![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator). Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului! Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat. Negativ: - se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit. - se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ! - acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia. pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #601 (permalink) | ||
|
Va salut.Nu stiu daca s-a mai procedat asa,dar as dori sa scoateti ratingurile date de mine in aceste threaduri: N95 8gb + e2180 vand an8 32x (939) In primul thread telefonul s-a dovedit a fi o mare porcarie!Nu tine bateria decat o zi,nu-l pot conecta la calculator sub nici o forma,avea si partea din spate a carcasei sparta(asta mi-a spus inainte de a ma intalni cu el),cel cu care vorbesc ma aude intrerupt si foarte slab.E adevarat ca ce-am cautat am gasit,ieftin si prost,dar vreau macar sa-i fie scos ratingul,nu dau negativ ca 99,99% e vina mea!Vreau sa-mi fie scos si ratingul lui,n-am nevoie! In al doilea thread s-a dovedit ca placa de baza era arsa pe sothbridge!Laurentiu72 va poate confirma acest fapt.La fel,vina mea ca n-am putut sa o testez in timp util,n-am avut procesor.Ce sa mai zic dupa 10 zile de la cumparare.La fel n-am sa dau negativ,e vina mea 99,99% dar totusi vreau sa-i fie scos ratingul! Prin postul meu vreau sa trag un semnal de alarma si sa va indemn la mult mai multa atentie la ceea ce cumparati!!! Multumesc anticipat pentru retragerea celor doua ratinguri! Atentie la ce va spun!Incepand de azi am sa pedepsesc orice tranzactie neanregula,cu oricine de aici!Sunt corect in toate privintele cu toata lumea,vreau sa fiu tratat ca atare!!!!
__________________ FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS.AJUNGE CU MANELELE!!!! | |||
|
| | #602 (permalink) | ||
|
perfecta dreptate ai bogyyogy,am halit-o si eu de curand am luat la pachet 3x256sdram brand din care doar una e buna,tot asa le-am probat dupa cateva zile,prostia mea ,faza tare de tot ca nu mai stiu de la ce user am luat ,deci si eu recomand atentie mare ce luati,parerea mea e ca in perioada urmatoare o sa apara si mai multi pusi pe tepe pe forum din cauza asa zisei crize deci recomand PROBA PE LOC LA PIESE!chiar daca respectivul pretinde ca nu are timp ca are nus ce treaba bla bla,nu puneti bo"x"u
__________________ Rescriu/updatez bios-uri,lista c.i.click aici Vand surse atx cu garantie 6luni click aici tel.0763698375 | |||
|
| | #603 (permalink) | ||
|
pai simplu cumparati de la useri seriosi care nu se complica si vor sa isi pastreze o reputatie decenta chiar daca se umple forumul de cocalari
__________________ ex-user lcro1977 cu 25 TR pozitive (banat fara un avertisment ceva in prealabil sau fara o instiintare, multa "sanatate" celui care a facut-o). id-messenger: robert_Lcro, nr de tel: 0744 616 002 / 0770 202 546 | |||
|
| | #604 (permalink) | ||
| Quote:
Cumperi chinezarie ieftina facuta dupa ceva brand si te astepti sa mearga la parametrii lucrului original Esti singurul vinovat data viitoare incearca sa nu te mai carpesti Ps Din cate stiu eu telefoanele replica parfumurile contrafacute pantofii lacuiti si hainele cu sclipici de gigolo se adreseaza unei anumite clase de oameni![]() Iar cu semnalul de alarma..nu prea ai de ce sa-l tragi pt ca ft putini useri dau dovada de o asemenea inconstienta..no offence | |||
|
| | #605 (permalink) | ||
|
Night rider eu nu ma pricep la telefoane,asta nu inseamna ca trebuie sa mi se dea in cap da?Si tie,desi stiu ca-mi porti pica pentru placa de baza si pentru ca ti-am reprosat treaba cu hardul,ti-ar fi placut sa ai asemenea replica pe mess dupa ce i-am spus ca nu e ok???Ce vroiai sa mai spun?Multumesc pentru incarcatorul care are firele inadite,merci ca mi-ai dat un cablu de date cu care eventual pot juca sotronul? ulquiorra_schiffer_cero (22.11.2008 20:23:46): aaaa nu stiu nu lam bagat in pc pana acum lam incarcat la incarcator azi nitel ulquiorra_schiffer_cero (22.11.2008 20:23:54): imi pare rau ulquiorra_schiffer_cero (22.11.2008 20:24:04): pune si tu un anunt pe CG daca e.... sory Daca nu intelegi care e ideea iti explic eu,ca poate nu intelegi. TI-AM TRAS-O ACUMA DA-L SI TU MAI DEPARTE!!! D-le Aiwa daca se poate bine,daca nu,nu,stiu ca se poate crea un precedent periculos prin care multi sa ceara acest lucru! Respect maxim! Bogdan Night rider nu cred ca e tepar numai ca n-a testat ca lumea telefonul,vroia sa-si ia si procesor,nu-s absurd sa nu inteleg situatia,asa sunt persoanele mai tinere nu se gandesc la repercursiuni,cand m-am intalnit cu el a avut un soc,a crezut ca-s mult mai tanar si mai usor de dus,dar totusi nu se procedeaza asa. LE.Sa fiu sincer tare mi-a parut rau atunci cu placa de baza ca am postat.Scuzele mele publice ca te-am provocat,a fost un post tare rautacios,ce nu-mi sta in fire,adevarul,adevarat si nu mi-e teama sa recunosc,te-am confundat cu alt user cu care avusesem o contra mai demult la telefon,de aia si postul meu.Cat despre hard,merge si acum la un prieten foarte bine,chiar in seara asta am trecut pe la el.Poate asa este plecarea lui,mult mai inceata de aici si recunoasterea biosului mai greoaie. Bafta si tie si sigur ne vom intalni odata,ori sa bem o bere pentru impacare totala,ori sa facem un deal!
__________________ FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS.AJUNGE CU MANELELE!!!! Last edited by bogyyogy; 26-11-2008 at 20:27.. | |||
|
| | #606 (permalink) | ||
| Quote:
Imi pare rau pt tine....data viitoare fii mai exigent.Sper sa se rezolve pt tine Last edited by night rider; 26-11-2008 at 20:12.. | |||
|
| | #607 (permalink) | ||
| Quote:
cineva ?
| |||
|
| | #608 (permalink) | ||
|
salut tuturor! acest user 3x7r3m3 nu a cumpara nimica de la mine si mia dat trader rating negative ( ce sa fac ? si eu la randul meu iam dat un negative dupaia ca sa ii intorc favorul lui! el nu a cumparat nimic si mia dat negativ! As ruga un oderator sa ne stearga la amandoi ratingurile pe care ni leam dat reciproc ! MS anticipat!
__________________ yee am luat bacuu | |||
|
| | #609 (permalink) | ||
| salutare
ti-am dat negative din cauza ca alaltaieri te-am cautat toata ziua .. tocmai seara ai dat un semn de viata .. mi-ai dat un msj frate nu am credit .. cum vine asta ?? eu ti-am zis sa ne intalnim sa-ti cumpar telefonu si tu imi zici ca nu ai credit sa dai macar un beep si te sunam eu .. de aceea ti-am dat negative pentru ca eu nu stau sa te caut de la 12 ziua pana la 8 seara sa ne intalnim .. si nu sunt eu tepar care n-am ce face decat sa zic ca vreau sa cumpar un produs si pe urma ma dau lovit .. asa ca numai vorbi prostii
__________________ | |||
|
| | #613 (permalink) | ||
|
Mai AIWA imi cer scuze dar nu ma pot abtine. ![]() shukar_luxos Si am si eu o nelamurire ca deh sunt mai old fashion: Ce pana mea inseamna 3x7r3m3 ??Chiar asa..nu mai stii sa scrii romaneste sau este un fel de trend sa-ti scrii numele in cifre,iar restul sa ghiceasca cum te cheama.![]() De gramatica limbii Romane nu mai zic nimic pt ca...ma gandesc eu ca poate sunteti in clasele primare si inca nu ati ajuns sa o aprofundati mai mult | |||
|
| | #614 (permalink) | ||
|
sa pun mana pe gramatica )esti hazliu mestere ... 3x7r3m3 (extreme) capisci??? bun asa ... pe om l-aam sunat acum 4 zile seara am vb ceva .. a 2 a zis l-am sunt toata dupa-amiaza si nu mi-a raspuns .. tocmai seara imi da msj k nu a avut credit sa ma sune sa ne intalnim sa vb de telefoane..cum vine asta??? pai eu stau dupa oricine sa ma intalnesc sa facem un schimb...am vb si cu alte persoane si m-au sfatuit sa-i dau negative pentru ceea ce a facut el ... adica am stat sa-l caut pe el toata ziua sa facem un schimb..poate aveam si alte oferte pierdeam o combinatie din cauza la un pamflet??? a si cu numele asa am vrut eu sa-mi pun e vreo problema ??? veze-ti de combinatiile tale si nu te mai baga ... as vrea sa terminam balciu asta ...
__________________ | |||
|
| | #616 (permalink) | ||
|
vreau si eu sa se ia o masura sau 2-a in leg. cu acest thread si sa se faca ceva cu carcotasii si cu oligofrenii care nu au ce face decat sa comenteze aiurea....cer prea mult?! Asus 9800GTX+ | |||
|
| | #617 (permalink) | ||
|
As vrea si eu sa mi se stearga trader ratingul negativ dat de userul bLacKeyeZ- Computer Games Forum - iTrader - bLacKeyeZ in threadul de aici http://forum.computergames.ro/108-mm...l#post39039131. Eu i-am atras atentia ca nu respecta regulile forumului si el mi-a dat trader rating negativ. | |||
|
| | #618 (permalink) | ||
|
Imi cer scuze daca nu postez unde trebuie Am adus la comanda 6 jocuri pentru userul Babascu.I-am trimis jocurile in valoare de 1090 ron, am achitat 50 ron transport iar el ca un nesimtit nu a mai vrut sa le ridice desi vorbisem cu o zi inainte.Am copii dupa chitatele de trimitere/primite a pachetului pe care le pot posta aici.Vroiam doar sa va recomand sa va feritit de acest user. Scuze inca o data daca nu am postat unde trebuia.
__________________ | |||
|
| | #620 (permalink) | |||||
| Quote:
userul a primit 7 zile ban ATENTIE: cine mai abuzeaza de TR fara sa faca tranzactie - 7 zile ban Quote:
multumim pentru informare! Quote:
extreme - ban 7 zile, nu va mai jucati cu TR solved vodafone - 7 zile pe bara sa nu te mai joci cu TR Quote:
1 saptamana pauza si tu si apocalipto Quote:
alta data sa nu va mai jucati cu TR ========================================================== sper sa trageti concluziile de rigoare si sa nu va mai jucati aiurea cu optiunile forumului nu stau eu sa-mi pierd ore aiurea pentru ca v-ati dat voi TR aiurea la nervi
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | ||||||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |