![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator). Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului! Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat. Negativ: - se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit. - se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ! - acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia. pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1022 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Colonelu' spune acelasi lucru in doua moduri diferite (aspect pe care l-am subliniat si inainte, dar da-mi voie sa dezvolt): 1. stiti sa cereti pe baza lui cand va simtiti nedreptatiti - ceea ce mi se pare logic 2. cand va da altcineva "pe nedrept"... scandal - ceea ce mi se pare la fel de logic Dar 1=2 "tomeito/tomato" ![]() Ideea e ca am primit un TR negativ drept razbunare, ceea ce nu este corect. telefonul pe care l-am vandut eu mergea si merge in continuare foarte bine, iar MagazinGSM n-a venit cu dovezi clare ca a fost vreo problema cu el. Multumesc pentru intelegere!
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #1023 (permalink) | ||
|
Salut, Am primit rating negativ de la un vanzator, e vorba de kukoncik si din cate am vazut in reguli scrie ca vanzatorii nu au voie sa dea rating negativ. As dori sa imi stergeti ratingul negativ cu care respectivul ma rasplatit respectivul. Multumesc
__________________ riding on: | |||
|
| | #1024 (permalink) | ||
|
Revin cu problema mea ^^ Link : http://forum.computergames.ro/itrade...80134&u=147250 Omul a scris ca am rezolvat problema si se poate sterge. Am vazut ca i-ai dat reply in topicul tradeului dar nu cred ca a mai intrat acolo (acela fiind ultimul post de acum mai bine de o luna). Sper ca ma puteti ajuta cu problema mea Multumesc.Mihai.
__________________ There is no freedom in this world and we can't change this. | |||
|
| | #1025 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
rog si eu un administrator, sau qm ii zice qiva care se ocupa de site-ul asta am o problema am prim 2 TRADER RATING negative de la acelasi om kre are mai multe conturi pe site si plus de asta mai vb si urat dupa ce k nu a trim la timp ceea ce trebuie rog f frumos un administrator sa ma contacteze sa rezolvam aceasta problema sunt satul de oameni dstia kre se baga aiurea in seama ms | ||
|
| | #1026 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 | madalin27 user neserios
eu am trimis la timp userului madalin27 ce a vrut sa ii trimit.nu este vina mea ca prin posta romana se face asa mult timp.el credea ca din mures la bucuresti ajunge in 3 zile, plus ca el a vrut cu posta sa ii fie trimis coletul.nu a ridicat coletul si eu am platit niste bani pentru transport.el este cel neserios.nu raspundea la telefon si nici la mesaje pe forum.sa avem pardon dar daca faci o intelegere trebuie sa o respecti.eu am acte care dovedesc cand am trimis pachetul, mesajele lui cand mi-a spus ca vrea componentele.si mai are si tupeu sa zica acuma cind mi s-a returnat coletul ca sa ma spal pe cap cu componentele.eu foarte clar l am intrebat la telefon prin ce sa ii trimit coletul.cer sa fie banat.asa ceva nu este admisibil.ce incredere mai pot avea atunci cu un alt user?ii trimit un colet si el poate sa zica ca nu i a ajuns a doua zi si nu il mai vrea.consider ca daca am avut o intelegere trebuia respectata nu sa vina acuma cu cioara vopsita acuma ca el este victima.specimen de 2 lei.nu ma bag in seama aiurea cum spune individu si am dovezi care sa arate ca este mincinos.
Last edited by alexbard; 23-10-2009 at 22:18.. Reason: am uitat sa mai adaug ceva | ||
|
| | #1027 (permalink) | ||
eu nu snt de vina k au aj comp la mn in 2 sapt prin posta nu au qm sa aj asa de tarziu asta e clar si sa dai 2 calificative nu cred k e cv corect pot spune alti useri ce fel de om snt nu papagalul asta kre se da mare si tare s injura intr-una ba pe forum, ba pe mess, ba la tel | ||
|
| | #1028 (permalink) | ||
si aqm am vaut si eu k vanzatorii nu au voie sa dea calificative negative da aces user la ce raitng are si la cum se comporta nu are cum sa stie regulamentul . omu stie sa injure lumea sa faca pe desteptul sa-si faca o mie de conturi de pe care sa dea calificative negative alexbard acesta este unul din conturile domnului in cauza Negativ: - se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit. - se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ! - acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia. astfel cer sa-mi fie sterse cele 2 Tr negative | ||
|
| | #1029 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 |
si daca iti trimit poza cu adresa ta si data cind am pus la posta mai faci pe desteptu ?si pot sa iti confirme si altii ca prin posta face mult nu doar 3 zile.mai ales din mures la bucuresti.da u o tii pe a ta.vezi sa nu iti fac si plingere penala daca mai faci pe desteptu.se incadreaza foarte bine la abuz de incredere.si cine te a injurat la telefon?mai ai si tupeu ordinar.iti tot trimit mesaje pe forum si pe telefon sa vad daca au ajuns componentele si u faci pe prostu.normal ca ma enervez si te injur ca doar asa ai raspuns.asa ca lasa gargara si nu te mai umfla in pene.esti mizerabil.si ca sa nu mai fie discutii ca eu doar vorbesc fara dovezi am atasat 2 poze din care una cu discutiile avute cu el inainte sa trimit coletul si una cu factura prin care am expediat coletul.asa ca sa papagal este el si trebuia sa se certe cu cei de la posta ca nu i au adus coletul cand vroia el dar intelegerea trebuia respectata.eu mai repede de a 2 zi dimineata nu aveam cum sa pun coletul ca doar seara am vorbit cu el la telefon. Quote:
Last edited by alexbard; 24-10-2009 at 15:04.. Reason: am uplodat si poze ca dovezi ca este mincinos | ||
|
| | #1032 (permalink) | ||
| Quote:
nimeni ?!?
|
| | #1033 (permalink) | ||
|
alexbard - vezi ca nu ai voie sa dai rating negativ (mai ales 3) ,deoarece esti vanzator .... pregateste-te de o vacanta !
__________________ vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post39868848 !!! vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post40397476 !!! | |||
|
| | #1034 (permalink) | ||
|
Am primit din nou un rating negativ de la Ciprianx, de data aceasta cu o injuratura si pt admin E trist ca exista asemenea specimene pe forum. I-au fost banate 2 clone deja, sper sa fie banat si el definitiv odata ca in afara de a-mi da mie ratinguri negative si de a isi face clone nu are alta activitate pe forum.
| |||
|
| | #1035 (permalink) | ||
|
Rog si eu stergerea feedback-ului primit de la "Cornoholio".Tipu asta ori e prost ori are probleme cu memoria, a uitat ca l-am asteptat 1h la locul stabilit si mi-a venit cu un telefon de alta culoare (blue saphire in loc de black), cu joc la slide si fara garantie.Cu toate astea l-am luat pt. ca arata ok si nici nu mai aveam telefon, a 2-a zi il sunt pt. garantie si m-a plimbat inca vre-o 3 zile ca face rost de garantie si ca nu stiu ce si intr-un final nu mai raspunde la telefon.Poate ca am fost prost ca l-am asteptat dar mai mincinos ca el nu cred ca sunt.Este genul de om "fat lazy boy" dar "full of shitt".Aveti grija cu distrusul asta. TR: http://forum.computergames.ro/itrade...=85377&u=13434 Thread: Samsung U600 Ultra Edition | |||
|
| | #1036 (permalink) | ||
|
Pai de ce ai mai cumparat de la el daca a venit din prima cu 2 nereguli? Eu zic ca o parte de vina o porti si tu. Daca nu ai grija tu ce cumperi altul nu o sa o faca.
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1037 (permalink) | ||
|
Cypher, l-am luat pt. ca arata ok si nu mai aveam de unde sa iau altul la ora 22:00...de asta am tot asteptat.Ce m-a enervat a fost faptul ca omu' dupa ce ca tot el a fost vinovatul, imi da neutru si ma face prost & mincinos!! Sa nu iti vina spumele?! Oricat de calm ai fi, chestiile de genul sunt peste limita bunului simt.
| |||
|
| | #1038 (permalink) | ||
|
Am primit un TR negativ in urma unei tranzactii care nu a avut loc. http://forum.computergames.ro/itrade...=85280&u=12773 Totul s-a rezumat la un schimb de mesaje private si nimic mai mult. Nu l-am pus pe drumuri, nu i-am bagat mana in buzunar, nu i-am violat sora sau pisica. Pur si simplu am primit o oferta sensibil mai buna si am preferat sa-i dau curs. Pana la urma buzunarul meu sufera, nu al altuia.
__________________ Vand multe chestii interesante, verificati in profil. | |||
|
| | #1039 (permalink) | ||
| Quote:
acum 7 zile am postat prima data in threadul asta, dar nu s-a intamplat nimic ... moderatori/admini trec pe aici ?
|
| | #1040 (permalink) | ||
| Quote:
Eu vreau sa te fac sa intelegi ca trebuie sa ai grija chit ca are sau nu 100 TR pozitive si 10000 posturi. Trebuie sa aveti grija ce cumparati.
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |