Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Thread Introduction
Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator).
Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului!

Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat.

Negativ:
- se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit.
- se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ!
- acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia.

pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-10-2009, 13:48   #1001 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

- nu l-am inchis eu din nou!
- va rezolvati problema si apoi venitzi aici
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2009, 14:24   #1002 (permalink)
Registered User

david_cdd's Avatar

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post
- nu l-am inchis eu din nou!
- va rezolvati problema si apoi venitzi aici
cum sa-mi rezolv problema daca omu nu vrea sa-mi mai de-a banii inapoi ! sa-i inscenez o chestie (sa pun pe cineva sa cumpere de la el ceva) si sa-i dau dintii jos ?
zi-mi ce sa fac, daca tu nu vrei sa faci nimic in privinta asta !? corect ar fi sa-i zici sa-mi de-a banii inapoi si sa anulez acel -1TR (doar a recunoscut cu mi-a vandut placa defecta), pe cale pasnica ! imi lasi impresia ca il ti in spate pe om si ca nu-ti pasa ca mi-a dat teapa ! in toate celelalte probleme intervii imediat numai la mine o tot amani la infinit ! nu degeaba zicea MGV sa o pun la tepe, doar are pile la unul din voi si il acoperiti toti, nu ?! degeaba strigi tu sus si tare ca esti corect, ca nu este chiar asa ! omul la voi moare cu dreptatea in mana ! si binenteles ca o sa stergi topicul asta, tu sau mache !

david_cdd is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2009, 14:56   #1003 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

[QUOTE=david_cdd;40277514]cum sa-mi rezolv problema daca omu nu vrea sa-mi mai de-a banii inapoi ! sa-i inscenez o chestie (sa pun pe cineva sa cumpere de la el ceva) si sa-i dau dintii jos ?
zi-mi ce sa fac, daca tu nu vrei sa faci nimic in privinta asta !? corect ar fi sa-i zici sa-mi de-a banii inapoi si sa anulez acel -1TR (doar a recunoscut cu mi-a vandut placa defecta), pe cale pasnica ! imi lasi impresia ca il ti in spate pe om si ca nu-ti pasa ca mi-a dat teapa ! in toate celelalte probleme intervii imediat numai la mine o tot amani la infinit ! nu degeaba zicea MGV sa o pun la tepe, doar are pile la unul din voi si il acoperiti toti, nu ?! degeaba strigi tu sus si tare ca esti corect, ca nu este chiar asa ! omul la voi moare cu dreptatea in mana ! si binenteles ca o sa stergi topicul asta, tu sau mache ![/QUOTE]

Draga David mai arunci mult cu acuze? Tu cind apesi SUBMIT REPLY gandesti?
Cum sa tin in spate un om pe care nu-l cunosc? (fatza de voi sint la sute de km si rude in zona nu am!)
Cum o sa sterg ditai topicul? (nici macar postul tau nu-mi permit sa-l ster intrucat nu contine ceva ce sa lezeze mai mult decat persoana mea!)
Eu nu-l vad pe MGV spunind asta la adresa mea!
....
si ar mai fi multe de scris dar sint pe fuga si nu pot ramane in zona!

Repet o chestie ce ar trebui sa te puna pe ginduri!
"LATRI LA ALT GARD SI HOTUL E IN CASA"
(nu te supara pentru ce e cu un rand mai sus dar poate asa ai sa te trezesti si CU CALM ai sa vezi ce in momentul asta la nervi inca NU VEZI!

PS
Dupa cum vezi incerc sa port un dialog !
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 13-10-2009, 16:08   #1004 (permalink)
Registered User

david_cdd's Avatar

se pare ca am gresit si ca l-am acuzat pe AIWA, scuze ! cand de fapt, mache a sters anumite comentarii de a le lui kale prin care omu se acuza si mai tare ! eu stiu ca inainte sa fie inchis de mache threadul avea 4 pagini apoi dintr-o data a ajuns la 2 (cand a fost deschis de AIWA) ! nu am facut poze, deci cine isi aduce aminte poate sa spuna aici adevarul, daca mint cu ceva sau nu (cand kale spunea ca nu are de munca si cerea de la mine un job ca sa-mi de-a banii inapoi; si ne lua la misto pe toti, si asa mai departe) ! ca sa se vada clar ca mache il acopera la greu pe kale43v3r ! eu nu am decat un mesaj prin care il intrebam pe savu_superstar daca el a sters comentariile (lui kale, pe sarite) pana in data 2.10.2009 (in thread intre 1 si 7 nu este nimic, cand a fost redeschis de AIWA) !
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	curatenie.JPG
Views:	40
Size:	48.3 KB
ID:	536640  

Last edited by david_cdd; 13-10-2009 at 16:41..

Old 13-10-2009, 17:43   #1005 (permalink)
Moderator

mache's Avatar

1. ai gresit threadul ... ce am sters este aici
2. am sters ce era acolo din 2 motive: stilul analfabet de a scrie a individului si mizeria care in acel moment se propaga pe 2 threaduri
3. daca incepi iar cu aberatii conform carora eu il "acopar" pe respectivul individ te alaturi si tu grupului de "aplaudaci" de pe bara
4. s-a mai scris aici si au subliniat si administratorii... atata vreme cat tu nu esti atent la ce vinzi/cumperi de ce ar fi moderatorii/administratorii datori sa-ti faca tie dreptate?
5. NU ma mai bagati in discutiile voastre atat timp cat niciuna nu e legata de activitatea forumistica! vanzarile care se fac in afara forumului nu creaza obligatii de nici un fel moderatorilor!
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură

mache is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2009, 17:51   #1006 (permalink)
Registered User

david_cdd's Avatar

Quote:
Originally Posted by mache View Post
2. am sters ce era acolo din 2 motive: stilul analfabet de a scrie a individului si mizeria care in acel moment se propaga pe 2 threaduri
k, s-a lamurit si problema asta cu stersul (problema nu sa terminat si tu ai sters ce ai vrut, puteai doar sa inchizi threadul cum ai facut) ! secundo: dreptatea se face optional pe saitul asta ?! la cine vrei faci dreptate, la cine nu-ti place de moaca lui, nu !? deci pe pare ca pot sa dau si eu teapa la altii, nu ? k ! -1TR dat de kale, cand mi-l scoti si mie, doar am fost cumparator, sau nici asta nu conteaza, nu ??

Old 13-10-2009, 17:58   #1007 (permalink)
Moderator

mache's Avatar

- am sters pentru ca nu este relevant pentru aria de publicitate un scandal ... aici nu suntem la antena 1-2-x ... te simti nedreptatit ? exista alte arii in care-ti poti manifesta problema!
- cu managementul TRurilor se ocupa doar administratorii!! sa mai repet?
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură

Old 16-10-2009, 00:11   #1008 (permalink)
Nick anterior: marcelkmg

Lord_YU's Avatar

Salut AIWA , se poate schimba la rating din buyer in seller ? am gresit cand am selectat casuta cand am dat ratingul de aici http://forum.computergames.ro/itrade...=83816&u=65031.
Multumesc anticipat.

Dell XPS M1330

Lord_YU is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2009, 10:16   #1009 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

la ce user ai facut greseala....?

Old 16-10-2009, 13:11   #1010 (permalink)
Registered User

aramis071's Avatar

Exclamation o greseala... :(

buna!
am si eu o problema:am cumparat de la bboy01 Assassin's Creed, din threadul acesta : vand urmatoarele jocuri de ps3: .
Mi s-a trimis prin posta cu plata ramburs.Cand a ajuns la mine,am vazut ca pe carcasa scrie in italiana ca si carticica si jocul sunt in italiana si ca jocul nu este "suitable for sale in the U.K." M-am gandit ca nu a vrut sa spuna aceste detalii pentru a-si vinde jocul si la nervi nu l-am incercat si i-am acordat negativ la Trader Rating.
Apoi am vazut,ca de fapt numai carticica este in italiana si jocul este in engleza.
Am rugamintea daca se poate,sa ii stergeti calificativul negativ pe care l-am acordat,deoarece daca stiam ca este in engleza,probabil ca nu ii acordam deloc.Consider ca tot trebuia sa precizeze ca instructiunile sunt in italiana.
Va multumesc!

inf. la tel.0727709050

aramis071 is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2009, 14:28   #1011 (permalink)
~*~ Hot As Hell ~*~

silviu007's Avatar

Am si eu o problema cu utilizatorul rallupu care mi- a acordat calificativ Negativ in mod gratuit in acest thread iPhone 3G(S) 16GB alb, ca nou, nota 10/10 codat doar ca a crezut ca sunt neserios si ca i-am vb expeditiv, desi am subliniat pe thread toate detaliile vanzarii. Multumesc
Posted via Mobile Device

silviu007 is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2009, 15:39   #1012 (permalink)

Lord_YU's Avatar

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post
la ce user ai facut greseala....?
La ratingul catre Perdition ,eu sunt vanzatorul nu el

Dell XPS M1330

Old 16-10-2009, 21:21   #1013 (permalink)
Registered User

PerditioN's Avatar

Am primit un rating negativ de la Ciprianx si nu am facut nici o tranzactie cu el. A mai dat odata, a fost sters si acuma a dat din nou. Rog sa se ia masuri definitive impotriva acestui user.

PerditioN is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2009, 22:44   #1014 (permalink)
Moderator

mache's Avatar

L-am "calmat" ... AIWA trebuie sa-ti rezolve TR-ul...

Old 16-10-2009, 23:10   #1015 (permalink)
Registered User

PerditioN's Avatar

Multumesc pentru interventie. Astept sa apara AIWA prin zona.

PerditioN is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2009, 00:58   #1016 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lord_YU View Post
La ratingul catre Perdition ,eu sunt vanzatorul nu el
OK gata am sters greseala....incearca dar mai multa atentie cind dai pozitivul!

Old 17-10-2009, 01:03   #1017 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by PerditioN View Post
Multumesc pentru interventie. Astept sa apara AIWA prin zona.
Am aparut

Old 17-10-2009, 01:19   #1018 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by silviu007 View Post
Am si eu o problema cu utilizatorul rallupu care mi- a acordat calificativ Negativ in mod gratuit in acest thread iPhone 3G(S) 16GB alb, ca nou, nota 10/10 codat doar ca a crezut ca sunt neserios si ca i-am vb expeditiv, desi am subliniat pe thread toate detaliile vanzarii. Multumesc
Posted via Mobile Device
Am sters negativul acordat dupa impresia personala !

Old 17-10-2009, 02:35   #1019 (permalink)

Lord_YU's Avatar

Mersi , sa traiesti.

Dell XPS M1330

Old 17-10-2009, 15:07   #1020 (permalink)
~*~ Hot As Hell ~*~

silviu007's Avatar

Multumusc mult pentru promptitudine si corectitudine.
Posted via Mobile Device

silviu007 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules