![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator). Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului! Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat. Negativ: - se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit. - se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ! - acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia. pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #21 (permalink) | ||
|
- se contorizeaza! ![]() Ce misto ar fi sa nu se contorizeze nu?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Primesc rating negativ pe un thread pe care cumpar ceva. Aparent fara motiv, de la claudiuvoinicescu. Reclam acest aspect. Situatia este lamurita iar dumnealui posteaza scuze pentru aceasta intaplare. Se poate considera ca am fost ambii prezenti (iar mie punctajul negativ anulat)? Multumesc | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Daca posteaza si el aici si explica de ce a dat negativ..si mai ales de ce a gresit(si-a cerut scuze vad) atunci da se poate anula!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
am si eu doua probleme aiwa am doua rating-uri negative luate pe nedrept unul ptr ca am dat bad-post unuia care nu s-a tinut de cuvant si celalalt de la un doctor care habar nu are de calculator si memoriile pe care i le-am dat merg perfect poti verifica citind treadurile pana la capat cele negative link mai jos useri: icincan si billy boy multumesc anticipat !!! http://forum.computergames.ro/itrade...r=7113&u=46760
__________________ YM:laubabau2005 0723.226.273 Vocile din capul meu imi spun ca sunt sanatos ......... ![]() ![]() | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Romania | Quote:
Evident i-am dat bat trader report din moment ce nici macar nu a spus ca hdd-ul e rezervat deci evident era interesat sa-l vanda, iar mai apoi spune ca defapt cineva il dorea, insa nu era sigur daca il mai ia.. ma rog, prostii... As dori sa fiu si eu lamurit in priviinta asta, pentru ca n-am chef acum sa primesc bad trader rating pentru ca e un hotzoman care vb. cu 20 de oameni doar sa-si stie hardware-ul vandut. In caz ca Aiwa (ma gandesc, ca tu ai cel mai greu cuvant de spus) considera ca am gresit dant report-ul ala, chiar daca am fost prostit pe fatza, atunci renunt la el. Dar daca e de acord cu mine in ceea ce am facut, si primesc de la userul din quote bad rating, pentru nimic defapt, astept o pedeapsa conform regulamentului pentru el. Multumesc | ||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
N-am vorbit personal cu tine despre nici un hard disk,ai postat pe forum ca-l vrei,cand am postat dupa tine am spus cumva ca ti-l vand?sau ti-am spus pe private ca ti-l vand cumva?ti-am spus de unde e cumparat si atat,atat si nimic mai mult,da,poate ca greseala mea e ca n-am spus ca e rezervat in momentul in care ai postat tu,dar nici asta nu puteam sa scriu pentru ca nu luasem legatura cu userul maxu ptr ca nu a avut net toata ziua(poate sa confirme),am vb cu el la telefon la ora 17 45 seara,dupa ce ai postat si tu si eu.Din moment ce eu efectiv nu am vorbit cu tine nimic despre vanzarea hard-diskului,nici la telefon,nici pe thread,nici pe pm,nici pe mess si nici prin scrisoare sau cod morse nu inteleg de ce mi-ai dat bad rating,ti-am spus,eu ce sa mai zic ca am fost sa astept la mama naibii sa vand o placa de baza si tipul respectiv nici macar n-a venit?ar trebui sa-i dau lu respectivu vreo 20 de puncte negative,daca respectam raportul gravitatii problemei,fata de "problema" ta,care n-ai facut decat sa scrii un rand pe thread si sa te simti lezat ptr ca ti se cuvenea tie hard diskul doar pentru faptul ca ai postat.In regulament nu scrie ca eu trebuie neaparat sa scriu ca e rezervat,ceea ce faci tu aici e chestie de orgoliu,sau pentru notorietate.Ai dreptate,lasam pe Aiwa sa decida ce si cum in privinta problemei.Tie poate sa-ti confirme cei cativa useri cu care am facut trade-uri ca sunt cat se poate de serios.Eu am luat problema asta personal,ca puteam s-o las asa,nu mor eu ptr un punct negativ,dar macar daca il meritam,stateam in banca mea si taceam malc,dar in cazul de fata...incerc toate posibilitatile legale puse la dispozitie de conducerea forumului.Si da,citatul de sus e mesajul meu trimis lui Antedos,recunosc tot ce am scris acolo,inclusiv treaba ca eu sa-i dau la randul meu lui un punct negativ,ca vorba aia,e un trade si inseamna ca 2 persoane au facut parte la tranzactie,deci si la randul meu pot sa-i dau rating,nu?ei bine nu e adevarat ca nu am facut nici un trade,din aceasta cauza si inutilitatea acelui trade negativ. http://forum.computergames.ro/42-van...e-8mb-nou.html - threadul cu pricina
__________________ Tel : 0732.461.336 | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
REPET cititi cu atentie ce am spus in primul post si ...lasati disputele pe condica de reclamatii in caz ca va tzepuiti sau etc.
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Romania |
Eu am cerut o rezolvare a situatiei, mai mult decat orice altceva. Nu are nici o legatura cu faptul ca georginho nu stie sa scrie cu punctuatie sau sa foloseasca tasta space sau multe alte lucruri elementare cand porti o discutie.. Ideea e ca doream sa stiu de la tine (evident si sa iei masuri in acest caz) cine are dreptate si ce trebuie facut. Si cred ca asta se incadreaza in regulamentul acestui topic. | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Scuza-ma ca eram nervos cand am scris tot ce am scris mai sus si n-am folost space-ul si enter-ul,sa inteleg ca pentru tine semnele de punctuatie ca de exemplu virgula,cratima,punctul si semnul intrebarii nu se pun. Si daca nu are nici o legatura ,felul in care fac eu un monolog,cu ce se discuta aici de ce ai mai adus in discutie acest aspect? Ti-am mai citit eu si alte posturi si sa inteleg ca te ocupi cu gasirea greselilor de exprimare si punctuatie ale userilor de pe forum,ma bucur ptr tine ca ai un tel in viata,dar poate ca ar trebui sa vezi cum e lumea reala,sa mai lasi calculatorul sa se raceasca putin ca trece viata pe langa tine si cine stie cat lucruri ,normale de altfel pentru altii,pierzi? Mi-ai dat acel punct negativ la trade doar pentru ca esti prea zelos,ca un fel de administrator,care ne spune noua ce am gresit,cum sa vorbim corect,cum sa scriem frumos,ca trebuie sa scriem rezervat,ca n-am voie sa-ti dau detalii despre produs decat daca sunt hotarat sa ti-l vand tie,si nici n-am voie sa dau private messages. Ideea ar fi,demonstreaza-mi tu mie ca eu am vorbit cu tine sa-ti vand hard-diskul,prin orice fel de comunicatie,scrisa si verbala.Arata aici dovezile tale,ori vreo convorbire telefonica inregistrata cu mine,ori o conversatie pe messenger,ori vreun private message trimis de mine,exact ca la un proces. Stii ce imi pare mie rau in momentul asta? Ca fac toata tevatura asta din principiu,pentru ca stiu ca n-am gresit nimic,si stiu ca tie iti convine asemenea dispute,de-abia astepti sa incepi o discutie in contradictoriu cu cineva,pentru ca tu ptr asta esti aici pe forum,stai in spatele ecranului si gandesti indelung la o replica inteligenta,spre deosebire de realitate,unde pe cale verbala e mai greu sa dai o replica rapida,si care sa nu fie injuratura. AIWA,imi cer scuze inca o data pentru interventie,sunt unele lucruri pe care nu le poti lasa asa,pur si simplu sa fie,e mai inteligent sa stai departe de prostie,sa nu te afecteze,dar uneori nu poti rezista si....gata,ultimul meu post aici,nu mai incarc threadul cu semnele mele de punctuatie care n-au fost puse. Antedos,sper ca am scris corect tot ce am scris aici,s-ar putea sa fi gresit un cuvant,o virgula,un punct,o treaba,dar nu conteaza,tu citeste tot si ma anunti pe private unde am gresit,si sper ca nu-mi dai un trade point negativ ptr ca ti-am lezat ochiul,citindu-mi mesajul.
|
| | #32 (permalink) | ||
"si stiu ca tie iti convine asemenea dispute" ok, m-am lamurit.. de tot..Astept raspunsul lui AIWA, daca nu o sa-i trimit un pm sa-l rog sa ma lamureasca si gata, ca aici nu mai pot posta, ca da repede asta reply .. lol | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Quote:
HDD-ul cu pricina am stabilit ca il iau eu, inca de pe data de 26.02, ora 16:26. In ziua in care l-am luat efectiv, pe 27.02 nu am putut lua legatura cu georginho prin intermediul internetului (caci aveam probeleme cu conexiunea) decat mai pe seara cand m-a intrebat daca il mai vreau - omul avand deja la activ o "tzeapa", cea cu placa de baza. Am raspuns afirmativ si am stabilit restul detaliilor. Last edited by maxu; 05-03-2007 at 12:35.. Reason: quote | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Salut, Am scris si in Condica povestea pe larg; acum pe scurt: am dat ratting negativ userului chaosknight1234 pentru ca a intarziat mult sa-mi plateasca un procesor trimis prin posta. (zice ca s-ar fi operat ) In sfarsit, imi cer scuze pentru eventualele probleme si cer sa i se stearga rattingul negativ.
| |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 |
Se poate da Rating negativ atunci cand nu ai facut tranzactia cu respectivul? AIWA spune in primul post : Si asta intrucat dupa cum bine se stie doar intre 2 useri ce participa la un "TRADE" se poate da "RATING"! @Antedos .... tu ai cumparat de la georginho Hdd ul?
__________________ | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
N-am mai apucat, pentru ca se pare ca el se intelesese cu altcineva.. desi era gata gata sa mi-l vanda, mai lipea sa-mi trimita si informatii despre nr. de la pantofi... la cum a sarit cand i-am spus ca il vreau.
| ||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Deci tu ai dat bad rating pe o presupunere,nu poti sa zici ca erai sigur pentru ca n-am vorbit personal noi doi,n-am discutat nimic cu tine cum ca ti-as da hdd-ul. Cred ca am zis lucrul asta de 10 ori pe tot forumul,cu mine n-ai discutat nimic,ai postat pe thread si atat,asta nu inseamna discutie,asta nu inseamna ca am vrut sa-ti dau tie hdd-ul,asta nu inseamna absolut nimic. Tu n-ai dreptate nici - din punct de vedere al regulamentului forumului(pentru ca nu scrie nicaieri ca trebuie sa scriu rezervat,nici ca n-am voie sa-ti dau detalii despre produs,nici ca n-am voie sa-ti dau pm cu magazinul de unde l-am luat) - privitor la aria de publicitate cu trade rating-ul(n-am facut trade,deci nu exista cauza(tranzactia) automat nu exista nici efect(rating bad/good)) - din punct de vedere moral/etic/bun simt ,pentru ca noi doi n-am schimbat nici macar doua vorbe unul cu celalalt in privinta hdd-ului,cumva am vorbit ca ti-l dau si nu ti l-am mai dat,sau am zis ca ne vedem si nu ne-am vazut,sau am zis ca vorbim la telefon si nu s-a intamplat? Citeste threadul meu cu placa de baza,userul Tzorrro mi-a spus ca o vrea 99% am si vorbit la telefon de vreo 3 ori,parca si pe mess,nu mai tin minte asta,am stabilit sa ne vedem la unirii,m-am dus,am asteptat o jumatate de ora,am sunat de vreo 5-6 ori la el,n-a raspuns,n-a venit,nu nimic. Iti dai seama ca m-am suparat,dar nu mi-a trecut prin cap sa-i dau bad rating,e de ajuns ca se simte el jenat(cred) ca m-a pus pe drumuri degeaba. That's about it with everything. PS:Nu judeca un om dupa o singura greseala,denota ori ca n-ai experienta de viata ori ca ai subliniat orice greseala cat de mica ai gasit pentru ca sa-mi dai peste nas,in lipsa de alt subiect de care sa te legi,in ceea ce ma priveste.
|
| | #38 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 |
@Antedos .... Raspunde-mi si mie la intrebarea de mai jos .... daca poti Se poate da Rating negativ atunci cand nu ai facut tranzactia cu respectivul? AIWA spune in primul post : Si asta intrucat dupa cum bine se stie doar intre 2 useri ce participa la un "TRADE" se poate da "RATING"!
__________________ | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
maad, tu te-ai gandit ca poate eram in graba si era o urgenta? si am refuzat mai multe oferte in acea zi, cand am vazut ca mi-a dat raspuns cu info. despre hdd aproape instant iar in topic nu scria ca e rezervat? Ma gandesc, ca ratingul se ofera pentru cat de calitativ este serviciul si cum se comporta omul.. cum pot eu sa las asta sa treaca, cand ala isi bate joc de mine, imi perzinta ce vrea sa vanda si dupa ce ii confirm ca vreau, "apare" altcineva cu care s-a inteles mai devreme ca-l da.. tu te-ai gandit ca poate mie mi-a stricat planurile cu chestia aia? ca poate am pierdut alte oferte pentru ca el n-a zis nimic despre faptul ca hdd-ul nu mai e de vanzare? e un mincinos si.. ma rog nu continui ca iar o dam in diverse.. astept in continuare parerea lui aiwa | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Eram sigur ca o sa ajungi la treaba asta cu faptul ca ti-am afectat toate planurile tale,alta varianta nu mai era de care sa te legi(m-ai jignit,mi-ai dat bad rating,m-ai facut incult,mincinos). Pai atunci sa despicam firul in 4,sa presupunem de amorul artei ca te grabeai,ca ai refuzat nu stiu cate oferte din cauza ca "eu ti-am spus ca-ti dau hard-diskul"(inca o data,n-am vb niciodata cu tine,nu ti-am promis nici un hard-disk). Ok then,tu ai postat la 27-02-2007, 16:26 ca vrei hdd "cred ca ti-l iau io, dar mai vreau niste detalii, unde e garantia, etc. Ca pe net e 2.3 nou, asa ca macar sa stiu pe ce dau banii." - eu am postat la 27-02-2007, 16:54 "hdd-ul are factura si garantia la *****.ro,exact de unde am zis ca l-am cumparat in primul post." - ti-am dat pm la 27-02-2007, 16:55 " hdd-ul are factura si garantia la www.******.ro ." Dupa toate astea precizez ca antedos nu mi-a trimis nici un mail,pm,mess,telefon,posta,etc. La ora 17 45 l-am sunat pe maxxu sa-l intreb daca mai vrea hard-diskul,el a zis ca da,ca n-a apucat sa vorbeasca cu mine ca n-a avut net toata ziua. Am stabilit sa ne vedem la 18 15 la bucur obor(aproape de mine,facand referire iarasi la tzeapa luata cu placa de baza am hotarat sa ma intalnesc mai aproape de mine),maxxu a sunat ca intarzie si ne-am vazut la 18 30,i-am dat hdd-ul,a constatat ca nu e serial number,nici eu nu mi-am dat seama pana in momentul si am decis ca rezolvam problema usor la firma respectiva. Am ajuns acasa si pe la 12 40 noaptea ma trezesc cu iTrader notification si am presupus bucuros ca mi-a dat maxxu ca e multumit de trade si ma rasplateste cu acel trade point. Cand ma uit,e de la antedos,eu prima oara imi spun,cine e asta si de ce mi-a dat mie trade point,si dupa aia totul e poveste,ce incepe pe threadul cu pricina si se termina aici. Deci Antedos,nu-mi spune mie ca tu vroiai sa te vezi cu mine la 12 40 noaptea,cand ai vazut tu ca a postat maxxu ca hdd-ul e la el. Si ce s-a intamplat de la ultimul meu mesaj pus pe thread,adica intre 16 55 si ora 21 35 cand a postat maxxu si ai constatat ca hdd-ul e dat? eu zic ca daca te grabeai sa iei hdd-ul ma contactai cat se poate de repede. Deci concluzia e urmatoarea:teoria cu faptul ca te-am incurcat nevoie mare pica,tu ai vazut ca hdd-ul e dat de-abia la ora 12 42,ptr ca la 12 43 mi-ai dat bad rating,si la 12 44 ai postat pe forum,deci putin te-a interesat de hdd,plus ca e destul de clar ca nu ti-am promis nimic,deci nu stiu pe ce anume te-ai bazat tu. Deci conform datelor de mai sus,de altfel disponibile pe forum,date,ore,mesaje,posturi,etc, TU NU AI DREPTATE stiu ca acum e greu sa dai inapoi sa spui ca ai gresit,e vorba de orgoliul fiecarui barbat,nu stiu cum as proceda eu in locul tau. Eu, pana sa dau peste tine am sperat ca o sa fiu scutit de astfel de incidente nefericite(au fost,sunt si o sa fie multe dispute pe forum,orgolii ranite si multe altele),dar uite ca a venit si randul meu din pacate,dar am impresia ca nu ti-ai gasit omul potrivit,sunt un om cu multa rabdare,recunosc si orgolios,nu las de la mine in situatii de genul asta. Si am sa merg cu tine pana in panzele albe,pana una-alta tu m-ai facut in toate felurile(mincinos,incult,hotzoman)si restul lumii,in afara de tine,stiu cum sunt eu,daca iti face placere ia apuca-te si citeste-mi toate posturile si thread-urile si ai sa vezi ca am respectat regulamentul intern intru-totul. So...teoria cu faptul ca te-am incurcat si ca ti-am distrus toata treaba(bineinteles ca eu sunt vinovat si ca a plouat ieri) pica. Aveti atasat mai jos orele la care s-a postat,plus toata discutia mea cu antedos,cand i-am promis un hdd fara sa-mi dau seama. Edit: si cred ca te pot contrazice toti userii de pe aria de publicitate ca din ce ti-am spus eu(post pe thread si mesaj pe private)nu poti ajunge la presupunerea ca ti-l dau tie sau ca e rezervat pentru tine. Sunt din 2004 pe forum si chiar daca am putine posturi scrise asta nu inseamna nimic, intru zilnic pe forum si citesc ce mai e nou,ma amuz la posturile altora si la certurile altora,vad ce mai e de vanzare,ce preturi,sa mai stiu si eu piata,dar nu intervin ptr ca nu alerg sa scrie sub nickname-ul meu o cifra cat mai mare,plus de asta am invatat din ce au patit altii in diferite circumstante,si inca o data iti zic,nu ai dreptate.
__________________ Tel : 0732.461.336 Last edited by georginho; 06-03-2007 at 19:28.. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |