![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Pozitiv: Acest tip de trader rating este facultativ si este acordat in cazul in care persoana care luat parte la tranzactie este multumita (vanzator sau cumparator). Acordarea unui astfel de calificativ fara a efectua o tranzactie se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea calificativului! Neutru: Acest tip de TR nu influenteaza procentajul final al user-ului astfel incat va fi folosit in principal pentru a semnala o nemultumire. De exemplu, in cazul in care nu s-a respectat o rezervare, nu s-a mai efectuat o tranzactie, persoana respectiva nu s-a prezentat la intalnire etc poti lasa un TR neutru si poti explica acolo ce s-a intamplat. Negativ: - se acorda doar daca tranzactia s-a efectuat. Daca tranzactia nu s-a efectuat din diverse motive si sunteti nemultumit, puteti acorda TR neutru si puteti explica acolo motivele pentru care sunteti nemultumit. - se acorda doar de catre cumparator. Vanzatorul NU are voie sa acorde TR negativ! - acordarea unui astfel de TR cand nu este cazul se pedepseste cu ban 7 zile si stergerea acestuia. pentru reclamatii legate de trader rating-uri va puteti adresa aici: http://forum.computergames.ro/4-cond...er-rating.html |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #141 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: on the Razor's Edge |
nu am inteles, pana la urma, care este rolul acestui thread daca nu mi se poate rezolva o problema ce tine de "ATENTIE: probleme cu TRADER RATING"..ceilalti si-au rezolvat problemele..nu vad de ce nu s-ar rezolva si a mea. am adus dovezi incontestabile. daca poti sterge un rating si inlocui cu altul, mai mult ca sigur ca poti si adauga (AIWA). multumesc.
__________________ you bleed just to know you're alive.. ASUS&BARTON3200+...xTrEmEz | ||
|
| | #142 (permalink) | ||
|
dupa cum se vede... am primit un NEGATIV de la un asa numit user... ''ciumea''( Join Date: 19-04-2007 ) care pur si simplu : NU A POSTAT NIMIK ! ! ! NU ARE NICI UN ANUNT ! ! ! sunt ABSOLUT SIGUR ca e o clona a userului '' slimshady08_ltd ''caruia i-am dat un NEGATIV pt ca nu a ridicat COLETUL de la posta ! ! ! in cazul de fata ... e CORECT ce se intampla ? sa mi se dea calificativ NEGATIV de la un user care nu are nici un post /thread si e de 4 zile pe forum ?
__________________ Gant / Paul & shark / Lacoste / Timberland / levi's / Paul Smith / Tommy Hilfiger / LEE / Calvin klein | |||
|
| | #145 (permalink) | ||
| Cel mai mare tepar de pe acest forum,voi face plangere la politie Cika am primit itrader, de la o clona ...!!! fara nici un motiv! spam, mai pe scurt, rog sa se ia masuri user ciumea Ma enerveaza la culme toti idiotii astia care nu au ce face | |||
|
| | #146 (permalink) | ||
|
e f posibil sa fie userul walter_ella http://forum.computergames.ro/115-in...ly-unicat.html walter_ella : m am saturat de lepre dastea dar dau eu de ei cand nu se asteapta
__________________ Gant / Paul & shark / Lacoste / Timberland / levi's / Paul Smith / Tommy Hilfiger / LEE / Calvin klein | |||
|
| | #147 (permalink) | ||
|
da si pe mine ma lovit ciumea: http://forum.computergames.ro/itrade...=11734&u=46612 cine mama naibii e nesimtitul asta ?? rog sa mi se stearga ratingul negativ dat de ciumea si sa fie verificat si cel dat de greddy. | |||
|
| | #148 (permalink) | ||
| Pentru Admin(nu incurajati tepari)
De cand sunt pe acest forum am observat ca sunt incurajati teparii,nu mica mi-a fost surpriza ca in urma unei altercati verbale cu un individ cu nikul 'walterc74" sa primesc la reating -1 din partea lui si bine inteles urmat de un cadou de paste din partea moderatorului (un ban) ,de ce ,finca am indraznit sa raspun acestui individ care nu numai ca avea un comportament lamentabil in discutie(sa luat de mama aiurea in tranvai) dar a apucat sa dea 2 tepe bine inteles cu incurajarea celui care mi-a dat ban .Domnilor moderatorii apelez la inteligenta voastra de pe urma ,va rog sa va faceti treaba cum trebuiea si sa nu va mai lasati pacaliti asa de usor de uni indivizi care nu au ce cauta pe acest forum .Astept sa vad la cate sesizari din partea noastra o sa reactionati pentru al opri pe "walterc74" sa mai dea tepe si de ce dati ban asa de usor la cei care au dreptate protejand infractori,mentionez ca atunci cand am facut prima reclamatie acest individ avea o teapa data la activ ,acum are doua...sunt curios la cate tepe o sa reactionati dragi moderatori ? Astept in continuare sa vad ce masuri se iau,ca de obicei se va incepe cu mine ,adica tot eu voi primi ban ! Last edited by Gonzo1; 23-04-2007 at 19:11.. | |||
|
| | #151 (permalink) | ||
|
...o clipa,nu m-am gandit ca trebuie sa fac pe politistul ,nu este treaba mea ,dar in fine . 1.greddy :mi-a dat o placa de baza care acasa nu a mai functionat http://forum.computergames.ro/42-van...si-hd-80g.html 2.ciumea : mare tepar,vinde componente arse!!! http://forum.computergames.ro/itrader.php?u=46612 ...teapa numarul 3 e pe vine | |||
|
| | #152 (permalink) | ||
inca o victima a lui "ciumea"..eu.. e probabil un pusti cu probleme erectile si emotionale destul de .."emotionante".. ROG un ADMIN sa-mi scoata calificativul negativ din lista si sa-mi modifice ratingul (..back to 100%) ! Multumesc.
__________________ you bleed just to know you're alive.. ASUS&BARTON3200+...xTrEmEz | ||
|
| | #153 (permalink) | ||
|
heloooo.......se mai munceste pe aici ??? hai cu ratingurile alea Si referitor la userul Greddy toata lumea ma indeamna sa-l reclam deoarece este foarte nesimtit. Exact cum am mai spus dupa tranzactia cu el,m-am trezit cu rating negativ,complet aiurea. Dupa aceea a fost prins de alt user cu mata in sac,el de fapt habar nu are sa monteze o placa de baza si dupa ce a ars-o pe a mea si a altui user avea pretentia sa-i dam noi banii inapoi ca i-am vandut marfa proasta si l-am tepuit. Dupa ce si-a dat seama ce greseala facea si ca e vina lui si a fost sfatuit de alti useri de pe cg sa-si ceara scuze a zis ca-l doare in p... Deci cam atat bun simt are greddy fata de ceilalti useri. Drept exemplu eu am umplut acest thread cu reclamatii la adresa lui,l-am si instiintat de acest lucru si nimic. Oare de ce ??? Last edited by walterc74; 24-04-2007 at 10:01.. | |||
|
| | #154 (permalink) | ||
| Quote:
ar fi frumos sa rectifice ce a scris despre walter......... e pacat cu asemenea useri
__________________ YM:laubabau2005 0723.226.273 | |||
|
| | #155 (permalink) | ||
nu vreti sa ne facem un thread "Aia cu furci si topoare" ..? VB CAT SE POATE DE SERIOS. si ne strangem saptamanal si mergem sa "colindam"...
|
| | #156 (permalink) | ||
| Dupa cum se vede Mammuth a revenit si The Secret deci va rog sa va lamuritzi intre voi ce si cum si sa postati solutia COMUNA la care s-a ajuns! Eu nu am inteles ce si cum a fost cu incidentul de a trebuit sa treaca timp sa fie adus in discutie! Nu de alta dar hai sa vedem ce tepe s-au dat acum 2-3-4 ani! Multumesc! ******************* Si acum sa vedem ce facem cu CIUMEA si problemele aparute! Deci un user ce vad cam arde vad la intimplare sau poate a fost ars de voi! Totusi atata timp cat NU are post de CG si nu a cumparat/vandut nimic in zona cu acest cont tot ce a dat ca negativ sau pozitiv (daca a dat) se va sterge! maverick1508 * M3kk * Psycho- * eugenius * Aladdin * eXist * taxiBoy * grandhigh85 * walterc74 Acestia au fost cei ce au avut cate un NEGATIV dat aiurea de userul CIUMEA! Negativul dupa cum cred ca se vede a fost sters! ***************************** SI ACUM RASPUNSURI IN PARTICULAR (daca pot spune asa)taxiBoy sint ceva probleme cu acest sistem de rating de la ultima updatare a softului ce "tine" forumul! Nu EU sint cel ce se ocupa cu asa ceva ci un alt admin! Deci defectiunile TEHNICE(adica software ca nu poti acorda sau nu primeste ratingul tau) nu se cer a fi reparate in acest topic! Aici doar problemele "umane" daca le putem spune asa! (aduca bun simt cu MINUS sau PLUS!) In rest daca TU nu intelegi care e rostul acestui topic atunci te rog nu mai "polua" zona! La toata lumea am rezolvat dupa cum vezi odata problema cu Ciumea! Nu am avut favoriti! Asa ca nu acuza daca nu stii pe ce sa te bazezi! maverick1508 dupa cum ai vazut am remediat "nesimtirea" userului fantoma! Nu pot sa le fac chiar pe toate odata ci cat de cat in timpul acordat acestui lucru OK? Rabdare ca nu arde! Psycho- Multam frumos de intelegere asa si e..au fost mai multi cu PMuri si la toti am recomandat sa posteze aici! grandhigh85 nici eu ce vad anumite lucruri ce nu sint vizibile pe forum nu pot sa-mi permit sa fac astfel de acuzatii asa ca..cel mai bine este sa anunti ca e o problema si cam atat! Nu acuza ca faci lumea irascibila! AStateOfMind am preferat un OFFtopic decat un post hunting (la ala pedeapsa era mai mare) Gonzo1 nu am inteles problema ta si unde VEZI TU (dovada scrisa) ca se incurajeaza TEPARII? Faci afirmatii fara sa incerci sa le argumentezi? de ce ai un negativ? walterc74 problema cu ciumea a fost rezolvata..ramane problema veche la care eu nu sint inca lamurit ce si cum..vad ca se mai plinge si un alt user de tine si DA SE MUNCESTE pe aici (adica am si eu o viatza/servici/etc.) Sau sint angajat la tine si nu stiu eu? Atentie la modul de exprimare te rog!laurentiu72 la tine care e problema? Asta?: http://forum.computergames.ro/itrade...r=7113&u=46760 Sau de fapt tu ...cu cine vorbesti? **************************** au mai fost astfel de initiative la sume destul de mari unde se stia si adresa cteparului etc...si degeaba (vezi condica de reclamatii)
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #157 (permalink) | ||
| Quote:
![]() 2. Problema CIUMEA se vede mai sus ca s-a rezolvat! 3. as incerca o gluma: Are si hartia in zona? ca daca e pe vineeee
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #158 (permalink) | ||
| Quote:
p.s: sa inteleg ca asta e rezolvarea tepelor de pe forum? "Lasam timpu' sa treaca ca se uita tepele... "
| |||
|
| | #159 (permalink) | ||
|
Iar incerci sa arunci cu ironie..insa EU nu am inteles de ce voi 2 sinteti certati! De aia am preferat sa apari si tu poate ma lamuresti caci asa am crezut ca e corect sa te intreb si pe tine! Acum ai priceput?
|
| | #160 (permalink) | ||
| Sa inteleg ca n-am fost destul de clar aici?
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |