Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Thread Introduction
Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator).
Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului!

Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat.

Negativ:
- se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit.
- se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ!
- acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia.

pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 01-11-2009, 19:48   #1041 (permalink)
Registered User

PerditioN's Avatar

AIWA are casuta de mesaje pline si probabil nu mai primeste PM cand posteaza cineva aici pe thread. Si eu astept de cateva zile sa imi fie sters negativul primit aiurea.

PerditioN is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2009, 15:51   #1042 (permalink)
ElectroTherapy

mixodu's Avatar

Se mai ocupa cineva de acest thread?! Ma streseaza ratingul neutru in care sunt facut prost si mincinos de un cocalar irecuperabil !

mixodu is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 21:20   #1043 (permalink)
Registered User

driku's Avatar

deci mai citeste cineva thread-ul asta?

driku is online now    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 21:40   #1044 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by PerditioN View Post
Am primit din nou un rating negativ de la Ciprianx, de data aceasta cu o injuratura si pt admin E trist ca exista asemenea specimene pe forum. I-au fost banate 2 clone deja, sper sa fie banat si el definitiv odata ca in afara de a-mi da mie ratinguri negative si de a isi face clone nu are alta activitate pe forum.
Fa si tu un "printsc" la pm ala sa vad e ceva mai nou decat am eu in PMul meu sau tot injuraturi pe stil vechi!

verifica te rog
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Last edited by AIWA; 03-11-2009 at 21:55..

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 21:42   #1045 (permalink)
Registered User

PerditioN's Avatar

Sincer sa fiu imi este jena sa dau print screen aici la ce a scos pe gura respectivul. Dar chiar in comentul de la rating a facut o referire la admin

Multumesc din nou pentru interventie.

PerditioN is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 21:43   #1046 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by sanctuary View Post
acum 7 zile am postat prima data in threadul asta, dar nu s-a intamplat nimic ... moderatori/admini trec pe aici ?
uite ca e mai bine mai tarziu decat ...niciodata!

verifica te rog
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Last edited by AIWA; 03-11-2009 at 21:55..

Old 03-11-2009, 21:48   #1047 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by mixodu View Post
Se mai ocupa cineva de acest thread?! Ma streseaza ratingul neutru in care sunt facut prost si mincinos de un cocalar irecuperabil !
Da...in limita timpului si eu ma ocup!
Dar sincer nu inteleg ce e acolo? De la ce a iesit scandal?

Old 03-11-2009, 21:49   #1048 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by driku View Post
deci mai citeste cineva thread-ul asta?
Da omule...am vazut insa...e vechi rau...si as vrea si parerea celui ce l-a dat!

Old 03-11-2009, 21:52   #1049 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Hardware View Post
Promis vanzare la 350 ron, primi oferta de 450 ron exact cand am eliberat acvariul. Buzunarul meu este mai important, nu crezi? Ti-am scris asta si pe pm, dar vad ca tii neaparat sa arati cat de penibil esti.
Vrei sa stii cati au facut "rezervare" si cand eram pe pasul de a goli acvariul au dat inapoi? Nu mai am mesajele, altfel le dadeam copy-paste aici.

Vad ca ai acordat trader rating negativ, macar stii in ce conditii se face asta?
Verifica si tu si incearca sa nu promiti....primu venit primu servit te scoate mereu din astfel de incurcaturi!

Old 03-11-2009, 21:54   #1050 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

REPET!
Pentru stergere va rog incercati sa aduceti argumente clare!
Si e recomandabil sa apara partile implicate....nu galeria!

PS
Multumesc frumos MACHE pt telefon

Old 03-11-2009, 22:31   #1051 (permalink)
Registered User

sanctuary's Avatar

multumesc AIWA ... imi cer scuze daca tonul folosit pe thread a parut tendentios ... nu a fost cu intentie

sanctuary is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 22:53   #1052 (permalink)
ElectroTherapy

mixodu's Avatar

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post
Da...in limita timpului si eu ma ocup!
Dar sincer nu inteleg ce e acolo? De la ce a iesit scandal?
Ok, pai foarte simplu....omul a zis ca telefonul este de culoare neagra si cu garantie 2 ANI dar inainte de asta:

- eu il sunam "hai domne ce faci?" si el "ajung in 10 min!" iar peste 10 min. aceeiasi chestie..
- a intarziat 1h
- a venit cu un telefon "blue saphire" si cand l-am vazut ii zic "Parca trebuia sa fie negru.." imi raspunde "Pai si nu-i negru?" intrasem la banuieli....ma nene, asta e daltonist sau face pe prostu? Am mers la lumina si surpriza, era "blue saphire".
- garantia nu se afla in pachet
- l-am sunat pt. garantie, prima oara mi-a zis ca sa ma uit bine in pachet ca-i acolo, bineinteles ca nu era nici o garantie si il sun iar....mi-a zis ca tre' sa o caute, o are sigur (in gura ) si ca sa revin.Am revenit si mi-a zis ca a gasit-o si ca sa ne vedem a 2-a zi.A 2-a zi il sun sa vad daca s-a sucit sau nu, bineinteles ca nu! "Da domne, pot sa ajung, nu-i problema!" Si mi-am pierdut timpul aiurea cu un prost, tepar de altfel...(a avut tentativa de teapa cu o placa video).La momentul respectiv i-am dat negativ & dupa ceva timp ma trezesc ieri cu TR neutru de la "Cornoholio" in care sunt facut prost si mincinos, pai sa nu iti vina "spumele" ?! Oricat de calm ai fi...tot te enervezi! Pe scurt, am fost facut "prost" si "mincinos" pe banii si pe timpul meu !

PS: mai am un TR neutru primit aiurea de la "Urangutanul" ... alt disperat de viata !

Last edited by mixodu; 03-11-2009 at 23:07..

mixodu is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 03:50   #1053 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

OK ....verifica daca negativu cu "prost si tepar" a disparut

Old 04-11-2009, 10:59   #1054 (permalink)
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

Quote:
Originally Posted by Darkblack View Post
Pai cred ca ai inteles gresit!

Colonelu' spune acelasi lucru in doua moduri diferite (aspect pe care l-am subliniat si inainte, dar da-mi voie sa dezvolt):
1. stiti sa cereti pe baza lui cand va simtiti nedreptatiti - ceea ce mi se pare logic
2. cand va da altcineva "pe nedrept"... scandal - ceea ce mi se pare la fel de logic
Dar 1=2 "tomeito/tomato"
Ideea e ca am primit un TR negativ drept razbunare, ceea ce nu este corect. telefonul pe care l-am vandut eu mergea si merge in continuare foarte bine, iar MagazinGSM n-a venit cu dovezi clare ca a fost vreo problema cu el.
Multumesc pentru intelegere!
As dori si eu un raspuns, va rog! Si daca se poate sa fie pe intelesul meu
Se poate sterge TR-ul negativ sau nu?
Multumesc anticipat

Darkblack is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 17:41   #1055 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by punisher View Post
alexbard - vezi ca nu ai voie sa dai rating negativ (mai ales 3) ,deoarece esti vanzator ....
pregateste-te de o vacanta !
Corect!
Cel mult un NEUTRU dar nu negativ!

madalin27
te rog verifica!

Old 04-11-2009, 17:42   #1056 (permalink)
Registered User

driku's Avatar

Quote:
Da omule...am vazut insa...e vechi rau...si as vrea si parerea celui ce l-a dat!
bun.cel care mi-a dat TR negativ (userul Ginea) nu mai raspunde si n-a mai postat de mult, mai exact 05-04-09. la pm nu raspunde.

mai mult decat atat,el era vanzatorul produsului repectiv si totusi mi-a dat TR negativ si stiu ca vanzatorul nu are voie sa acorde TR negativ mai ales ca vanzarea/cumpararea/trade-ul nu a avut loc intre noi.

stiu ca m-am trezit cam tarziu dar pana acum nu m-am gandit la asta.un user de pe forum mi-a sugerat sa vorbesc cu tine privind problema asta.

a primit TR pozitiv de la alt user cu care a facut tranzactia si TR negativ de la mine pe acelasi thread(ca ne-am certat,eram incepator)...si am primit si eu negativ iar cumparatorul a primit pozitiv.

Old 04-11-2009, 17:47   #1057 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by alexbard View Post
mah tu esti chiar batut in cap.batut rau.
Pai ai dat 5 negative doar asa la misto nu?
Bannedul nu e la misto ...e chiar pe bune!

Old 04-11-2009, 17:52   #1058 (permalink)
Registered User

AIWA ms mult
e totul OK.

madalin27 is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 17:59   #1059 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by driku View Post
bun.cel care mi-a dat TR negativ (userul Ginea) nu mai raspunde si n-a mai postat de mult, mai exact 05-04-09. la pm nu raspunde.

mai mult decat atat,el era vanzatorul produsului repectiv si totusi mi-a dat TR negativ si stiu ca vanzatorul nu are voie sa acorde TR negativ mai ales ca vanzarea/cumpararea/trade-ul nu a avut loc intre noi.

stiu ca m-am trezit cam tarziu dar pana acum nu m-am gandit la asta.un user de pe forum mi-a sugerat sa vorbesc cu tine privind problema asta.

a primit TR pozitiv de la alt user cu care a facut tranzactia si TR negativ de la mine pe acelasi thread(ca ne-am certat,eram incepator)...si am primit si eu negativ iar cumparatorul a primit pozitiv.
Corect ...ai dreptate...nu mai e necesara prezenta lui!
Verifica te rog

Old 04-11-2009, 21:12   #1060 (permalink)
Registered User

driku's Avatar

Quote:
Corect ...ai dreptate...nu mai e necesara prezenta lui!
Verifica te rog

da,e ok.merci mult!

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules