Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Thread Introduction
Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator).
Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului!

Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat.

Negativ:
- se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit.
- se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ!
- acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia.

pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-08-2009, 19:34   #861 (permalink)
Registered User

Deci tu chiar esti nesimtit.
Eu ti am vandut cu 150 de lei procesorul luat de la userul thar,care poate sa confirme.
Cum poti spune ca mi l ai platit in avans in luna APRILIE cand ne am intalnit,cand tu in luna IUNIE imi scri banii ii vei vedea imediat ce reusesc sa vand ceva.
Ori esti batut in cap ,ori nu sti ce minti.
Poftim si print: http://forum.computergames.ro/attach...4&d=1249408540
Si nu mi ai dat nici un ban avans,fiindca nu vroiam sa mi cumpar nimic.Cand am venit la gara ,ai uitat ca aveam mainele sparte cum am cazut cu motoru si ca ti am zis ca am nevoie de bani.
Dar asta sa mi fie invatatura de minte,in viata de zi cu vi tepar,pe forum cel mai cinstit om.
Te ai vazut cu sacii n caruta si dus ai fost.
Nu sunt muritor de foame sa ma cert ca un tigan pt 50 de lei,dar numa saptaman trecuta am platit pe analize 390 de lei,asa ca orice leu ma ajuta .
Sunt curios ce mai ai de spus acum,cand te contrazici singur.

quAch is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2009, 21:10   #862 (permalink)
Mux
Registered User

Mux's Avatar

Care e problema mai? Tu chiar nu stii ce sa mai faci sa scoti niste bani?Ce 150 ron?Ce vorbesti prostii!!!Deci nu ma fa sa caut in messenger prin arhive sa vezi ca ti-am dat in ziua aia 250 ron....200 pe proc si 50 restul.....si cu mesajul, chiar am vrut sa iti dau banii si mai asteptam sa revii cu plata baniilor imprumutati pentru ca am inteles ca ai nevoie de bani pentru analize etc....insa decat sa nu imi mai vad eu banii am lasat asa pana am vazut tr-......nu o mai intoarce ca esti prins.....si ieri am facut tranzactie pe CG si nu am dat niciodata tzeapa.....Ba mai mult...am dat si bonusuri...si tu vii la mine si ma faci mincinos?Ti se pare ca mie greu sa bag de 60 ron benzina si sa vin peste tine in casa sa te invat minte sa nu mai minti?Vad ca nici cei 17 ani care ii ai nu ii meriti....................................Eu m-am cam saturat de minciuniile acestuia....Nu mai spun nimic......e strigator la cer cum isi face domnul quAch bani.....Domnule quAch, ti-ai gasit nasul.....Cu mine nu iti merge...Crezi ca as muri pentru 50 ron?Adica ieri am vandut piese de 250 ron si tie ti se pare ca ma zgarcesc la 50?Ia uitete ce am vandut si dupaia vino cu minciuniile tale.

Mux is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2009, 21:34   #863 (permalink)
Registered User

Ti am vandut asa: -250 de lei placa de baza p35 ds3l
-150 de lei procesor e2140,sau e2160 nu mai stiu exact ce era
- 50 de lei cooler asus silent square
Pana sa bagi tu de 60 de lei benzina ,incearca sa ti aduci aminte ca nu aveai bani nici sa ti platesti cheltuielile si ca te am asteptat cu banii si pt ce ti am vandut mai sus.
Nu o mai arde fara folos.
Si vezi ca analizele mi le am facut saptaman asta,nu in luna aprilie cand zici tu ca mi ai dat cu 50 de lei mai mult.
Oricum cu tine nu ajunge omul la capat.
O sa pierzi tu mai mult decat 50 de lei.
O sa incerc zilele astea sa dau si de userul thar sa vada toata lumea ce spune si el despre tine.

Old 07-08-2009, 10:22   #864 (permalink)
Mux
Registered User

Mux's Avatar

Ia gandestete mai bine la preturi!!!!! Mi-ai vandut placa de baza cu 250, CORECT!!!
Procesor 200 RON!!!! Pe care l-ai luat in aceeasi zi cu 150 ron de la userul Thar care stie prea bine ca a ajuns in aceeasi zi la mine mai scump!!!!! Si coolerul cu 130 RON mi l-ai dat.....daca nu iti amintesti, consulta-ti agenda daca te crezi interesant.Daca habar nu ai ce afaceri ai facut, taci din gura aia, si nu mai vb prostii!!!

Old 07-08-2009, 13:32   #865 (permalink)
Registered User

DA! Mi-am adus aminte procesorul ti l am dat cu 180 de lei ,nu cu 200 cum spui tu,pentru ca tu ai insistat.Ai uitat ca tot in ziua aia ti ai ars procesorul si m ai sunat seara la 10 daca vreau sa ti l vand ca ai nevoie sa ti nu stiu ce server sau ceva de genu.Ti am zis clar ca nu il dau fiindca vreau sa mi fac si eu pc.Apoi ti am zis ca il dau doar impreuna cu placa de baza si tu mi ai facut oferta.Asa ca ,eu te am ajutat pe tine cand ai avut nevoie,nu tu pe mine cu 30 de lei in plus la procesor,care oricum atunci se vindea pe forum la 170-180 lei unde mai puneai inca 20 de lei transportul.
Iar cu pretul coolerului minti cu nesimtire,ti l am vandut exact cu cat l am luat 50 de lei.
Te incurci in minciuni ,mai intai ca mi ai dat banii inainte, acum cu preturile.
Oricum ai incerca tu sa calculezi nu iasa 50 de lei in plus niciunde cum spui tu.
Deci tine minte : -procesor 180 lei
-cooler 50 lei
Mai gandeste te pana diseara cu ce sa mai minti,cu ce sa ma mai ataci .

Old 07-08-2009, 13:50   #866 (permalink)
Mux
Registered User

Mux's Avatar

Eu nu te atac tati, doar ma apar de minciuniile debitate de tine,stai linistit.Si vezi ca nu mai stii ce vorbesti...prima data zici 150 apoi 180...pana diseara ajungi mai aproape de adevar.Si cu asta am incheiat-o.Astept raspuns de la un moderator sa vedem ce se rezolva cu tine.

Old 07-08-2009, 18:47   #867 (permalink)
Registered User

Am comentat eu ceva cand ai zis de 180?
Repet,DA! Mi-am adus aminte ca ti l am vandut cu 180 fiindca tu mi ai oferit atat.Mai citeste odata ce am scris mai sus sa vezi modul in care "am ajuns de la 150 la 180" .Faptul ca am uitat cat mi ai oferit pe procesor nu demonstreaza ca eu sunt cel care minte.E firesc sa uiti tuturor ni se intampla.
Oricat ai intoarceo ,tot nu te mai scoti din ra_at.

Old 09-08-2009, 13:26   #868 (permalink)
Registered User

md76's Avatar

am si eu o rugaminte,as dori sa mi se stearga comentariul si votul userului zamoldac,dupa ce ca e neserios si vinde altuia piesa(carcasa) are curajul sa dea si vot?
care,cand vinde ceva foloseste si userul zamoldac si clona"carter15bebel" si id-ul de ym"carter15_bebe"??>Vostro Notebook 1710 - impecabil!-

iar din cate vad aici a fost neserios si cu alti useri nu doar cu mine,asa obisnuieste de fel,deci are ceva antecedente>Cpu (E1200) + Mobo Ieftin !

a primit si negative pt.neseriozitate,rusinica>http://forum.computergames.ro/itrade...4&pp=20&page=3

si aici la fel,pai e posibil sa dea vot neutru dupa ce se poate vedea f.clar ca i-a dus de nas pe mai multi de pe forum?
iata inca un vot negativ care l-a primit tot din cauza neseriozitatii>acer aspire 1661 - 600 ron - deci f,mare atentie cu acest user,pt ca daca nu ii convine ceva primesti neutru sau negativ http://forum.computergames.ro/itrader.php?u=32325 si comentariu cum doreste el,recomand sa il evitati pe acest pusti care nu are mai mult de 15ani,iar din cate observ a postat cu cateva zile si nu a asteptat decizia adminilor,si-a facut singur "dreptate"cica,deci astept solutionarea problemei

Last edited by md76; 09-08-2009 at 13:52.. Reason: adaugare link

md76 is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2009, 23:08   #869 (permalink)
Registered User

zamoldac's Avatar

Te rog nu mai fa acuzatii nefondate si de asemenea incearca sa te comporti civilizat, tu ai dat un calificativ pe nedrept care nu a fost sters.. era de asteptat ca si tu sa primesti acelasi lucru.

Laptopul era al unui vecin care nu avea in acel moment acces la net si am postat eu pentru el asa cum sa intamplat si aici : Volan Logitech Formula Vibration Feedback Wheel

Cat despre negative lucrurile stau in felul aceasta : odata am intarziat in trafic si desi am tinut legatura telefonic cu cumparatorul care evident era avantajat de preturile afisate de mine, acesta a decis sa nu mai ma astepte si sa imi dea negativ eu mam scuzat dar mai mult nu am avut ce sa fac traficul din bucuresti este cunoscut, iar in cazul laptop-ului chiar nu am fost eu de vina "cumparatorul" nu era din bucuresti am anuntat ca nu trimit prin posta si am facut o oferta de discount pentru cazul in care se deplaseaza cand are treaba prin bucuresti ca sa ridice laptop-ul DOAR cu conditia in care nu gasesc pana atunci sa il vand, eu a 2-a zi am gasit sa-l dau, si am instiintat "cumparatorul" de acest lucru aceasta ofticat mia dat negativ desi prin intelegerea dintre noi lucrurile erau clare.

Preturile mele sunt intodeauna corecte nu fac bisnita nu INSULT utilizatorii (precum altii... care fac multe pentru o carcasa de 10 ron) si am avut foarte multe tranzactii cu utilizatori seriosi de pe acest forum care pot confirma seriozitatea mea.

Last edited by zamoldac; 09-08-2009 at 23:27..

zamoldac is offline    Send Message via Xfire to zamoldac Reply With Quote
Old 11-08-2009, 18:54   #870 (permalink)
Registered User

md76's Avatar

@zamoldac(cartelbebel)evident era vb de neseriozitatea ta,si modul de a trata posiblii clienti,nu de o carcasa amarata de 10lei care pana la urma si aia era o carcasa incompleta fara panou,tu crezi ca eu nu am carcase?parerea mea despre tine ramane in continuare ca esti genul care duce oameni de nas sau mai rau esti uituc,si nici macar nu iti ceri scuze,eu care am sute de voturi daca gresesc imi cer scuze!iar tu din contra dupa ce ca nu ai procedat corect iti mai pui si prietenii sa vb aiurea prin threadurile tale,sa bage strambe,prin urmare solicit retragerea neutrului la amandoi si sa ne vedem amandoi fiecare de treaba lui,recomand sa ne ocolim amandoi de acum incolo,nu faci tu misto de mine ca,cu pustii tai de 15ani,am incheiat.

Old 14-08-2009, 10:49   #871 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

le pot sterge pe amandoua daca e si zamoldac de acord

Colonelu' is offline    Reply With Quote
Old 17-08-2009, 23:20   #872 (permalink)
Registered User

forumcomp's Avatar

Salut,
Am si eu un negativ care l-am primit in urma unei intarzieri la o tranzactie- Abit IL9-PRO
. Tranzactia nu s-a finalizat deoarece nu am putut sa ajung la timp la intalnire.

forumcomp is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2009, 13:30   #873 (permalink)
Registered User

md76's Avatar

@Colonelu-a solicitat deja scoaterea neutrului cu o pagina inainte aici>ATENTIE: probleme cu TRADER RATING

Old 20-08-2009, 00:08   #874 (permalink)
Banned

Salut ! am primit un feedback negativ de la userul COmanCos fara a face nici un fel de trade cu el , nici macar un chat nu am avut cu respectivul ! el sustine ca mi-a trimis banii in avas pentru 2x gamecarduri si ca eu i-as fi dat ignore pe Y!M ! repet ! Nu am avut nici un fel de chat cu el ! rog un admin sa ii ceara dovezi, dak va da vreo factura aveti grija sa nu fie facuta in photoshop! recomand verificarea codului chiantei la banca! Sau ar mai putea fi o chestie sa fi facut trade cu unu care s-a dat drept Cossy17(eu) de accea am signature care poate fi vazut ! tipul asta COmanCos a incercat sa il scameze si pe shamanlover cerandu-i userul si parola contului de World of Warcraft pe care il vinde! Rog investigarea cazului si inlaturarea feedbackului negativ! Multumesc

Cossy17 is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2009, 15:53   #875 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by forumcomp View Post
Salut,
Am si eu un negativ care l-am primit in urma unei intarzieri la o tranzactie- Abit IL9-PRO
. Tranzactia nu s-a finalizat deoarece nu am putut sa ajung la timp la intalnire.
Deja esti la al 3-lea sau al 4-lea cont pe care ai dat ca date de contact : aciuca20 sau 0768030084 . Nu am fost singurul de pe forumul asta care a pierdut timp din cauza ta : laptop Lenovo 3000 n500 .

Pana acum ai mai avut si conturile : http://forum.computergames.ro/member...37-aciuca.html , http://forum.computergames.ro/member...-alincc22.html ... astea au fost usor de gasit, cine stie cate or mai fi.

PS: Nu se pedepsea folosirea clonelor si se banau toate conturile userului respectiv ?

Last edited by ronin_x; 21-08-2009 at 17:52..

ronin_x is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2009, 17:15   #876 (permalink)
Registered User

cipribalan's Avatar

Initial nu am vrut sa fac cazul acesta public, dar dupa ce am constatat ca mi-a trimis alta placa decat cea descrisa in primele doua posturi, incercad sa-l mai contactez pe KEDUP pe messenger, m-a ignorat total. Cum s-a intamplat ?
Vineri dupa-masa am ajus acasa cu placa de la posta, am desfcut atent pachetul si am constatat ca am primit alta placa de baza decat cea la care ma asteptam eu. Eu ma asteptam sa primesc un : ASUS P5N-E SLI (asta fiind placa din poza, poza care serveste la descrierea produsului vandut). Ma asteptam sa primesc ASUS P5N-SLI, deoarece am cautat pe Google "ASUS pn5sli" (asa scrie in titlul tradului) si nu am gasit placa. Asa ca am luat "de buna" placa din poza. Repet, poza serveste la descrierea produsului. L-am contactat pe KEDUP pe Messenger, si apoi el m-a sunat si am vorbit la telefon. Dupa ce m-a convins ca placa ar trebuii totusi sa suporte core 2 duo la 1066 Mhz, si DDR800, am montat pe placa primita de la el un E6320, cu care placa nu mergea. Initial as fii vrut sa pastrez placa daca ar fii fost compatibila cu procesorul. Procesorul a fost testat si pe un ASUS P5Q, si impreuna cu un HIS 3870 OC, 2 GB RAM GEIL, a scos peste 8000 de puncte in 3DMark2006.
Apoi l-am cautat pe messenger pe KEDUP, era online, si dupa ce i-am zis ca sunt suparat pe el ca mi-a trimis alta placa decat cea din anunt, m-a ignorat total pana astazi, miercuri, cand m-a sunat. Eu luni am fost la posta, cu pachetul sigilat inapoi cu toate accesriile cu care am primit placa, si le-am povestit celor de la posta ce s-a intamplat. Banii inca nu erau trimisi spre el, astfel incat pachetul a plecat spre KEDUP ca fiind refuzat, eu primindu-mi banii pe placa de la posta. Dupa ce am venit de la posta acasa, i-am dat PM lui KEDUP, si i-am scris ca o sa primeasca placa inapoi. Nu a avut nici o reactie pana astazi cand m-a sunat si a zis ca el nu are de gand sa piarda cei 10 lei care i-a dat pe transport chiar daca greseala a fost a lui cand a redactat anuntul, si ca are de gand sa-mi trimita iar placa, si, ca daca nu o cumpar si nu-i trimit banii, "vine el pe la Hunedoara".
Eu sunt nou pe forum, si nu am experienta. Rog moderatorii si userii cu mai multa experienta, sa-si zica parerea in legatura cu modul in care am procedat eu, si mai precis : Am facut bine ca dupa ce am constatat ca am primit alt produs dect cel pe care am dat banii, sa-l trimit inapoi, iar cel care a gresit redactarea anuntului, sa piarda 10 ron care i-a dat pentru transport ?

Acesta este link-ul treadului :
Placa baza ASUS pn5sli SK775

Mai mentionez ca intr-un post am fost si jignit.

Va multumesc aniticipat !

cipribalan is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2009, 14:45   #877 (permalink)
Registered User

unomtampit's Avatar

legatura cu userul nomad1206. Se pare ca a fost o confuzie din partea mea, omul este ok. Cand am vazut parola schimbata si ban pe contul de wow in exces de furie am apucat si i-am dat un trader negativ. Imi cer scuze si rog daca se poate sa se anuleze itraderu negativ

unomtampit is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2009, 02:21   #878 (permalink)
Registered User

thar's Avatar

salut! confirm ca userul mux nu e de incredere.
i-am vandut ceva componente la inceputul anului si l-am pasuit cu banii...pana cand a uitat sa mi dea. M-am tinut de capul lui si dupa lungi tratative si amenintari am reusit sa ii recuperez.
Sunt o persoana foarte calma si gandesc inainte de 10 ori sa afirm ceva.
Domnul mux da impresia (la prima vedere)ca ar fi de treaba dar asta e tactica lui...
ps: are un buchet de medalii la lupte greco romane(cred) asa ca daca nai 110 kg si 2 m nu te du singur peste el...

thar is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2009, 13:53   #879 (permalink)
Registered User

cipribalan's Avatar

nitial nu am vrut sa fac cazul acesta public, dar dupa ce am constatat ca mi-a trimis alta placa decat cea descrisa in primele doua posturi, incercad sa-l mai contactez pe KEDUP pe messenger, m-a ignorat total. Cum s-a intamplat ?
Vineri dupa-masa am ajus acasa cu placa de la posta, am desfcut atent pachetul si am constatat ca am primit alta placa de baza decat cea la care ma asteptam eu. Eu ma asteptam sa primesc un : ASUS P5N-E SLI (asta fiind placa din poza, poza care serveste la descrierea produsului vandut). Ma asteptam sa primesc ASUS P5N-SLI, deoarece am cautat pe Google "ASUS pn5sli" (asa scrie in titlul tradului) si nu am gasit placa. Asa ca am luat "de buna" placa din poza. Repet, poza serveste la descrierea produsului. L-am contactat pe KEDUP pe Messenger, si apoi el m-a sunat si am vorbit la telefon. Dupa ce m-a convins ca placa ar trebuii totusi sa suporte core 2 duo la 1066 Mhz, si DDR800, am montat pe placa primita de la el un E6320, cu care placa nu mergea. Initial as fii vrut sa pastrez placa daca ar fii fost compatibila cu procesorul. Procesorul a fost testat si pe un ASUS P5Q, si impreuna cu un HIS 3870 OC, 2 GB RAM GEIL, a scos peste 8000 de puncte in 3DMark2006.
Apoi l-am cautat pe messenger pe KEDUP, era online, si dupa ce i-am zis ca sunt suparat pe el ca mi-a trimis alta placa decat cea din anunt, m-a ignorat total pana astazi, miercuri, cand m-a sunat. Eu luni am fost la posta, cu pachetul sigilat inapoi cu toate accesriile cu care am primit placa, si le-am povestit celor de la posta ce s-a intamplat. Banii inca nu erau trimisi spre el, astfel incat pachetul a plecat spre KEDUP ca fiind refuzat, eu primindu-mi banii pe placa de la posta. Dupa ce am venit de la posta acasa, i-am dat PM lui KEDUP, si i-am scris ca o sa primeasca placa inapoi. Nu a avut nici o reactie pana astazi cand m-a sunat si a zis ca el nu are de gand sa piarda cei 10 lei care i-a dat pe transport chiar daca greseala a fost a lui cand a redactat anuntul, si ca are de gand sa-mi trimita iar placa, si, ca daca nu o cumpar si nu-i trimit banii, "vine el pe la Hunedoara".
Eu sunt nou pe forum, si nu am experienta. Rog moderatorii si userii cu mai multa experienta, sa-si zica parerea in legatura cu modul in care am procedat eu, si mai precis : Am facut bine ca dupa ce am constatat ca am primit alt produs dect cel pe care am dat banii, sa-l trimit inapoi, iar cel care a gresit redactarea anuntului, sa piarda 10 ron care i-a dat pentru transport ?

Acesta este link-ul treadului :
Placa baza ASUS pn5sli SK775

Mai mentionez ca intr-un post am fost si jignit.

Va multumesc aniticipat !

cipribalan is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2009, 00:30   #880 (permalink)
Mux
Registered User

Mux's Avatar

bai voi sunteti nebiuni oameniilor? ia uitete si la asta

Cpu intel e6400

...domnul boro imi da in 2008 rating DUPA ce ii virez banii in cont...dupa 2 zile abea trimite procul.....si dupa 1 an da alt rating negativ ca eu ii datorez bani? v-ati tampit de tot? Si thar ce draq spui ca nu sunt de incredere ca mi-a sarit mustarul.Cu cine ai venit tu sa nu te bat?Am facut eu vreun gest care sa-ti ameninte siguranta?Eu nu prea cred.Cat despre datoria ta nu mai vb prostii ca ai spus sa tii dau intr-o luna si dupa 2 sapt ai inceput sa ma bati la cap.....si ai primit si banii....asa ca nu vad unde e problema...cat despre domnul cu tastatura ma asteptam la mai mult...dar se pare ca nu ne duce capul.....deja toti copii pe acest forum si ma cam satur de incercari peste incercari......Lasa ca am cu cine sa fac tranzactii nu imi trebuie nimic de la voi copilasi.....sunt si oameni maturi pe acest forum

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules