Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Thread Introduction
Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator).
Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului!

Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat.

Negativ:
- se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit.
- se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ!
- acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia.

pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-03-2007, 19:51   #61 (permalink)
Registered User

ktmbull's Avatar

Confirm cele spuse de Cohiba mai sus, am cumparat de la el Fifa 2007 PS2.

ktmbull is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2007, 10:07   #62 (permalink)
Registered User

yoshy262's Avatar

Salve all
Nu stiu daca am postat unde trebuie dar..sa vedem

Povestea e destul de veche-11-07-2006
http://forum.computergames.ro/42-van...un-laptop.html

cumparator - unQBen
vinzator - yoshy262
o sa fiu cit se poate de scurt sa nu lungesc vorba

am avut o camera video de vinzare ,unQBen s-a oferit sa facem un schimb pe un laptop dell
una peste alta i-am dat omului camera video ,1 hdd de 40 gb ,si o diferenta de 2.5 mil daca imi aduc aminte pt acel laptop
el nu e din bucuresti si a uitat floppy de la laptop acasa urmind sa o recuperez mai tirziu prin intermediul unui var de al lui sau coleg de la spitalul fundeni

dupa 5 zile ma cauta pe mess sa-mi spuna ca acel hdd este defect
I-am zis ca-i dau banii inapoi ca alt hdd nu am
a ramas sa ma vad cu varul lui care ba era ocupat ,ba a fost plecat din bucuresti
nu dau vina pe el ..cum el e ocupat(fiind student in bucuresti) la fel si eu sint ocupat ca am servici

dupa multe tergiversari si spunindu-i omului pe mess ca as cam avea nevoie de acel floppy sa imi fac un up-date de firmware la dvd-romul care-l aveam la vremea respectiva tot nu am reusit sa ne punem amindoi de comun acord sa-mi recuperez floppy si el banii pentru acel hdd defect

au trecut cam 8 luni de atunci si acum 7 zile imi spune omul pe mess ca el isi vrea banii inapoi pe hdd si sa-mi dea floapa ..eu i-am zis ca nu mai am acel laptop si nu mai am ce face cu floppy dupa ce am schimbat dvd-romul

in fine ..eu nu i-am dat trade rating negativ pe motiv ca acumulatorul nu tinea decit 10 minute si din cauza acelui floppy am fost nevoit sa-mi schimb driveul optic (alt 1 mil aruncati degeaba)

nu vreau sa par eu sfint..dar in clipa in care-l caut pe var de 5 ori si de fiecare data imi zice ca e ocupat si nu poate veni seara decit dupa ora 20 ..pot sa afirm ca in cazul de fata a fost si nepasare din partea lui ..daca intradevar il durea de acel hdd defect vorbea cu varul lui sa-si faca timp si sa se faca disponibil ca sa facem schimbul

unQBen wrote
''Imi pare rau ca trebuie sa fac chestia asta, am incercat in fel si chip sa-l conving sa-mi schimbe hardul dar n-a vrut, a asociat chestia cu faptul ca trebuia sa-i dau un floppy de laptop pe care il am si azi si n-am ce face cu el dar nu s-a deranjat sa vina la intalnirile stabilite sa si-o ia.. imi pare rau dar m-a tzepuit ''
The machine - C2D E8400@AC Freezer 7 PRO/ Samsung 920N/ 4 Gb ddr2 800 Corsair/ Gigabyte P35C-DS3R/ 1x320 gb, 1X400gb, 3x500gb, 1x500gb 32mb buffer/ 2 dvd-rw/ Leadtek 8800gt 512 ddr3/Creative platinum SE/ Carcasa Thermaltake Soprano - 2x coolere Nexus RealSilent 12"/ sursa THERMALTAKE 600W/ UPS APC 1400W@45 MINUTE BACK-UP POWER

yoshy262 is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2007, 10:28   #63 (permalink)
Registered User

ktmbull's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cohiba View Post
salut!!am vandut un fifa 2007 lui KTMBULL si i-am dat rating negativ iar coment-ul e pozitiv.Asta din cauza mouse-ului care e sensibil.Va rog daca se poate sa-i stergeti ratingul negativ.Multumesc si scuze!!el va confirma !!!
Reconfirm cele spuse aici, astept sa se rezolve. Multumesc.

ktmbull is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2007, 10:33   #64 (permalink)
Oaia neagra

Gizăs's Avatar

ktmbull
Trader Rating: -1 (0%)
Bine sustinuta pledoaria

Gizăs is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2007, 22:39   #65 (permalink)
Power of Truth

kriss007's Avatar

am avut la vanzare o placa de baza si un procesor. userul bezz mi-a dat pm cum ca ar fi interesat de procesor, dar fara a-mi spune exact cand il ia (intai mi-a spus ca il vrea atunci, dupa aceea ca il vrea peste cateva zile). in aceeasi zi alt user de pe forum, pe care il cunosc si care stiam ca este serios, mi-a scris pe thread ca vrea sigur sa cumpere procesorul si placa de baza (inca de la inceput am scris pe thread ca as prefera sa le dau impreuna), mi-a dat numarul lui de telefon si a venit in aceeasi zi si le-a cumparat.

concluzia din partea lui bezz a fost ca merit trader rating negativ cu toate ca NU am precizat niciodata ca procesorul este rezervat, cum nici el nu a scris nimic pe thread cum ca l-ar interesa produsul, ci doar mi-a dat pm.

nu mi se pare corect sa primesc trader rating negativ de la un om pe care nu l-am vazut niciodata (nici macar la telefon nu am vorbit), om caruia nu i-am vandut nimic si in fata caruia nu mi-am luat nici un angajament cum ca i-as rezerva procesorul.

thread-ul in cauza este ascesta: vand multe componente

dares3000@yahoo.com

kriss007 is offline    Reply With Quote
Old 15-03-2007, 16:15   #66 (permalink)
Registered User

georginho's Avatar

kriss007, exista precedent la ce ti s-a intamplat tie,citeste threadul asta in urma,si da-i mesaj lui CBR cu cat mai multe detalii si linkuri,el va rezolva problema ta.

georginho is offline    Reply With Quote
Old 15-03-2007, 22:00   #67 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Cohiba: Din cauza unei erori de forum am fost nevoit sa sterg rating-ul negativ cu totul (nu ma lasa sa editez). Te rog mai da o data.

red-dog: No problem. Anytime.

ktmbull: Se rezolva.

yoshy262: Vorbeste cu user-ul unQBen sa isi spuna si el varianta de poveste aici. Eventual spune-i ca il rog eu frumos. Nu de alta, dar trebuie sa aud ambele variante.

kriss007: Solved.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2007, 01:29   #68 (permalink)
Registered User

razzb3d's Avatar

Am primit rating negativ de la userii andrassweet si hack4funny dara nici un motiv intemeiat.

- Intre noi nu a avut loc nici o tranzactie
- Respectivul urma sa ma sune a doua zi dar nu m-a mai suntat
- Dupa ce am gasit alt client la aparat s-au trezit cei doi si mi-au dat report negativ pentru ca "le promisesem lor telefonu"
- Eu nu am facut nici o promisiune si am asteptat 3 zile sa aud de la ei. Repet - NU a avut loc NICI o tranzactie.

Ma poti ajuta te rog?

razzb3d is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2007, 09:49   #69 (permalink)
Registered User

Multumesc CBR

Cohiba is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2007, 15:53   #70 (permalink)
Power of Truth

kriss007's Avatar

multumesc CBR.

dares3000@yahoo.com

kriss007 is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2007, 23:18   #71 (permalink)
Registered User

yoshy262's Avatar

CBR - chiar nu mai are rost..e poveste veche de 8 luni..
In fine..spaga mea..o sa-i dau si eu trade rater negativ si am terminat povestea..
ochi pt ochi si dinte pt dinte
The machine - C2D E8400@AC Freezer 7 PRO/ Samsung 920N/ 4 Gb ddr2 800 Corsair/ Gigabyte P35C-DS3R/ 1x320 gb, 1X400gb, 3x500gb, 1x500gb 32mb buffer/ 2 dvd-rw/ Leadtek 8800gt 512 ddr3/Creative platinum SE/ Carcasa Thermaltake Soprano - 2x coolere Nexus RealSilent 12"/ sursa THERMALTAKE 600W/ UPS APC 1400W@45 MINUTE BACK-UP POWER

yoshy262 is offline    Reply With Quote
Old 20-03-2007, 17:36   #72 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

razzb3d: Te rog vorbeste cu userii respectivi sa posteze varianta lor in acest thread. Eventual spune-le ca nu e optional, ci obligatoriu, ca sa rezolvam pe o cale amiabila problema.

Cohiba & kriss007: Anytime.

yoshy262: E optiunea ta, eu zic ca e mai bine sa vb cu el... Nu de alta, dar nu as vrea sa incalc regula impusa de AIWA...

Quote:
Originally Posted by AIWA
In fiecare caz in discutie este OBLIGATORIU sa fie prezenti ambii participanti atata cel ce a dat cat si cel ce a primit!

Old 20-03-2007, 18:50   #73 (permalink)
Registered User

obligatoriu ambii participanti ah??? de ex in cazul meu, eu ce sa fac daca omu nu a mai intrat pe CG de nush cate luni, si anume vre-o 6 (pentru ca probabil nu i-a convenit negativul dat de mine ca replica la al lui, si si-a facut clona, stiu si clona). cu ce am gresit eu ca am vandut produsul unui alt cumparator, dupa ce acest user care mi-a dat negativ a amanat intalnirea si a ramas sa vb peste 2 zile... timp in care eu cum ziceam am vandut calculatorul, deci nu am stabilit cu el o data ora loc fix , nici macar nu ne-am vazut. Este asta motiv de rating negativ? Nu a fost vb ca nu am venit la intalnire, ca avea defectiuni produsul, ca i s-a stricat si alte aiureli...

Regulamentul preciza ultima oara cand am verificat ca ratingul se da in urma unei tranzactii (efectuata, sau neefectuata pt ca produsul nu era conform cu descrierea facuta) asa poate da oricine negative, ca de ex userul nu a redus din pret sau alte si alte nebunii, ratinguri care nu se sterg si nu se sanctioneaza, nu se sterg pt ca trebuie si cel care a dat ratingul sa fie prezent aici in discutie.

caz ipotetic, un user isi face o clona, da negativ nu stiu cui, pt ca nu i-a placut ceva la el, negativ dat total aiurea, ala ramane cu negativul pt ca acea clona sau user nu vine aici sa isi spuna parerea sau sa ceara stergerea ratingului negativ, fie ca nu vrea fie ca nu ii pasa fie ca... and so on

ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum

stefan85 is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2007, 02:53   #74 (permalink)
Registered User

razzb3d's Avatar

cei doi useri nu mai au cont pe acest tracker.

andraassweet, hack4funy2 - am incercat sa le dau PM dar :

The following users were not found:
andraassweet, hack4funy2

sunt sigur ca am scris corect. Poate au ban... nuj.

Old 21-03-2007, 22:47   #75 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

stefan85: Problemele de genul asta se pot rezolva si fara implicarea ambelor parti. Implicit, s-a rezolvat.

razzb3d: Solved si la tine.

Old 22-03-2007, 10:26   #76 (permalink)
Registered User

la mine nu s-a rezolvat negativul e tot acolo.

ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum

stefan85 is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2007, 19:31   #77 (permalink)
Registered User

theli's Avatar

un alt tip de problema intalnita cu trader rating (am patit de doua ori) ar fi ca, de exemplu, incerc sa dau rating cuiva, completez (copy-paste din browser sau chiar butonat de manuta) URL-ul tranzactiei in campul corespunzator, si dupa Submit campul respectiv e rescris in ceva de genul "/showthread.php?t=xxxxxx", si evident eroarea e ceva cu "invalid URL"... a mai patit cineva?

theli is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2007, 06:57   #78 (permalink)
Registered User

razzb3d's Avatar

la mine sa rezolvat - merci CBR

Old 23-03-2007, 13:27   #79 (permalink)
Registered User

Teshawn's Avatar

salut cg. am si eu o problema , imi apare la trader rating 10 dar cand intru am de fapt 11 :| , care e problema?
Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125

Teshawn is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2007, 14:08   #80 (permalink)

szebah's Avatar

Quote:
Originally Posted by Teshawn View Post
salut cg. am si eu o problema , imi apare la trader rating 10 dar cand intru am de fapt 11 :| , care e problema?
Ai de la un user 2 rating pozitiv. Se afiseaza sub nick numai feedback de la useri diferiti.

Numai bine.

szebah is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules