![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator). Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului! Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat. Negativ: - se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit. - se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ! - acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia. pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #821 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
rog frumos pe un admin sa stearga acest TR negativ din greseala iam dat -1 an loc de +1 multumesc computer games http://forum.computergames.ro/members/174654-raulr.html | ||
|
| | #822 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 | Quote:
| ||
|
| | #824 (permalink) | ||
|
Am si eu o problema cu trader rating-ul. Mi s-a dat acelasi rating de 17 or de la acelasi user :lol: El saracu a vrut sa dea o singura data dar nu si-a dat seama ca i-a cazut netu si a inceput sa dea clickuri in disperare. Daca se pot sterge 16 duplicate si m-ati putea lasa doar cu un rating de la acel user ar fi super ![]() Multuemsc. | |||
|
| | #825 (permalink) | ||
|
Off topic,scuze Aiwa,bine ca nu ti-a dat 17 negative,om te facea! ![]() ![]()
__________________ FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS.AJUNGE CU MANELELE!!!! | |||
|
| | #826 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare... a trecut o gramada de timp nu ma deranjeaza asa tare dar...imi puteti sterge si mie rating-ul negativ pe care m-i la dat @alanfifty ca un inapt si tepar? vand nokia 7280 si motorola v220 Astept un raspuns...multumesc si o zi buna...
__________________ | |||
|
| | #827 (permalink) | ||
| spliffy party_man RedHat Rog verificatzi dragosalexandru ai avut noroc...daca era cum spunea bogyyogy te mai lasam un pic sa te vezi "negativat" ![]() RaulR VS rafaleone mai multa atentie va rog!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #829 (permalink) | ||
|
pentru putin
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #830 (permalink) | ||
|
Am si eu o problema cu userul Congelator, care e cam 100% sigur ca e scammer, deoarece e inregistrat in iunie si are 2 trade ratinguri, unul de la un user dp acelas IP (lol) - http://forum.computergames.ro/108-mm...rleveling.html si altul de la primit o donatie de tracker ![]() Dupa ce am postat in threadul meu ca apar din ce in ce mai multi scameri de genul acesta, el sa bagat in seama sus si tare... posturile au fost deleteuite, sia primit un suspend de la Dio, iar eu miam luat warn pt atac l persoana (luls , but im ok, it was the right call).Iar dupa ce ia trecut suspendul baietzasului, ma trezesc instant cu un TR negativ intitulat "sia facut rating mare sa dea scamm" la care zice ca ii datorez un lich king (100 lei valoare), lucru pt care eu nici nu am vreun thread, el punandumi linkul de la serviciul meu de powerlevel. Cerei orice fel de dovada ca ash fi fost macar vreodata in contact cu el, sau orice altceva si va fi clar ca e doar un tzepar trist ca lam aflat si care vrea razbunare xD ... Oricum, mersi pt timpul acordat acestei probleme si sper sa se rezolve cat mai usor/repede. Multumesc, Nottorious_91
__________________ Nu ezitati sa ma sunati daca nu sunt online | |||
|
| | #831 (permalink) | ||
|
am primit negativ de la un user fara sa fac trade..omul mi-a dat ca nu-i convenea pretul ban pt samsungibula s-a rezolvat , multumesc | |||
|
| | #832 (permalink) | ||
|
Salut . Primesc rating negativ de la un individ care nu are ce face . Ma bazaie pe gmail , mai intai imi spune ca e scump , ii zic ca mai discutam , pana la urma ne intelegem , imi spune sa ii trimit poze cu aparatul foto , ii zic ca momentan nu am cu ce sa ii fac , apoi se razgandeste spunand ca are un amic in Bucuresti , cu care ma pot intalni sa vada aparatul , vorbesc cu amicul , ii las telefonul sa ma sune ( asta fiind sambata ) , astept , nici un semn pana ieri cand imi da mail spunand ca amicul e foarte ocupat si sa-i trimit totusi poze . Eu vorbind deja cu alt user luni . Nu i-am promis nimic , nici ca-l rezerv , nici ca nimic . Eu am asteptat un semn dar cum nu a venit , l-am vandut . Userul in speta e http://forum.computergames.ro/member...-micpitic.html Rog scoaterea TR-ului negativ . | |||
|
| | #833 (permalink) | ||
| Confirm povestea de mai sus, am discutat cu Congelator, nu are nici cea mai mica dovada a unei discutii cu Nottorious_91.
__________________ REGULAMENT - cititi daca postati la publicitate ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #834 (permalink) | ||
|
Eu i-am dat +1 lui Congelator, deoarece si el mi-a dat mie o invitatie si cum nu avea vreun topic cu invitatia, a facut-o pe topicul meu. Acum am inteles ca nu trebuia sa ii dau un trader rating pozitiv, deoarece ideea trader ratingului este alta decat o invitate data pe gratis: "Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator)." Daca sunt probleme, va rog sa ii scoateti trader ratingul.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #835 (permalink) | ||
|
Am si eu o problema cu un calificativ primit. Am dat acum 2 sapt un negativ unui user neserios si mi-a dat inapoi fara motiv. Pot dovedi ca am incercat sa dau de el si l-am tot asteptat doua saptamani sa-mi trimita o sapca [print-uri la arhiva]. As vrea sa mi se stearga acel negativ primit degeaba daca se poate.
__________________ There is no freedom in this world and we can't change this. | |||
|
| | #836 (permalink) | ||
|
Salut. Am incheiat tranzactia http://forum.computergames.ro/itrade...=75409&u=56755, totul ok, insa cand am acordat calificativ am bifat din greseala ca eu as fi vanzatorul. Se poate rectifica? Eu am cumparat produsul...m-am grabit sa acord rating-ul si m-am transformat in vanzator in loc de cumparator. Multumesc.
| |||
|
| | #837 (permalink) | ||
|
nu s-a rezolvat inca, rog un administrator sa se uite peste cazul prezentat mai sus. Nu cred ca mai are sapca pe care o solicit ca si cumparator de peste o luna, am primit negativ pentru ca i-am acordat un astfel de calificativ, pe care il merita cu siguranta. Inca ceva, in regulament scrie asa : - se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ! - acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia. Pot posta dovezi ca am incercat sa dau de el si nu mi-a raspuns, in plus persoana prin care mi-a spus ca trimite a avut telefonul inchis. Multumesc.
__________________ There is no freedom in this world and we can't change this. | |||
|
| | #839 (permalink) | ||
| imi imaginez ca esti pufosu nush cum de pe mess caruia i-am dat ignore de la care nu am mai vrut sa cumpar un joc....daca atata te duce mintea, sa-ti faci un user cu nickul meu de mess si sa postezi aiurea pe forum in diferite sectiuni facandu-ma de rahat si vorbinudu-ma de rau....inseamna ca ai probleme serioase
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #840 (permalink) | ||
|
User: gicanu2009, thread: LASER VERDE 200MW REALI 430 RON NEG Nu am facut cu el nicio afacere. Am comentat pe baza produsul sau, deoarece NU vinde ceea ce scrie, practic minte oamenii pe fata. Nereguli ce le face, in afara ca mi-a dat trader rating negativ: limbaj neadevat(acum si-a editat posturile, dar cred ca aveti optiunea in CPANEL sa vedeti ce a scris initial), amenintari etc. PS: Cred ca este o clona, va rog sa verificati daca mai exista si alte conturi pe ip-ul lui...oare contul acesta barbu28 ?!
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |