care esti !
__________________ contact : itsmagic_69@yahoo.com Last edited by ion3L; 10-12-2007 at 13:34.. | |||
|
| | #318 (permalink) | ||
|
evident ...eu te-am injurat...eu dupa 2 zile am postat p unde mai ai u threaduri ...clar da ....recomand sa te uiti mai atent p unde am postat referitor la tine si vezi k in stanga ai data postarii ....nu mai vorbi din stomac si poate nu tii minte cand am vb si ai zis da frate ok o sa iti dau banii inapoi p pafrum doar ca nu am acum ci mai asteapta si tu PUTIN ....nu vad cum nu ai putea dispune de 80 ron sa remediezi o greseala de`a ta ....daca mi-ai fi specificat din start ca era fake nu il cmparam sau il cumparam ca atare si nu mai comentam nimic ..am postat minciuni pe threadul tau ? degeaba incerci sa intorci situatia in favoarea ta k tot un tepar marunt vei ramane ....
__________________ Y mess : andrei.tronaru Tel : 0722140804 Andrei ------------------------------------ | |||
|
| | #319 (permalink) | ||
|
@TGU-si eu am luat negativ de la un tepar,i-am dat negativ si dupa aceea a dat si el negativ cu tupeu,si nici acum nu mi s-a scos negativul,in schimb mi s-a scos un alt negativ dat de unu care si-a facut clona si ne-a dat negativ la mai multi care am postat in threadul lui,asa ca slabe sanse sa ti se mai scoata negativul.
__________________ Rescriu/updatez bios-uri,lista c.i.click aici Vand surse atx cu garantie 6luni click aici tel.0763698375 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |