Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Thread Introduction
Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator).
Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului!

Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat.

Negativ:
- se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit.
- se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ!
- acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia.

pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-04-2007, 14:24   #121 (permalink)
nightology

glycon's Avatar

Cred ca nu te referi la problema asta :
Quote:
Originally Posted by glycon View Post
Am si eu o rugaminte,din greseala am acordat rating neutru pe thread`ul asta user`ului Demon.Il puteti sterge,pentru a`i acordat unul pozitiv?

glycon is online now    Reply With Quote
Old 12-04-2007, 14:50   #122 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

http://forum.computergames.ro/members/12802-demon.html
Trader Ranking: 4 (100%)
http://forum.computergames.ro/members/38457-glycon.html
Trader Ranking: 45 (100%)
Pai am mers pe link si vad ca nu e nimic suspect! Am vazut ca te-a ajutat CBR deci: "Unde e problema TA?"

MAI E CINEVA CE ARE PROBLEME? Nu de alta dar daca sesisez justitie personala sint hotarit sa rad contul celui ce o face!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2007, 14:57   #123 (permalink)
nightology

glycon's Avatar

Problema mea era ca eu din greseala am acordat rating neutru.Si am cerut sa fie sters ca sa pot sa acord rating`ul pozitiv meritat.

CBR m`a ajutat cu alta problema.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.JPG
Views:	78
Size:	159.9 KB
ID:	208917  

glycon is online now    Reply With Quote
Old 12-04-2007, 17:08   #124 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Aaaa pai asa spune!
Gata rezolvat!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 13-04-2007, 02:52   #125 (permalink)
Banned

mRzv's Avatar

Quote:
Originally Posted by AIWA
MAI E CINEVA CE ARE PROBLEME? Nu de alta dar daca sesisez justitie personala sint hotarit sa rad contul celui ce o face!
Pei se pare ca Mammuth...nici pana azi n-am primit seriell'ul.
Azi a avut tupeu sa-mi dea PM sa-mi zica ca vrea sa cumpere ceva de la mine.I-am adus frumos aminte ca nu fac afaceri cu persoane de genu' lui si i-am dat rating negativ.
Bineinteles ca nu se putea sa nu dea si el unu...
Asa ca te rog sterge-mi si mie ratingu'.Sper sa nu dispara si al lui,atata timp cat si-l merita.
P.s: eu i-am dat ignore pentru ca personal mi-e scarba de limbaju' lui(n-am nimic cu tiganii,dar el e mai rau...) si de caracteru' lui.

mRzv is offline    Reply With Quote
Old 13-04-2007, 04:34   #126 (permalink)
Registered User

Mammuth's Avatar

Personal nu am avut nimic pana azi cu dl.SainT Lunatic ,dar azi mi-a dovedit ca e o persona cu care nu te poti intelege ,ca de la om la om ,o sa va explic si dece:
povestea incepe acum 1 an cu o vanzare (eu i vand fratelui sau o placa de baza Abit)dupa cateva zile dl.sfant apare pe forum si imi scoate ochi ca nu-i dat si adaptorul serillet care venea ca bundle cu placa iam explicat omenste ca nu la-m mai gasit find si in renovare cu casa ,sa facut si curat ,am mai aruncat si din vechituri, probabil ca sa pierdut,dl . sfant nu a inteles si a ramas cu pica pe mine ptr. ca in viziunea lui am vrut sa profit de bietul lui frate caruia i vandusem placa ,asta ca multumire ca iam dat placa cu 135 lei ,suma sub pretul pietei care atunci era la 150-170.
Se pare ca frate lui nu a mai fost atat de ingenu dupa 4-5 luni cand a vrut sa vanda placa cu 240 lei
http://forum.computergames.ro/42-van...-s-v2-0-a.html
Astazi sa gasit sa se "razbune" dupa 1 an de la povestea cu placa abit ofensat ca am indraznit sa vreau sa cumpar 2 hdd de la el ,dandumi un calificativ negativ.
Rog un admin sa imi stearga calificatul primit de la SainT Lunatic, nu el a cumparat placa de la mine a cumpato fratele lui care putea sa nu o mai ia cand ne am intalnit la Uniri si iam dat placa ,cutia,cd cu drivere. sau putea sa imi ceara bani inapoi daca nu era multumit.

Mammuth is offline    Reply With Quote
Old 13-04-2007, 16:53   #127 (permalink)
Registered User

claudiuvoinescu's Avatar

Angry

am avut si io o problema de genu, adica:
acum vreo luna, doua postez un anunt cum ca vand un tuner. sunt contactat de numitul eddy1973 care spune ca vrea sa cumpere. in ziua in care a vrut sa cumpere eu am fost ocupat mai toata ziua. am precizat acest lucru in conversatia pe mess dar i-am spus ca daca am cum sa fac tranzactia cu "dansul" o sa il contactez. in final tranzactia nu a avut loc, fapt pentru care am primit un rating negativ. recunosc ca am dat reply la acest rating, lucru care acum mi se pare inutil.

Aiwa te rog sa stergi rating-ul meu negativ , cat si cel al lui eddy1973.

uite si linkul thread-ului: http://forum.computergames.ro/42-van...world-nou.html

claudiuvoinescu is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2007, 01:41   #128 (permalink)
Registered User

grandhigh85's Avatar

eu nu am dat niciodata calificativ NEGATIV pt ca nu am avut motive pt a ajunge la astfel de RAUTATI '' DAR ! ! ! userul : slimshady08_ltd ma va face sa decurg la astfel de metode ...deoarece s-a abonat la un produs de-al meu si nu a ridicat coletul / nu raspunde la telefon / zice ca are internet wireless ( si ca nu primeste ce ii scriu eu pe mess ) .... ideea e urmatoarea ! : eu daca e sa ii dau calificativ negativ ... el de rautate o sa faca la fel ... si eu nu imi permit ca am negativ la trader rating pt ca sunt 100 % pozitiv in cazul acesta l-as ruga pe AIWA sa ma sfatuiasca ce sa fac !
SLIM...1 : cand mi-a zis sa ii trimit coletul ...
SLIM...2 : cand nu ma mai baga in seama ( si mi-a zis ca a ridicat coletul si sa stau linistit )
date edificatoare :
link : http://forum.computergames.ro/115-in...e-eastbay.html
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SLIM ....1.JPG
Views:	72
Size:	176.6 KB
ID:	209683   Click image for larger version

Name:	SLIM.....2.JPG
Views:	60
Size:	116.4 KB
ID:	209684  

grandhigh85 is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2007, 22:30   #129 (permalink)
Registered User

vreau sa se scoata de la doiaru trader ratingul pus de mine "negativ".
Pentru ca este ceva de bine banuiesc ca nu este necesar si acordul lui

limelady is offline    Reply With Quote
Old 18-04-2007, 23:57   #130 (permalink)
Registered User

doiaru's Avatar

observ ca si @limelady s-a tinut de cuvand si a intrat sa rezolve problema

In forumul Vand nokia E50 - 600 ron -NOU-la cutie
l-am contactat pe userul "limelady" telefonic in speranta de a discuta achizitionarea telefonului, persoana care a raspuns la telefon era la munca ca si mine, a ramas in caz de sunt hotarat sa-l achizitionez sa revin cu un telefon pe seara, intre timp mi-am adus aminte ca am puncte pe firma si am achizitionat de la voda* un telefon..in cadrul conversatie avute cu persoana "limelady" via telefon i-am sugerat daca are vreun vanzator sa-l vanda. asta a fost singura discutie avuta cu persoana aceasta.

se poate face ceva avand in vedere ca aman2 useri au intrat aici si au cerut acelas lucru?

Multumesc in avans
P.S. aiwa multumesc pentru promtitudine.

doiaru is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2007, 07:37   #131 (permalink)
Registered User

Question problema lipsa la apel calificativ primit

am primit de la clonius calificativ pozitiv (comment pozitiv also). acesta nu apare nici in lista si nici nu este luat in considerare la numarul total ce indica "user (trader) rating".

multumesc.

ps: cred ca interventia lui clonius este inutila.

ASUS&BARTON3200+...xTrEmEz

Last edited by taxiBoy; 03-09-2007 at 22:34..

taxiBoy is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2007, 10:32   #132 (permalink)
MAV

maverick1508's Avatar

forum

am primit un -1 pct de la ciumea ( e user nou fara vreun topic) si scria acolo ca sunt mare tepar ca a luat un procesor stricat de la mine,si nu am dat niciunu + ca sunt de la firma cu garantie , si nu am facut nimik, poti sa te uiti la profilul meu sa vezi ce mia spsus acolo ..,sunt sigilate,garantie tot,...
Cred ca a vrut sami faca rau ,mai am 2+ de al altii si aq mia scazut, si scade increderea in mine dupaia si nus stiu ce sa fac...ca nu iam dat nimik!!!
te rog sa sa stergi -1 ala.

maverick1508 is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2007, 11:05   #133 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

doiaru OK

taxiBoy sint ceva probleme cu acest sistem de rating de la ultima updatare a softului ce "tine" forumul! Aici ar trebui sa te plingi ca cei ce se ocupa cu softul forumului sa verifice!

claudiuvoinescu si eddy1973OK

Mammuth ...mai asteapta sa vina cel banned printre noi adica The Secret Nu prea am inteles ce si cum e cu ala!

Old 20-04-2007, 12:26   #134 (permalink)
Registered User

M3kk's Avatar

Am o problema.
Azi ami primit un rating de la un user cu 0 posturi, si care :Join Date: 19-04-2007, username : ciumea http://forum.computergames.ro/itrader.php?u=77670

Si am primit ratingul : aveti grija cu el,va bate si va ia banii ..
Se pare ca unii n-au ce face, se poate scoate ratingul ala?
Multumesc.
Intel Core 2 Duo E6600 ES | Eheim 1046 + Alphacool NexXxos XP + NB + VGA Blocks By Para + NexXxos Extreme III Radiator | - | Asus P5W DH | Gainward 7900 GT @700/1020 | 2xHitachi 80GB S-ata 2 Raid 0 + Seagate 200GB + WD 200GB + Seagate 250GB| NEC ND-2500@2510 | Chieftec BX-02B-B-B | ETC.

YM : mekkboti Mobile : 0745-679673

M3kk is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2007, 19:31   #135 (permalink)
MAV

maverick1508's Avatar

Quote:
Originally Posted by M3kk View Post
Am o problema.
Azi ami primit un rating de la un user cu 0 posturi, si care :Join Date: 19-04-2007, username : ciumea http://forum.computergames.ro/itrader.php?u=77670

Si am primit ratingul : aveti grija cu el,va bate si va ia banii ..
Se pare ca unii n-au ce face, se poate scoate ratingul ala?
Multumesc.
cum am scris mai sus si eu asa am patit si eu...deci nu mintim!!!da-i te rog aiwa ban si sa ne scoti minusul de la fiecare...multmumesc anticipat

Old 21-04-2007, 10:33   #136 (permalink)
Registered User

Psycho-'s Avatar

Si eu am primit rating negativ de la pustiul asta ciumea:

-si-a facut cont acum 2 zile si a inceput sa dea -1 in stanga si-n dreapta
-nu cunosc cine e, n-am facut tranzactii niciodata
-componentele care sustine ca i le-am vandut ARSE nici nu le-am vandut

rating primit

Psycho- is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2007, 15:52   #137 (permalink)
Registered User

eugenius's Avatar

Adaugati-ma si pe mine pe lista lui ciumea ...

Rating aiurea: http://forum.computergames.ro/itrade...r=11588&u=2527

eugenius is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2007, 20:32   #138 (permalink)
Registered User

walterc74's Avatar

Am o problema mai veche cu rating negativ primit de la userul greddy.
Aiwa ti-am trimis si un pm cu discutia purtata cu acest user si in plus cred ca toata lumea de pe computergames cred ca stie ce sa intamplat la momentul respectiv.Greddy ardea componentele respective din prostie si neatentie,iar dupa aceea dadea vina pe cei de la care cumpara.Aiwa daca este nevoie i-ti dau cel putin 4 nume de useri destul de vechi,inclusiv cel ce a descoperit ce facea greddy.
In plus greddy este asteptat si el sa posteze aici[desi sint comvins ca nu o va face,ca este las].
Asa ca vreau sa mi se scoata ratingul negativ si greddy sa-si ceara scuze.

walterc74 is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2007, 20:02   #139 (permalink)
MAV

maverick1508's Avatar

aiwa ne ajuti ?!?!
daor vezi foarte clar ca NU mintim ,si sunt mai multi care au avut aceleasi probleme la 1 zi diferenta.

Old 22-04-2007, 20:18   #140 (permalink)
Registered User

Psycho-'s Avatar

Stai linistit ca AIWA mai are si alte treburi. Cu prima ocazie o sa remedieze situatia. Eu i-am dat PM si mi-a spus sa postez aici, probabil pentru a vedea cine mai are aceeasi problema.

Psycho- is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules