![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator). Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului! Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat. Negativ: - se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit. - se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ! - acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia. pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #102 (permalink) | ||
|
As dori sa i se stearga rating`ul acordat user`ului amok171 pentru ca se pare ca m`am grabit cand i l`am acordat,la doar cateva zile dupa ce a cumparat un E800 de la mine l`a vandut tot pe forum la un pret mai mare.M`a deranjat lucrul asta,de accea as dori sa i se stearga rating`ul pozitiv,nu merita unul.
| |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| '90 Join Date: Dec 2005 Location: sw. |
Am o mare mare nelamurire cu useru Sensation_Dark , care mi-a dat feedback negativ desi nu am vorbit cu el sa ma intalnesc sau ceva de genu asta. Sa spun povestea care incepe prin acest topic http://forum.computergames.ro/115-in...a-100-ron.html care vindeam adidasi aia.Omu mi-a zis sa ma duc la el la Gara de Nord sa vada adidasi , si daca ii plac ii ia.Si eu i-am zis daca ii vrea sa vina la City Mall , sau vin yo la Gara de Nord cu conditia sa ii ia 100% , si i-am zis cum sta treaba cu adidasi , ca nu-s originali , mai ales la bani aia , ca sunt noi....etc....Dupa aia am iesit afara(ora 13) .Cand am ajuns acasa(ora 18) ma trezesc cu feedback negativ desi nu am vorbit cu el sa ma intalnesc sau ceva de genu asta.Plus ca ma ia ca n-am telefonul deschis.Pai omule e Pastele , si nu tin telefonul deschis , ca vreau sa stau cu familia plus ca n-am telefon momentan.Dar am lasat un id de mess pe care am vorbit. Atata timp cat nu l-am pus pe om pe drumuri sau sa-i fi zis ceva si la intalnire sa-i fi adus altceva n-are de ce sa-mi dea calificativ negativ.Astept un raspuns si rezolvarea problemei !!
__________________ YaHoo :adytzu_mzk TeL : 0726 589 538 ---------------------------------------- | ||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
da,o sa se rezolve probabil cum sa rezolvat si la mine,putin mai sus. userul greddy cu care am vbit azi pe mess si care recunoaste ca de fapt el a fost de vina in tranzactia cu mine si userul gonzo1 isi vad linistiti de treaba pe CG. Mai astept 2-3 zile maxim dupa care promit ca voi da ratinguri aiurea in dreapta si stanga exact cum am patit si eu,adica nejustificat. Si vad ca aceasta problema se perpetueaza,asa ca ar trebui luate niste masuri.Ori se inaspresc pedepsele ptru cei ce acorda calificative aiurea,ori se scot aceste calificative,mai ales ca vad ca unii useri au adevarate pacte intre ei ptru asi spori numarul de calificative. | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
Salut, as dori sa mi se scoata si mie ratingul negativ acordat total aiurea in tramvai de userul LLCoolJ pentru o tranzactie care nu a avut loc si pentru care nu era stabilit nimic concret, doar ca mai vorbim pana la o anumita data si ora, iar ratingul este oricum dat inainte de acea data si ora. Repet, tranzactia NU A AVUT LOC, a ramas doar sa vorbim cand putem sa ne intalnim. Atasez discutia de pe messenger cu respectivul, unde se vede clar ca nu a fost nici o tranzactie. El sustine ca a vorbit apoi cu mine pe messenger, dar nu avea cum, din moment ce eu am fost plecat din Bucuresti din momentul in care am vorbit cu el (ieseam pe usa) si nu am ajuns inapoi nici pana la ora la care mi-a dat el trader ratingul, si nici nu am gasit vreo alta conversatie cu el in arhiva (sa fi zis ca a vorbit cu colegii de camera sau ceva...). Si walterc are dreptate, rog ca pe viitor sa fie pedepse mai aspre pentru idiotii care nu stiu sa foloseasca trader rating si il dau aiurea. Am ramas absolut mut de uimire, am trader rating de la oameni de la care am cumparat laptop si telefoane, chestii care sar (unele) de mii de ron si il tepuiam pe el cu o carcasa pe care practic i-o dadeam gratis (10 ron carcasa + sursa). Threadul afacerii este aici: VAND AMD TB 1800+/ MB MSI KT133 Socket A/ 2x256 SDR PC 133/ HDD WD 40 GB/ SBlive 5.1. Nu am atasat discutia pe yahoo decat pentru a demonstra ca nu au fost nici macar stabilite un loc si o ora fixe de intalnire, darmite sa se efectueze o tranzactie.
Last edited by Eleetist; 10-04-2007 at 01:31.. | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
| '90 Join Date: Dec 2005 Location: sw. | Astept si eu un raspuns sa stiu cum reactionez. Ori mi se sterge feedbackul negativ pe care l-am primit si cei cu care am facut afaceri ma stiu de om serios si minciunile care nu-si au rostu , ori ii raspuns cua ceash moneda si ii dau feedback negativ Eu nu doresc sa-i dau feedback negativ pt ca nu ma avantajeaza.Vreau sa mi se refaca imaginea negativa facuta despre mine !!
__________________ YaHoo :adytzu_mzk TeL : 0726 589 538 ---------------------------------------- | ||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
Salut! Rog un moderator sa-mi explice! Eu am problema, atunci cind vreau sa dau raiting imi apare eroare "invalid url". Ma chinui cu problema asta de vreo 2 sapatamini, am incercat si cu alta adresa si la fel apare. Multumesc!
__________________ Intel E4300 1800@3060Mhz, MB Asus P5N-E SLI, Cooler Scythe Ninja Plus, 2x1024 A-Data PC6400 DRR2 800, BFG Tech GeForce 8800GTS 320MB,HDD WD 500 GB YS + 2 x WD6400AAKS 640 GB KS + WD800JD 80 GB + WDAC21000-00H 1GB, Creative Audigy SE, Thermaltake Shark Black, Seasonic S12 430W, DELL E228WFP "22, Casti Grado SR 60. | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| '90 Join Date: Dec 2005 Location: sw. | Quote:
Si am venisem si inaintea lui(ca idee) si tot nu mi s-a rezolvat problema.
|
| | #117 (permalink) | ||
| '90 Join Date: Dec 2005 Location: sw. |
Userul dark_sensation a fost banat de AIWA , deci inca un motiv in plus sa va demonstrez ca feedbackul negativ a venit total aiurea.
|
| | #118 (permalink) | ||
|
Brazylyanu Refresh please! hiv_ A fost o problema de update soft forum...gasesti explicatia jos la aria de administrative! Aici se discuta doar de problemele de RATING..adica platiri de polite vechi ..chestii de obraz...lipsa de bun simt etc. Toate astea in limita timpului!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. Last edited by AIWA; 12-04-2007 at 14:27.. | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
La tine vad ca e rezolvata problema! In rest ai TU o alta problema? eu as avea ceva legat de Threadurile tale...de la titlu vad ca e o greseala...plus daca doresc sa vad in interior gasesc numeroase motive sa le inchid! Ce spui...facem testul/verificarea?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |