![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator). Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului! Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat. Negativ: - se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit. - se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ! - acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia. pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #741 (permalink) | ||
|
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra | |||
|
| | #743 (permalink) | ||
|
multumesc pt rezolvare.sanatate
__________________ Azi sa avem o zi buna ![]() ------------------------------------------ id psn usa candya76 http://ps3trophycard.com/cards/candya76/card.png | |||
|
| | #744 (permalink) | ||
|
Am vrut sa iau ieri o racire de la userul kale43v3r , 9800gtx+ Cooling System , din motive care n-au depins de mine n-am putut sa mai ajung, am fost in alta parte, si pana sa ajung eu acasa el s-a grabit sa-mi dea trading negativ, eu parca stiam ca nu se poate, pt ca tranzactia nu s-a efectuat.... Si el era vanzatorul...nimeni n-a vandut si nimeni n-a cumparat nimic, eu vroiam sa o aman pt azi, dar acum nu mai vreau nici o racire.Am patit-o de sute de ori pe computer sa amanam intalnirile si niciodata nu m-am ambalat... In fine, pt kale43v3r, altadata mai asteapta putin , daca o persoana nu raspunde la telefon inseamna ca nu il are langa el, logic nu te mai agita atat ca nu face bine. Aiwa daca crezi ca poti sa rezolvi problema iti multumesc,
__________________ Desktop: Lcd HP 1965 PVA, Q6600 G0 4Ghz, MSI P35 NEO2-FR, 2x2gb A-data 800 12-4-4-4, 2X640GB WD, Evga GTX280, X-FI Audio PCIe Extreme, Leadtek PxPVR2200, Corsair TX-650W, Lian-Li Case, 25cm fan, HP MCE Remote. Laptops: Dell XPS 1330, Dell Latitude D-410, Toshiba A215-16G, Myria:P | |||
|
| | #746 (permalink) | ||
|
am si eu o mica problema ,la un moment dat am avut la vanzare un hdd si un dvd-wr Pioneer DVR110 , aici hdd Western Digital 320gb(ide), dvd-wr Pioneer DVR110 ideea este ca la acea vreme un coleg de-al nostru ( moalesipufos) s-a grabit sa imi dea trader negativ ,numai prin faptul ca eu am vandut altcuiva acele produse ,dar ideea era ca eu nu l-am gasit la telefon si nici pe mess ,chiar inainte de efectuarea acelei tranzactii . Personal nu cred ca era cazul sa primesc acel rating negativ,cu atat mai mult cu cat el nu era nici cumparatorul ,deoarece nu sunt omul sa faca asemenea lucruri ,asta si vis a vis de celelalte tranzactii incheiate pe acest forum daca se poate gasi o rezolvare cu acel rating negativ ,ramanand sa respect in continuare regulile acestui forum ,as ramane recunoscator
__________________ | |||
|
| | #751 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
Salut, Am primit si eu nejustificat un negativ dupa cum se poate vedea aici: http://forum.computergames.ro/itrade...49867&u=152090 A fost si vina mea caci am acordat negativ dar eram nou si nu stiam regulile la vremea aceea. Sper ca ma puteti ajuta sa-mi spal obrazul. Multumesc, Mircea PS. Am adaugat si thread-ul Carcasa Antec Aria microATX din aluminiu si Cooler Zalman CNPS9500LED. Eu am dat negativ nestiind de sistemul cu report, pentru faptul ca individul dezinforma si isi facea reclama pt propriile produse pe thread-ul meu.
__________________ Vand Canon 18-55 IS (stabilizator imagine) noi noutze la 50% pret magazin. SCHIMBURI: Doar cu cash PROVINCIE: Doar in Bucuresti NEGOCIERI: Doar daca imi oferiti mai mult | ||
|
| | #752 (permalink) | ||
|
Salut, am incercat sa vand un mouse la sectia publicitate : Mouse ROCCAT KONE Userul Stall mi-a dat trader neutru cu toate ca el este cel care nu a respectat o rezervare. Mi-a dat un private message in care mi-a zis ca urmeaza sa ma sune urmatoarea zi in jurul orei 12 ca sa imi spuna unde si cand ne intalnim. A doua zi, nu am primit niciun telefon, asa ca i-am dat un pm intrebandu-l daca mai e interesat de produs. Mi-a spus ca e la munca si ca nu are timp sa vina sa il ia, la care eu i-am zis ca nu e nici o problema fiindca sunt cu masina si pot veni la el sa ii aduc mouse-ul LA NAS. Nu a mai raspuns de atunci. I-am dat trader rating neutru pentru ca nu si-a respectat cuvantul. El mi-a dat trader rating neutru fiindca "el munceste si eu sunt un intretinut care incearca sa ii bage lui produsul pe gat". Nu mi se pare ok. In principiu nu vreau sa pateasca nimic userul Stall, insa mi-ar face mare placere daca ar disparea TR-ul. Multumesc anticipat.
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #753 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: Bucuresti |
N-ai nimic cu mine dar mi-ai dat neutru,pt ce?chiar n-am avut timp sa ma intalnesc cu tine,ti-am spus ca nu pot in ziua respectiva si imediat ai dat up ca nu te-am contactat,drept urmare nu te-am mai cautat...ai dat mausu,care-i prob?daca-i dispare neutrul lui dodo(nici eu n-am nimic cu el)vreau sa-mi dispara si mie,am mai avut prob cu alti useri care sunt asa grabiti incat nu pot sa inteleaga ca unii nu au timp.
| ||
|
| | #754 (permalink) | ||
|
as vrea sa retrag tr-ul neutru dat lui fazan11222 pt trade-ul de aici Vand cooler Intel LGA 775 si AM2 Cooler Master multumesc. | |||
|
| | #755 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | vreau sa retrag trader rating-ul pozitiv
Vreau sa retrag trader ratingul pozitivat acordat userului alexandru_24 http://forum.computergames.ro/member...xandru_24.html pentru deal-ul de aici: Hard disk Western Digital 1TB SATA-II 7200 rpm 32MB Caviar Green Nu vreau sa ii acord neutru sau negativ; pur si simplu vrea sa il retrag pe cel pozitiv. Multumesc. | ||
|
| | #756 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 Location: Bucuresti |
Salutare am si eu o problema am primit un negativ aiurea http://forum.computergames.ro/104-co...onent-wii.html la mine nu a ajuns nici un aviz de la posta .Va multumesc.
| ||
|
| | #757 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
am o problema cu userul dorinelius2 am comandat la el 3 produse..intre timp am gasit la altcineva pe forum unul din produse care era cu 30 de lei mai ieftin, i-am spus colegului ca acel produs il voi cumpara de la alt user pt ca era mai ieftin si ca sa nu aibe cheltuiala i-as fi platit eu posta. in schimb el a insistat sa cumpar produsele si a zis ca imi face un discount de 20 de lei. eu am ridicat coletul si -am trimis bani ramburs in schimb el a uitat sa trimiota discountul promis si datorita faptului ca i-am dat rating negativ mi-a dat si el rating negativ. cu toate ca eu am ridicat coletul, el minte ca nu l-am ridicat. si mi-a dat rating negativ pe baza anuntul lui http://forum.computergames.ro/itrade...60829&u=154955 http://forum.computergames.ro/itrade...64184&u=154538 mai sus adrese le cu ratingurile. gasiti acolo si mai multe detalii. multumesc ptr atentie | ||
|
| | #758 (permalink) | ||
|
Salutari,doresc si eu deletarea' ratingului pe care l-am acordat lui http://forum.computergames.ro/member...9-style4u.html asta pt. ca m-am grabit sa dau TR (problema s-a rezolvat intre timp),inca mai sunt persoane cu caracter! ![]() Multam! x2 -nu ar strica daca m-ar rezolva cineva si cu cele -2 rating-uri care le am unul l-am primit din partea lui "medelin" pt. ca luasem un telefon de la el care in 6 zile s-a dus pe apa sambetei...de aici si TR-ul al doilea TR l-am primit ca raspuns la calificativul pe care l-am acordat carcotasului "offopic" pt. ca nu s-au luat masuri la momentul potrivit. | |||
|
| | #759 (permalink) | ||
|
Buna seara. As dori si eu, daca se poate, sa mi se scoata TR-ul negativ dat de catre userul "Payperview" I-am vandut o placa de baza cu acte, in garantie si el pretinde ca i-am vandut o placa de baza defecta. Avand in vedere ca placa de baza a fost cumparata de la o firma din Bucuresti, eu locuiesc in Bucuresti, avind factura la ea in original (find primul propietar) nu vad motivul pentru care nu m-as fi dus cu ea in caz ca era defecta sa o schimb fiind in garantie. Mai mentionez totodata ca aceasta placa de baza a functionat in sistemul meu personal aproximativ 2 luni si cateva zile.. Mai multe detalii - Placi video, procesoare, sodimm, cartus HP nou. Multumesc anticipat.
__________________ Sunt umbra a ce am fost si cenusa a ce voi fi! | |||
|
| | #760 (permalink) | ||
|
Pai da cum pretind daca te-am chemat la mine acasa sa vezi ,si de atunci nu ai mai raspuns la nici un telefon sau PM.Placa de baza a fost defecta de la tine avand in vedere ca imediat ce am instalat-o se bloca pana si in meniuri la instalare windows.Daca are garantie nu inseamna ca poti sa o vinzi defecta.Eu inca astept sa-mi raspunzi la telefon .
__________________ Gigabyte GA-P35-DS3L | E6750 | Corsair 4GB 800MHz DDR2 CL5 | Asus HD 4870 512 Mb | Samsung 320Gb | Horizon 2206SW | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |