Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Thread Introduction
Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator).
Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului!

Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat.

Negativ:
- se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit.
- se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ!
- acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia.

pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-04-2009, 15:00   #761 (permalink)
TBS
Registered User

TBS's Avatar

Payperview - ori esti turc, ori esti PROST!

Omule.. tu chiar nu intelegi ca NU AVEAM DE CE SA-TI VIND o placa de baza defecta
cind eu puteam SA MA DUC SA O SCHIMB LA GARANTIE (avind factura in original)?

E greu de crezut ca placa aia de baza a functionat la mine in sistem 2 luni de zile fara probleme?

Ce interes as fi avut sa o vind defecta si sa transform o vinzare intr-un circ?
Puteam sa iau alta placa daca intradevar era defecta aia si o vindeam ca NOUA, SIGILATA.

Tu nu vezi ca aberezi?

TBS is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2009, 21:24   #762 (permalink)
Registered User

Payperview's Avatar

Bai baiatule placa de baza nu functioneaza cum trebuie .Si stiai asta din momentul cand ti-am spus lucru' asta la telefon si nu ai mai raspuns cand trebuia sa vii la mine sa vezi problema.Si o sa ma duc cu ea la garantie,da' pun pariu ca are un defect care nu e acoperit de garantie si probabil din acest motiv ai vandut-o asa.Acum dupa ce ai vandut placa in felu' asta ,ai ramas cu banii,mai ai si pretentia sa iti stearga TR-ul negativ care l-am dat.Ma astept sa zici sa iti dau si placa inapoi desi am platit-o doar pentru ca am avut curaj sa spun ca m-ai tepuit .

Payperview is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2009, 22:32   #763 (permalink)
TBS
Registered User

TBS's Avatar

"bai baiatule" putem continua asa la infinit.

nu ne tragem de sireturi ca nu am mincat impreuna din aceeasi strachina si nici nu am facut armata impreuna.

eu nu am cum sa-ti demonstrez ca placa aia a functionat la mine decit prin niste printscreenuri pe care le-am facut la vremea respectiva pentru un forum strain.

uite si raspunsul meu pt. un user de pe acel forum care avea modelul placii mele de baza:

All voltage are on middle (manual settings)

Memory - 9,9,9,24,2T (1.88v)
Processor - goes from 1.25v to 1.26 v

also you have to set the voltage for processor, like 1.25-1.26 and see VTT VOLTAGE - set it on HIGH and PLL VOLTAGE - also on high

NB VOLTAGE- I set it on middle
GTLR REF voltage - I set it on 0.69

I also attach 2 print screens with my settings.

Have a nice day and who have freeze (random or whatever) try to give a little voltage also to the processor not only to ram

prinscreens:
http://www.houseofhelp.com/forums/at...4&d=1232692829

http://www.houseofhelp.com/forums/at...5&d=1232692842

TBS is offline    Reply With Quote
Old 06-04-2009, 13:15   #764 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

next

Colonelu' is offline    Reply With Quote
Old 09-04-2009, 19:01   #765 (permalink)
Registered User

eu nu am o plangere fata de nimeni doar ca am primit feedback(chiar pozitiv) pentru o tranzactie care nu s-a petrecut niciodata. cumparatorul m-a confundat cu persoana de la care a cumparat de fapt produsul. asta este threadul. am vorbit cu el si pe messenger sa ii spun sa raporteze dar nu mi-a mai zis nimic si am si trimis report bad feedback catre admini si nu am primit de veste. nu ma supar daca raman cu +1 dar am zis sa fiu corect si sa anunt.

silencer_ro is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2009, 23:40   #766 (permalink)
The Unscammable

Nottorious_91's Avatar

Salutare... m-am trezit si eu cu un feedback negativ de la userul florin01 , user cu care nu am interactionat niciodata, ba care chiar are feedbackuri negative la activ (=scamer).

Coincidentza o face sa fi primit acel feedback negativ exact dupa ce am acuzat pe cineva de folosire de clone (care e mai mult decat evident), acesta este threadul cu pricina - http://forum.computergames.ro/108-mm...rd-60-ron.html ( multzumesc lui Dio ca sia facut datoria).

Parerea mea personala ar fi ca userul florin01 ar fi acelash cu cel care a luat ban acolo, cu toate ca nu o pot dovedi inca 100% (am vorbit cu cineva pe care a scamat el si persoanei respective ii spunea ca avea GCs de vanzare so... i think it relates).

Sper ca acest user sa fie macar banuit 7 zile pt acordare neregulamentara si probabil cel mai bine ar fi permanent (deoarece a scamuit vreo 2 so far) pt a nu mai aduce necazuri pe aici.

Asta evident dupa o investigatie din partea unui admin ( e nevoie sa ii ceri orice fel de SS / log / etc si ar cam fi de ajuns).

Mersi pt timpul acordat.

Nu ezitati sa ma sunati daca nu sunt online

Nottorious_91 is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2009, 19:06   #767 (permalink)
Registered User

Adadu's Avatar

Location: *Onesti City/Bacau County*-* pt Bucuresti, autogara Obor*
Salutare. La indemnul unui amic, si el user aici, m-am gandit sa va scriu, in speranta ca (poate) se poate sterge ratingul negativ. Sa "incep cu inceputul": Pe la inceputul anului, i-am vandut userului NoFx o amarata de placa video 5200. De la bun inceput, i-am zis ca placa se incinge si ca metoda suplimentara, i-am pus un ventilator pe ea, pt a-i asigura o racire eficienta. Intr-adevar, modelul placii era silent, dar, din motive necunoscute, frigea in draci. Placa era functionala si mi-am facut datoria de a-i explica omului inainte de a i-o trimite ca nu ii recomand folosirea ei fara ventilatorul pus de mine. Din cauza ca nu am gasit un ambalaj suficient de mare pt a incapea placa cu radiatorul pus, l-am scos si l-am pus alaturi de placa. Ventilatorul, era lipit direct in placa, nu avea mufe. Din motive de "indemanare" in timpul transportului s-a dezlipit unul din fire. Tipul mi-a zis cand a desfacut coletul ca are un fir dezlipit si i-am recomandat sa il lipeasca si sa nu incerce sa il lipeasca el, daca nu se pricepe. Problema cea mai dureroasa este ca nu l-a dus neuronul sa uniformizeze pasta de pe procesor, dapai sa o si schimbe... In fine. Ceea ce e oarecum aiurea, este ca de fapt a fost un schimb si nu o vanzare-cumparare. Eu de la el, am primit un cooler vga, incomplet si inutilizabil. Nu prea bag de seama rahaturile de genul asta, mai ales ca nofx asta e un copil rahitic care nu e bun de nik, decat sa fie mare in clanta pe net... duca-se la pustia. Partea la care am vrut sa ajung, este ca eu i-am dat pozitiv lui, desi am primit panarama aia incompleta, dar am considerat ca o placa video nu reprezinta o pierdere asa de mare, pe cand el.. ma premiat cu un negativ desi a fost atentionat in prealabil ce trebuie sa faca. Acum... oricum nu prea e multa lume care ma intreaba de negativul ala, dar, dupa cum am zis la inceput, la recomandarea unui amic, am zis sa imi expun pasul, poate ..poate se poate sterge, daca cineva din staff considera ca nu l-am meritat. Multumesc.

Adadu is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2009, 22:54   #768 (permalink)
sTyLe™eXtRa™

3x7r3m3's Avatar

Buna seara ... am primit un trade rating negativ de la userul (DA BIST) , am avut niste telefoane la vanzare pe care le-am dat dar am uitat sa inchid topicul , acel user a postat in anuntul meu dar eu nu am mai intrat in acel topic sa vad daca am mesaje.

iTrader Rating Notification
You have received a new rating or comment from DA BIST.

Details about this transaction can be found on this page.

Note: This is an automated message

Nokia 5000

Nu a raspuns la mesaje, deny pe YM...

Rog sa mi se retraga ratingul negativ acordat de catre acest user si sa se ia o masura asupra lui

Multumesc frumos

"Rrom"ania" o tara mai plina de maimutoi decat ۩ Disneyland ۩
Tinerii sunt sclavii viselor-Bătrânii sunt sclavii regretelor

3x7r3m3 is offline    Reply With Quote
Old 15-04-2009, 12:18   #769 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

sters si ban o saptamana

Colonelu' is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2009, 17:55   #770 (permalink)
Registered User

fazan11122's Avatar

Buna ziua. Am primit un Tr negativ pentru threadul Cumpar HDD ata, 2x512 ddr, dvd-writer . S-a rezolvat de mult timp si as dori stergerea acestuia insa persoana respectiva nu mai foloseste forumul de ceva timp si nu am posibilitatea de a lua leguatura pentru a posta acordul dansului.

Avand in vedere comportamentul meu pe acest forum si numarul destul de ridicat de deal-uri cu rezultat " pozitiv " as dori sa intreb daca totusi pot fi ajutat de a scapa de acel tr.
Multumesc mult.
.

fazan11122 is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2009, 23:34   #771 (permalink)
Registered User

just_do_it's Avatar

3 Ipoduri nano 8gb 4th gen. SIGILATE

problema mea este in acest thread.
este vorba despre o intalnire pe care o stabilisem cu userul humanity pentru a cumpara un iPod, eu deja plecasem spre acea intalnire, timp in care primesc un sms in care acest user imi spune ca nu mi-l mai vinde mie pentru ca a gasit sa-l dea in alta parte cu mai mult.
ii dau neutru si explic acolo care-i treaba (lucru corect) si ma trezesc cu un negativ in care acesta spune "e taran, nu merita pic de atentie".
in fine, problema s-a rezolvat, userul a primit ban, iar mie mi s-a retras calificativul (multumesc AIWA) insa am postat aici pentru a vedea ce fel de om este.
bafta.
Un vid.Pentru asta traim…(the air i breathe).

just_do_it is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2009, 11:22   #772 (permalink)
Registered User

nelutzu_4all's Avatar

am si eu o problema cu un Tr negativ din partea lui steauacroitoru.
mi-a trimis un colet prin posta care a venit greu si l-am luat a doua zi (el crezand ca nu l-am ridicat).
el a apucat sa imi dea negativ insa tranzactia s-a efectuat cu succes.
va rog sa mi se stearga negativu din partea lui.
multam'.

nelutzu_4all is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2009, 12:52   #773 (permalink)
Registered User

fanecucu's Avatar

Salutare am si eu o problema cu userul consol3 de la care am primit un trade negativ desi nu am avut nici un fel de schimb , vanzare cu el
Cum a inceput totul El a pus un anunt ca vinde 2 jocuri de xbox 360 eu fiind interesat de ele l am sunat si am stabilit o ora de intalnire ( ora 11 atata puteam)
El nu a fost de acord a spus ca are antrenament si mi a propus sa ne vedem a 2 zi la metrou
A doua zi l am sunat si mi a spus ca nu poate veni la gura de metrou sa vin eu la scoala lui
Nu am fost de acord si a ramas sa ne auzim alta data la telefon
Apoi eu am plecat din Bucuresti si m am intors ieri Ma sunat am vorbit cu el la telefon si i am spus clar ca nu pot veni sa ma intalnesc cu el fiind obosit Azi m am trezit cu trade negativ
Mentionez ca niciodata in aceste 3 discutii telefonice nu am propus vreodata vre un loc de intalnire si eu sa nu vin
Sincer eu am incercat mereu sa gasesc o cale de intelegere cu toti userii cu care am facut schimb vanzare pe acest forum Da cu acest user nu am putut cadea la un acord
Cer stergerea tradeului negativ sau macar sa ramana unu neutru cum se spune in regulament
Multumesc anticipat
P.S nu stiu daca are vreo importanta ca userul are 14 ani

Last edited by fanecucu; 01-05-2009 at 14:37..

fanecucu is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2009, 14:46   #774 (permalink)
Registered User

consol3's Avatar

Quote:
Originally Posted by fanecucu View Post
Salutare am si eu o problema cu userul consol3 de la care am primit un trade negativ desi nu am avut nici un fel de schimb , vanzare cu el
Cum a inceput totul El a pus un anunt ca vinde 2 jocuri de xbox 360 eu fiind interesat de ele l am sunat si am stabilit o ora de intalnire ( ora 11 atata puteam)
El nu a fost de acord a spus ca are antrenament si mi a propus sa ne vedem a 2 zi la metrou
A doua zi l am sunat si mi a spus ca nu poate veni la gura de metrou sa vin eu la scoala lui
Nu am fost de acord si a ramas sa ne auzim alta data la telefon
Apoi eu am plecat din Bucuresti si m am intors ieri Ma sunat am vorbit cu el la telefon si i am spus clar ca nu pot veni sa ma intalnesc cu el fiind obosit Azi m am trezit cu trade negativ
Mentionez ca niciodata in aceste 3 discutii telefonice nu am propus vreodata vre un loc de intalnire si eu sa nu vin
Sincer eu am incercat mereu sa gasesc o cale de intelegere cu toti userii cu care am facut schimb vanzare pe acest forum Da cu acest user nu am putut cadea la un acord
Cer stergerea tradeului negativ sau macar sa ramana unu neutru cum se spune in regulament
Multumesc anticipat
P.S nu stiu daca are vreo importanta ca userul are 14 ani
Am 15 ani..si a fost mereu vorba sa ne intalnim la mine,nu te-am obligat sa vi la mine si ne puteam inalni si la o gura de metrou dar nu ai vrut...ii puteti scoate TR daca credeti ca nu e corect si gata.Eu am avut nevoie de acei bani intr-o anumita perioada, nu dupa 2 sapt.Asta e nu ne-am inteles si gata,au mai fost pers care au mai cumparat de la mine diverse lucruri si nu numai aici pe site si totul a decurs ok,am stabilit o data si atunci ne-am intalnit,nu am stabilit pt. a doua zi si apoi vb la telfon si stabileam pt.alta si tot asa...

consol3 is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2009, 15:51   #775 (permalink)
Registered User

fanecucu's Avatar

Da ideea e de ce ai dat trade negativ cand in regulament scrie clar
Negativ:
1 se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit.
2 se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ!
3 acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia.

1 nu sa efectuat nici o tranzactie
2 nu esti cumparator
3 ...

fanecucu is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2009, 00:18   #776 (permalink)
Registered User

nelutzu_4all's Avatar

Inca astept sa mi se stearga Tr negativ din partea userului steauacroituru.
Multumesc.

nelutzu_4all is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2009, 08:05   #777 (permalink)
Banned

confirm puteti sa i stergeti negativul,a ridicat coletul in cele din urma,mai bine mai tarziu decat niciodata.azi cand voi avea timp voi reveni cu niste poze si argumente impotriva userului whiskas the dog care mi a dat negativ fara ca greseala sa fie facuta de mine,ci de el.
Posted via Mobile Device

steauacroitoru is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2009, 08:30   #778 (permalink)
Banned

...

Nu stiu cum se face,marfa tot eu am primit o intr o stare deplorabila(carcasa sparta,discuri zgariate) si am primit TOT EU negativ in partea userului: http://forum.computergames.ro/member...s_thedogg.html ,poate daca invelea marfa in mai multa hartie nu avea sa se intample nimic l a pus o coala de hartie a dat o cu scoci si gata,rog moderatorii sa intervina aici.Multumesc
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Image290.jpg
Views:	43
Size:	742.2 KB
ID:	473815   Click image for larger version

Name:	Image291.jpg
Views:	43
Size:	703.6 KB
ID:	473816  

steauacroitoru is offline    Reply With Quote
Old 06-05-2009, 19:57   #779 (permalink)
Registered User

whiskas_thedogg's Avatar

Quote:
Originally Posted by steauacroitoru View Post
Nu stiu cum se face,marfa tot eu am primit o intr o stare deplorabila(carcasa sparta,discuri zgariate) si am primit TOT EU negativ in partea userului: http://forum.computergames.ro/member...s_thedogg.html ,poate daca invelea marfa in mai multa hartie nu avea sa se intample nimic l a pus o coala de hartie a dat o cu scoci si gata,rog moderatorii sa intervina aici.Multumesc
Lasa ca spun eu problema inaintea ta.

Problema a fost in felul urmator: o sa incep sa postez aici pm-urile care au fost trimite de tine si de mine.
Asta este mesajul de pe forum:
"STEAUACROITORU: daca cumpar kane and linch si fear mi le lasi la 120 ron cu transport inclus? astept pm"

Si de aici incep PM-urile

1:WHISKAS_TEDOGG 22-04-2009, 23:29
Daca vrei asa cum ai zis tu , ti le trimit cu posta romana, si ti le las si la 120 ron , si platesc eu transportu.
( si ca titlu la pm care la-am trimis am scris : MAMA CE OM , nu in nume de rau, doar ca chestie, ca a zis ; sa ii las si din pret si sa platesc si transportul , ceea ce am si facut.)

2:STEAUACROITORU 23-04-2009, 14:36
salut,da este ok asa uite adresa mea : .....................Deci jocurile fear si kane and linch.ramburs total 120 ron.AM O RUGAMINTE,sa le pui marti(martea asta care vine).multumesc mult,ne mai auzim cand le primesc

3:STEAUACROITORU 23-04-2009, 15:41
de fapt,poti sa le pui chiar maine la posta.multumesc,nu aveam bani dar acum am facut rost,astept coletul

4:STEAUACROITORU 23-04-2009, 18:14
cod postal 600407

5:STEAUACROITORU 23-04-2009, 21:08
deci ramane pe maine dupa ce mi pui coletul sa mi dai un mesaj,sa le impachetezi bine.multumesc

6: WHISKAS_THEDOGG 23-04-2009, 22:27
o sa le pun luni , ca maine nu am timp (LUNI INSEMNAND 27 APRILIE)

7:STEAUACROITORU 26-04-2009, 21:31
salut,sa pui maine jocurile la posta,ai adresa,ramburs 120 ron.multumesc

8:STEAUACROITORU 26-04-2009, 21:35
kane and linch si fear,sa nu uiti

9:STEAUACROITORU 29-04-2009, 20:37
ba frate nu mi mai trimite nici un joc,nu mai am nevoie,nu ma iraspunzi la pm uri mi am comandat din alta parte

10:WHISKAS_THEDOGG 01-05-2009, 22:22
bai omule tiam raspuns la fiecare pm, laso in fasole, si tiam trimtis si jocurile ce dracu.

11:STEAUACROITORU 01-05-2009, 22:55
ma omule,ce dracu nu am primit nici un pm,ti am trimis pm uri cu carul,la nici unul nu am primit raspuns

12:STEAUACROITOU 02-05-2009, 10:21
am sa fac niste poze sa ti dovedesc ,,droaia de pm uri trimisa`` plus ca ti am dat add pe messenger iar tu nu mi ai dat accept,avand in vedere si titlul care mi l trimisesei la PM si anume ,,mama ceom`` m am gandit ca ai facut misto,nu este nici o problema iti voi ridica jocurile,dar vreau sa ti arat pozele cu pm urile trimise.

DECI DIN TOATE PM-URILE CARE MI LEA TRIMIS DOAR 1 SINGUR A FOST CU CARACTER DE INTREBARE , LA CARE TREBUIA SA RASPUND, si ala chiar l-am omis pentru ca la numele pm-ului a pus un PUNCT ,si chiar nu am obesrvat , ca de obicei ma uit dupa titlu. dar sa zicem ca e greseala mea aici . Plus ca a fost si 1 MAI si se mai duce lumea pe la munte , pe la mare, pe la gratare...etc, nu toata lumea intra pe net din 5 in 5 min sa verifice ce PM- a mai primit, cum ai facut tu, de ai trimis o gramada dupa cum se vede. Adica nu ai fost in stare sa trimiti unu si bun.Cum omiteai ceva, mai trimitea-ai cate un PM. Si deci tu, ti-ai luat foc ca nu tiam raspuns la PM-uri , care PM-uri? Poate doar la 1 singur , adica ala din data de :23-04-2009, 21:08 iar restul dupa cum am spus , nu aveau caracer de intrebare, si care nu cred ca trebuia sa iti raspund la fiecare pm din 5 in 5 min.
Si chiar dupa tot tmbalau asta, daca intradevar jocurile ti-au ajuns , cu carcasa sparta si discurile zgariate, imi spuneai , si iti trimiteam bani inapoi stai linistit, dar nu ai facut asta, mi-ai dat direct trade negativ si ai scris acolo ca ti-au ajuns jocurile sparte si zgariate.
Atat am avut de zis.

whiskas_thedogg is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2009, 00:28   #780 (permalink)
地獄の戦士

mrENigma's Avatar

Negativ:
- se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit.
- se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ!
- acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia.

mrENigma is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules