Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-08-2008, 21:26   #521 (permalink)
Registered User

helium's Avatar

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post
S-a rezolvat!
mersi man...acum sa inteleg ca poate da din nou rating dupa ce a fost sters cel neutru...daca nu, nu`i problema...mai bine asa decat cu acel neutru iritant numa` bine

helium is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2008, 21:37   #522 (permalink)
FallenAngel

Fallen's Avatar

Quote:
Originally Posted by fozoms View Post
iti dai seama ca tocmai ai recunoscut ca faci bisnita,nu ?
Parerea mea e ca daca cumparam jocul de pe forum, cu 60ron si il dadeam cu 80ron era bisnita, nu?
Dar asa ce treaba are? Am avut posibilitatea sa il iau mai ieftin de la el (pret simbolic de familie), ca sa pot sa il dau putin mai scump, insa repet, sub pret de magazin, deci respect regulamentul. Ce treaba are forumul cu tradeurile mele intre familie?
Ar fi frumos sa ii dau si eu acum un -1 asa, ca mi-a dat si el?
REPET. N-am facut nici o tranzactie si nu fac nici o bisnita, deci trader ratingul de la BlkHrt nu isi are rostul. Chiar tu AIWA ai adus vorba de ceva de genu pe celalalt thread cu " Trader Rating ". Deci te rog, sterge ratingul.
[Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"]

Fallen is offline    Send Message via Google Talk to Fallen Reply With Quote
Old 18-08-2008, 21:44   #523 (permalink)
FallenAngel

Fallen's Avatar

Quote:
Originally Posted by md76 View Post
sa ne pui si noua o poza la avatar sa te vedem.cand ti-o umfla ochii varul tau..e frumos ce faci?
Stai linisit ca nu se atinge nimeni de mine, mai putin BlkHrt. Sunt de 2 ori cat el..
Deci dupa cum am spus mai sus, trader ratingul se da numai dupa ce se efectueaza o tranzactie pe forum intre 2 useri pe un thread. Acest lucru nu s-a intamplat intre mine si el, si trader ratingul lui a fost pus numai din cauza ca am vrut sa vand jocul cumparat de la el.

Old 18-08-2008, 22:41   #524 (permalink)
Registered User

pocris's Avatar

Salut,

Am o problema cu un rating negativ primit complet aiurea de la userul Ric. NU a fost efectuata nici o tranzactie intre mine si Ric. Pur si simplu omul nu a fost in stare sa inteleaga un sfat si probabil l-a enervat si mai tare faptul ca i-am raspuns in ton normal dupa ce a aratat ce spiritual este.

Scurta poveste e aici:
Vand componente

Rog anularea negativului.

Tx

pocris is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2008, 22:57   #525 (permalink)
Registered User

bogyyogy's Avatar

Sefu' pe mine nu ma bagati in seama?
Pleaseeeeeeee!!!!!! Stergeti aia de acolo ca mor....
http://forum.computergames.ro/itrader.php?u=14347

bogyyogy is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2008, 23:09   #526 (permalink)
Evanescent

BlkHrt's Avatar

Quote:
Originally Posted by Fallen View Post
Stai linisit ca nu se atinge nimeni de mine, mai putin BlkHrt. Sunt de 2 ori cat el..
O sa ai o surpiza daca ne intalnim
Sunt de parere ca ratingul trebuie sa ramana, pentru ca alti useri sa se poata feri de asemenea specimene. E bine sa stii cu cine ai de-a face, asta e tot scopul sistemului de rating, nu?

BlkHrt is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2008, 17:05   #527 (permalink)
FallenAngel

Fallen's Avatar

Aiwa, se poate rezolva pana la urma?

Old 21-08-2008, 23:32   #528 (permalink)
MMC
Registered User

Eu am dat -1 user-ului Bogdanboghi pt ca a incerct sa ma tepuiasca , si pe moment a reusit, prin vanzarea catre mine a unui joc ps2 zgariat in loc de un joc psp pe care l-am cerut.
Omul mi-a promis jocul apoi a incercat sa-l vanda altcuiva.
Toate dovezile mele si discutia cu el se regasesc in mesajele mele personale de pe forum.
Chiar daca situatia se va rezolva cred ca e mai bine ca oamenii sa se fereasca de el.

Sper ca acum sa nu ma trezesc si eu cu bad rating.

MMC

MMC is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2008, 00:41   #529 (permalink)
Registered User

dansysro's Avatar

http://forum.computergames.ro/itrade...=42069&u=31292

daca se poate corecta ...
merci !!!

dansysro is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2008, 20:06   #530 (permalink)
Registered User

ScrIstY's Avatar

am efectuat o tranzactie incheiata cu succes Tricouri Lacoste Short si Long Sleeve Pique Polo toate marimile am dat trader rating +1 vanzatorului, iar acesta mi-a dat si mie rating dar nu stiu de ce nu imi apare ratingul la all feedback received ci doar la Left for others unde la options imi apare rating not received yet si nu stiu de ce!

Vand manuale si culegeri clasele IX-XII http://forum.computergames.ro/45-div...le-ix-xii.html

ScrIstY is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2008, 09:14   #531 (permalink)
Registered User

pocris's Avatar

Aiwa,

Nu ne uita!

Tx

ATENTIE: probleme cu TRADER RATING

Old 03-09-2008, 11:24   #532 (permalink)
FallenAngel

Fallen's Avatar

Ma ajuta si pe mine cineva? Pentru chestia asta jur ca renunt la forum. Nu mi se pare corect sa iau trader ratinguri din senin fara tranzactii. Asa dau si eu tr negativ la useri si spun ca ii cunosc si ca asa le-am dat eu. VREAU DREPTATE! AIWA, mai da un ochi si pe aici daca esti admin, ca vad ca nu faci nimic.

Old 14-09-2008, 10:48   #533 (permalink)
Registered User

dansysro's Avatar

mda ... se pare ca e in concediu
nici PM-uri nu mai primeste

dansysro is offline    Reply With Quote
Old 14-09-2008, 14:37   #534 (permalink)
Nick anterior: marcelkmg

Lord_YU's Avatar

Salut .Aiwa te rog sa stergi postul meu de aici Vand Componente Si Accesorii De Laptop, Update Periodic- Urmariti Lista! si ratingul pe care i l-am dat userului adm2000.
Multumesc anticipat.

Lord_YU is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2008, 13:37   #535 (permalink)
Registered User

pocris's Avatar

Salut,

Am o problema cu un rating negativ primit complet aiurea de la userul Ric. NU a fost efectuata nici o tranzactie intre mine si Ric. Pur si simplu omul nu a fost in stare sa inteleaga un sfat si probabil l-a enervat si mai tare faptul ca i-am raspuns in ton normal dupa ce a aratat ce spiritual este.

Scurta poveste e aici:
Vand componente

Rog anularea negativului.

Tx

Old 15-10-2008, 23:01   #536 (permalink)
Registered User

Salut....fac plvl de ceva timp si in utlima tranzactie am intalnit niste probleme...cumparatorul mi-a dat rating negativ si apoi am rezolvat problema si acesta a fost de acord sa mi dea trade rating pozitiv...si sa renunte la tradeul negativ...va posta si el ...ms ( user: nirvananmc )

coloss is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2008, 09:25   #537 (permalink)
Registered User

salut,

as dori sa se stearga trade-ul negativ de la colos, a fost o neintelegere, dar s-a rezolvat tot, dupa cum se vede are 2 trade-uri de la mine, unul negativ si altul pozitiv
dupa aceasta intelegere colos mi-a mai "vandut" niste plvl si am fost multumit, o face si in momemtul de fata si o s-o faca si in viitor

regards,
Nirvana

NirvanaNMC is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2008, 12:28   #538 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

coloss vs NirvanaNMC
rezolvat

pocris vs Ric
rezolvat
Vand componente

marcelkmg
Rezolvat in cadrul topicului

dansysro
rezolvat cu acel neutru
(nu am eu norocul de a pleca in concediu din pacate asa ca nu te arunca in supozitii- am fost doar un pic departe de forum pe motive medicale!)

Fallen
Stau si ma intreb ce repede uita lumea ca odata ai inchis ochii si ai trecut cu privirea cind a calcat cineva pe bec! Si ce repede se arunca in observatii ca nu fac nimic! Chiar asa...sa nu fac nimic si sa te las sa te certi cu neamurile aiurea! Chiar sint curios...daca ai sa renunti la forum sau nu! Dupa cate vad nu ai renuntat asa ca inclin sa cred ca a fost doar o iesire nervoasa intr-o zi mai naspa!
Vant la pupa ...esti clean!
(Asta ca sa nu se interpreteze!)

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2008, 12:30   #539 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by bogyyogy View Post
Sefu' pe mine nu ma bagati in seama?
Pleaseeeeeeee!!!!!! Stergeti aia de acolo ca mor....
Computer Games Forum - iTrader - ogica
Eu vad la tine ceva
Trader Rating: 182 (100%)
In link vad altceva...poti detalia?
(Asta ca sa nu se interpreteze!)

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2008, 12:48   #540 (permalink)
Registered User

In urma cu cateva zile am acordat un calificativ negativ unui user pe nume weriwulf datorita faptului ca i-am rezervat un joc i-am facut coletu(bine ca nu am apucat sa-l duc la posta) ca apoi sa ma trezesc cu un pm ca nu mai doreste sa il cumpere.Discutand cu alti userii si ei au avut aceiasi problema cu acest weriwulf.Daca nu era multumit de rating avea la indemana rubrica report bad rating, insa userul weriwulf a preferat sa imi dea si el un negativ pe motiv ca "multumesc pentru trading escobarI like it...sper sa iti placa si tie la fel de mult" si ca sa se acopere a postat "Nu ti-am zis sa trimiti sau alte chestii, plus ca ti-am dat exact pm ca am cumparat altceva...succes" .Ba mai mult a intrat pe messenger si a inceput sa ma injure ,ma facut in toate felurile ,ca isi mai face 2 ,3 conturi si imi da negative de o sa ma satur ca sa il citez . Consider ca am luat acest rating negativ total nejustificat

escobar1949 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules