![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator). Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului! Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat. Negativ: - se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit. - se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ! - acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia. pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #801 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Location: bucuresti | - se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ! http://forum.computergames.ro/itrade...56185&u=133208 asta a fost prima problema , la care nu am spus nici 1 neadevar . am dat omului Tr+1 si dupa ceva timp am primit Tr-1 se pare ca este normal atat timp cat ne-am inteles la pret ? si daca am postat ptr. 1 amic care vindea 1 tel. , pentru al ajuta , de unde s-a ajuns la ideea ca , cumpar altceva ? VANZATORUL NU ARE VOIE SA DEA TR NEGATIV !!! oare nici admin nu a vazut lucrul asta ? multumesc CG | ||
|
| | #802 (permalink) | ||
|
de unde vrei fratiorul meu alb sa vad? sunt 100.000 de useri pe forumul asta, tu crezi ca avem timp sa stam la fiecare in parte sa vedem de unde au tr-urile si daca s-au dat regulamentar? tu gandesti inainte sa postezi? de aia exista report post, de aia poti posta aici, d-aia exista cai, mijloace si solutii... sa te folosesti de ele
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #803 (permalink) | ||
|
Va rog frumos sa stergeti trade ratingul acordat de mine userului Fabiann11 in threadul Vand E8200 deoarece nu am finalizat tranzactia, nu ne-am intalnit. I-am acordat tr pentru neseriozitatea in cazul schimbului si la nervi..cu toate ca nu trebuia!
__________________ Intel E6750, Asus P5K3 Deluxe WiFi, 2x1GB DDR3 Corsair 1333, WD 400gb AAKS, Sapphire Radeon HD4770 512MB DDR5, DVDROM LG, DVDRW LG SATA, Creative X-FI Xtreme Gamer, Logitech x-530, Microsoft Wireless Optical Desktop Elite, Cooler Master 520W Modulara, Carcasa Deluxe, Benq G2000WAD | |||
|
| | #804 (permalink) | ||
|
ms mult de tot!
__________________ Intel E6750, Asus P5K3 Deluxe WiFi, 2x1GB DDR3 Corsair 1333, WD 400gb AAKS, Sapphire Radeon HD4770 512MB DDR5, DVDROM LG, DVDRW LG SATA, Creative X-FI Xtreme Gamer, Logitech x-530, Microsoft Wireless Optical Desktop Elite, Cooler Master 520W Modulara, Carcasa Deluxe, Benq G2000WAD | |||
|
| | #805 (permalink) | ||
| Quote:
am primit acum Tr negativ pe un topic cu un ceas fossil si acela vandut de mai bn de 2luni Ceas Fossil FS 4248 si Computer Games Forum - iTrader - petre_r
__________________ Acer 5630G C2D t5800 , 3gb , 250hdd, ati 3650 | |||
|
| | #806 (permalink) | ||
|
offf offf... am scris si pe condica de reclamatii , userul respectiv tot nu imi raspunde dar in schimb mi-a dat TR negativ pe motiv ca sunt mincinos . Daca nu se poate face nimic altceva as dori macar sa mi se stearga TR-ul pentru ca nu este corect . El a spus ca mi-a mentionat ca merge mai greu partea de jos , si chiar a facut asta doar ca a spus UNEORI NU MERGE (asa e, trebuie sa apas de cel putin 10-15 ori ca sa mearga - totusi UNEORI nu inseamna ca nu merge in 85% din cazuri) si ca este o problema de soft . nu , nu este o problema de soft si pentru ca telefonul sa mearga perfect trebuie displayul schimbat cu totul ! mai multe detalii aici CONDICA DE RECLAMATII (e bine de citit !!!) - Page 143 - Computer Games Forum | |||
|
| | #807 (permalink) | ||
|
rog frumos pe un admin sa stearga acest TR negativ.http://forum.computergames.ro/itrade...72223&u=152933 mi-a fost dat de catre vanzator,el trebuia sa-mi deie Tr neutru,si rog sa se stearga si tr dat de mine lui Punisher1000 http://forum.computergames.ro/itrade...=72249&u=77098 acesta l-am dat dupa ce am vazut ca el mi-a dat negativ. LE: Eu i-am dat adresa buna si am asteptat 4 zile sa ajunga coletul, si el doar cand eu l-am intrebat ce-i cu coletul imi zice ca aia de la posta o zis ca nu e valabila adresa. | |||
|
| | #808 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Quote:
| ||
|
| | #809 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca aici tre sa postez dar o voi face oricum userul Visulina mi-a dat TR negativ pe motiv ca nu am vrut sa-i vand castile din topicul asta Casti SteelSeries Siberia desi am mentionat clar ca nu ma incurc cu userii care nu au TR 15 pozitiv sau vechime pe forum si ca imi rezerv dreptul de a-mi alege clientul. Nu am pus pe nimeni pe drumuri nu am vandut marfa defecta nimic. Ba mai mult a continuat sa posteze in topicul meu dupa ce i-am zis si dat ignore. Va rog daca se poate face ceva sa-mi dispara TRul negativ. Multumesc.
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #810 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #813 (permalink) | ||
|
Va rog sa scoateti TR- pe care i l-am acordat lui telefoaneshgsm in threadul Cea mai mare varietate de telefoane mobile Second - Hand , preturi promotionale >> A fost o neintelegere.Multumesc anticipat. | |||
|
| | #814 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Salut, Am primit feedback negativ de la userul Assasinz, vanzatorul powerlevelului, pe motiv ca nu i-am achitat toata suma. Am achitat exact cat mi-a facut lvl, in avans, mai apoi individul impunandu-mi niste termeni aberantzi de prelungire a comenzii, pe care eu i-am refuzat, apoi a inceput sa ma injure ca un veritabil birjar.... http://forum.computergames.ro/108-mm...rleveling.html Va rog sa imi stergetzi feedbackul negativ. Multzam. | ||
|
| | #815 (permalink) | ||
|
salve am si eu un client user gicu1234 TR NEGATIV desi... 1)nu am facut decat sa il intreb daca mai are de vanzare in data de 22-06-2009, 10:50 in PM "battleforge mai ai?" raspunsul lui vine in data 22-06-2009, 13:11 "Re: battleforge Quote: Originally Posted by LOCOTUS battleforge mai ai? dap..mai am unu dar nu e sigilat si nici folosit , nc macar nu l-am scos din carcasa pretu e 70 ROn , daca te intereseaza suna-ma la 0726XXX137" ok. pana aici toate bune si frumoase. l-am sunat l-am intrebat ce are si cum se prezinta marfa ca sa fiu sigur de ceea ce vinde... si a ramas ca il sun, daca ma hotarasc 2)TR negativ vine cu un link ![]() http://forum.computergames.ro/43-joc...ri-modice.html ce spune gicu1234 in data de 21-06-2009, 12:31 "up Sims 2 Seasons EXP - 30 RON RA3 - BF - Sold Out" deci ... cu o zii inainte de a vorbi cu mine... el vanduse jocul 3)acum... ce cer eu ... e sa i-se verifice user ca miroase a clona si sa mi se stearga TR nu stiu de unde apar astfel de useri, dar ar fii bine sa se dea un test verificare ca au citit regulamentul inainte de a posta/ acorda TR.
__________________ ma mai gandesc ce pun... | |||
|
| | #816 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: Bucuresti 0723349988 |
In legatura cu thread.ul meu, 2Gb(2x1Gb) DDR 400 Kingston HyperX CL 2-3-2-6 , Userul Rage3D_ro imi trimite pm joi 25iun09 sa i le rezerv pana luni-marti ca le ia 100%. Nu m-a mai contactat deloc si i-am dat TR neutru asa cum am citit ca e corect in regulament. Problema mea este ca mi-a dat si el TR neutru, desi eu am tinut alt client ( care le-a si cumparat dealtfel) in asteptare numai ca sa imi tin cuvantul dat. Nu mi se pare corect. Vine cu argumente de genul ca nu m-a gasit pe mess desi eu nici pe mess nu am nici un mesaj de la el. Apoi afirma ca nu mai stia sa dea de mine. Nu trebuia decat sa se uite in CP si sa vada cui a trimis pm. Va multumesc anticipat! | ||
|
| | #817 (permalink) | ||
|
Rog stergerea TR negativ acordat de raresvintea. Nu a avut loc nici un schimb, doar ca nu am respectat o rezervare. http://forum.computergames.ro/itrade...=73249&u=44720 Multumesc.
__________________ It's never lupus | |||
|
| | #819 (permalink) | ||
|
Un anume user de pe aici (bogoalex) sustine ca mi-ar fi dat niste e-mail-uri in legatura cu cumpararea unui produs vandut de mine in cadrul acestui forum, iar eu (spre rusinea mea) nu i-am raspuns, motivele fiind diverse... Domnul s-a gandit ca cel mai potrivit este sa imi dea un TR -1 deoarece nu l-am onorat cu raspunsul.... Acum vine rugamintea, te rog sterge si mie acest trade rating -1 deoarece nu-si are rostul ...
__________________ • • | |||
|
| | #820 (permalink) | ||
|
La data de 16.10.2008 m-am inteles cu userul mentorica sa-i trimit un cablu wii, nu l-a ridicat de la posta si din aceasta cauza i-am acordat negativ(nu erau actualele reguli atunci) m-a facut nesimitit, etc, nu conteaza asta ce m-a intrigat am observat ca desi eu am ramas cu paguba transportului dus intors, am ramas si cu calificativul negativ acordat de user pe cand el e bine mersi i s-a sters calificativul pe care i l-am dat, daca tot i s-a sters lui solicit sa mi se stearga si mie. topicul - http://forum.computergames.ro/104-co...onent-wii.html mentorica si-a rezolvat problema aici ATENTIE: probleme cu TRADER RATING
__________________ Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live, 0755-387705 Jocuri PS3 sigilate preturi bune!, Jocuri ps3 nesigilate, Cartele Vodafone si Cosmote, numere usoare! Neseriosi tot_yo_andrei(colet neridicat)bucuresti, mentorica(neridicat colet)bucuresti, mecanicdj(marfa proasta)bucuresti, Cryo(schimb defectuos)resita, Candya(schimb defectuos)alexandria, El_cid(nu a trimis marfa)bucuresti, Cata1lin(s-a razgandit)radauti, Pitu(a vandut altcuiva...)bucuresti. Last edited by party_man; 05-07-2009 at 09:55.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |