Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Thread Introduction
Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator).
Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului!

Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat.

Negativ:
- se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit.
- se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ!
- acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia.

pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-03-2007, 19:21   #41 (permalink)
Registered User

vorbesti prostii ca sa te vezi scapat, asta e chiar ultima data cand mai postez si i-am trimis un pm lui aiwa.. nu am ce discuta cu oameni ca tine.

Antedos is offline    Reply With Quote
Old 06-03-2007, 19:51   #42 (permalink)
Registered User

georginho's Avatar

Eu sa ma vad scapat?? uiti ca eu sunt ala cu bad rating? deja e rating-ul ala acolo,n-am scapat de nimic si nici nu vreau sa ma vad scapat,nu am de ce,si daca date precise,ore,mesaje pe private,toate dovezi, ce sustin ca tu n-ai dreptate , sunt prostii atunci chiar ca nu mai am ce sa zic,uite cum e situatia,eu am adus date ce sprijina adevarul meu,pe cand tu cu ce ai venit? cu jigniri,un om sigur pe el si pe adevarul lui nu se leaga de orice greseste celalalt(adica greselile mele de ortografie,sau ca nu folosesc space si enter),un om sigur pe el vine cu argumente concrete,dovezi,opinii obiective si reale.
Pana una-alta tu m-ai jignit si mi-ai dat bad rating,si am avut bunul simt sa nu te fac in nici un fel,pentru ca nu te cunosc personal si nu pot face presupuneri obiective despre tine.
N-am sa renunt,ti-am spus,fac tot ce fac acum absolut 100% din orgoliu,pentru ca stiu ca n-am facut nimic rau si nu suport ca altcineva sa ma atace si sa ma jigneasca fara nici un motiv.
Nu-i dau mesaj lui AIWA ca probabil are casuta plina de tot felul de mesaje,unu in plus de la mine i-ar ingreuna si mai mult munca,asa ca astept sa citeasca tot ce s-a scris aici,mai mult sau mai putin offtopic,sa ne judece si sa dea verdictul,dovezi Slava Domnului,sunt din plin,si poate chiar el sa verifice pm-urile mele,datele,orele si tot tacamul.

georginho is offline    Reply With Quote
Old 06-03-2007, 23:20   #43 (permalink)
Registered User

AIWA spune in primul post :
Si asta intrucat dupa cum bine se stie doar intre 2 useri ce participa la un "TRADE" se poate da "RATING"!

@Antedos .... Ai incalcat regulamentul si stii bine asta (prevad un BAN)..... in plus continui sa acuzi fara argumente .... citez: "vorbesti prostii ca sa te vezi scapat.."

Alt citat: "Ma gandesc, ca ratingul se ofera pentru cat de calitativ este serviciul si cum se comporta omul..""
Asta e regula ta ... nu scrie nicaieri in regulament de asa ceva....

georginho ti-a trimis un info.... asta nu inseamna ca ti-a promis ceva.... e un info si atat...
sunt cazuri mult mai rele pe forum in care vanzatorul a trimis prin posta dupa ce discutase in prealabil cu cumparatorul.... iar cumparatorul s-a razgandit.... drept urmare vanzatorul a platit de 2 ori transportul..... AIWA nu a avut ce sa faca pt ca vanzatorul trebiue sa-si asume acel risc.... acestea sunt regulile... mai multe cazuri sunt detaliate aici link

Ca o parere personala tu ai o elasticitate a gandirii apropiata de cea a betonului

felicitari lui georginho pt ca nu a dat Rating negativ la schimb.... chestie de caracter

maad is offline    Reply With Quote
Old 06-03-2007, 23:59   #44 (permalink)
Registered User

mai chemati vreo 20 sa va faceti grup, astia cu elasticitatea mai putin apropiata de cea a betonului.. cu viziuni de ban-uri.

am dat pm, voi sa va vedeti de treaba, nu voi aveti de comentat, aiwa are, si am incredere in orice zice el.

Old 07-03-2007, 11:04   #45 (permalink)
Ingineru

Symi99's Avatar

http://forum.computergames.ro/42-van...t-extreme.html

Am luat un rating negativ aici pentru ca cineva a considerat ca am cerut prea mult...rog stergerea acestui rating

Symi99 is offline    Reply With Quote
Old 07-03-2007, 14:20   #46 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post
Level...am raspuns in cadrul topicului!

Pentru restul intrebarilor legate de TRADER RATING aflati ca acel calificativ se da in urmatoarele 3 conditii:
-cumpar ceva de la cineva
-vand ceva cuiva
-schimb ceva cu cineva
In restul cazurilor NU SE ACORDA!
Cu alte cuvinte in cazul cind vanzatorul te pune pe drumuri aiurea...mai tolerez sa se vina sa se spuna public "ba asta e neserios uite ce mi-a facut mie dar asta cu un ton cat de cat tolerat de regulament....dar NU SE ACORDA NEGATIV pentru asa ceva intrucat NU AI CUMPARAT NIMIC sau NU AI VANDUT NIMIC sau NU AI SCHIMBAT NIMIC!

E clar acum?

Cine a patit rusinea sa fie "negativat" pentru alte chestii decat ceva 3 cazuri de mai sus sa discute acest lucru cu CBR colegul meu si el va ajuta sa scapati de negativ! ATENTI...acest lucru se face NUMAI dupa ce a fost contactat si cel ce a dat negativul...nu gata fiecare ce vede un negativ la el...sare cu rugamintea catre CBR! Nu de alta dar au fost cazuri cind...dar nu are rost sa lungim discutia!

Detalii despre acordare de Trader rating la nervi.... link

Last edited by maad; 07-03-2007 at 14:55..

maad is offline    Reply With Quote
Old 07-03-2007, 15:21   #47 (permalink)
Registered User

georginho's Avatar

Dap,acum am vazut si eu,mersi maad,i-am dat deja mesaj lui CBR.

Old 07-03-2007, 23:38   #48 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

In atentia user-ilor Antedos si georginho.

Am sters rating-urile negative dat user-ului georginho. Ideea e ca orice user are optiunea sa scoata de la vanzare un obiect in orice moment. De asemenea, are optiunea sa vanda cand/cum/cui vrea. In acest caz georginho a vandut altui user si Antedos a sarit ca avea impresia ca acel obiect ii este rezervat. Chiar daca era, nu conteaza, deoarece acea rezervare ar fi fost doar verbala. Mai mult, nu vad nicaieri de unde sa reiasa ca obiectul era rezervat.

Antedos, de data asta ai gresit. Nu e nici o problema, se mai intampla. Totusi, as vrea sa nu se mai repete...

Case closed.

---------------

In atentia tuturor:

NU mai dati rating decat daca trade-ul s-a efectuat. NU dati rating daca cineva v-a refuzat / a acceptat alta oferta / etc.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 07-03-2007, 23:45   #49 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

In atentia user-ului Symi99.

Am sters rating-ul negativ pe care l-ai primit in acel thread. De asemenea iti recomand sa vorbesti cu AIWA despre acel user... Personal i-as da cartonas pentru flame.

Case closed.

Old 07-03-2007, 23:57   #50 (permalink)
Registered User

Mersi CBR, am inteles.. respectele mele.

Old 07-03-2007, 23:59   #51 (permalink)
Registered User

georginho's Avatar

Mersi CBR pentru promptitudine.

Old 08-03-2007, 00:05   #52 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Cu placere, daca mai aveti probleme nu ezitati sa ma contactati.

---

Daca mai aveti probleme de gen, va rog sa imi trimiteti un pm de instiintare sa ma uit pe thread.
Nu de alta, dar eu pe forum dau New Posts si acest thread nu apare, deoarece este in aria de Publicitate. Altfel s-ar putea sa dureze pana imi aduc aminte sa intru sa verific.

Old 08-03-2007, 00:21   #53 (permalink)
Ingineru

Symi99's Avatar

Quote:
Originally Posted by CBR View Post
In atentia user-ului Symi99.

Am sters rating-ul negativ pe care l-ai primit in acel thread. De asemenea iti recomand sa vorbesti cu AIWA despre acel user... Personal i-as da cartonas pentru flame.

Case closed.
Respectele mele CBR. Am dat report userului ..AIWA a intervenit si a considerat ca e de ajuns o avertizare...

Symi99 is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2007, 14:02   #54 (permalink)

cat de corect ar fi fost daca "ma trezeam cu procentul sub 100%" ?
ca vad ca multi se cred mari zei ca pot da un negativ chiar daca nu au cumparat/vandut ceva unui user, dc nu se specifica in regulament ca sa inteleaga tot prostu...pardon omu...ca NU AI VOIE SA DAI RATING DECAT IN URMA UNEI TRANZACTII REALE, nu rezervari sau mai stiu ce alte kkturi.
te vezi cu omu, nu-ti place produsu k nu e ca in descriere...pac negativ(ma rog) dar altfel!!!
http://forum.computergames.ro/36882084-post16.html
err...intr-o tara de kkt totu-i pe dos

peshte is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2007, 16:37   #55 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

A explicat Matrix f clar cum trebuie folosit ratingu'

H2H is offline    Reply With Quote
Old 11-03-2007, 16:46   #56 (permalink)
Registered User

Ieseanul's Avatar

aici se scrie ca sa se scoata ratingurile negative? daca vreau sa mi se scoata si mie .. ca am avut unele `` probleme `` dar sau rezolvat ! multumesc

Ieseanul is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2007, 13:19   #57 (permalink)
fan-asus-commando

red-dog's Avatar

sal,am vandut o placa video noua unui user(valy_roby)omul este multumit,a scris si pe thread si la calificativ... desi spune ca este totul ok punctul acordat de el este negativ( sustine ca punctul acordat a fost +1 dar nu stie cum apare acolo -1)...am vb cu el la tel si sustine ca a trimis un PM lui AIWA pentru a rezolva ,am trimis si eu mesaj lui AIWA,am fost sfatuit sa postez aici pentru a putea rezolva problema...cred ca acest replay este adresat userului CBR
aceasta este tranzactia incheiata http://forum.computergames.ro/itrade...r=8445&u=67006

Last edited by red-dog; 29-08-2007 at 07:24..

red-dog is online now    Reply With Quote
Old 12-03-2007, 19:01   #58 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Symi99: Cu placere.

peshte, valim: Teoretic trebuie introdus un warn pentru rating-uri date aiurea. O sa vad ce se poate face...

Ieseanul: Nu am inteles nimic din ce ai zis. Citeste tot thread-ul si mai baga o fisa.

red-dog: S-a rezolvat.

Old 12-03-2007, 19:42   #59 (permalink)
Registered User

salut!!am vandut un fifa 2007 lui KTMBULL si i-am dat rating negativ iar coment-ul e pozitiv.Asta din cauza mouse-ului care e sensibil.Va rog daca se poate sa-i stergeti ratingul negativ.Multumesc si scuze!!el va confirma !!!

Cohiba is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2007, 19:45   #60 (permalink)
fan-asus-commando

red-dog's Avatar

multumesc frumos CBR,felicitari CG....BEST FORUM !

red-dog is online now    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules