Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Thread Introduction
Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator).
Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului!

Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat.

Negativ:
- se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit.
- se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ!
- acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia.

pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-03-2007, 18:28   #81 (permalink)
Registered User

Teshawn's Avatar

n-am de la nici un user rating negativ , si nu vorbeam cu tine vorbeam cu administratorii cg
Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125

Teshawn is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2007, 23:42   #82 (permalink)
Registered User

pls si problema mea cu ratingul care nu s-a rezolvat, nu a disparut negativul

@CBR super tare SE V630i, ms de sfat

ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum

stefan85 is offline    Reply With Quote
Old 24-03-2007, 00:12   #83 (permalink)
Banned

mRzv's Avatar

Quote:
Originally Posted by Teshawn View Post
n-am de la nici un user rating negativ , si nu vorbeam cu tine vorbeam cu administratorii cg
N-ai inteles...cineva ti-a dat rating de 2 ori.Acelasi user.
Eu daca-ti dau 100 de rating to ca unu' ti-l afiseaza pentru ca sunt acelasi user.

mRzv is offline    Reply With Quote
Old 24-03-2007, 10:18   #84 (permalink)
Registered User

Teshawn's Avatar

.. ok greseala mea acum am inteles
Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125

Teshawn is offline    Reply With Quote
Old 26-03-2007, 02:30   #85 (permalink)
Registered User

razzb3d's Avatar

stefan85 da-i pm lui CBR

razzb3d is offline    Reply With Quote
Old 26-03-2007, 18:19   #86 (permalink)
Registered User

Mi-a dat feedback negativ, link mai jos , pt k am stabilit o ora sa ma sune, iar la ora aia s-a intamplat sa fiu ocupat cu proiect, si nu am avut tel la mine...
m-a sunat o groaza dar nu AM FACUT NICI-O AFACERE!!!!
link : http://forum.computergames.ro/itrade...r=5955&u=32536
astept rasp

Su(b.dread is offline    Reply With Quote
Old 26-03-2007, 23:17   #87 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

stefan85: Done. /// Cu placere, ti-am zis ca e tare telefonul.

razzb3d: NP.

Su(b.dread: Done.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2007, 21:57   #88 (permalink)
Registered User

House Addict's Avatar

House Addict, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

e doar la mine sau e generala problema ?
Ms anticipat !

House Addict is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2007, 22:32   #89 (permalink)

Schmidt's Avatar

House Addict si mie mi s-a intamplat. Nu inteleg care e problema, credeam ca am luat ban.

Schmidt is offline    Reply With Quote
Old 29-03-2007, 00:11   #90 (permalink)
Registered User

House Addict's Avatar

Acelasi lucru s-a intampalt mai multor cunoscuti de-ai mei de pe cg.ro , nu stiu ce s-a intamplat ...
Sa asteptam raspunsul unui moderator

House Addict is offline    Reply With Quote
Old 29-03-2007, 09:33   #91 (permalink)
Nick anterior: bussinesman

flashdesign's Avatar

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

aceeasi problema am si eu, si cel cu care am facut o tranzactie ...

flashdesign is offline    Reply With Quote
Old 29-03-2007, 10:36   #92 (permalink)
Registered User

hiv_'s Avatar

Exact problema asta o am si eu. Si nu inteleg de ce.
Asteptam sa ne lumineze un moderator cu un raspuns.
Intel E4300 1800@3060Mhz, MB Asus P5N-E SLI, Cooler Scythe Ninja Plus, 2x1024 A-Data PC6400 DRR2 800, BFG Tech GeForce 8800GTS 320MB,HDD WD 500 GB YS + 2 x WD6400AAKS 640 GB KS + WD800JD 80 GB + WDAC21000-00H 1GB, Creative Audigy SE, Thermaltake Shark Black, Seasonic S12 430W, DELL E228WFP "22, Casti Grado SR 60.

hiv_ is offline    Reply With Quote
Old 29-03-2007, 12:42   #93 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Aici se discuta doar problemele cu ACORDAREA sau NEACORDAREA corecta a ratingului!
Daca era cineva istetz vedea ca s-a facut UPdate la forum si sint ceva probleme! De aia va rog frumos sa postati cind sintprobleme de SOFT in utilizarea forumului sa postati aici: Condică de sugestii şi reclamaţii
Problemele de soft nu tin de mine sau CBR....deci cu parere de rau...dar nu va putem ajuta!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 29-03-2007, 23:57   #94 (permalink)
Registered User

m3th4don's Avatar

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post
Aici se discuta doar problemele cu ACORDAREA sau NEACORDAREA corecta a ratingului!
Daca era cineva istetz vedea ca s-a facut UPdate la forum si sint ceva probleme! De aia va rog frumos sa postati cind sintprobleme de SOFT in utilizarea forumului sa postati aici: Condică de sugestii şi reclamaţii
Problemele de soft nu tin de mine sau CBR....deci cu parere de rau...dar nu va putem ajuta!

da, de fiecare data cand se fac UP-uri, evident sunt cateva mici "chestii" in legatura cu functionarea forumului

...dar, o chestie care nu stiu daca este legata de acest lucru este ca de multe ori cand dai submit feedback to ... da mesaje de genul "invalid URL" ... mai incerci o data, de doua ori folosind acelasi link si "o ia" pana la urma ... nu stiu exact ce "glitch" este..

m3th4don is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2007, 21:25   #95 (permalink)
Registered User

Ieseanul's Avatar

cum bine stii cazul meu cu lucian_m am primit un trader rating negativ ... NEMERITAT !!!

te rog frumos sa il stergi !

multzumesc !

Ieseanul is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2007, 21:03   #96 (permalink)
Registered User

thomasdivx's Avatar

Am luat un negativ degeaba, mai exact pentru ca am luat teapa.

thomasdivx is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2007, 15:48   #97 (permalink)
Registered User

Lucian_M's Avatar

salot Domnule Aiwa ! credeam ca nu o sa te mai deranjez ..o fac pt ultima data
Sterge rating`ul negativ pe care i l`am dat userului Ieseanul
Multumesc

Lucian_M is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2007, 17:15   #98 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Ieseanul & Lucian_M
Atzi indeplinit conditia- problema a fost rezolvata!
Spor la treaba!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 05-04-2007, 17:49   #99 (permalink)
Registered User

walterc74's Avatar

AIWA,i-mi cer scuze ptru ca ce o sa spun aici s-ar putea sa te deranjeze.
Deci am primit 2 ratinguri negative complet aiurea,am facut o gramada de sesizari in legatura cu asta si...absolut nimic.
Nici un raspuns.Preferam sa fiu eu cel pedepsit daca era cazul numai sa vad ca se ia o masura,ceva.
Cred ca puteam sa scriu linistit o carte,la cate pm-uri ti-am dat cu tot ce sa intamplat in ambele situatii.Am stat ,am zis ca esti foarte ocupat,ca mai dureaza o zi doua,trei,o luna ,nimic.
Sa stii ca ma simt foarte nedreptatit.
Am luat un -1 de la Greddy care a cumparat mai multe componente de pc de la mine,le-a supertestat erau ok si dupa 3 zile zice ca i-am dat eu placa de baza arsa si direct -1 la trader rating.
Ma balacarit in toate felurile,pe treadurile mele ca sant tepar si toate alea.
Dupa aia aflu de la un binevoitor ce a facut domnul Greddy.
A mai luat o placa de baza pe care a arso exact ca si pe cea de la mine.
Asta este omul este expert.A fost sfatuit sa-si ceara scuze dar a zis ca-l doare in p... de mine.
cazul 2.
Eu cautam[si am achizitionat pana la urma] 2 sisteme complete ceva mai slabute.
Si am inceput sa postez oferte de pret pe treadurile celor ce vindeau asa ceva.Printre acestia si userul gonzo1 care avea un sistem slabut la un pret foarte mare[cerea pe un celeron 1500,512ram,hdd80 parca,850 ron].Eu i-am oferit 500 ron.Atata tot,nu am comentat aiurea nimic,nimic.
Dupa cateva zile ,pe un topic al meu cu o placa video[un 7300gt]apare acest gonzo,si posteaza la misto[vezi doamne ca si eu i-am oferit 500 ron pe ce vindea el tot la misto,asa crede el].Eu fac o gluma si incep sa-i explic omului ca suma oferita de mine de fapt era foarte buna ptru ce vindea el si ca nu am avut nici un moment intentia sa-l deranjez.
Gonzo se ambaleaza,ma face in fel si chip[taran nesimtit,jegos,etc]si pac,iar -1 la rating.Astazi din intamplare vad iar anuntul lui gonzo cu sistemul respectiv si surpriza,cat credeti ca cere acum pe el ????450 ron discutabil.
Bine am vazut parca nu mai are dvd-rw in siste si hdd-ul este de 40gb[dar oricum a redus 400 ron]
A si inca ceva,eu cu gonzo nu am facut nici o afacere,cu ce drept i-mi acorda el trader rating ???
Adica daca mie nu-mi place avatarul sau numele unui user pot sa-i dau calificativ asa tam nesam ???
Si la final,vreau sa intreb si eu ce trebuie sa fac ca sa pot reclama un abuz ???si sa primesc si un raspuns.
Sper sa nu va suparati pe mine dar chiar ma simt nedreptatit si sincer aveam o parere foarte buna despre CG.
Ps.
Am primit un mesaj de la aiwa care ma indruma tot catre acest topic iar despre faza ,,ca trebuie sa posteze ambii participanti la tranzactie,, abea astept sa vad daca ii va convinge cineva.Ce interes au,+ca sant convins ca se simt cu musca pe caciula.Userul Greddy cel putin sant convins de asta,deoarece i-am dat un pm in care il anuntam ca am aflat si eu ca a reusit sa arda inca o placa de baza dupa a mea si stiu si motivul acum,iar el nu a dat nici un semn[si au trecut 4 zile]timp in care a fost frecvent pe forum,iar gonzo ce a facut a facut din prostie.
Totusi astept masuri si rezolvari ptru ca nu-mi place sa platesc eu prostiile altora.

Last edited by walterc74; 05-04-2007 at 19:14..

walterc74 is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2007, 21:09   #100 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Nu ma superi..din contra la cat de negru sint...postul tau ma face sa zimbesc ...amar dar inca zambesc! Ce vrei sa fac...sa caut acum ce am spus de cel putin 3 ori ca AIWA nu mai vrea sa faca educatie? Sa ivat eu lumea cum sa se exprime intr-o colectivitate? Mi-ai dat ceva PMuri in decurs de 1-2 zile(eu am in acesta perioada o problema ..un deces ca sa se lamureasca lumea de ce in 2 zile am postat mai subtire) si eu te-am indrumat aici sa-ti expui problema si sa gasim o solutie! M-am sarurat de acuze ca x sau y fac afaceri cu mine...si fel de fel de acuze! Legat de incetineala cu care raspund la PMuri ..am bagat undeva o poza uite asta: http://forum.computergames.ro/attach...3&d=1173731796 si asta ca sa vezi ca am ceva treaba...si incet incet in timp le citesc pe toate..ce merita a fi raspuns raspund..ce nu merita(barfe, acuze ..exagerari..)sterg!
Problema ta e simpla... esti in stare sa-ti sustii punctul de vedere clar si fara chestii aditionale vei avea castig de cauza...nu am timp si nici nu-mi propun repet sa invat pe xa sau y sa vorbeasca frumos cu tine...unii publica si discutia de pe yahoo sau din mailurile lor..NU MA INTERESEAZA..sint discutiile voastre! Ce pot sau ce ar trebui sa fac? Sa scot o mana din monitor si sa-l urechesc bine pe gonzo? Eventual sa-i fac si un ochi vanat?

am plecat la priveghi..va doresc o seara placuta si linistita!

Advertisment
frosmoJoacă-te cu folos!

Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules