![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator). Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului! Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat. Negativ: - se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit. - se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ! - acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia. pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1061 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 |
salut, am si eu o problema: mi-a fost acordat trading negativ de catre vanzator, ca razbunare pentru trading-ul negativ acordat de mine in urma unei tranzactii cu un PSP, in circumstante pe care le-am explicat pe larg la sectiunea Tranzactii nereusite. Ca sa rezum aici, am acordat trading negativ in calitate de cumparator pentru ca: 1. vanzatorul a acordat o garantie verbala pe care nu a respectat-o (a doua zi a disparut din localitate) 2. vanzatorul a promis ca-mi aduce a doua zi un cablu usb care venea cu consola psp, si evident, nefiind de gasit nici a doua zi, nici la o saptamana dupa, nu am mai vazut vreodata acest cablu usb. concluzia mea motivata pe larg la sectiunea Tranzactii nereusite, este ca vanzatorul a fost de rea-credinta de la inceput, pt ca stia ca urma sa dispara a doua zi. rog deci sa se respecte regulamentul si sa se stearga calificativul negativ acordat de vanzator. in plus, daca tot stau de vorba cu un moderator, as vrea sa imi exprim nedumerirea si pt faptul ca nu se sesizeaza nimeni la limbajul folosit de dl. spiderweb03 in diverse ocazii si cu diversi interlocutori. apelative de genul: prapaditule, n-ai o chiftea in burta, pisulica,etc. nu prea isi au locul pe un forum civilizat, asa cum cred totusi ca e cazul aici. | ||
|
| | #1062 (permalink) | ||
|
Discuta cu un PM cu cel ce se ocupa de acea subarie! Colonelu e serios si te ajuta! Pt negativ te rezolv eu aici ...pt restu el!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1064 (permalink) | ||
|
Salut! Am si eu un rating negativ de la userul rapitori. Ratingul e gratuit. A fost acordat pt. ca dansului nu i-a convenit pretul cerut pt o reparatie, care difera cu ~ 18% de cel cerut initial, doar din vorbe, fara sa vad despre ce e vorba. Te rog sa scoti si ratingul acordat de mine acestui user, sau sa il schimbi in NEUTRU, cum specifica si regulamentul. Ms. frumos.
__________________ SERVICE / UPGRADE Laptopuri, PCuri: http://forum.computergames.ro/42-har...l#post40103796 UPGRADE PCuri - VANZARI Componente: http://forum.computergames.ro/42-har...l#post40359642 -- == 0724 223 299 -- 0769 843 023 == -- ID: Razzb3d | |||
|
| | #1065 (permalink) | ||
|
sa apara si cel ce l-a dat
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1066 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 Location: rapitori.info |
Am o problema cu userul razzb3d, care acorda TR negativ din postura de seller ca razbunare pentru faptul ca i-am dat TR negativ. razzb3d sustine ca nici eu nu aveam voie sa-i dau TR negativ, intrucat nu am cumparat nimic. Dar el nu oferea vreun produs la vanzare, ci SERVICII, pentru a caror calitate a si primit TR negativ. Mai multe detalii (sper eu edificatoare) in aceste doua postari: SERVICE / UPGRADE Laptopuri, Desktopuri SERVICE / UPGRADE Laptopuri, Desktopuri Plus discutia care urmeaza. Partile cu insultele pe care mi le adreseaza pe PM le-am scos cand am dat citatele, dar daca are vreo relevanta pentru cazul de fata ii pot da acces lui Aiwa sa le citeasca. Pe scurt, razzb3d este un ins complet neserios, care m-a facut sa pierd 3 ore prin traficul infernal din Bucuresti, in loc sa spuna cinstit "nu stiu domle, vii cu laptopul, ne uitam, ii sunam pe baietii din service etc" Doar ca atunci se intelegea ca vinde pielea ursului din padure si ca service-ul ala n-are nici o treaba cu magazinul lui/la care lucreaza el. Din punctul meu de vedere TR negativ pe care l-a primit e pe deplin justificat si reprezinta un avertisment util pentru cei care s-ar putea afla intr-o situatie similara cu a mea. Cel pe care mi l-a dat el e pur si simplu o razbunare infantila, dupa cum se poate vedea si din acest PM: Quote:
| ||
|
| | #1067 (permalink) | ||
|
Salutare, Am primit un rating pozitiv din partea userului Voluntarul aici dar a ales gresit, respectiv ca a fost vanzatorul, cand el a fost de fapt cumparatorul Se poate modifica? Multumesc.
__________________ Aduc pe comanda orice parfum original la preturi minime intre 5 si 14 zile -maxim (negociabile daca se gaseste mai ieftin in alta locatie din RO- pe stoc) Fara replici sau ape parfumate; Doar produse din magazine; accept orice fel de test. Stoc actual parfumuri la ultima pagina __________ Stoc actual haine la ultima pagina Contact Tel: 0765262888 Yahoo ID: keloobogdan | |||
|
| | #1068 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #1070 (permalink) | ||
| rapitori VS razzb3d Am sters negativele! Se poate da doar negativ si sa explici acolo si de ce ai ales sa dai negativ!
|
| | #1072 (permalink) | ||
|
Buna ziua. Am vandut userului tvlad o sursa careia i-am acordat o garantie verbala de o saptamana in care urma sa o schimb cu una noua daca aceasta nu functiona corespunzator. M-am deplasat la el acasa, am facut proba de functionare, am incheiat tranzactia. Dupa trei zile ma suna si imi comunica ca sursa ii blocheaza sistemul dupa patru ore de functionare. Fara sa stau la discutii am vrut sa schimb produsul cu unul nou asa cum am convenit initial, varianta pe care userul tvlad nu a vrut sa o ia in calcul, propunand doua variante, banii inapoi sau alt model de sursa(banuiala lui ca sursa nu se "pupa" cu sistemul). I-am comunicat ca banii nu ii pot da inapoi decat daca imi opresc o suma pentru transport si pentru deranj, suma la care nu am cazut de acord. Discutia s-a terminat cu propunerea lui de a ma gandi pana a doua zi, poate totusi ii dau banii inapoi, urmand sa ma sune el. Urmatoarea zi am primit un "bip" de la el dupa care nimic pana la ratingul negativ pe care mi l-a acordat. Intrebare: Cum pot sa scap de ratingul negativ incorect acordat? Rugaminte: Rog stergerea ratingului pozitiv acordat de mine acestui user macar pentru simplul motiv ca ratingul dat de el este negativ si nu vad cum pot exista ratinguri contradictorii pentru aceeasi tranzactie. P.S. Partea haioasa a acestei tranzactii a fost in momentul in care l-am intrebat cum vede el rezolvarea situatiei, raspunsul a fost: - Simplu, imi aduci banii si iti dau sursa. Adica ma deplasez de doua ori la el acasa, 38 km in total, ii dau banii si imi iau sursa inapoi. Naivitate sau tupeu ordinar?
__________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1074 (permalink) | ||
|
Am cumparat acu 4 luni un pc (PC Dell Optiplex - 100 ron) care avea procul ars Vanzatorul a spus ca e de la transport,dar nu era ciobit,deci n-avea cum Acum,i-am dat trade negativ si el mi-a dat deasemenea negativ... Ce se poate face in cazul asta?
__________________ Contact: 0726321590 Y: noname_drl sau macar pm ca ma anunta p mail(altfel uit) | |||
|
| | #1075 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
ancerc de o saptamana sa mi se faca dreptate va rog respector sa mi se stearga trade reiting negativ si eu si persoana care mia dat trede reiting negativ va contactat se poate face ceva sau ce se antampla va rog respectos sa ma ajutati va multumesc | ||
|
| | #1076 (permalink) | ||
|
razvan135 VS rafaleone Verificati va rog!
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |