![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator). Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului! Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat. Negativ: - se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit. - se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ! - acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia. pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #841 (permalink) | ||
| Quote:
am avut si eu unul identic , si se poate vedea si in poza nr 2 ca scrie pe el ca are 200 mw ; cele sub 50 mw nu pot arde lucruri si sparge baloane !
__________________ vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post39868848 !!! vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post40397476 !!! | |||
|
| | #842 (permalink) | ||
| Quote:
Omul acela este o clona a altui user care a frecventat forumul acesta. Si atunci l-am intreabat daca este de 200mw, dupa aceea, el o dadea ca este de 50, ba de 5 si tot asa. Nu mai stia nimic din cat a mintit. Tot ce scriu se poate verifica. Deci nu cred ca eu ar trebui sa iau o vacanta de pe acest forum, deoarece eu am prezentat adevarul.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra | |||
|
| | #844 (permalink) | ||
| Arata-mi mie unde...si daca te referi la faptul ca donez invitatii, daca era o problema pana acum mi se spunea. Am dat invitatie si moderatorului Dio ; iar ma repet, daca era o problema se luau masuri. Nu stiu ce am facut, de va luati de mine... Pe zi ce trece sunteti tot mai multi...
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra | |||
|
| | #846 (permalink) | ||
| Quote:
Regulamentul sa refera la faptul ca nu ai voie sa comercializezi continut warez. (jocuri/filme/muzica/aplicatii).
|
| | #847 (permalink) | ||
| Quote:
daca macane ca o rata, merge ca o rata si are pene de rata probabi ca e rata. ban them all
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #848 (permalink) | ||
| Quote:
- va scot tr-urile si va dau ban 1 saptamana pentru nerespectarea deciziilor - va las tr-urile pentru ca va meritati unul pe altul din pacate, ai facut prea mare scandal si vrei scos tr-ul deci se lasa cu ban. plus ca am eu o placere deosebita sa banez lumea. deh, n-am avut jucarii cand eram mic
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #849 (permalink) | ||
|
Rog si eu un Moderator sau Admin sa imi scoata calificativul neutr acordat de userul ,acesta nu a mai dat nici un semn timp de 2 zile dupa ce a cerut poze cu carcasa dupa care a pretins produsul ca rezervat. Mai multe detalii aici: KIt watercooling/ carcasa/ fan-uri Multumesc. | |||
|
| | #850 (permalink) | ||
|
Acelasi user imi da iar trader rating (barbu28 aka gicanu2009 aka gicanu2010) . Ar trebui banat definitv acest user. Va rog din nou sa il scoateti .... Multumesc.
|
| | #851 (permalink) | ||
| Quote:
Asta este sig-worthy ![]() Nu, se supara nimeni, nu? :P
__________________ Nu ezitati sa ma sunati daca nu sunt online | |||
|
| | #852 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare,vi se pare normal sa te sune una bucata samsar (vladm86) si sa-ti propuna un schimb fara diferenta (desi am zis clar ca se cere diferenta) iar dupa refuz sa intrebe de ultimul pret (desi scrie clar pret fix si oricum un pret foarte mic) dupa care a mai zis ceva si mi-au venit dracii dupa care i-am zis sa se spele cu siroccau' pe cap si sa-mi dea negativ?! Ori s-a ofticat atat de tare incat....error?! NU am avut probleme de genul pana acum dar vad ca nu-i timpul pierdut.Rog stergerea TR-ului primit total aiurea. *intre timp i-am dat si eu negativ,rog stergerea acestuia... Last edited by mixodu; 01-08-2009 at 13:12.. | |||
|
| | #855 (permalink) | ||
|
Salut, am dat un trader rating negativ acum ceva timp userului http://forum.computergames.ro/members/37670-crysmm.html, dar omul m-a cautat recent si si-a reparat greseala. Se poate scoate va rog?
| |||
|
| | #857 (permalink) | ||
|
Buna.Primesc si eu tr negativ de la un anume vanzator ( quAch ) .Problema e ca nu am facut nici un targ pe forum.Totul a fost in viata de zi cu zi...a fost ceva de genul alo mi s-a stricat tastatura,am nevoie de 1 tastatura ......Si daca ar fii fost pe forum scrie clar : "- se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ!"...Plus ca imi polueaza topicuriile....Urgent Procesor E6550 pret de criza .Multumesc anticipat
| |||
|
| | #858 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 Location: timisoara |
Bai,dar mai ai si tupeu.Dupa ce ca nu mi ai dat banii,mai ai si gura mare. Ca mi ai scris pe messenger ca vrei kitul e alta treaba,dar nu pe forum ai vazut anuntul,sau unde Dumnezeu!? Pana nu imi trimiti banii pe card o sa ma bag peste toate topicurile tale ,iar daca ti se scoate negativul am sa ti mai dau inca 10 sa stie lumea ce fel de om esti.
__________________ Userul Mux e tepar.Imi datoreaza din aprilie 50 de lei si nici acum nu am vazut banii. NU CUMPARATI DE LA EL ! | ||
|
| | #860 (permalink) | ||
|
Kitul a fost platiti cu 1 saptamana inainte sa il iau.Am luat un procesor de la el si i-am dat cu 50 ron mai mult.Dupa 1 sapt mi s-a stricat tastatura si l-am sunat.Daca poate sa mi-o dea pe cea microsoft ca imi spusese de ea cand a fost cu procul la mine.Ii dadusem cu 50 ron mai mult pentru ca a spus ca vrea sa isi cumpere nu stiu ce si nu ii ajunge.Ei bine eu nu am vazut cei 50 ron inapoi si logic ca nu i-am dat banii pe tastatura.Dar dupa cum am spus, afacerea nu a avut loc pe forum!!!Totul s-a desfasurat la telefon si pe mess.Fara ajutorul forumului.Si acuma mai are curaj sa ceara banii pe kit?Da, imi da el inapoi banii imprumutati sii ii dau aceeasi bani pe kit
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |